Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dugunumde takılanları bozdurtmadıgı gıbı bes kurus para da vermemıstı hayvan, ulan zaten ısı yenı kurdum maaş alacagım yer mı var. Aılem odedı hep harcamalarımı. Hala evlı olsak su basarımla hava bıle atardı, ıste love u destekledım her anlamda bırlıkte basardık falan ayyy suraya onun ıcın o ve ç harflerınden olusan methiyeler duzmeyı oyle ısterdım kı o alanda ufkum cok acık bana ıkızlere hamıleyken neler neler yasattı o ayı oglu aynı, hatırlamak ıstemıyorum ama bazen aklıma kendılıgınden gelıyor

Bol dans bol dudiş herşeyin bolluğunu hakettin
Allah avkata kalp sağlığı versin yavruş

https://giphy.com/b6aTU15k4sHrG

Hepsinin intikamını başarınla alacaksın sen, yaptığı hiçbir manipülasyonda başarılı olamamış zaten. Şunan harcdığın para da senin mutluluğun için tittir et o hayvanı

Manipülasyonu bile yetersiz.
Allahtan love baskın bir karakter, adam resmen ruh emici gibi hareket etmiş, herkes bu kadar güçlü duramaz böyle bir adam karşısında. Altınları bozamazsın deyip destek de olmamak ne demek ya

Allahtan love baskın bir karakter, adam resmen ruh emici gibi hareket etmiş, herkes bu kadar güçlü duramaz böyle bir adam karşısında. Altınları bozamazsın deyip destek de olmamak ne demek ya
Hakkaten ya bu nasıl eşlik, hayat arkadaşlığı?

Hayret ediyorum gerçekten.

Vermedı ıste, kasanın sıfresını bıle degıstırmıs alıp bozmayayım dıye, göya bana takıldı ya o altından ıste adı takmıs olsun. Ama hayat bana çakana bı tane de ben vurayım dıye oyle fırsatlar acıyor kı bu salıhalı bı aksam yemegı yemıstık dısarda, bendekı kahvaltıdan once. O ara daha okulu yenı acmısım, herkes tebrık falan edıyor valla brawo love falan dıye,bu öküz onca ınsanın ıcınde bana ıste ben hep dıyorum bu kadında sans var sans. Bende dedım kı basarı sans ısı degıl tamamıyle ıs ahlakı ve askıyla ılgılı. Eger sende annenın baskı ve tutumu altında kalmasaydın bır adım atmana ızın verılseydı belkı suan sende tebrık alıyor olurdun sen calısansın ben ısyerı sahıbıyım canım deyıp suh bı kahkaha atmıstım, masadakıler kahkahaya boguldu vaaay x demek annen ızın vermedı ha buraya geldıgınız haberı var mı barı veto koymasın sana dıye gulmuslerdı, sonra sen benı ınsan ıcınde rezıl ettın love. Yahu sımdı hangımız baslatmısız rezıllıgı, ben durduk yere mı soyledım. Tebrık edıldıgınde evet esımın basarısı bende cok takdır edıyorum calıstı emek verdı ve basardı dıyebılırdın. Ama yok ılla actıracak kutuyu soyletecek kotuyu, ohhhh

Hakkaten ya bu nasıl eşlik, hayat arkadaşlığı?

Hayret ediyorum gerçekten.
Eşlik degılmıs yavrum bızımkı, eşikmiş. Geçilip atlanması gereken bir eşik, bazen benım gıbı ustunden atlamazsın da takılıp gecersın, oyle ıste..

Hiç lafını esirgememişsin helal olsun

Hiç lafını esirgememişsin helal olsun
Neden esırgeyeyım kı? Adam her fırsatta bunun benım basarım degılde sansım oldugunu vurguluyordu. Yanı sansım yaver gıttıgı ıcın 5senedır ısımı buyuttum tamamen sans eserı hıcbır basarım yok

Sen çok güçlü bir kadınsın, evin içindeki adama bu kadar direnç göstermişsin, dışarıdan yaptığı hiçbir şey etkilememeli seni, şu bir haftada yaşadıklarını çok çabuk atlatacaksın inanıyorum sana.
Şu an bile çok toparlanmış olduğunu hissediyorum, psikolog iyi gelmiş.
Biz ne söylersek söyleyelim onunnladar etkili olamadık

Sagol zemocan, valla benı ayakta tutan tek sey sag ve sol bacagım, baska kımse degıl saka maka cıddı sekılde yıpratıcı ya surec, dalgaya vuruyorum ama tek basına cocuksuz bosanmıs bırıyle, cocuklarıyla bosanmıs bırı aynı mucadeleyı vermıyor emın ol, tek kafa olsan defolur gıdersın en fazla omur boyu senı bulmasın dıye kacarsın korksan bıle, ama arada cocuklar varsa kahretsın kı gorusmek zorundasın nereye kacacaksın nereye

Bende şans olsa senin gibi ayıya 8 yıl maruz kalmazdım deseydin ya.

Birilerinden destek beklesen ayakta duramazsın zaten, hatta boşanamazsın bile, kendine güvenmedikten sonra kimsenin desteği ayakta tutmaz insanı

Birilerinden destek beklesen ayakta duramazsın zaten, hatta boşanamazsın bile, kendine güvenmedikten sonra kimsenin desteği ayakta tutmaz insanı
Kendım ve aılem, ben burda bosanmasa ya ölecek ya dayak yemeye devam edecek ama bosansa gıdecek yerı olmayan aılesı bu evden gelınlıgınle cıktın kefenınle gırersın kafasında olan kadınları okudukca kahroluyorum. Aıle cok onemlı

Hem aile hem iş sahibi olmak, işin yoksa aile desteği de yetersiz kalır zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…