- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
Tam soplık olmuşlar, offf gelmiş geçmiş olsun.Benim libido sizlere ömür kızlar,
İşten evd bir geldim pazar günü temizledigim ev bombok, sabah eşim yağdanlığı kırmış,halinin üzerine yağ dökülmüş,kızıma sil demiş,11 yaşındaki çocuk ne anlar, kızımla oğlum yağlı halıya basıp evin her yerini gezmisler, girer girmez anladım bir terslik olduğunu fayanslar lekeli lekeli parlıyor, terligim halıda kayıyor,gelir gelmez üstündekileri atıp bir yandan kızıp bir yandan ev süpürüp sildim, mutfak ve koridor halılarını kaldırdım yazlık halıları serdim, çok sinirim bozuldu,eşim bu hafta gececi kalktı sirinlik yapıyor hiç yüz vermedim, neyse yemeği dışardan söylemeyi akıl edebildi de sakinledim biraz
Sorma o kadar çok strese girdim ki, daha yeni temizledigim evi öyle görünce küplere bindim resmen,ben süpürüp sildikten sonra elinize birer bez alın tozları alın dedim,mutfak dolaplarının dışını da silin dedim yağ olmuş dolaplar da,Tam soplık olmuşlar, offf gelmiş geçmiş olsun.
Bencede macta durus yerleri gibi bi kroki gelmeliŞekiŞekil çizmen lazım yavrum ya da o çamaşır sepetinin 1.5m yüksekliği olması lazım
Denenmişleri seri yazalım lütfenAy çok eğlendimsınıfta hissettim kendimi
Öyle güçlü kuvvetli falan değilim, ince kemikli hatta zaman zaman narin görünebilecek kum saati hatlarına sahip bir kadınımben de cinnetnurdan duyup araştırdım o pozisyonu ama cık gerçek hayatta işe yaramaz yavrucum bunun için yorma kendini daha rahat ve tahrik edici pozisyonları dene.
Ben de erotik severim sırf bu pozisyonu lafamda oturtmak için çizgimi bozdum ama değmedi
Buradan ben de çok şey öğreniyorum
Bence sen hala çakamadın pozisyonu love çizsin dizinin üstünde olmıyacağını anlıycanKendine eziyet etmiş dizlerinin üzerinde dursa daha kolay olurmuş gibi geldi bana,
sanki neyi eleştiriyorsampozisyonun rahatlığı değil alınan zevk esas
Okumuşsundur mutlaka. Bdv bölümünden çıkamadım aylarca. Yeni yeni buralardayımSeni hatırlıyorum ben iki konunu okudum sanki
İşte bu benim her gün rutin manzaram. Neyse artık sinirlenmeyeceğim söz verdimBenim libido sizlere ömür kızlar,
İşten evd bir geldim pazar günü temizledigim ev bombok, sabah eşim yağdanlığı kırmış,halinin üzerine yağ dökülmüş,kızıma sil demiş,11 yaşındaki çocuk ne anlar, kızımla oğlum yağlı halıya basıp evin her yerini gezmisler, girer girmez anladım bir terslik olduğunu fayanslar lekeli lekeli parlıyor, terligim halıda kayıyor,gelir gelmez üstündekileri atıp bir yandan kızıp bir yandan ev süpürüp sildim, mutfak ve koridor halılarını kaldırdım yazlık halıları serdim, çok sinirim bozuldu,eşim bu hafta gececi kalktı sirinlik yapıyor hiç yüz vermedim, neyse yemeği dışardan söylemeyi akıl edebildi de sakinledim biraz
Gönlüne göre bir insan nasibin olsun da taktikler kolay, sen bu konuyu okumadıysan baştan oku, çok taktik yakalarsın, hem de kafan dağılırDenenmişleri seri yazalım lütfendefter yapacağım kendime. Bunun pratiğe dökme işlemi için uzun zaman var nasıl olsa. Ne öğrensem kar. Hadi bakalım kk'nın hatun gibi hatunları.
Bence sen hala çakamadın pozisyonu love çizsin dizinin üstünde olmıyacağını anlıycan
Nerden aklına geliyo bunlar kadının maşallah
Yatak tabiki enn konforlu benim dediğim ayda yılda bir.. Evin her yeri elden geçtiyse bu farklılık çok güzel zatenArabada denemedim ama aklımda bu yaz deneyeceğiz büyük ihtimalle, evin her yeri elden geçti tabi ben tercihimi söyledim zorunluluk değil yatak ama onun konforu hiçbir yerde yok benim için
Okuyorum okuyorumGönlüne göre bir insan nasibin olsun da taktikler kolay, sen bu konuyu okumadıysan baştan oku, çok taktik yakalarsın, hem de kafan dağılır
Çamaşır makinesi çok yüksekte kalır ama. Bu pozisyonda mesele oral seksdizinin üstünde değilse o zaman arkası boş olsa çamaşır makinesinin üstünde de gerçekleşebilirdi . Biz kirli sepetini çok ciddiye alıp ona anlam yükledik.
Ayaktaysa eğilip love'ın üstünden köprü yaptı o zamanÇamaşır makinesi çok yüksekte kalır ama. Bu pozisyonda mesele oral seksadam 2 metre değilse makine yüksek kalır diye tahmin ediyorum
Evet, bacakları kaldırmış bir ara işteAyaktaysa eğilip love'ın üstünden köprü yaptı o zaman
KUrtulmuşsun ya gerisi boş, buraların neşesi iyi gelir sanaOkumuşsundur mutlaka. Bdv bölümünden çıkamadım aylarca. Yeni yeni buralardayım
Sinirlenmek yok, haftalık temizlikçi al düşünme bunlarıİşte bu benim her gün rutin manzaram. Neyse artık sinirlenmeyeceğim söz verdim
Onun uzerı doluydu o an nutella kavanozu vardıdizinin üstünde değilse o zaman arkası boş olsa çamaşır makinesinin üstünde de gerçekleşebilirdi . Biz kirli sepetini çok ciddiye alıp ona anlam yükledik.
Ben çok eğilmek gerekeceğini düşündüğüm için oturtamadım, siz rahat ettikten sonra mesele yok yavrum, herkes kendine uyarlasın işteAllahım zorla çizıktıttıracak hatunlar yaw, durun bekleyin ordinaryus defterimi kapıp gelıyorum anlatmaya calıscamulen sonradan alısıp her pozısyonu çizıktırtmayın ama ha ayrıca bu dusta oldu yanı suyun altında oralı hıc sevmem ama sudan da tamamen cıkmak mantıksız geldı ondan sebep
Çok doluymuşOnun uzerı doluydu o an nutella kavanozu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?