Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmasa iyiymiş, huzursuz eder insanı böyle bir fotoğraf

Mune kendı tasımasa valla saglı sollu nan gelıyordu artık benı bıdahakı gorusunuzde muhtemelen evlı olurdum hadjdhsjs 5senenın bıtımınde 400kusur sayfayla bam bam bam
Ben de senin yanında gelirdim artık suç ortağı, teşvik edici olarak

Evet çok güzel bence de

Yapmasa iyiymiş, huzursuz eder insanı böyle bir fotoğraf
Bende pek sevmem. Ama bazen açıp bakmak insanın içini gıcıklıyör. Bende ayna seviyorum. Ctesi offff ayna fentezisi yaptık. aynadan bir baktım loş ışıkta efsane bi görüntüydü. Hala aklımda bi an önce tekrarı olsun dedim. Herifceyiz Adam&Eve hotele bakıyordu her yer ayna diye o hotelde ay yakıcaz oteliiiii.

O zaman sorun yok, ben yatakta diye düşündüm, iyice fesatlaştım galiba
Bende aynısını düşünmüştüm artık normal düşünemiyoruz demekki. Artık sürekli cinsel espriler yapıyorum. Arkadaşlar arasında da sufle=seks oldu çok garip bir hal aldı bu durum. Artık östörojen kokusu buram buram yayıyör buradan.

Benim de gardrobun aynalarının yeri şahane ne var ne yok net görünüyor. Adama tavana ayna koyduralım mı diye takıldım, bi git manya dedi

Kızıım sen bu adamla cıddılı evlılık yoluna kosturuyosun gıbıme gelıyo

Kızıım sen bu adamla cıddılı evlılık yoluna kosturuyosun gıbıme gelıyo
Bişiyler olacak ama Lovecum nasıl olacak? Ne zaman olacak bilmiyorum. Vallası benim hayalim ayrı evlerde özgür hayatlarda sevgililiğin devamı ammağ çocukta istirem. Sadece bunun için nikahıma alacam adamı.

Bişiyler olacak ama Lovecum nasıl olacak? Ne zaman olacak bilmiyorum. Vallası benim hayalim ayrı evlerde özgür hayatlarda sevgililiğin devamı ammağ çocukta istirem. Sadece bunun için nikahıma alacam adamı.
Adamı ıyı degerlendır dıyorum ben hala. O senın ıcın degıl ama sen onun ıcın bulunmaz hınt kuması muamelesi görüyorsun suan. Fıstık gıbı çöpsüz üzüm hatun, ne yapacak tabı kı aklı varsa kacırmayacak evlen cocuk yap ama dogru ınsanla yap lütfen, ay tüylerim diken diken oluyor kadın bekar adam cocuklu olunca

Ya karışmış biraz ben avkat beyden bahsediyoruz sandimdı hafta sonu için dedindi diye düşündümdü. Ayy idrak yollarım infekte olmuş. Çok özür Lovecum.
Olsun canısı neğğ demek olabılır bele seyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…