Kaç saatlik ilişki sonucu 6 kez orgazm oldun ?olur olur neden olmasın, bana olduysa sana da olur, ben ki yıllarca vajinal orgazmın yanından geçmemiş biriydim
yok bebeğim toplamda 15-20 dk sürede 5-6 kez orgazm oluyorum, ilk orgazm yaklaşık 5 dk sonra oluyor sonrakiler daha kısa aralıklarla oluyor, bir olmaya başlayınca gerisi makineli tüfek gibi geliyor2lik olanı bizzat yaşadıgım ıcın ınanıyorum ama 3un uzerındekılerde adamın senı 2saat ındırmemesı gerekır kı hepsının arasının 5er dk oldugunu varsayarsak fiyuuuuu shdjsjdjsk 2lik 2 tane bana yetıyor
ah ah önceden keşfetsem nolurdu, eşimin en istekli yılları boş boş geldi geçtiSenin bünye yılların acısını çıkarıyor kesin
Bordo bereli kavramına çok uydu vallahiyok bebeğim toplamda 15-20 dk sürede 5-6 kez orgazm oluyorum, ilk orgazm yaklaşık 5 dk sonra oluyor sonrakiler daha kısa aralıklarla oluyor, bir olmaya başlayınca gerisi makineli tüfek gibi geliyor
Peki sorun nerede, sen isteksiz miydinah ah önceden keşfetsem nolurdu, eşimin en istekli yılları boş boş geldi geçti
Ay şu konuyu Bi detaylı anlatıver nolur. Yıllarca Orgazm olmayıp sonra nasıl birden böyle seriye bağladın? Ne değişti yaniolur olur neden olmasın, bana olduysa sana da olur, ben ki yıllarca vajinal orgazmın yanından geçmemiş biriydim
kadınların orgazmı erkekler farklı, erkeklerin sonraki orgazmları daha geç oluyor kadınlarda öyle bir durum yok, arka arkaya orgazm olabiliyoruz,Orgazm anlayışımız mı farklı anlamadımki. Bir tanesinden sonra tekrar o raddeye gelmek zaten zor nasıl peşpeşe seri şekilde Bi kadar çok olabilirsiniz ki2. Yi de anlarım da 7-8 olabiliyorsa gerçekten bordo berelisinizdiir
Peki sonradan nasıl oldu nasıl kesfettınah ah önceden keşfetsem nolurdu, eşimin en istekli yılları boş boş geldi geçti
Valla bana daAy şu konuyu Bi detaylı anlatıver nolur. Yıllarca Orgazm olmayıp sonra nasıl birden böyle seriye bağladın? Ne değişti yanibenim bazı ilişkiler orgazm la bile sonuçlanmaz. Oyüzden çok ütopik geliyo bana. Helal olsun
istekliydim ama ilişki esnasında yeterince zevk alamıyordum, bir de hafta bir ya da iki yeter gibi geliyordu, eşim istediğinde daha dün yaptık ya diyordumPeki sorun nerede, sen isteksiz miydin
Zararın neresinden dönülse kardır, düzelir isterseniz, adam sana şaka yapıyordur belki bu bir hafta yeter sana diyerek, hayır yarınki maça hazırlanmaya başla de, samimiyetle anlat ben geç keşfettim tadını çıkarmak istiyorum deistekliydim ama ilişki esnasında yeterince zevk alamıyordum, bir de hafta bir ya da iki yeter gibi geliyordu, eşim istediğinde daha dün yaptık ya diyordum
Zararın neresinden dönülse kardır, düzelir isterseniz, adam sana şaka yapıyordur belki bu bir hafta yeter sana diyerek, hayır yarınki maça hazırlanmaya başla de, samimiyetle anlat ben geç keşfettim tadını çıkarmak istiyorum de
İşte ban teli, kendini keşfetmekkendimi keşfettim desem yeterli olur mu acaba, kendi kendime bir şeyler yaptım, iç bölgeden zevk alabildiğimi ve sonuç alabildiğimi keşfettim kendi kendime, bunu arka arkaya denedim ve hepsinden sonuç aldım,sonuncu bayağı fışkırmalı oldu hatta,o zamanlar bilmiyordum fışkırmalı orgazm olunduğunu işedim zannettim
Ya kizlarrrr son konuma bi bakin ben ne yasadim vajinal orgazm o mu yasayanlar bana bi bilgi versin kurban olam artik konulari bu yorumlarin altina acicam
Bereketi kaçmasın diye saymıyordur KatipSayamıyormussun ya
bence o değil daha etkili bir açıklama olmalı.. Öyleyse Zemheri ve Loveitred de mi kendini keşfedemedi.İşte ban teli, kendini keşfetmek
Loveda sıkıntı yok, ben henüz keşfimi tamamlamadım ama çokluya yaklaşıyor olabilirim. Bunun için teknik bilgi gerekli, kegel egzersizi ve cinsellik konusunun sonuna yazmıştım onu konunun içine alayım bari, kasları doğru kullanmak çok önemli. Kendini keşfedip teknikleri doğru kullanacaksın, tahrik oranı ve süre bu oyunda baş rol, onlar yoksa hepsi boşbence o değil daha etkili bir açıklama olmalı.. Öyleyse Zemheri ve Loveitred de mi kendini keşfedemedi.
Ben genetik falan diyorum yani.bence o değil daha etkili bir açıklama olmalı.. Öyleyse Zemheri ve Loveitred de mi kendini keşfedemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?