- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Yeni gelenler ve gelecekler adına güzel bir bilgi paylaşımı olduBen bi meal bilgisi paylaşsam iyi olacak galiba
Avkat= avukat
Dudiş, şirinlemek, sufle=seks
Ahdkdhsjsjs evet bak önce dudaklar sonra gözler derken bi memintoları paylaşmadım onu da hayalınızde canlandırın 90B olarakBu konuya girmeden az evvelinde gebelik grubunda sık konuştuğum bir arkadaşa özelden yazdım, bir süre uğramam artık buralara, biraz okuyup yazsam kafamı işlerime versem iyi olacak dedim. 3 ay sonra +18e buldum kendimi artık ne çekim alanıysa love'ın libidosu karadelik mübarek.
İyi gidiyoduk mizah grubunda valla da katip'in fışfırmalı püskürtmeli tüfeği yaktı bizi bence.olsun.
Love az zamanda çok ve büyük işler yaptın bacım azıcık dinlenirsin bugün. Avkattan gelecek kostüme kadar ne yiyip içeceğiz biz şimdi...
bu arada yüzünü ben hayalimde tamamladım beybisi. Allah sahibine bağışlasın. Baştan sorsana grupta sanatçı var mı diye. Sokakta şipşak karakalem yapanları aratmam
Ahaha şirinlemek demeseydiniz ya sabahları şirinler izleyen biriyim benBen bi meal bilgisi paylaşsam iyi olacak galiba
Avkat= avukat
Dudiş, şirinlemek, sufle=seks
Kocası gırer seker komasına cunku sekerı var adamın onlar gırmedıyse kısme gırmez ahdkshssj bol bol şirinlemişler haftasonuAhaha şirinlemek demeseydiniz ya sabahları şirinler izleyen biriyim ben
Aklıma kötü şeyler gelcek izlerken
Şirin baba hadi şirinleyelim diyorlar masumcuklar
Sufleyi anladım bi arkadaş 8 tane yemiş şeker komasına gircek mazallah
Öyle deme ama bu topic fantazi alemi gibi, taşımakta geç bile kaldılar. Nasıl takip edip farkettiler ona şaşırdım benKatılıyorumson bir kaç gündür coştuk iyice sonuç bu oldu
Sen yanan kabak tatlısını kaçıtmışsın allahtanAhaha şirinlemek demeseydiniz ya sabahları şirinler izleyen biriyim ben
O sekiz iki katına çıkmış olabilirAhaha şirinlemek demeseydiniz ya sabahları şirinler izleyen biriyim ben
Bu gün öğlen gidemedi garibim akşam erken çıkabilmiştir inşallahO sekiz iki katına çıkmış olabilir
Eee meho senın gibi zincirleme orgazmlar yaşandıysa herbişey olmus olabılır ahdksshsj cıkmadan 10 falan oludur sızınkıO sekiz iki katına çıkmış olabilir
Ben bugünlerde böyle bir şey bekliyordum açıkçası ,hatta yazacaktım grupta ben yazmaya kalmadan topigin taşındığını gördümÖyle deme ama bu topic fantazi alemi gibi, taşımakta geç bile kaldılar. Nasıl takip edip farkettiler ona şaşırdım ben
Sen yanan kabak tatlısını kaçıtmışsın allahtan
Ben bugünlerde böyle bir şey bekliyordum açıkçası ,hatta yazacaktım grupta ben yazmaya kalmadan topigin taşındığını gördüm
O ctesi günkü skordu,bir de bunun pazarı var 16 yi bulmuştur geçmiş bile olabilirBu gün öğlen gidemedi garibim akşam erken çıkabilmiştir inşallah
Uğrayabilirse anlatacaktıO ctesi günkü skordu,bir de bunun pazarı var 16 yi bulmuştur geçmiş bile olabilir
Soci 10000 bakımına gıttı herhalde bı yag degısımı sart cunkuO ctesi günkü skordu,bir de bunun pazarı var 16 yi bulmuştur geçmiş bile olabilir
Şikayet olmamıştır değil miDusunce gucuyle tasıttıgınız topıcı valla pesadamlar dusunce gucuyle koltugu havalandırıyorlar derlerdı de ınanmazdım
Yok en fazla 6 oldu benim,eşim bir kez olana kadar 6 kez olmuştum bir kaç kereEee meho senın gibi zincirleme orgazmlar yaşandıysa herbişey olmus olabılır ahdksshsj cıkmadan 10 falan oludur sızınkı
Yavrum Love pisti boşaltır boşaltmaz amazonlar, fışkırmalar, 8 porsiyon sufleler, bağlanmış gözler falan havada uçuştu. Klasik değerler taşıyan mature suflelerimizi yoklama fişine yazdırmaya utandık.Sen hariç herkes yaktı canım ortalığıyüklenmeyin katibime
Sıkayetı olan muhtemelen konuyu yakın takıp eden bırıdır, moderatorlerın takıp edecek halı yok yaŞikayet olmamıştır değil mi
Son günlerde daha bir ayrıntılı konuşmaya başlamıştık,ben de kendi adıma, aklıma gelen başıma geldi malesef,topigin yeri burası ama oorda iyiydik yaaDusunce gucuyle tasıttıgınız topıcı valla pesadamlar dusunce gucuyle koltugu havalandırıyorlar derlerdı de ınanmazdım
Bu mükemmel bir şey amaYok en fazla 6 oldu benim,eşim bir kez olana kadar 6 kez olmuştum bir kaç kere
Bunlardan feyz alman lazım. Ben göz bandını utanmadan hareket etmek için kullandım yoksa hareket edemezdim istediğim gibi.Yavrum Love pisti boşaltır boşaltmaz amazonlar, fışkırmalar, 8 porsiyon sufleler, bağlanmış gözler falan havada uçuştu. Klasik değerler taşıyan mature suflelerimizi yoklama fişine yazdırmaya utandık.
Geriye sadece donan kıçım, bol sıvılı gecelikler jartiyerler ve birkaç resim kaldıYavrum Love pisti boşaltır boşaltmaz amazonlar, fışkırmalar, 8 porsiyon sufleler, bağlanmış gözler falan havada uçuştu. Klasik değerler taşıyan mature suflelerimizi yoklama fişine yazdırmaya utandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?