Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok bebeğim toplamda 15-20 dk sürede 5-6 kez orgazm oluyorum, ilk orgazm yaklaşık 5 dk sonra oluyor sonrakiler daha kısa aralıklarla oluyor, bir olmaya başlayınca gerisi makineli tüfek gibi geliyor

yok bebeğim toplamda 15-20 dk sürede 5-6 kez orgazm oluyorum, ilk orgazm yaklaşık 5 dk sonra oluyor sonrakiler daha kısa aralıklarla oluyor, bir olmaya başlayınca gerisi makineli tüfek gibi geliyor
Bordo bereli kavramına çok uydu vallahi

olur olur neden olmasın, bana olduysa sana da olur, ben ki yıllarca vajinal orgazmın yanından geçmemiş biriydim
Ay şu konuyu Bi detaylı anlatıver nolur. Yıllarca Orgazm olmayıp sonra nasıl birden böyle seriye bağladın? Ne değişti yani benim bazı ilişkiler orgazm la bile sonuçlanmaz. Oyüzden çok ütopik geliyo bana. Helal olsun

kadınların orgazmı erkekler farklı, erkeklerin sonraki orgazmları daha geç oluyor kadınlarda öyle bir durum yok, arka arkaya orgazm olabiliyoruz,

Valla bana da benım bazı ılıskıler sonuclanamaz bıle

istekliydim ama ilişki esnasında yeterince zevk alamıyordum, bir de hafta bir ya da iki yeter gibi geliyordu, eşim istediğinde daha dün yaptık ya diyordum
Zararın neresinden dönülse kardır, düzelir isterseniz, adam sana şaka yapıyordur belki bu bir hafta yeter sana diyerek, hayır yarınki maça hazırlanmaya başla de, samimiyetle anlat ben geç keşfettim tadını çıkarmak istiyorum de

kendimi keşfettim desem yeterli olur mu acaba, kendi kendime bir şeyler yaptım, iç bölgeden zevk alabildiğimi ve sonuç alabildiğimi keşfettim kendi kendime, bunu arka arkaya denedim ve hepsinden sonuç aldım,sonuncu bayağı fışkırmalı oldu hatta,o zamanlar bilmiyordum fışkırmalı orgazm olunduğunu işedim zannettim

diyorum ama çok oralı olmuyor bizimki malesef, haftada bir yeter modunda,

İşte ban teli, kendini keşfetmek

bence o değil daha etkili bir açıklama olmalı.. Öyleyse Zemheri ve Loveitred de mi kendini keşfedemedi.
Loveda sıkıntı yok, ben henüz keşfimi tamamlamadım ama çokluya yaklaşıyor olabilirim. Bunun için teknik bilgi gerekli, kegel egzersizi ve cinsellik konusunun sonuna yazmıştım onu konunun içine alayım bari, kasları doğru kullanmak çok önemli. Kendini keşfedip teknikleri doğru kullanacaksın, tahrik oranı ve süre bu oyunda baş rol, onlar yoksa hepsi boş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…