Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman kadın eşini seviyor ve kaybetmek istemediği için çırpınıyor

Ne hayatlar var neler yaşanıyor, böyle şeyler duyunca anlıyor insan

Şimdi televizyonda bir program var ve karnabahar ın cinsel gücü arttırdığı yazıyor. Aklınızda bulunsun diye yazıyorum ihtiyacı olan varsa deneyebilirsiniz

Şimdi televizyonda bir program var ve karnabahar ın cinsel gücü arttırdığı yazıyor. Aklınızda bulunsun diye yazıyorum ihtiyacı olan varsa deneyebilirsiniz
Gıdalar genellikle düzenli tüketimde etki ediyor, bir defayla fayda sağlamıyor maalesef, o yüzden konsantre formüller bulmak lazım

Bu devirde koca bulmak kadar zor bişey yok kavun değilki koklayasin neler duyup görüyoruz çevremizde
Eskiden de böyleydi ama yakın çevremizde varsa görüyorduk ya da kol kırılır yen içinde misali duymuyorduk bile, internet çağı özellikle de burası gibi kimliksiz platformlar yaşananları ortaya döküyor.

Sence de gay mi, ben o kadar takıldım ki akşam eşimin fikrini almayı düşünüyorum bu konuda, bakalım o ne düşünecek
Herifin sertleşme sorunu isteksizliği ile boğuştum yıllarca yav. O konudaki adamda o sorun yok, gayet de istiyor. Anal ilişkide kırılmayacak bir sertliği de var maşallah.

Herifin sertleşme sorunu isteksizliği ile boğuştum yıllarca yav. O konudaki adamda o sorun yok, gayet de istiyor. Anal ilişkide kırılmayacak bir sertliği de var maşallah.
Bu tip konularda yanlış yönlendirmek de çok tehlikeli ya, ben çok net konuştum o yüzden tedirgin oldum. Gerçi kadın inanmak istemiyor o ayrı

Bu tip konularda yanlış yönlendirmek de çok tehlikeli ya, ben çok net konuştum o yüzden tedirgin oldum. Gerçi kadın inanmak istemiyor o ayrı
Hiç tedirgin olma, gerekçelerle o sonuca bağladın. Bilgiler senin tahmininin doğru olduğunu gösteriyor. Kız kabullenmekte güçlük çekiyor inanmak istemiyor ama ihtimalleri duymaya da ihtiyacı var.

Ay vallahi sanki ben okudun yani ben bile kendimi bu kadar okumamıştım

Bugün daha iyiyim eşim geliyor yolda. Dediğin gibi yapacağım.

Doğr
Ay vallahi sanki ben okudun yani ben bile kendimi bu kadar okumamıştım

Bugün daha iyiyim eşim geliyor yolda. Dediğin gibi yapacağım.
Doğru tespitlerde bulunduğuma sevindim toparlan artık hadi, minnoş kocanla sarıl otur kandil gecesi, sabahı ateşe verirsiniz

Loveitred küçük notlar alıyor mu acaba? 48 saatlik kur, jest, sürpriz, ihtiras da ha deyince anlatılamaz mağdur olmayalım yaaaağni lütfen ama.

socialscientist bence bu gece 00.01 itibariyle atağa geçebilirsin hani yani mübarek kandil söndükten sonra . Bu arada edepsiz konuşmaların bulacağı karşılığı paylaşmayı vadettin bize, unutturmaaaaam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…