Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen çocuk gelişimi eğitimi aldın onu düşünerek davran, yeni yürüyen çocuğa prize parmağını sokmaya çalıştığında hayır dersin, o diğer parmağını dener ona da hayır dersin, sonra diğerini dener.... Bu da onun gibi tek tek hayır diyeceksin, sakin ve sabırlı olmalısın, bütün yolları deneyecek. Aslında anahtar işi bana olumsuz gelmedi, gidip sürpriz hazırlamak için falan kullanabilirdin ama bu senin kararın.
Garip davranış, ben olsam ben de yadırgardım.
Gündüz bululursunuz, dert mi şimdi bu, gece de özleşiverin

Bu hikayenin en berbat senaryosu şöyle olur bizim için.. love'nin canını sıkarlar love'de bu siteyi terk eder. Ekşi sözlük gibi yerlerde yazsan keşke love, özgün içerikler üretsen okusak seni, aydınlansak

Bu hikayenin en berbat senaryosu şöyle olur bizim için.. love'nin canını sıkarlar love'de bu siteyi terk eder. Ekşi sözlük gibi yerlerde yazsan keşke love, özgün içerikler üretsen okusak seni, aydınlansak
Ben artık seni ekşi sözlüğün ik departmanından oldugunu dusunuyorum teklıfını yap degerlendırıcıgım

Hs
Hayır ben surprız yaparım kısmını dusunmedım, evde sorumluluk gerektıren seyler olmasa sıcak bakabılırdım ama suan avkat yokken onun evıne gırmeyı sacma buluyorum

Hs

Hayır ben surprız yaparım kısmını dusunmedım, evde sorumluluk gerektıren seyler olmasa sıcak bakabılırdım ama suan avkat yokken onun evıne gırmeyı sacma buluyorum
Aceleci davranıyor, bu da seni geriyor. Alışırsınız zamanla birbirinize, o da mesafesini ayarlamayı öğrenir

Aceleci davranıyor, bu da seni geriyor. Alışırsınız zamanla birbirinize, o da mesafesini ayarlamayı öğrenir
Zaten gergınım, bu ılıskıye, ıslerımden sorumluluklarımdan bır anlık kurtulmak gevsemek ıcın ıyı olabılır dıye kendımı ıkna edıp basladım. Her seferınde gergınken bır baska gerıcı olay yasamak benı hep gerıye atıyor. Bu aksam gıdecegım ama sırf sevdenın mutluluguna ortak olmak ıcın. Cok heyecanlı kocasına nasıl soyleyecegını bıle bırlıkte planladık, avkata da standart ılgı dahılınde davranıp bır sekılde gereksız jestını ıade edecegım.

Evlilikten ve bir başkasının sorumluluğunu almaktan ölesiye çekiniyorsun şu an, haklısın da, benim de evliliğim bitse yeni bir evliliğe ya da benzeri sorumluluğa kesinlikle yanaşmam. ama ben bazı noktalarda takılı kaldığını ve kendini boşa yıprattığını düşünüyorum, bu adam seni bağlayıp da yanında tutamayacağının farkındadır artık, her davranışını "beni garantilemeye çalışıyor" düşüncesiyle değerlendirmemen gerektiğini düşünüyorum. Şu an çok kızgınsın, kaygıların da var ama bence biraz rahat olman senin ruh sağlığın açısından çok önemli, at şu gerginliği üzerinden, değil evin dünyanın anahtarını verse sana, sırtını döndüğün an özgürsün, kaygılarından uzaklaşmaya çalış.

Hayır yınelıyorum bak, ben anahtarını alırdım ustune belkı surprız yaparım ımajı da cızerdım fakat kasası dosyaları bunun sorumlulugunu almak ıstemedım. Zaten cok gergınım dun goya o da gergındı onun gergınlıgını bı sekılde aldım ama kendımınkı katlanarak devam edıyor. Bu aksam kendımı bıraz gevsetmem lazım, adamında haksız yere canına okumak ıstemıyorum

Evet sımdı soyleyın bakalım parlak fıkır uzmanları
Sevdeye kutlama hedıyesı almak ıstıyorum ne onerırsınız, ama bebek esyası degıl tabıkı dırekt kendısıne kupa olmasın lütfen

Git güzel bir duş al, çocuklarınla oyna, müzik dinle, kremlen, şımart kendini, hatta istersen cumartesiye kadar görüşme avukatla, bi kendini dinle, kendini sakinleştir, açıkçası buradan bakınca ben gerginliğinin sebebine tam vakıf olamıyorum. Bu iç sıkıntısının çözümü yine senin içinde, anahtahtarı geri vereceksin nokta. Benim söylediklerim anahtardan bağımsız aslında, anahtarı al ya da alma dşye değil. Unutma sen sırtını döndüğün anda bu adamla hiçbir bağın kalmayacak, mecburiyetin yok, o isterse üzüntüden dağlara vursun o senin derdin olmayacak, ben bunun rahatlığını yaşaman gerektiğini anlatmaya çalışıyorum

Sevdeye kutlama hedıyesı almak ıstıyorum ne onerırsınız, ama bebek esyası degıl tabıkı dırekt kendısıne kupa olmasın lütfen
En çok ne sever, giyecek, takı, çanta

Gergınlıgımın cıkıs noktası avkat degıl ama katmerleyen hep onun davranısları oluyor, o yuzden bu aksam normal davranıp arkadasımın mutlulugunu paylasıp evıme donecegım. Avkatla zaten cumaya kadar gorusme ımkanımız olmaz cunku yarın tum gun + ustanın dedıgıne gore mesaı sonrası da okuldayım. Boyaya gececeklermıs, hem evde calısamıyorum gondermem gereken evraklar var onlar ıslerını bıtırene kadar calısayım dıyorum. Haklısın, gevsemem lazım, aksam cocuklar uyuyunca kendıme bıraz zaman ayırayım, mıllete akıl verıyorum kendımı unutuyorum yahu

Aynen yasak demedi bir süre olmasın dedi. Ne kadar mesela dedim bir hafta bekleyin, canın yanar yoksa dedi. Bor hafta beklerim. O arada ilaçlarımı düzenli kullanır, geleceğe dair kafamda fantaziler yaratırım.

Hamilelik tişört, taki ya da evine güzel bir biblo.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…