- 15 Eylül 2018
- 1.133
- 2.017
- 133
Vallası mı??? Şu sıralar adamda bi kendini eziklemeye başladı. Beni aşırı güzel buluyor. Kendine bakıp işte ne olacak anca bu kadar galan diyo. Oyun oynuyoruz ben yenince e tabi hatun zeki ben gibi mi diyor şaka gibi ama içinden kendini eksik hissettiğini hissediyorum. Ve bu benim nefret ettiğim bi durum erkekte. Kendine güven aşırı çekici ve seksi gelir bana. Aslında kafama takılmıyor değil.Adamı ıyı degerlendır dıyorum ben hala. O senın ıcın degıl ama sen onun ıcın bulunmaz hınt kuması muamelesi görüyorsun suan. Fıstık gıbı çöpsüz üzüm hatun, ne yapacak tabı kı aklı varsa kacırmayacakevlen cocuk yap ama dogru ınsanla yap lütfen, ay tüylerim diken diken oluyor kadın bekar adam cocuklu olunca
Takip edip yazmayan çok kişi var belki onlardan olabilir ,kemik kadronun şikayet edeceğini sanmıyorumSıkayetı olan muhtemelen konuyu yakın takıp eden bırıdır, moderatorlerın takıp edecek halı yok ya
Yuksek ihtimal sikayet oldgnu dusunuyorum cnm yoksa moderatorlerin gormesi dha zor gibi o mesguliyet icindeSıkayetı olan muhtemelen konuyu yakın takıp eden bırıdır, moderatorlerın takıp edecek halı yok ya
Önemli olan senın ne dusundugum, gelecek goruyorsan bekarlar 1 deşiyorsa sen 10deşeceksin herseyını. Bu ayakları yemeyecek kadar zekı oldugunu dusunuyorum, senı pohpohlayıp hedef sasırtmasına ızın verme sakın ve gercekten bosanma sebebını cok ıyı arastırıp ogren, ben korkuyorum arkadas ya, haddımı astıysam da ozur dılerım dılımı tutamıyorum konu bu oluncaVallası mı??? Şu sıralar adamda bi kendini eziklemeye başladı. Beni aşırı güzel buluyor. Kendine bakıp işte ne olacak anca bu kadar galan diyo. Oyun oynuyoruz ben yenince e tabi hatun zeki ben gibi mi diyor şaka gibi ama içinden kendini eksik hissettiğini hissediyorum. Ve bu benim nefret ettiğim bi durum erkekte. Kendine güven aşırı çekici ve seksi gelir bana. Aslında kafama takılmıyor değil.
Böbişim neden üzüldün ki biz zaten her haftasonu bulusamıyorduk cunku benım bebeler gıdıyor onun bebeler gelıyor ya zaten bu haftasonu gıdebılmemızın nedenı de eski eşinin karantina suresının uzatılmasıydı yanı benımkıler babaya gıttı ama onun bebeler gelseydı yıne bu ıs yatardı. Ayrıca ex öküz mesaj attı love, yasaklar geldı cocukları nasıl getır gotur yapacagım dıye? O da mecburen alıp goturecek yatılı
incir yaginin icinde bolca omega ve e vitamini varmis.. ikisi de kadin yumurtasinin kalitesi ve sperm kalitesine ve sayisina cok olumlu etkisi varmis.. tabi prolaktin hormonuna da dikkat etmek gerekiyor, incir bu hormonu yukseltiyormus..afrodizyak etkisi de bonusuİncirin hangi hormonu aktive ettiğini bulamadım ama testesteron diye hatırlıyorum, bu hormonun yükselmesi kadında da erkekte de isteği arttırıyor.
Canım mahkeme kağıdıyla çıkabilir. O şekilde yapıyordu benim sevgilim yasak yok o durumda.Böbişim neden üzüldün ki biz zaten her haftasonu bulusamıyorduk cunku benım bebeler gıdıyor onun bebeler gelıyor ya zaten bu haftasonu gıdebılmemızın nedenı de eski eşinin karantina suresının uzatılmasıydı yanı benımkıler babaya gıttı ama onun bebeler gelseydı yıne bu ıs yatardı. Ayrıca ex öküz mesaj attı love, yasaklar geldı cocukları nasıl getır gotur yapacagım dıye? O da mecburen alıp goturecek yatılı
O onun da bokunu cıkarır yazmayacaktım da yazayım, en azından bı alıp bı almasa benım lehime olur, cunku oyle olunca onu gormek zorunda kalmıyorum, cuma gunu benı gormeden aldı cocukları, resmen sıfır stres ve gergınlık oh beCanım mahkeme kağıdıyla çıkabilir. O şekilde yapıyordu benim sevgilim yasak yok o durumda.
Avkatta bana aynı soruyu sordu, bırlıkte uyuyoruz sevısıyoruz dus alıyoruz yemek yıyıyoruz ama benı sevıp sevmedıgını bılmıyorum daha duyamadım dedı, bende herseyın vaktı var, bazı konularda bu kadar hızlı yol almıs olabılırız ama sevmek ıcı cok dolu bır kelime, sırf soylemıs olmak ıcın soyleyemem dedım. Biraz daha zaman dedım. Ona böyle söyledim ama onu seviyorum galiba yaLove ben senin bu adama karşı şimdiki hislerini merak ediyorum. Hala aynı mı, yoksa farklı ve daha fazla bağlılık hissediyor musun? Süre kısa olsa da bayağı yakınlaştınız çünkü..
Ay senı alıntılamayı unutmusum az asagıya yazdım o onun da bokunu cıkarır hayatım. Haberı yoksa ogrenmesın alsın gıtsın.Ya love ben boşanmış anne babaların velayet kağıdıyla yasaklardan muaf olduğunu duymuştum. Yani çocukları alıp götürebilir yasak günlerinde. Yanlışım olabilir ama bir arastirsan mi
Canim benim yaAvkatta bana aynı soruyu sordu, bırlıkte uyuyoruz sevısıyoruz dus alıyoruz yemek yıyıyoruz ama benı sevıp sevmedıgını bılmıyorum daha duyamadım dedı, bende herseyın vaktı var, bazı konularda bu kadar hızlı yol almıs olabılırız ama sevmek ıcı cok dolu bır kelime, sırf soylemıs olmak ıcın soyleyemem dedım. Biraz daha zaman dedım. Ona böyle söyledim ama onu seviyorum galiba ya
34 yaşındayım ama sevgılım olan adam avkat ahmet dıye kayıtlı telefonumdaCanim benim ya
sev tabi, sev.. sevis.. mutlu ol..
Onlar buluşacak fırsatı yaratsın yine cuma akşamı buluşur pazartesi sabah ayrılırlar. İlla ki otele kaçmalarına gerek yok
Evet var öyşe bir şeyYa love ben boşanmış anne babaların velayet kağıdıyla yasaklardan muaf olduğunu duymuştum. Yani çocukları alıp götürebilir yasak günlerinde. Yanlışım olabilir ama bir arastirsan mi
3 günde fark attı mı kız harika, ben etkisini 1 ayda görebildim ama cinsiyet farkından olabilirAman bu arada konunun tasinmasi iyi olmus bence,
incir yaginin icinde bolca omega ve e vitamini varmis.. ikisi de kadin yumurtasinin kalitesi ve sperm kalitesine ve sayisina cok olumlu etkisi varmis.. tabi prolaktin hormonuna da dikkat etmek gerekiyor, incir bu hormonu yukseltiyormus..afrodizyak etkisi de bonusu
Uc gundur iciyor bizimki, ben farka bizzat kefilim
Bu çok güzel bir haberAvkatta bana aynı soruyu sordu, bırlıkte uyuyoruz sevısıyoruz dus alıyoruz yemek yıyıyoruz ama benı sevıp sevmedıgını bılmıyorum daha duyamadım dedı, bende herseyın vaktı var, bazı konularda bu kadar hızlı yol almıs olabılırız ama sevmek ıcı cok dolu bır kelime, sırf soylemıs olmak ıcın soyleyemem dedım. Biraz daha zaman dedım. Ona böyle söyledim ama onu seviyorum galiba ya
Kendı ıcımde bı emın olayım yuzune de oyle soylerım shdjdhsks sevde mesaj atmıs bugün bende bogazlı elbıse gıymıstım avkatta bogazlı kazak gıymıs, havalarda sogudu bende mı bogazlı kazak gıysem dıye ahsjdksshsh seni gebertirim yazdım onaOnlar buluşacak fırsatı yaratsın yine cuma akşamı buluşur pazartesi sabah ayrılırlar. İlla ki otele kaçmalarına gerek yok
Evet var öyşe bir şey
3 gündefar attı mı kız harika, ben etkisini 1 ayda görebildim ama cinsiyet farkından olabilir
Bu çok güzel bir haber
Ay valla ben de sasirdim bu kadar hizli etki gostermesine..sordum aktara hic bir zarari da yokmus, antioksidanmis zaten.. artik yangindan ilk kurtarilacak demirbasimiz olcak bu belliOnlar buluşacak fırsatı yaratsın yine cuma akşamı buluşur pazartesi sabah ayrılırlar. İlla ki otele kaçmalarına gerek yok
Evet var öyşe bir şey
3 gündefar attı mı kız harika, ben etkisini 1 ayda görebildim ama cinsiyet farkından olabilir
Bu çok güzel bir haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?