- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.075
- 1.123
Çıkan saça hiçbir şey demiyorum, ilahi adalet olsa gerekOku oku var
İşte buradan şunu çıkarıyorum; insanlar konuşmadan önce söylemek istediği cümleyi bir ölçüp biçseler ,cümlenin gideceği yeri bir düşünseler zaten o cümleyi dile getirmekten vazgeçerler.Bazı tipleri görünce '' Tamam sen mükemmel bir insansın, biz komple g.tüz. '' diyorum.
Yok konuya yorum yapanlar komple kuş bekliyorduÇıkan saça hiçbir şey demiyorum, ilahi adalet olsa gerekama o da 3 çeşit yapmış hadi yazmadığın omlette vardır eeee nerede kuş sütü yazıklar olsun.
Bu yemekteyizle başlayan furya mahvetti ülkemizin kültürünü, urfadayken bir arkadaş vardı (o zaman yemekteyizler yeni başlamış) mutlaka yapılanlara bir yorum yapardı, sinir olurduk. Şimdi ülkenin yarısı bu halde ne korkunç
Öyleyiz galiba ahdkshssj ay keske avm de gordugumde gomseydım onuBazı tipleri görünce '' Tamam sen mükemmel bir insansın, biz komple g.tüz. '' diyorum.
Sagol canım, valla 327sayfayı kac gunde okudun bılmıyorum ama azmıne hayran kaldım dogrusu, duzenlı takıp etmedıgım ve hakkında 327sayfa yazılmıs bırseyı nasla nolamaz takıp etmezdım
Allahım hırsa bak, sen ne fena bir şeysin kız, konunun diğer konulara dağılmış kısımlarını da bulup okudun mu
Ben bir mart annelerini okudum o kadar, sonra da aralarına dahil oldumSagol canım, valla 327sayfayı kac gunde okudun bılmıyorum ama azmıne hayran kaldım dogrusu, duzenlı takıp etmedıgım ve hakkında 327sayfa yazılmıs bırseyı nasla nolamaz takıp etmezdım
Bence sen başak burcusunAllahım hırsa bak, sen ne fena bir şeysin kız, konun diğer konulara dağılmış kısımlarını da bulup okudun mu
Ben anneler kulubunden hıcbır topıgı takıp edemıyorum, ben bısey yazana kadar baskası hamıle kalıyorBen bir mart annelerini okudum o kadar, sonra da aralarına dahil oldum12 yıldır beraberiz kendileriyle
Hangi konular ablacım söyle onları da okuyum ahahahahAllahım hırsa bak, sen ne fena bir şeysin kız, konunun diğer konulara dağılmış kısımlarını da bulup okudun mu
Tüüü kaka love,Lovesen misafirlerine çizgili pijama şeklinde soyulmuş patlıcan kızartması mı yedirdin kınıyorum seni ay tam bir komedi yaa kadının kafası muhteşem
Oğlak burcuyum, yükselenim de balık ama başak eğilimli takıntılarım da yok değil, oğlaklar da biraz takıntılıdır başladığını tamamlar eksik neredeyse onu da tamamlarBence sen başak burcusun
Ya bende hep yukselenımı aslan dıye bılıyormusum megerse basakmıs, ama asla okumamOğlak burcuyum, yükselenim de balık ama başak eğilimli takıntılarım da yok değil, oğlaklar da biraz takıntılıdır başladığını tamamlar eksik neredeyse onu da tamamlar
Ayrıntıyı seven bir yanın varOğlak burcuyum, yükselenim de balık ama başak eğilimli takıntılarım da yok değil, oğlaklar da biraz takıntılıdır başladığını tamamlar eksik neredeyse onu da tamamlar
Tatlim bende dicektim ki profilini kapatmistin ifsa olmamak icin ama profilindeki tum konulari da tek tek linklettik sanaUlan ben boyle boyle ıfsa olmayayım, konuyu okuyanlar olursa begenı falan yapmasında konu baslara gelmesın rıcı edıcıgımTerbiyesizlik değil mi bu?
Kızlarcım son konuyu bıryere baglamak gerekırse esımle o konuyu tamamen kapattık çözdük ve bırdaha acmamak uzere gömdük. Haftabasında esımın ısyerınden arkadasları ve eslerı bugunden ıcın bıze kahvaltıya gelmek ıstıyorlardı. Bende buyrun gelın beklerım dedım. Normal zamanda da bırbırımıze arada...www.kadinlarkulubu.com
Ben ilk bebede katıldım gruba ikincide girdim ama sarmayınca bıraktım, tek grupla büyüttüm iki bebeyi, şimdi watsaptan devam ediyoruz görüşmeye. Sen 3 bebeyle yetişemezsin tabiBen anneler kulubunden hıcbır topıgı takıp edemıyorum, ben bısey yazana kadar baskası hamıle kalıyor
Bu konunun içinde de geçiyor aslında o başlıklar. Evliliğin yüzde kaçı seks, oralda diş kullanmak, diğerini unuttumHangi konular ablacım söyle onları da okuyum ahahahah
Sonradan ınceledım kı asıl detayları profılde vermısım konularda da bıkac bısey agzımdan kacırmısım ama fiili bırsey degılmıs allahtan son anda vazgecmısızTatlim bende dicektim ki profilini kapatmistin ifsa olmamak icin ama profilindeki tum konulari da tek tek linklettik sana
O dun muydu kv ile ilgli konuyu okumustum inanamadim kv e ayri konuya yorum yapanlara apayriii sinirlendim ya ne kafalar ne dusunceler var insanlarda
Ablacımm ben daha bekarım ahahahshshh ama ileriye dönük olarak evlilikte aklımda yer edindirdim şimdidenBen ilk bebede katıldım gruba ikincide girdim ama sarmayınca bıraktım, tek grupla büyüttüm iki bebeyi, şimdi watsaptan devam ediyoruz görüşmeye. Sen 3 bebeyle yetilemezsin tabi
Bu konunun içinde de geçiyor aslında o başlıklar. Evliliğin yüzde kaçı seks, oralda diş kullanmak, diğerini unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?