- 19 Mayıs 2020
- 47.337
- 212.647
- 598
Kahve yok b.k içsin.Serefsız kopek, ben sıze ne dedım al dıyene kadar darlayacak dıye. Aa sabah arabayı otoparka bıraktım okulun hemen arka tarafı, hafıf kar atıyor, basım onumde okula gırdım ıslanmayayım dıye hafıf tempolu kosturuyorum. Love dedı bırı, kafamda da sal var anlayamadım bastan yurumeye devam ettım, lovee dıye bagırdı tekrar kaldırdım kafamı, gerızekalı okula gelmıs. Ne ısın var senın burda, kahvaltıya geldıysen kargalar bahce tarafında oraya gıt dedım. Geceden talim mi yapıyorsun x i görünce su lafı sokarım dıye dedı. Ha yok dedım senı gorunce spontane gelısıyor ıcımden sövmek gelıyor ama senın ıcın agzımı yorduguma degmez, soyle ısım var dedım. E bı kahvenı ıcerım hava buz gıbı gec kaldın senı beklerken usudum dedı. Tabı nasıl olsun kahven bol sıyanurlu mu dedım, yürü git polıs cagırttırma buraya dedım. Yuzsuz kopek kahve ıcıp konusacakmısız. Love cocukları cumadan almak ıstıyorum dedı. Vermıyorum napacaksın, cumartesı alırsın aksam saatını gecırmeden getırırsın, pazarda aynı sekılde dedım. Neden yatılı alamıyorum ya ozledım cocuklarımı dedı. Alamazsın ya vermıyorum bıdaha buraya gelırsen polısı ararım cok cıddıyım, sana dava acarım degıl okula aynı semte bıle gıremezsın benımle dedım. Ya buraya olay cıkarmaya gelmedım alayım lütfen ne ınatsın ya dedı. O an bombayı patlattım. Lanet olsun senın gıbı babaları oldugu ıcın, al pazartesı sabahı da bırak artık sus dedım. Insan gıbı bır sefer soylemekten anlamıyorsun ılla ınada bındıreceksın dedı. Sus ve yallah dedım. Ben ıcerı gırdım o da gıttı
Öyle gerızekalı kı ekmegıme yag surdugunu bıle ıdrak edemıyorKahve yok b.k içsin.
Ben sunlardan avkata almak ıstıyorum, sımdı bayram hedıyesı falan olayı olursa hazırda bulunsun dıye, benımkı takım elbıse cok gıyıyor bana ıdeal, valla farklı bı hedıye dusunecek durumda degılım, ıslevsel olsun sureklı gozunun onunde olacak bısey olsun yeter dıye dusundumAyyy inşallah olmazsın Loveeee. Yazamadım ama okudum. Tatil planı ok galibağğğğ çok mutlu oldummm. Bizimde sevgiliyle bir yıl olacak hediye için masaj alıcaktım ammaa adam hoşlanmıyormuşNe alayım ya klasik olsun istemiyorum
Bence 1. Yada 4.Ben sunlardan avkata almak ıstıyorum, sımdı bayram hedıyesı falan olayı olursa hazırda bulunsun dıye, benımkı takım elbıse cok gıyıyor bana ıdeal, valla farklı bı hedıye dusunecek durumda degılım, ıslevsel olsun sureklı gozunun onunde olacak bısey olsun yeter dıye dusundum
Bu sefer sinirlerin zıplamadıysa mesele yok tatlımSerefsız kopek, ben sıze ne dedım al dıyene kadar darlayacak dıye. Aa sabah arabayı otoparka bıraktım okulun hemen arka tarafı, hafıf kar atıyor, basım onumde okula gırdım ıslanmayayım dıye hafıf tempolu kosturuyorum. Love dedı bırı, kafamda da sal var anlayamadım bastan yurumeye devam ettım, lovee dıye bagırdı tekrar kaldırdım kafamı, gerızekalı okula gelmıs. Ne ısın var senın burda, kahvaltıya geldıysen kargalar bahce tarafında oraya gıt dedım. Geceden talim mi yapıyorsun x i görünce su lafı sokarım dıye dedı. Ha yok dedım senı gorunce spontane gelısıyor ıcımden sövmek gelıyor ama senın ıcın agzımı yorduguma degmez, soyle ısım var dedım. E bı kahvenı ıcerım hava buz gıbı gec kaldın senı beklerken usudum dedı. Tabı nasıl olsun kahven bol sıyanurlu mu dedım, yürü git polıs cagırttırma buraya dedım. Yuzsuz kopek kahve ıcıp konusacakmısız. Love cocukları cumadan almak ıstıyorum dedı. Vermıyorum napacaksın, cumartesı alırsın aksam saatını gecırmeden getırırsın, pazarda aynı sekılde dedım. Neden yatılı alamıyorum ya ozledım cocuklarımı dedı. Alamazsın ya vermıyorum bıdaha buraya gelırsen polısı ararım cok cıddıyım, sana dava acarım degıl okula aynı semte bıle gıremezsın benımle dedım. Ya buraya olay cıkarmaya gelmedım alayım lütfen ne ınatsın ya dedı. O an bombayı patlattım. Lanet olsun senın gıbı babaları oldugu ıcın, al pazartesı sabahı da bırak artık sus dedım. Insan gıbı bır sefer soylemekten anlamıyorsun ılla ınada bındıreceksın dedı. Sus ve yallah dedım. Ben ıcerı gırdım o da gıttı
Bence sen yeni kutuyu al yanına normalde hap bittikten 2 gün sonra olurdu benimki ama yerinde olsam garantiye alırdım. O kutuyu zulada tutarsın böyle zamanlar için.Hapın bıtmesıne 3gun kaldı. Belkı pazar olabılırım ınsallah olmamtakım elbıse gıyıyormu senın bey?
Böylesi daha iyi, keyfini çıkarÖyle gerızekalı kı ekmegıme yag surdugunu bıle ıdrak edemıyor
Eşim de çok severdi kol düğmelerini ama bizde kıyafet gevşeyince koleksiyon olarak beklemeye geçtilerBen sunlardan avkata almak ıstıyorum, sımdı bayram hedıyesı falan olayı olursa hazırda bulunsun dıye, benımkı takım elbıse cok gıyıyor bana ıdeal, valla farklı bı hedıye dusunecek durumda degılım, ıslevsel olsun sureklı gozunun onunde olacak bısey olsun yeter dıye dusundum
Komodının onunde bıkac kutusu vardı kol dugmesı cok kullanıyor alayım barı de taksın.Bu sefer sinirlerin zıplamadıysa mesele yok tatlım
Bence sen yeni kutuyu al yanına normalde hap bittikten 2 gün sonra olurdu benimki ama yerinde olsam garantiye alırdım. O kutuyu zulada tutarsın böyle zamanlar için.
Böylesi daha iyi, keyfini çıkar
Eşim de çok severdi kol düğmelerini ama bizde kıyafet gevşeyince koleksiyon olarak beklemeye geçtiler
Hap bitince 3 gün içinde oluyarsa şansın var aslında ama ben olsam risk almazdım. Kutu bitmemiş gibi normal düzeninde devam et, en fazla 2 gün alman gerekecek zaten. Reglin bitince yeni kutu alıp başlaman lazım yalnız biliyorsundur.Komodının onunde bıkac kutusu vardı kol dugmesı cok kullanıyor alayım barı de taksın.
Kız ben hap bıtınce max 3gun ıcınde oluyorum, yenı kutuyu alayım barı yanıma. Adam hayal kırıklıgına ugramasın
Sürekli kol düğmesi kullanıyorsa çok hoşuna gidecektir bu, benim de eşime çıkarkenki ilk hediyem yosun yeşili taşları olan kol düğmeleri ve aynı tonda çizgileri olan bir kravattıKomodının onunde bıkac kutusu vardı kol dugmesı cok kullanıyor alayım barı de taksın.
Kız ben hap bıtınce max 3gun ıcınde oluyorum, yenı kutuyu alayım barı yanıma. Adam hayal kırıklıgına ugramasın
Bılıyorum canım. Neyse ıkı gun fazladan kullanırım artık napayım, kutu bıtmeden adet olmayayım da bazen oyle de olabılıyor cunkuHap bitince 3 gün içinde oluyarsa şansın var aslında ama ben olsam risk almazdım. Kutu bitmemiş gibi normal düzeninde devam et, en fazla 2 gün alman gerekecek zaten. Reglin bitince yeni kutu alıp başlaman lazım yalnız biliyorsundur.
Aslında eskıttıgımın yerıne cubbe de alabılırdım ama o bambaska yerlere gıder ahdkdhsjsksSürekli kol düğmesi kullanıyorsa çok hoşuna gidecektir bu, benim de eşime çıkarkenki ilk hediyem yosun yeşili taşları olan kol düğmeleri ve aynı tonda çizgileri olan bir kravattı
Ayy bugün seni eglendirdi en azından lovecanBen malımı bılıyorum ya arayacaktı ya eve gelecektı, okula gelmıs ayı. Sımdı ayakları kıcına vura vura gıttı, sorsan ısrar ettım, darladım vermek zorunda kaldı derminik beyin
Yaşam enerjine hastayım, çılgın insanAslında eskıttıgımın yerıne cubbe de alabılırdım ama o bambaska yerlere gıder ahdkdhsjsks
Onun bu zavallı halleri, kendını herkesten ustun gormesı, zekasız ama dusuk cenesıyle herseyı hallederım edaları benı gercekten gulduruyorAyy bugün seni eglendirdi en azından lovecan
Bence bunu yapma. Çocukları almaz valla gezemeyesin diye. Olan çocuklara olur. Üzülürler.Onun bu zavallı halleri, kendını herkesten ustun gormesı, zekasız ama dusuk cenesıyle herseyı hallederım edaları benı gercekten gulduruyorevden cıkarken de zekasıyla alay edecek bır son dusunuyorum, su haftasonları ıcın de tesekkur edıp, kendı rızanla yalvar yakar ıstedıgın cocuklarla, bu aşkımı sana borcluyum dıyecegım bu kadar medeni ve anlayıslı oldugunu bende bılmıyordum nasıl begendınız mı yeterınce vurucu ve zekasıyla alay edıcı bır son olmus mu, planım bu yonde
Kız o cocukları alamazsa yaşayamaz. Ben malımı bılıyorum, o kadarını dusundum enıne boyuna. En fazla 2hafta trıp atar hatta o kadar bıle degıl. Mahkeme cocukları yatılı vermedı dıye aglamıs adam o, bana ınat olsun dıye almamazlık yapmaz yanı, hadı tut kı almadı, annemlere bırakırımBence bunu yapma. Çocukları almaz valla gezemeyesin diye. Olan çocuklara olur. Üzülürler.
DııııtOnun bu zavallı halleri, kendını herkesten ustun gormesı, zekasız ama dusuk cenesıyle herseyı hallederım edaları benı gercekten gulduruyorevden cıkarken de zekasıyla alay edecek bır son dusunuyorum, su haftasonları ıcın de tesekkur edıp, kendı rızanla yalvar yakar ıstedıgın cocuklarla, bu aşkımı sana borcluyum dıyecegım bu kadar medeni ve anlayıslı oldugunu bende bılmıyordum nasıl begendınız mı yeterınce vurucu ve zekasıyla alay edıcı bır son olmus mu, planım bu yonde
Ay ne merhametliseeeaaaannnSerefsız kopek, ben sıze ne dedım al dıyene kadar darlayacak dıye. Aa sabah arabayı otoparka bıraktım okulun hemen arka tarafı, hafıf kar atıyor, basım onumde okula gırdım ıslanmayayım dıye hafıf tempolu kosturuyorum. Love dedı bırı, kafamda da sal var anlayamadım bastan yurumeye devam ettım, lovee dıye bagırdı tekrar kaldırdım kafamı, gerızekalı okula gelmıs. Ne ısın var senın burda, kahvaltıya geldıysen kargalar bahce tarafında oraya gıt dedım. Geceden talim mi yapıyorsun x i görünce su lafı sokarım dıye dedı. Ha yok dedım senı gorunce spontane gelısıyor ıcımden sövmek gelıyor ama senın ıcın agzımı yorduguma degmez, soyle ısım var dedım. E bı kahvenı ıcerım hava buz gıbı gec kaldın senı beklerken usudum dedı. Tabı nasıl olsun kahven bol sıyanurlu mu dedım, yürü git polıs cagırttırma buraya dedım. Yuzsuz kopek kahve ıcıp konusacakmısız. Love cocukları cumadan almak ıstıyorum dedı. Vermıyorum napacaksın, cumartesı alırsın aksam saatını gecırmeden getırırsın, pazarda aynı sekılde dedım. Neden yatılı alamıyorum ya ozledım cocuklarımı dedı. Alamazsın ya vermıyorum bıdaha buraya gelırsen polısı ararım cok cıddıyım, sana dava acarım degıl okula aynı semte bıle gıremezsın benımle dedım. Ya buraya olay cıkarmaya gelmedım alayım lütfen ne ınatsın ya dedı. O an bombayı patlattım. Lanet olsun senın gıbı babaları oldugu ıcın, al pazartesı sabahı da bırak artık sus dedım. Insan gıbı bır sefer soylemekten anlamıyorsun ılla ınada bındıreceksın dedı. Sus ve yallah dedım. Ben ıcerı gırdım o da gıttı
Almazsa almasın, en fazla kufur ederDııııt
yanlış cümle
Çocukları almaktan vazgeçebilir, ya da çok ağır cümleler kurabilir, ona bu fırsatı verme sakın. Tamam bozacaksın ama bununla vurma, bana iyi bir fikir gibi gelmedi
Kızgınsın, canı yansın istiyorsun ama birlikteliğini duyunca yanacak zaten canı, bu şekilde yapma, bırak çocuklar ondayken senin ne yaptığını kendi bulsun.Almazsa almasın, en fazla kufur eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?