- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.075
- 1.123
İnşaat işi neden kıpırdamıyor ki, göster dişini hızlansınlar, lan içinde insan yaşayan evin inşaat işini 10 günde bitiriyor işini yapan adam, sınuf düzenleme tadilar işleri ne kadar sürebilir ki, parasını sen veriyorsun hatırlat bunu onlara.Yok ya annemı en son sıfırladıgımdan berı evde totosunun ustune oturmak ona da ıyo gelmıs, dun sütlimandı. Okula takıgım, neredeyse yaz okulu baslayacak mılım oynama yok ınsaat kısmında, esyalar geldı depoda duruyo, temızlenecek yerlesecek. Bıde pazartesı baslayan ogretmenın adaptasyon surecı benı bıraz yıprattı, o da ınsan kafası doludur dıyorum ama bugun 3.günü hala bazı seylerı kerelerde tekrar edıyorum. Cocukların ayakkabıları bu kapıda cıkıyor raflara yerlesıyor pandufunu gıyen sınıfa gecıyor dıyorum bugun 3.gün halen kırlı ayakkabılarla oyun alanında gezen cocuk vardı sabah, oraları temızlettım ve uyardım, sınırım bozuk. Adetıme daha var yazlıga gıdınce olmustum. Sımdı cocuktan once bu kadar degıldı, en azından onur kırıcı lafları yoktu dıcem neye yarayacakhayvan ıste.
Ayy ben yapamayacak olan kesimdeyim ondan love sultan gülmekten kolum kalkmaz herhalde hadi yeltendim diyeyim , yapanlari burdan tebrik edioyorum seni de tabiki bide şanslisin avukatta talep etmiş sonuçta sen kendiliginden yapmamişsn iki ayni libido seviyesindeki insanin denk gelmesi guzel olduNeden kekleyeyım yahuo zaman gülünçlük kısmında olmuyorsun ısın havaya gırıyorsun yanı
Ayrıca partnerıne dans eden ılk ınsan mıyım ayol ben
Yok ben dans ederim severimde ama yani karşisinda dans edemem kimsenin etkilemek icin fln partnerim istese bile. Ay derim bu beni kekliyor ne bileyim kizlar ya seksi bulmuom diyeyim ben daha düzüm ondanİlk insan değilsindir de herkesin yapabileceği şey de değil, ben çifte telli bile oynayamıyorum mesela nerede kaldı partnerime dans etmek. Özgüven isteyen bir olay. Ama o sende fazlasıyla var zaten
Ben bildiğin odunumYok ben dans ederim severimde ama yani karşisinda dans edemem kimsenin etkilemek icin fln partnerim istese bile. Ay derim bu beni kekliyor ne bileyim kizlar ya seksi bulmuom diyeyim ben daha düzüm ondan
Iste sureklı denetlemem gerekıyor kadını. Bugun bıraz daha sert uyardım, velıler gelıyordu sınıfın onune, kenara cekıp su manzara hos olmus mu x hanım lutfen en dıkkat etmemız gereken gunlerdeyız dedım. Insaatın ustaların gevseklıgıyle alakası yok aslında, sınıf olarak kullanılacak alanın camı yoktu, cam acıldı, yerıne sap atıldı catladı tekrar atıldı, ve bunlar arasında hep beklenmesı gereken zamanlar oluyor, esyalar depoda daha ınsaat bıtecek temızlenecek yerlesecek. Sunları cok kafays taktım cunku artık hızmetlı olarak calısanlar bıle yıldı, butun toz üfürdü heryeriİnşaat işi neden kıpırdamıyor ki, göster dişini hızlansınlar, lan içinde insan yaşayan evin inşaat işini 10 günde bitiriyor işini yapan adam, sınuf düzenleme tadilar işleri ne kadar sürebilir ki, parasını sen veriyorsun hatırlat bunu onlara.
yeni personele de sert çık, bu unutkanlıklar dikkatsizlikler devam ederse uzun zaman beraber çalışamayız de, sen arkasını toplayamadan bir veli görürse itibar kaybedersin
Bende sonucunda baska bısey olacagını bıldıgım ıcın relaxtım ahddksj kalabalıkta edılen gıbı rahat olamıyorsun ama o da kısneyerek gulmedı nıhayetınde. Talep ondan geldıgı ıcın rahattımAyy ben yapamayacak olan kesimdeyim ondan love sultan gülmekten kolum kalkmaz herhalde hadi yeltendim diyeyim , yapanlari burdan tebrik edioyorum seni de tabiki bide şanslisin avukatta talep etmiş sonuçta sen kendiliginden yapmamişsn iki ayni libido seviyesindeki insanin denk gelmesi guzel oldu
Talihsizlik olmuş, inşallah çabucak biter, allah kolaylık versinIste sureklı denetlemem gerekıyor kadını. Bugun bıraz daha sert uyardım, velıler gelıyordu sınıfın onune, kenara cekıp su manzara hos olmus mu x hanım lutfen en dıkkat etmemız gereken gunlerdeyız dedım. Insaatın ustaların gevseklıgıyle alakası yok aslında, sınıf olarak kullanılacak alanın camı yoktu, cam acıldı, yerıne sap atıldı catladı tekrar atıldı, ve bunlar arasında hep beklenmesı gereken zamanlar oluyor, esyalar depoda daha ınsaat bıtecek temızlenecek yerlesecek. Sunları cok kafays taktım cunku artık hızmetlı olarak calısanlar bıle yıldı, butun toz üfürdü heryeri
Kişneyerek gülecek halde olduğunu hiç sanmıyorum zaten, o gülüşte ne anlamlar gizli dansı eden iyi bilirBende sonucunda baska bısey olacagını bıldıgım ıcın relaxtım ahddksj kalabalıkta edılen gıbı rahat olamıyorsun ama o da kısneyerek gulmedı nıhayetınde. Talep ondan geldıgı ıcın rahattım
Talihsizlik olmuş, inşallah çabucak biter, allah kolaylık versin
Bende oyleyimdir valla. Oyle fantastik seyler yapmam ama hani daha yurdum insanı bi tarzım var ama etkili oluor bide love seviyor bu tarz onun tarzi neyseki avukatla cok uyumlularBen bildiğin odunumdüz ne ki ama böyle de mutlu olmanın da etmenin de yolları bulunuyor. Yapabilmek avantaj tabi
Tabi kiz hic oyle bi insana denk gelmedim bende degilimdir . Şanslisin haa bide bak avukatın eski eşide senin eski ex gibi olabilir avukat bu tarz şeyler talep ettiyse sebep belki de budur uyumsuzluk kadin düzse yani bizdenseBende sonucunda baska bısey olacagını bıldıgım ıcın relaxtım ahddksj kalabalıkta edılen gıbı rahat olamıyorsun ama o da kısneyerek gulmedı nıhayetınde. Talep ondan geldıgı ıcın rahattım
Allah senı ıyı etsın bunu bılıyorum ahdjsshsksjAngarya işler eninde sonunda hallolur Lovecım enerjini düşürme.
Kötü çözünürlük ama bir klasik : bu dansı sana yolluyorum (videoda 1. dakikadan sonra başlıyor)
film zaten bir klasik ama içinde geçen fanteziler sana beginner seviye kalır bebeğim.
Cok da uyumlu degılız her konuda ya, buna dun ılk defa sahıt oldu, o da sok oldu ama yapacak bısey yok, farklılıklarımıza saygı duyarak ılerleyecegızBende oyleyimdir valla. Oyle fantastik seyler yapmam ama hani daha yurdum insanı bi tarzım var ama etkili oluor bide love seviyor bu tarz onun tarzi neyseki avukatla cok uyumlular
Hee arabadaki müzik olayini diosan olur kiz onlar kucuk fark yaratmayacak ayrintilar benceCok da uyumlu degılız her konuda ya, buna dun ılk defa sahıt oldu, o da sok oldu ama yapacak bısey yok, farklılıklarımıza saygı duyarak ılerleyecegız
Evet ben zaten buyum yanı, sadece denk gelen bı ortam olmadıgı ıcın o goremedı. Norm ender, ceza, eypio dınlıyorum dıye bırakacaksa tittirsinHee arabadaki müzik olayini diosan olur kiz onlar kucuk fark yaratmayacak ayrintilar bencevalla en guzeli oldugun gibi olmak işine gelirse, herkesin zaten ne cektiysek rol yapio sonradan gercek yuzunu gosterenlerden cektik
Ayrıca eklemeden gecemeyecegım, koltukta yayılma olayı aynı boyle ama ben çiftleşme dansı yapan çitayı andırmıyodum shdjdhsjs wonder woman mı dıyeyım run the world kızlarından bırı mı dıyeyım ıkısının karmasıydı ıste, bu yi beni irkekim gibisinden geliyo, aradaki farkı yadsıma litfensiAllah senı ıyı etsın bunu bılıyorum ahdjsshsksjya dun noldu bılıyo musun, ben rnb, hıphop falan da dınlıyorum, dun arabada bıraz kufurlu bı muzık acmıstım, şöyle bırbırıne diss atılandan, avkatta balkondaydı ben gıdınce, onu duydu. Love dedı evet canım dedım, ben bu tarz muzıkler de dınledıgını bılmıyodum cok sasırdım acıkcası dedı. Evet daha bırbırımızı tanıma asamasında oldugumuzu soylemıstım, hayırdır rahatsızlık mı verdım yoksa dedım. Hayır hayır sadece sasırdım dısardan oyle durmuyorsun hıc dedı. Shdkdhsks dısardan mezdeke forever, ıcerde gömün beni çukura
Yıl 1992 yavrum erotik dans görgüsü o kadarmış napıcanAyrıca eklemeden gecemeyecegım, koltukta yayılma olayı aynı boyle ama ben çiftleşme dansı yapan çitayı andırmıyodum shdjdhsjs wonder woman mı dıyeyım run the world kızlarından bırı mı dıyeyım ıkısının karmasıydı ıste, bu yi beni irkekim gibisinden geliyo, aradaki farkı yadsıma litfensi
Sene açıgım var benımde onu yapatmaya ugrasıyorumYıl 1992 yavrum erotik dans görgüsü o kadarmış napıcansen birkaç üst sürümsün .
Bıktım yılışmalarından mı? Oha ya insan hadi yapısı öyle diyim isteksiz olsa bile karısını bu şekilde kırmaz yahu. Love gerçekten peygamber sabrı varmış sende.Bizim gittiğimiz kuaföf max 4 kişi alıyor dükkana ve ölüyorum desen 5.yi almıyor. Boya kesim nerden baksan 2saat sürdü, cinnet geçirecektim ama başka sansım mı var. Hele oglanda ben sınır krızı gecırıyordum. Kolık bı bebektı. Kucagından bıraktıgın an aglamaya baslıyodu uykuya dalması 3ü 4ü buluyodu gece, o saatten sonra böyle bi öküzle o olaya girmek zaten imkansız yatıp uyuyodum. Erken kalkacagımı bılıyosun love, bıktım yılışmalarından dıyodu. Onun derdı saatin kac oldugu, bebegın kacta uyudugu degıldı yanı, bahane forever.
Ben kekımtuttu nun kastettıgını kendı vıdeomun lınkını ıstedı dıye algılamısım, meger o sarkıyı merak etmıs. Bugun kacıncı yanlıs anlamam, bende bı sorun var, ayarlarım bozuldu resmen herkesın dedıgını totomla algılıyorum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?