Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az dikkat edeydiniz keşke alacakaranlık serisi geldi aklıma kurtadamla kızın ilk gecesinin sonrası siz gardrobu biraz geliştirin boğazlı kıyafetler bakımından

Yaa çok güzel buu :) İlla bağlanmışsındır adama ya sevişmeyi geçtim herkesin göğsüne yatılmaz be..

Az dikkat edeydiniz keşke alacakaranlık serisi geldi aklıma kurtadamla kızın ilk gecesinin sonrası siz gardrobu biraz geliştirin boğazlı kıyafetler bakımından
Çok darlanıyorum ya bogazlıyla, bu sefer bende yok onda var benım oncekınde vardı boyunla kurek kemıgım arasında ıste ama dekolte bluzla bıle gozukuyor saclarımı toplarsam, rısk almayayım dedım.

Ay valla ben de sasirdim bu kadar hizli etki gostermesine..sordum aktara hic bir zarari da yokmus, antioksidanmis zaten.. artik yangindan ilk kurtarilacak demirbasimiz olcak bu belli
Evet zararı yok, ben karaciğer için endişelenmiştim ama yok etkisi, bir çay kaşığını geçmeyin önerilen doz o.

Çok darlanıyorum ya bogazlıyla, bu sefer bende yok onda var benım oncekınde vardı boyunla kurek kemıgım arasında ıste ama dekolte bluzla bıle gozukuyor saclarımı toplarsam, rısk almayayım dedım.
Sömürdüm adamı diyorsun normal, olur öyle kazalar, ben de boynunu çenesini ısırıyorum, allahtan çok esmer de morarmıyor

Bizimki süt gibi bende öyleyim sert dokunsa morarırım ama avkatınkı felaket oldu bagırmamak ıcın boynuna saldırdım
Sömürdüm adamı diyorsun normal, olur öyle kazalar, ben de boynunu çenesini ısırıyorum, allahtan çok esmer de morarmıyor

Ben onu ozellikle sordum, mesela keciboynuzu karacigeri cok yoruyormus.. bunun oyle etkisi yokmus
İşine de yaramış, çıkar keyfini sonuna kadar, ben öyşe yapıyorum. Adet dönemlerinde ara veriyordum ama vazgeçtim, enerjim düşünce sinir oluyorum çünkü

İşine de yaramış, çıkar keyfini sonuna kadar, ben öyşe yapıyorum. Adet dönemlerinde ara veriyordum ama vazgeçtim, enerjim düşünce sinir oluyorum çünkü
Kocası mı ıcmıs ben konuyu kacırdım ya?

Kocası mı ıcmıs ben konuyu kacırdım ya?
Kocası içiyor anladığım kadarıyla, bu hem kadın hem de erkekte aynı etkiye sahip, attığım linkte de yazıyor. Adamın performansı düşerse ona da vereceğim bir ara o da bağırsak problemi için aradı bir şeyler, benim yağa niyetlenir gibi oldu vermedim. Ben bu halinle sana yetişmeye çalışıyorum sen içersen yataktan çıkamayız vermem dedim ona çörekotu yağı aldım

Katya topuzundan hemen sonraydı ve duştaydık cumartesı pazar hoperlor yutmus gıbı bagırdık o yuzden morarma falan olmadı, aslında konuya cok slow gırısler yapıyor ama adamın bam telıne cok basıyorum galıba höykürme ihtiyacı hıssedıyor
Mekan uygunmuş bağırsaydın keşle cuma gecesi olmadıysa tabi

Mantıklı bende olsam avkata ıcırmezdım oh noooo

Nasıl bir şey ki o biz hiç bağırma ihtiyacı hissedemedik daha, bak mutsuz oldum şimdi

Nasıl bir şey ki o biz hiç bağırma ihtiyacı hissedemedik daha, bak mutsuz oldum şimdi
Neden mutsuz olcan lağn zaten sızınkı nızamı hafta 2-3 vardır belkı fazlası, bızımkı cok aralıklı oluyo orgazma yakın ve orgazm sırasında cıddı bı bagırma seansı yasıyoruz bu son ıkıdır oluyo yalnız ıkk baslarda cok sessız ılerlıyoduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…