Tabi tabi zor bekliyodunuz zaten sorunArtik cinsellik topiki olduk ya istedigimizi sorabiliriz diii mii
Az dikkat edeydiniz keşkeKendı ıcımde bı emın olayım yuzune de oyle soylerım shdjdhsks sevde mesaj atmıs bugün bende bogazlı elbıse gıymıstım avkatta bogazlı kazak gıymıs, havalarda sogudu bende mı bogazlı kazak gıysem dıye ahsjdksshsh seni gebertirim yazdım ona
Yaa çok güzel buu :) İlla bağlanmışsındır adama ya sevişmeyi geçtim herkesin göğsüne yatılmaz be..Avkatta bana aynı soruyu sordu, bırlıkte uyuyoruz sevısıyoruz dus alıyoruz yemek yıyıyoruz ama benı sevıp sevmedıgını bılmıyorum daha duyamadım dedı, bende herseyın vaktı var, bazı konularda bu kadar hızlı yol almıs olabılırız ama sevmek ıcı cok dolu bır kelime, sırf soylemıs olmak ıcın soyleyemem dedım. Biraz daha zaman dedım. Ona böyle söyledim ama onu seviyorum galiba ya
Çok darlanıyorum ya bogazlıyla, bu sefer bende yok onda var benım oncekınde vardı boyunla kurek kemıgım arasında ıste ama dekolte bluzla bıle gozukuyor saclarımı toplarsam, rısk almayayım dedım.Az dikkat edeydiniz keşkealacakaranlık serisi geldi aklıma kurtadamla kızın ilk gecesinin sonrası siz gardrobu biraz geliştirin boğazlı kıyafetler bakımından
EvetYaa çok güzel buu :) İlla bağlanmışsındır adama ya sevişmeyi geçtim herkesin göğsüne yatılmaz be..
Evet zararı yok, ben karaciğer için endişelenmiştim ama yok etkisi, bir çay kaşığını geçmeyin önerilen doz o.Ay valla ben de sasirdim bu kadar hizli etki gostermesine..sordum aktara hic bir zarari da yokmus, antioksidanmis zaten.. artik yangindan ilk kurtarilacak demirbasimiz olcak bu belli
Yok bebis sana degil oyle genel sorular, sen zaten roman tadinda anlatiyorsunTabi tabi zor bekliyodunuz zaten sorun
Sor sor herkes soruyor zatenYok bebis sana degil oyle genel sorular, sen zaten roman tadinda anlatiyorsun
Sömürdüm adamı diyorsunÇok darlanıyorum ya bogazlıyla, bu sefer bende yok onda var benım oncekınde vardı boyunla kurek kemıgım arasında ıste ama dekolte bluzla bıle gozukuyor saclarımı toplarsam, rısk almayayım dedım.
Ben onu ozellikle sordum, mesela keciboynuzu karacigeri cok yoruyormus.. bunun oyle etkisi yokmusEvet zararı yok, ben karaciğer için endişelenmiştim ama yok etkisi, ama bir çay kaşığını geçmeyin önerilen doz o.
Sömürdüm adamı diyorsunnormal, olur öyle kazalar, ben de boynunu çenesini ısırıyorum, allahtan çok esmer de morarmıyor
İşine de yaramış, çıkar keyfini sonuna kadar, ben öyşe yapıyorum. Adet dönemlerinde ara veriyordum ama vazgeçtim, enerjim düşünce sinir oluyorum çünküBen onu ozellikle sordum, mesela keciboynuzu karacigeri cok yoruyormus.. bunun oyle etkisi yokmus
Kocası mı ıcmıs ben konuyu kacırdım ya?İşine de yaramış, çıkar keyfini sonuna kadar, ben öyşe yapıyorum. Adet dönemlerinde ara veriyordum ama vazgeçtim, enerjim düşünce sinir oluyorum çünkü
Bizimki süt gibi bende öyleyim sert dokunsa morarırım ama avkatınkı felaket oldu bagırmamak ıcın boynuna saldırdım
Agzindan mi opmusKocası mı ıcmıs ben konuyu kacırdım ya?
Kocası içiyor anladığım kadarıyla, bu hem kadın hem de erkekte aynı etkiye sahip, attığım linkte de yazıyor. Adamın performansı düşerse ona da vereceğimKocası mı ıcmıs ben konuyu kacırdım ya?
Mekan uygunmuş bağırsaydın keşlecuma gecesi olmadıysa tabi
MantıklıKocası içiyor anladığım kadarıyla, bu hem kadın hem de erkekte aynı etkiye sahip, attığım linkte de yazıyor. Adamın performansı düşerse ona da vereceğimbir ara o da bağırsak problemi için aradı bir şeyler, benim yağa niyetlenir gibi oldu vermedim. Ben bu halinle sana yetişmeye çalışıyorum sen içersen yataktan çıkamayız vermem dedim ona çörekotu yağı aldım
Nasıl bir şey ki o biz hiç bağırma ihtiyacı hissedemedik daha, bak mutsuz oldum şimdiKatya topuzundan hemen sonraydı ve duştaydıkcumartesı pazar hoperlor yutmus gıbı bagırdık o yuzden morarma falan olmadı, aslında konuya cok slow gırısler yapıyor ama adamın bam telıne cok basıyorum galıba höykürme ihtiyacı hıssedıyor
Neden mutsuz olcan lağn zaten sızınkı nızamı hafta 2-3 vardır belkı fazlası, bızımkı cok aralıklı oluyo orgazma yakın ve orgazm sırasında cıddı bı bagırma seansı yasıyoruz bu son ıkıdır oluyo yalnız ıkk baslarda cok sessız ılerlıyodukNasıl bir şey ki o biz hiç bağırma ihtiyacı hissedemedik daha, bak mutsuz oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?