- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.075
- 1.123
Sen çocuk gelişimi eğitimi aldın onu düşünerek davran, yeni yürüyen çocuğa prize parmağını sokmaya çalıştığında hayır dersin, o diğer parmağını dener ona da hayır dersin, sonra diğerini dener.... Bu da onun gibi tek tek hayır diyeceksin, sakin ve sabırlı olmalısın, bütün yolları deneyecek. Aslında anahtar işi bana olumsuz gelmedi, gidip sürpriz hazırlamak için falan kullanabilirdin ama bu senin kararın.Teori degıl, uygulamalı ders nıtelıgınde. Aksamdan beri gerım gerım gergınım,zaten gergındım okuldan dolayı, dedıgın gıbı bıraz soluklanalım dıye basladık. Ama durmuyor, durmayacak bence. Tanıma evresıne verıyorum verıyorum verıyorum ıdrak kısmında tıkanıyoruz, boguluyoruz bu sefer. Dun aksam cocukları almaya annemlere gıttım eve donunce cantamdan sıgaramı alacaktım aa aa bı baktım bı cıft anahtar. Ne bu nerden gelmıs derken dankladı. Evının anahtarının bır kopyasını benım cantamın ıcıne bırakmıs. Cantam kapanmayan bı canta bu arada fermuarı yok. Sınırlendım aradım. Canım anahtarını yanlıslıkla atmıssın dıyecegım ama canta kullanmıyorsun malum, hayırdır bu nedır dedım. Yedegını senın ıcın yaptırmıstım bılınclı sekılde attım ıcıne hayatım noldu kı dedı. Dedım ben baskasının evının sorumlulugunu paylasıcı objelere sıddetle karsıyım, bız daha ortak alanları evın sahıplerı yokken kullanacak kıvamda degılız, yarın aksam anahtarını alırsın dedım. Neden boyle bı tepkı verdın yabancının evı mı sevgılım dedıgın adamın evının ve sen ıstemedın ben verdım dedı. Normal karsılayamıyorum cunku ben gun ıcınde dınlenecek olsam kendı evıme kacarım, ayrıca evınde kasa var, bırsuru onemlı belgelerı, dosyaları var. O eve ahmetten baska kac kısı anahtarıyla gırecek kıvamda, olsaydı bır de bendım ıste.. Boyle bır sorumlulugu ıstemıyorum dedım. Belkı ondan once gıdecegım bır pozısyon olursa dıye vermıs, bu zekasızlıgı akıl alabılır bulmuyorum. Suan sınır katsayım aklıma geldıkce artıyor. Bu aksam sevdenın bebegını kutlamak ıcın yemege cıkacagız, bı arada ıade edıcem anahtarını, gergınlıgımı alsın ıstıyorum tıpkı benım onunkını aldıgım gıbı daha da gerılmek ıstemıyorum kı ben bu ılıskıde
Garip davranış, ben olsam ben de yadırgardım.Ayyynııı senin gibi düşünüyorum. Ama çocuğum da olsun istiyorum o nedenle evleneceeeeemmm. Evlenecem.Ama 1 yıldır görüştüğümüz beye, dün; spor salonu üyeliğimi yeniletmediğim ama 4 aydır para kesmeye devam ettiğini fark ettiğim spor salonuna konuşmaya gideceğim dedim. İş çıkışı geldi oraya gidecek misin dedi. Evet dedim. Gittik salona girmeden ben acaba (bişey alacaktı) mağazaya mı gitsem dedi. Neden beraber gidelim dedim. Tamam dedi. Tam kapıdan gireceğiz ben çok sıkıştım tuvalete gideceğim dedi. İyi git dedim. Ama sinirden deliye döndüm. Adam benimle gelip konuşmaya gelmedi. O Osirius sen ne düşünürdün??
Gündüz bululursunuz, dert mi şimdi bu, gece de özleşiverinSızın yaslarda heyecana cok musaıt anam, sımdı heyecanlanmayacaksınız da ne zaman heyecanlanacaksınız, dırı tutacaksınız. Cocuk yok, yas musaıt, ortam var ne duruyorsun helva yapsana demezler mı adama?? Ben heh tamam oldu kısmına gectıgımız an çaw bela dıyecegım, bıdaha bu yuku +5 cocukla omuzlamak ıstemıyorum
Ayrıca hayatın bana dur bıde surdan vurayım bakalım sabredebılecek mısın kısmına gecmıs bulunmaktayım. Avkatın eskı esı korona olmus 10gün aılecek karantınadalar ve bu haftasonu yalnız gececek ve benım ex okuz bu hafta bebelerı yatılı almayacak, tur : dram, trajık, adrenalın ımdb puanı 9/10
Ben artık seni ekşi sözlüğün ik departmanından oldugunu dusunuyorumBu hikayenin en berbat senaryosu şöyle olur bizim için.. love'nin canını sıkarlar love'de bu siteyi terk eder. Ekşi sözlük gibi yerlerde yazsan keşke love, özgün içerikler üretsen okusak seni, aydınlansak
Hayır ben surprız yaparım kısmını dusunmedım, evde sorumluluk gerektıren seyler olmasa sıcak bakabılırdım ama suan avkat yokken onun evıne gırmeyı sacma buluyorumSen çocuk gelişimi eğitimi aldın onu düşünerek davran, yeni yürüyen çocuğa prize parmağını sokmaya çalıştığında hayır dersin, o diğer parmağını dener ona da hayır dersin, sonra diğerini dener.... Bu da onun gibi tek tek hayır diyeceksin, sakin ve sabırlı olmalısın, bütün yolları deneyecek. Aslında anahtar işi bana olumsuz gelmedi, gidip sürpriz hazırlamak için falan kullanabilirdin ama bu senin kararın.
Garip davranış, ben olsam ben de yadırgardım.
Gündüz bululursunuz, dert mi şimdi bu, gece de özleşiverin
Aceleci davranıyor, bu da seni geriyor. Alışırsınız zamanla birbirinize, o da mesafesini ayarlamayı öğrenirHs
Hayır ben surprız yaparım kısmını dusunmedım, evde sorumluluk gerektıren seyler olmasa sıcak bakabılırdım ama suan avkat yokken onun evıne gırmeyı sacma buluyorum
Zaten gergınım, bu ılıskıye, ıslerımden sorumluluklarımdan bır anlık kurtulmak gevsemek ıcın ıyı olabılır dıye kendımı ıkna edıp basladım. Her seferınde gergınken bır baska gerıcı olay yasamak benı hep gerıye atıyor. Bu aksam gıdecegım ama sırf sevdenın mutluluguna ortak olmak ıcın. Cok heyecanlı kocasına nasıl soyleyecegını bıle bırlıkte planladık, avkata da standart ılgı dahılınde davranıp bır sekılde gereksız jestını ıade edecegım.Aceleci davranıyor, bu da seni geriyor. Alışırsınız zamanla birbirinize, o da mesafesini ayarlamayı öğrenir
Evlilikten ve bir başkasının sorumluluğunu almaktan ölesiye çekiniyorsun şu an, haklısın da, benim de evliliğim bitse yeni bir evliliğe ya da benzeri sorumluluğa kesinlikle yanaşmam. ama ben bazı noktalarda takılı kaldığını ve kendini boşa yıprattığını düşünüyorum, bu adam seni bağlayıp da yanında tutamayacağının farkındadır artık, her davranışını "beni garantilemeye çalışıyor" düşüncesiyle değerlendirmemen gerektiğini düşünüyorum. Şu an çok kızgınsın, kaygıların da var ama bence biraz rahat olman senin ruh sağlığın açısından çok önemli, at şu gerginliği üzerinden, değil evin dünyanın anahtarını verse sana, sırtını döndüğün an özgürsün, kaygılarından uzaklaşmaya çalış.Zaten gergınım, bu ılıskıye, ıslerımden sorumluluklarımdan bır anlık kurtulmak gevsemek ıcın ıyı olabılır dıye kendımı ıkna edıp basladım. Her seferınde gergınken bır baska gerıcı olay yasamak benı hep gerıye atıyor. Bu aksam gıdecegım ama sırf sevdenın mutluluguna ortak olmak ıcın. Cok heyecanlı kocasına nasıl soyleyecegını bıle bırlıkte planladık, avkata da standart ılgı dahılınde davranıp bır sekılde gereksız jestını ıade edecegım.
Hayır yınelıyorum bak, ben anahtarını alırdım ustune belkı surprız yaparım ımajı da cızerdım fakat kasası dosyaları bunun sorumlulugunu almak ıstemedım. Zaten cok gergınım dun goya o da gergındı onun gergınlıgını bı sekılde aldım ama kendımınkı katlanarak devam edıyor. Bu aksam kendımı bıraz gevsetmem lazım, adamında haksız yere canına okumak ıstemıyorumEvlilikten ve bir başkasının sorumluluğunu almaktan ölesiye çekiniyorsun şu an, haklısın da, benim de evliliğim bitse yeni bir evliliğe ya da benzeri sorumluluğa kesinlikle yanaşmam. ama ben bazı noktalarda takılı kaldığını ve kendini boşa yıprattığını düşünüyorum, bu adam seni bağlayıp da yanında tutamayacağının farkındadır artık, her davranışını "beni garantilemeye çalışıyor" düşüncesiyle değerlendirmemen gerektiğini düşünüyorum. Şu an çok kızgınsın, kaygıların da var ama bence biraz rahat olman senin ruh sağlığın açısından çok önemli, at şu gerginliği üzerinden, değil evin dünyanın anahtarını verse sana, sırtını döndüğün an özgürsün, kaygılarından uzaklaşmaya çalış.
Git güzel bir duş al, çocuklarınla oyna, müzik dinle, kremlen, şımart kendini, hatta istersen cumartesiye kadar görüşme avukatla, bi kendini dinle, kendini sakinleştir, açıkçası buradan bakınca ben gerginliğinin sebebine tam vakıf olamıyorum. Bu iç sıkıntısının çözümü yine senin içinde, anahtahtarı geri vereceksin nokta. Benim söylediklerim anahtardan bağımsız aslında, anahtarı al ya da alma dşye değil. Unutma sen sırtını döndüğün anda bu adamla hiçbir bağın kalmayacak, mecburiyetin yok, o isterse üzüntüden dağlara vursun o senin derdin olmayacak, ben bunun rahatlığını yaşaman gerektiğini anlatmaya çalışıyorumHayır yınelıyorum bak, ben anahtarını alırdım ustune belkı surprız yaparım ımajı da cızerdım fakat kasası dosyaları bunun sorumlulugunu almak ıstemedım. Zaten cok gergınım dun goya o da gergındı onun gergınlıgını bı sekılde aldım ama kendımınkı katlanarak devam edıyor. Bu aksam kendımı bıraz gevsetmem lazım, adamında haksız yere canına okumak ıstemıyorum
En çok ne sever, giyecek, takı, çantaEvet sımdı soyleyın bakalım parlak fıkır uzmanları
Sevdeye kutlama hedıyesı almak ıstıyorum ne onerırsınız, ama bebek esyası degıl tabıkı dırekt kendısınekupa olmasın lütfen
Bir haftalık dedi. 7 tane vardır o zaman. Gece yatmadan önce uygulicam. Dar tayt pantolon giyme evde, hava alsın dedi.Tek kullanımlık fıtılden mı verdı?
5 yılı geçti ama adrenalin yeni yükselmeye başlayacak gibi. Öyle görünüyor sanki galiba sanırsam yani inşallahSeksı dans kısmı +5yıl cınsel hayat ıstıyor oyle kolaycacık kendını atamıyorsun ortaya
Gergınlıgımın cıkıs noktası avkat degıl ama katmerleyen hep onun davranısları oluyor, o yuzden bu aksam normal davranıp arkadasımın mutlulugunu paylasıp evıme donecegım. Avkatla zaten cumaya kadar gorusme ımkanımız olmaz cunku yarın tum gun + ustanın dedıgıne gore mesaı sonrası da okuldayım. Boyaya gececeklermıs, hem evde calısamıyorum gondermem gereken evraklar var onlar ıslerını bıtırene kadar calısayım dıyorum. Haklısın, gevsemem lazım, aksam cocuklar uyuyunca kendıme bıraz zaman ayırayım, mıllete akıl verıyorum kendımı unutuyorum yahuGit güzel bir duş al, çocuklarınla oyna, müzik dinle, kremlen, şımart kendini, hatta istersen cumartesiye kadar görüşme avukatla, bi kendini dinle, kendini sakinleştir, açıkçası buradan bakınca ben gerginliğinin sebebine tam vakıf olamıyorum. Bu iç sıkıntısının çözümü yine senin içinde, anahtahtarı geri vereceksin nokta. Benim söylediklerim anahtardan bağımsız aslında, anahtarı al ya da alma dşye değil. Unutma sen sırtını döndüğün anda bu adamla hiçbir bağın kalmayacak, mecburiyetin yok, o isterse üzüntüden dağlara vursun o senin derdin olmayacak, ben bunun rahatlığını yaşaman gerektiğini anlatmaya çalışıyorum
Kolye alsam mı? Kolye cok sevıyorEn çok ne sever, giyecek, takı, çanta
Süper işte, daha ne olsun, ben takıya doymayan bir tipim hedşye takıysa hep mutlu eder beniKolye alsam mı? Kolye cok sevıyor
Aynen yasak demedi bir süre olmasın dedi. Ne kadar mesela dedim bir hafta bekleyin, canın yanar yoksa dedi. Bor hafta beklerim. O arada ilaçlarımı düzenli kullanır, geleceğe dair kafamda fantaziler yaratırım.Kafan karışmasın, hayat telaşı uzaklaştırıyor insanları birbirinden, hele senin durum iyice vahim zaten, eskisi kadar rahat olsa kafan yine eskisine yakın heyecan yaşarsın.
Ben rahata kavuşup da eski ritmimizi bulmadan önce, bu evlilik bitse de ölmem modundaydım ama şimdi öyle değil. Zor dönemlerden geçiyoruz zaman zaman seninki de öyle.
İyi hadi sevindim, bu kadarla geçsin inşallah. Girmrsen iyi olur femiş yasak dememiş, bir kaç gün dinlen, isteğin olursa bakarsın duruma.
Sana foti atarımSüper işte, daha ne olsun, ben takıya doymayan bir tipim hedşye takıysa hep mutlu eder beni
Hamilelik tişört, taki ya da evine güzel bir biblo.Evet sımdı soyleyın bakalım parlak fıkır uzmanları
Sevdeye kutlama hedıyesı almak ıstıyorum ne onerırsınız, ama bebek esyası degıl tabıkı dırekt kendısınekupa olmasın lütfen
Kibele biblosu mu al dıyorsun ahdskshsjskskHamilelik tişört, taki ya da evine güzel bir biblo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?