Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
 
Günaydınlar herkese. Evlilik biraz sabır, sevgi özveri isteyen bir durum. Eşler birbirine sahip çıkacak, koruyup kollayacak. O üsten gelirse sen alttan al, sen gidersen o alttan alacak, trazini iki kolu gibi dengeleyecek. Ve beraber inşa edilir bu müessese saygıyla sevgiyle merhametle şefkat ile. Herkesin kendi iç dünyası da var dışına vuramadigi, bazen iş le ilgili bazen çevreden, gündemden, aileden, bazende gelecek kaygısı, yada kendi eksik hatalı gördüğü yanları olur insanın. Siz yine sevgiyle bakın gözlerine, en güzel guluslerinizi gösterin. İlişki kısmında ise nacuzane önerim hani derler ya; top sana gelmiyorsa sen topa git. Ama bak giyindim süsledim puslendim, sofra hazırladım hadi ama niye gelmiyor diye bekleme. İlk adımı at, 2. 3. 4. ........... 10000. Adımı da at gerekirse, sırf o çatıyı ayakta tutmak için. Ha baktın herşey düzgün yerinde ama yine gelmiyor. Mesela uyurken uyumuş gibi yap, sonra ona doğru dönüp eline uykuluymus gibi bacağına göbeğine döşüne at. Baktın çekiyorsa eline geri gel bekle. Baktın tepki yok aşağıya indir eline, gir çuvalın içine tombala çek, oyna. Baktın sırtını dönmüş bu sefer ona sarılır gibi dön ona, eline at yine üzerine gezdir yavaşça. Baktın tepki yok, daldır elini yine gez oralarda, yumuşak ve narince. Çocuk uyanacaktir elbet. Kendi de uyanırsa zaten hazırdır. Ona sana gelir bu kez. Dene bakalım. Güzel bir evliliğin var herşeyin zirvesinde olmak istiyorsun ki çalışan bir kadınsın. Ama yine de ev için eşin için zaman ayırmalısın. Bı bakmışsın herşey rsetlenmis yeniden doğmuş gibi düzelmiş rahatlamış rutine girmiş. Baktın yine olmamış. Sabah yada akşam yatakta uyanıkken sor ona, hem hava karanlık ve yüzünüzü görmediğiniz de daha rahat açılabilir. Derdin varsa anlatmalisin, biz esiz, derdi kederi de sevinci hüznü de paylasmaliyiz diye gir konuşmaya. Gayet kışın yumuşak bir tonda yap. Erkekler hakaret yada aşağılanma hissedince daha çok kapanır, onur kibir yapar. Yine onu çözecek dinleyecek tedavi edecek olan sensin. Güzel günler sizlerin olsun. Biraz uzun oldu kusura kalmayın.
 
Bunların hepsini yaptım ve yapıyorum ben. Çok güzel yazmışsınız evet zaten eşim ben ona gidince reddetmez.

Benim sorunum niye hep ben? Niye hep ben çaba göstereyim? Ben 1000 kere çaba gösterdiysem 1 kere de o göstersin.

Ömür boyu bir erkeği ancak annesi nazlar. Ben evlat edinmedim ki bu adamı eş oldum.

Her sabah beni balkondan el sallayarak uğurlar hiç şaşmaz. Bu sabah ben evden ağlayarak çıktım ne aradı ne sordu ne de arkamdan el salladı. Yani bi sarılıp tamam düzelcek sakin ol demel bu kadar mı zor. Tek ihtiyacım olan bu.
 
Sen haklılıgından zıyade bır karar verebılmen ıcın once kendı kendıne kalman lazım socı, ben kafamı toplamak ıstıyorum de at cantays uc bes parca bısey gıt kafanı dagıt yada topla artık hangısını tercıh edersen.
 
Hafta sonu nöbetçiyim. Bir yere ayrılamıyorum o yüzden. Ayrılırken de izin almam gerekiyor zaten. O kadar kolay olmuyor malesef. Bir de ben bu konularda çoooook zor karar veririm ya.. İçim o kadar sıkıldı ki. Ağlamak ve uyumak istiyorum
 
Çok ince düşünüyorsun. Senin yerinde eşin olsaydı sen yapardın belli ki. İnce düşünceli insanların beklentileri de yüksek oluyor. Karşınızdaki daha feminen bir erkek belli ki. Bu duygusallıkla epey yıpranırsınız. Ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Beklentiyi düşürdükçe hayat daha az üzüyor insanı. Deneyimledim.
Bu adamı bıraksanız da yenisi ince düşünceli olur mu bilemem. En azından ben Türkiye'de öyle bir adamın varlığına asla inanmıyorum ama ömür boyu da böyle geçmez. Geçemiyor.
 
Mesela kesin desem ki eşim böyle safii öküz, açarım davayı. Ama değil bir de bu var. Eşim ince düşünür de aslında. Yukarıda anlattım zaten bunları. O iyi özellikleri olmasa her şey daha kolay olurdu. Kafatasımdan ayak parmaklarıma kadar öpen bir adamdan bahsediyoruz.
 
Yani benim avkat çok ince düşünceli oldugu halde ben evlensek degısecegıne kefilim öyle söyleyeyim. Yaşanılanlar, gecen zaman, ozellıkle aynı evde yasama olayı ınsanları degıstırır, ılk gun ki gibi asıgım olayı yerını sevgıye ve saygıya bırakıyor zamanla.
 
Valla artıları eksılerı tartacaksın, hangı taraf agır basıyorsa onu sec boyle evlılık degıl sevgılılık bıle yurumez cunku
 
Evet haklısın. Ben bu yüzden köpek gibi pişmanım evlendiğime. Evlilik bana göre değilmiş yani. Ben o sevgili zamanlarındaki kalp çarpıntısı için yaşıyorum.
 
Evet haklısın. Ben bu yüzden köpek gibi pişmanım evlendiğime. Evlilik bana göre değilmiş yani. Ben o sevgili zamanlarındaki kalp çarpıntısı için yaşıyorum.
O zaman yapılacak sey az cok bellı, son kez dusun kangren yapmaya gerek yok
 
Evet haklısın. Ben bu yüzden köpek gibi pişmanım evlendiğime. Evlilik bana göre değilmiş yani. Ben o sevgili zamanlarındaki kalp çarpıntısı için yaşıyorum.
Bence sen lovenin dediği gibi tek başına bir düşün. Ama heyecan için de yaşanmaz. Evlenmeden sevgililik yaşasan bile bir süre sonra monotona bağlayacak ilişkilerin. İnsanız, vücudumuz buna uyarlanmış. Bir insanı deli gibi istemek taş çatlasın 2 sene sürer. Ondan sonra başlar gerçekten birbiri için emek vermek. İyi bir insansa ekstra düşün. Bir de ben buraya üye olmadan önce yine cinsellik forumunu okuyordum ve senin sorunların vardı galiba. Eşin bilgisayar bağımlısı ve cinselliğe ilgisizdi diye hatırlıyorum o kişi sen mıydın?
 
Bilgisayar değil oyun bağımlısı idi. mobil oyun yani. Evet o kişi ben olmasam da öyle bir şey bizde de vardı. Ve 1 senedir falan hiç oyun oynamıyor. Şuanda oynamıyor yani. Onları çözdük adam oyunu falan bıraktı öyle evlendik zaten.

Ama nasıl çözdük? Ben paramparça oldum çözerken.

Ben de emek kısmına takıldım işte. Neden hep ben emek veriyorum o da versin. Ona kalsa ben hiç bir beklenti içinde olmayayım, şikayetlerimi dile getirmeyeyim böyle yaşaaar gideriz..
 
Anladığım kadarıyla eşin pasif ve biraz da çocuksu bir tip. Ve sen zamanında çok emek vermişsin, belli bir bağımlılığa sahip insanları bundan koparirken zaten zorlanıyorsun. Zamanında büyük fedakarlıklar yapmışsın belli ki şuan da hakkın oranı istiyorsun.

Senin için eşinin tek sorunu silik bı tip olması ve seni erkeksi bir şekilde arzulamaması sanırım, geriye kalan her şeyiniz çok güzel çünkü.

Bir de oyun bağımlısiyken cinselliğe ilgisi yoktur diye tahmin ediyorum. Sanırım sen o zamanlarda çok yorulmussundur. Öyle adamlara cinsellik pek çekici gelmez çünkü. Olsa da olur olmasa da olur. Ama bu bağımlılıktan kurtulunca normale dönerler diye biliyorum eğer hormonel problemleri yoksa?
 
Ay allahım bu forumda ben derdimi tam anlatamadan beni anlayan insanlar var şükür

Aynen aynen öyle. Pasif ve çocuksu. Oyun oynarken cinselliğe ilgisi çok azdı. Yani az dediğim göreceli bir kavram tabi. Haftada 1-2 ona yetiyordu. Oyun işini benim bir cinnetim sonucu çözdük. Tekrar da etmedi.

Sonra cinsellik de düzeldi. Şu son 1-2 aya kadar benim hamle yapmama gerek kalmıyordu hep kendisi gelirdi. Ne olduysa son 1-2 ayda oldu. Ben konunun üzerine düştükçe daha da fena oldu. Yine reddetmiyor ama kendisi istemez yani. Ben gider öperim o sevişmeye başlar gibi ilerliyor hep.
 
Peki bunun üzerine adam akıllı konuştunuz mu hiç? Hormonları falan nasıl? Çekingen bir tip galiba diyeceğim ama sert sevişmeleriniz de olmuş galba.

Bir de sen sorunu çözdüm diyorsun ama bu oyun bağımlılığı yabana atılacak cinsten değil. Tahminime göre ergenlikten gelen bir şey bu ve yıllarca sürmüş. Ben de senin yaşlarına yakınım senden küçüğüm hatta ve bizim neslin erkekleri sırf bunun yüzünden babalarımız gibi erkeksi değiller. Çok küçük şeylerden alınıp isteksiz olabiliyorlar çünkü ömürleri bilgisayar, telefon başında geçiyor. Hâlbuki bir erkeğin o yaşlarda risk alması, bir şeyler yapması aktif olması gerekir yani. Kolay kolay çözülecek şeyler olmuyor bunlar. Benim erkek arkadaşım da psikolog ve bu problem yüzünden gelen çok fazla çift var, şaşırırsın. Biraz daha erkeksi ilgi alanları olsa mesela; balık tutmak gibi? Düzenli spor yapmak, sağlıklı beslenmek? Evden çalışıyorsa da işi zor çünkü o da ayrı yorgunluk ve isteksizlik yapıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…