- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.075
- 1.123
Sen çocuk gelişimi eğitimi aldın onu düşünerek davran, yeni yürüyen çocuğa prize parmağını sokmaya çalıştığında hayır dersin, o diğer parmağını dener ona da hayır dersin, sonra diğerini dener.... Bu da onun gibi tek tek hayır diyeceksin, sakin ve sabırlı olmalısın, bütün yolları deneyecek. Aslında anahtar işi bana olumsuz gelmedi, gidip sürpriz hazırlamak için falan kullanabilirdin ama bu senin kararın.Teori degıl, uygulamalı ders nıtelıgınde. Aksamdan beri gerım gerım gergınım,zaten gergındım okuldan dolayı, dedıgın gıbı bıraz soluklanalım dıye basladık. Ama durmuyor, durmayacak bence. Tanıma evresıne verıyorum verıyorum verıyorum ıdrak kısmında tıkanıyoruz, boguluyoruz bu sefer. Dun aksam cocukları almaya annemlere gıttım eve donunce cantamdan sıgaramı alacaktım aa aa bı baktım bı cıft anahtar. Ne bu nerden gelmıs derken dankladı. Evının anahtarının bır kopyasını benım cantamın ıcıne bırakmıs. Cantam kapanmayan bı canta bu arada fermuarı yok. Sınırlendım aradım. Canım anahtarını yanlıslıkla atmıssın dıyecegım ama canta kullanmıyorsun malum, hayırdır bu nedır dedım. Yedegını senın ıcın yaptırmıstım bılınclı sekılde attım ıcıne hayatım noldu kı dedı. Dedım ben baskasının evının sorumlulugunu paylasıcı objelere sıddetle karsıyım, bız daha ortak alanları evın sahıplerı yokken kullanacak kıvamda degılız, yarın aksam anahtarını alırsın dedım. Neden boyle bı tepkı verdın yabancının evı mı sevgılım dedıgın adamın evının ve sen ıstemedın ben verdım dedı. Normal karsılayamıyorum cunku ben gun ıcınde dınlenecek olsam kendı evıme kacarım, ayrıca evınde kasa var, bırsuru onemlı belgelerı, dosyaları var. O eve ahmetten baska kac kısı anahtarıyla gırecek kıvamda, olsaydı bır de bendım ıste.. Boyle bır sorumlulugu ıstemıyorum dedım. Belkı ondan once gıdecegım bır pozısyon olursa dıye vermıs, bu zekasızlıgı akıl alabılır bulmuyorum. Suan sınır katsayım aklıma geldıkce artıyor. Bu aksam sevdenın bebegını kutlamak ıcın yemege cıkacagız, bı arada ıade edıcem anahtarını, gergınlıgımı alsın ıstıyorum tıpkı benım onunkını aldıgım gıbı daha da gerılmek ıstemıyorum kı ben bu ılıskıde
Garip davranış, ben olsam ben de yadırgardım.Ayyynııı senin gibi düşünüyorum. Ama çocuğum da olsun istiyorum o nedenle evleneceeeeemmm. Evlenecem.Ama 1 yıldır görüştüğümüz beye, dün; spor salonu üyeliğimi yeniletmediğim ama 4 aydır para kesmeye devam ettiğini fark ettiğim spor salonuna konuşmaya gideceğim dedim. İş çıkışı geldi oraya gidecek misin dedi. Evet dedim. Gittik salona girmeden ben acaba (bişey alacaktı) mağazaya mı gitsem dedi. Neden beraber gidelim dedim. Tamam dedi. Tam kapıdan gireceğiz ben çok sıkıştım tuvalete gideceğim dedi. İyi git dedim. Ama sinirden deliye döndüm. Adam benimle gelip konuşmaya gelmedi. O Osirius sen ne düşünürdün??
Gündüz bululursunuz, dert mi şimdi bu, gece de özleşiverinSızın yaslarda heyecana cok musaıt anam, sımdı heyecanlanmayacaksınız da ne zaman heyecanlanacaksınız, dırı tutacaksınız. Cocuk yok, yas musaıt, ortam var ne duruyorsun helva yapsana demezler mı adama?? Ben heh tamam oldu kısmına gectıgımız an çaw bela dıyecegım, bıdaha bu yuku +5 cocukla omuzlamak ıstemıyorum
Ayrıca hayatın bana dur bıde surdan vurayım bakalım sabredebılecek mısın kısmına gecmıs bulunmaktayım. Avkatın eskı esı korona olmus 10gün aılecek karantınadalar ve bu haftasonu yalnız gececek ve benım ex okuz bu hafta bebelerı yatılı almayacak, tur : dram, trajık, adrenalın ımdb puanı 9/10![]()
![]()