Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kahve yok b.k içsin.

Ben sunlardan avkata almak ıstıyorum, sımdı bayram hedıyesı falan olayı olursa hazırda bulunsun dıye, benımkı takım elbıse cok gıyıyor bana ıdeal, valla farklı bı hedıye dusunecek durumda degılım, ıslevsel olsun sureklı gozunun onunde olacak bısey olsun yeter dıye dusundum

Eklentiler

• Screenshot_20210325-134201.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 160
Bence 1. Yada 4.

Bu sefer sinirlerin zıplamadıysa mesele yok tatlım
Hapın bıtmesıne 3gun kaldı. Belkı pazar olabılırım ınsallah olmamtakım elbıse gıyıyormu senın bey?
Bence sen yeni kutuyu al yanına normalde hap bittikten 2 gün sonra olurdu benimki ama yerinde olsam garantiye alırdım. O kutuyu zulada tutarsın böyle zamanlar için.
Öyle gerızekalı kı ekmegıme yag surdugunu bıle ıdrak edemıyor
Böylesi daha iyi, keyfini çıkar
Eşim de çok severdi kol düğmelerini ama bizde kıyafet gevşeyince koleksiyon olarak beklemeye geçtiler

Komodının onunde bıkac kutusu vardı kol dugmesı cok kullanıyor alayım barı de taksın.
Kız ben hap bıtınce max 3gun ıcınde oluyorum, yenı kutuyu alayım barı yanıma. Adam hayal kırıklıgına ugramasın

Hap bitince 3 gün içinde oluyarsa şansın var aslında ama ben olsam risk almazdım. Kutu bitmemiş gibi normal düzeninde devam et, en fazla 2 gün alman gerekecek zaten. Reglin bitince yeni kutu alıp başlaman lazım yalnız biliyorsundur.

Sürekli kol düğmesi kullanıyorsa çok hoşuna gidecektir bu, benim de eşime çıkarkenki ilk hediyem yosun yeşili taşları olan kol düğmeleri ve aynı tonda çizgileri olan bir kravattı

Bılıyorum canım. Neyse ıkı gun fazladan kullanırım artık napayım, kutu bıtmeden adet olmayayım da bazen oyle de olabılıyor cunku

Sürekli kol düğmesi kullanıyorsa çok hoşuna gidecektir bu, benim de eşime çıkarkenki ilk hediyem yosun yeşili taşları olan kol düğmeleri ve aynı tonda çizgileri olan bir kravattı
Aslında eskıttıgımın yerıne cubbe de alabılırdım ama o bambaska yerlere gıder ahdkdhsjsks

Ayy bugün seni eglendirdi en azından lovecan
Onun bu zavallı halleri, kendını herkesten ustun gormesı, zekasız ama dusuk cenesıyle herseyı hallederım edaları benı gercekten gulduruyor evden cıkarken de zekasıyla alay edecek bır son dusunuyorum, su haftasonları ıcın de tesekkur edıp, kendı rızanla yalvar yakar ıstedıgın cocuklarla, bu aşkımı sana borcluyum dıyecegımbu kadar medeni ve anlayıslı oldugunu bende bılmıyordumnasıl begendınız mı yeterınce vurucu ve zekasıyla alay edıcı bır son olmus mu, planım bu yonde

Bence bunu yapma. Çocukları almaz valla gezemeyesin diye. Olan çocuklara olur. Üzülürler.

Bence bunu yapma. Çocukları almaz valla gezemeyesin diye. Olan çocuklara olur. Üzülürler.
Kız o cocukları alamazsa yaşayamaz. Ben malımı bılıyorum, o kadarını dusundum enıne boyuna. En fazla 2hafta trıp atar hatta o kadar bıle degıl. Mahkeme cocukları yatılı vermedı dıye aglamıs adam o, bana ınat olsun dıye almamazlık yapmaz yanı, hadı tut kı almadı, annemlere bırakırım

Dııııt
yanlış cümle
Çocukları almaktan vazgeçebilir, ya da çok ağır cümleler kurabilir, ona bu fırsatı verme sakın. Tamam bozacaksın ama bununla vurma, bana iyi bir fikir gibi gelmedi

Ay ne merhametliseeeaaaannn

Dııııt
yanlış cümle
Çocukları almaktan vazgeçebilir, ya da çok ağır cümleler kurabilir, ona bu fırsatı verme sakın. Tamam bozacaksın ama bununla vurma, bana iyi bir fikir gibi gelmedi
Almazsa almasın, en fazla kufur eder

Almazsa almasın, en fazla kufur eder
Kızgınsın, canı yansın istiyorsun ama birlikteliğini duyunca yanacak zaten canı, bu şekilde yapma, bırak çocuklar ondayken senin ne yaptığını kendi bulsun.
Kafası karışsın istiyorsan yarın çocukları verirken "ben de kendime küçük bir tatil ayarladım falan de, ya da bakıcıya çıtlat gideceğini, bakıcı ağzından kaçırır zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…