Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söylediklerine katılıyorum. Erkeksi değil şımarık büyütmüşler bence. Oyun ergenlikten gelen bir şey. 10 yaşlarından beri oynuyormuş. Anasının babasının yapamadığını ben yapıp bıraktırttım. oyun oynamıyor artık, bilinçaltını da ben çözemem ki. Ona ayrı bir emek vermeye halim kalmadı. Olmamış erkeklerin rehabilitasyon merkezi miyim ben?

Bu arada balık tutar, spor da düzenli yapıyordu bi ara bıraktı şimdi yeni yeni başladı.

Hormonlarında bir sıkıntı yok. Çok da enerjik bir insandır. Hiperaktif neredeyse. Sevişmelerimiz de gayet 40 dk ve üstüdür. Kötü performans çok çok nadiren.

Çekingenlik konusunda haklısın. Utanır biraz.

Benim kocam öküz.. Öküzlükten kastım romantik değil ve ben romantik erkeklerden nefret ederim bana da bebekmişim gibi davranır mesela sevişmeyide genelde ben başlatırımm. Yani diyeceğim şu sizin eşinizde sorun olarak gördükleriniz aslında benim kendi istediklerim.. Siz eşinizle istekleriniz konusunda uyuşamıyorsunuz gibi geliyor bana tabiki orta yol bulunmalı ama daha çok gençsiniz insanım hayatta kendi istekleri,arzuları, hayalleri kısaca mutlu yaşaması daha önemli inş sorunlarınız hallolur

Evet beklentiler uyuşmuyor

Evet rahabilitasyon merkezi olayına katılıyorum kesinlikle, anne babalar maalesef erkek çocuklara hiçbir sorumluluk vermeyerek asalak gibi yetiştiriyorlar onları, kabak da bizim başımıza patlıyor..

Ama senin eşinin durumu bir tık farklı çünkü bu tarz erkekler doğru düzgün ereksiyon bile olamaz, spor yok, başka bir faaliyet yok. Hatta hayatlarında kadın da olmaz. Eşin bana sıcak bir insan izlenimi verdi buradan. Ben olsam hemen bırakmazdım bu işi. Evet atlattığın şeyler zor ama anlattığın kadarıyla çok seviliyorsun bu çok değerli bir şey.. Ve performansı da iyi bu da süper, ve hiperaktif de diyorsun.. Sen baskın bir tip misin ondan biraz daha eziliyor olabilir.

Senin fikrin yine de ama bence hemen kestirip atma ve eski heyecanı da bekleme. Hiçbir ilişki heyecanlı devam edemez. Her adam da her gün sevişmek istemez belki ona haftada bir-iki yetiyordur. Olmadı seni başka yollarla tatmin etsin.

Mesele tatmin olmak değil ki. Mesele sevişmek bile değil. Mesele onun da emek vermesi.

Evet eşim sıcak bir insan dediğiniz gibi. Pozitif yönleri sebebiyle bu derece kararsızım.

Ben baskın bir tipim o da var. Kompleks yapıyor bunu. Benim işimin, statümün, maaşımın ondan iyi olmasını yediremedi diye düşünüyorum. O da başka konular üzerinden hakimiyet kurmaya çalışıyor belki farkında olmadan.

Sen bir süre uzak kal ve senin emek vermeni istiyorum de. Statü, karakter yönünden baskınsan bu iş zor gerçekten. Kendini bu yüzden de geri çekiyor olabilir. Biraz daha pasif ol ilişkide, mesleğini ortaya koyma mesela onu eziyorsan ezme. Bunları yapıyorsan ben de kendimi geri çekerdim açıkçası. Adam ilişkiyi bile senin başlatmana alışmış olabilir gerçekten baskın bir tipsen.

Olabilir belki de haklısınız. Biraz kendime ve ona zaman vermeyi planlıyorum. Sabah zaten benim kılımı kıpırdatmaya halim yok, artık sen emek ver dedim ve çıktım. Göreceğiz

Emek vermek derken neyi kastediyorsunuz anlamıyorum. Ben mi kaçırdım yazdıklarınızı bilemiyorum ama ilgi gösteriyor öpüyor diyorsunuz yemek yapıyor ya da ev işi yapıyormuş. Cinsellik iyi ama kadınlık hissedemiyorsunuz ama bi minnoş muhabbeti vardı pijamadan dolayı sanırım, siz belki gecelik vs.giymediğiniz için kendinizi kadınsı hissetmiyorsunuzdur. Çünkü hani her yerinizi öpüyormuş ya da performansını beğeniyormuşsunuz.

Bir de gerçekten farkında olmadan eziyorsanız o yüzden de hep geri planda duruyordur. Öyle durumlarda erkekler dişile kadınlar erile dönüyormuş. Evlilikteki roller değişiyormuş. Bir de o hep evde olduğu için iyice kadın rolüne girmiş olabilir. Yani bilinçaltında. Eril siz olunca da hareketi sizden bekliyor.

Trip konusunda benim kardeşimde tam dediğiniz gibi biri oyun bağımlısı ve inatçı .Ben bir şeye alınsam ve kavga etsek kendini daima haklı görür ve asla geri adım atmaz. Dahası haklı olduğunu düşündüğü için sorunun bende olduğunu düşünüyor çünkü durup dururken konuşmamaya başladın diyor. Ben de sen benle konuşmuyorsun diyorum. Bunu 2-3 ay konuşmadıktan sonra öğrendim. Ama ben dayanamıyordum küs kalmaya ve annemlere söylüyordum kardeşim benimle konuşmuyor diye çok sinirlendiğim için ağlıyordum barıştırıyorlardı hatta annemle babam korktular her defasında kendimi çok üzüyorum ağlıyorum diye çünkü başım da çok ağrıyor nefesim vs daralıyordu. Özellikle bu sene böyle olaylar çok oldu artık ben kavga etsek ve konuşmamaya başlasak mesela yemek hazır diyorum. O da normale dönüyor. Çünkü artık çok üzüldüğümü anladı. Bir de öbür türlü çok uzun konuşmuyoruz. Aynı odadayız karşılıklı surat asmak ikimizi de çok yoruyor.

Ne istediğinizi açık açık söylüyor musunuz orayı da kaçırdım. Hani sadece emek ver diyorsanız hiçbir şey anlamıyor dahası ben daha ne yapıyım diye kendini haklı görüyordur.

Ben evli değilim bu arada .Tamamen kardeşime benzettiğim için yazmak istedim. Kardeşim 23 yaşında

Son düzenleme:
Olabilir belki de haklısınız. Biraz kendime ve ona zaman vermeyi planlıyorum. Sabah zaten benim kılımı kıpırdatmaya halim yok, artık sen emek ver dedim ve çıktım. Göreceğiz
soci isyerindeyim uzun uzadiya yazamiyorum ama anlattiklarindan algiladigim kadariyla bana benziyorsun sanki biraz ve benim esimde senin esine benziyor tavir davranis olarak o yuzden biraz disardan bakmayi dene istersen fevri karar vermek yerine ha ben cok mu iyiyim hayir ayni sendeki dusunceler bende de var ama seni okuyunca sasirmadim desem yalan olur o yuzden belki de sorunun birazi bakis acimizda,tahammulsuzlugumuzde,lafi istedigimiz yere cekmemizde vs vs olabilir

Evet haklısın. Ben bu yüzden köpek gibi pişmanım evlendiğime. Evlilik bana göre değilmiş yani. Ben o sevgili zamanlarındaki kalp çarpıntısı için yaşıyorum.
O kalp çarpıntısı evlenmesen de biter, hayatın doğasında var bu alışkanlıklar oluşur, rutinleşir. Eşine evde kalmak da yaramamış olabilir, çok içine dönmüştür. İnsanın yattıkça yatası geliyor tembelleşiyor evde kaldıkça, bir koltuktan diğerine geçesi bile gelmiyor.

İş maaş statü durumu erkekleri mutlaka etkiliyor ama sizinkinin bununla çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Adam evde uyku modunda yaşıyor, enerjisi açığa çılacak yer bile bulamıyor, sense sürekli aktif ve gerginsin, çelişik durumlardasınız bu da geriyor aranızı, düşünsene koca gün evde adamın sana anlatacak şeyi bile olmuyordur. Evden çalışmak zorunda mı, iş yerine gitse biraz insan görse enerjisi yükselmez mi
Ben avkatla öğlen yemeğine gidiyorum arkadaslar, bana sans ve sabır dıleyın bakalım neler olacak, bu arada ex okuzden cevap gelmedı, okudu ama cevap yok
Adama sakın cevap verme yazdın nasıl cevap versin, cevap verirse başına geleceği biliyordur zaten git de anlat bakalım ahmete her şeyi

socialscientist canım bence kendini çek bi süre, mümkün olduğunca az muhatap ol, ama fevri olma. kırıldığını anlasın yanaşmasını bekle, sabırla bekle hemde. Bak birçoğumuzun eşlerinden bin kat iyi anlattığın yönleri, ev işi yemek vs. Her erkek yapmıyor inanki, benim kv eşime hic kıyamaz bi ekmeğe göndermezmiş, evlenince baktım cidden sorumluluk almıyor, yavaştan aşıladım artik sorumluluklarının bilincinde. Sabretmen lazım, özellikle şükür mesela yemek yaptığında onu takdir et, ufak tefek sıkıntıları hic görme mümkünse, bide daha naif olmayi dene, gerçekten sana karşı bi ezik duygusu olduğunu hissediyorsan özellikle bazen geç gelsen bile onu odullendirmek adına çay kahve meyve tabağı servis et canım, mutlaka yapıyorsundur ama bunu özellikle yap ki o duygudan kurtulsun. Yanaşma konusunda kaçan kovalanır diyorum ve susuyorum

C Cay6 yaa o kadar çok muhabbet geçiyor ki zaman çok çabuk geçmiş gibi hissediyoruz
Biraz önce erken gebelik testi aldim, yarin sabah yaparim galiba kendimi anca o zamana kadar tutabilirim.. ınsallah hayırlısı olur ne diyim

Sevgili arkadaşlar
İşte olduğum ve toplantıya girmek üzere olduğumdan ayrıntılı okuyup cevap veremedim. Akşam cevap vereceğim.

Bu arada O Osirius umarım iyisindir

Bizde olaylar çok pis koptu yani öyle böyle değil. Avkatla bulustuk daha dogrusu ona gıttım oglen yemegı ıcın, ben tam hararetlı hararetlı anlatıyorum artık tamam bırdaha rahatsız edecegını sanmıyorum onun gozu korktu dedım, avkatı da ıkna ettım hatta bana dedı kı dava acacaksın sıkayet dılekcesı vereceksın bunları yapmazsan durmayacak love dedı. Bende tamam artık ben sorunu cozdugumu dusunuyorum sadece bır adım ılerısınde ne olur profesyonel olan sensın ben sana akıl danısmak ıcın actım konuyu dedım kı telefonuma 2 kusur dakıkalık ses kaydı yollamıs, avkat durur mu acacaksın acmam derken actım ben sanıyorum kı tamam lıve dıyecek. Ayy ex öküz ben seni çok özledimden tut da kokun burnumda ben evıme yatagıma donmek ıstıyorum cocuklarımızı bırlıkte buyutmek ıstıyorum en sonunda da ıstersen sıkayet et benı bunlar duygularımı degıstırmeyecek deyıp kapatmıs. Ay ahmet delıye dondu aldı cıldırdı resmen, ne demek kokunu ozledım yatagımızı ozledım basladı bagırmaya, bende sen sakınlıgını koruyamayacaksın bende hata dedım cıktım geldım, suan delı gıbı benı arıyo mesajlar atıyo, nefret ettım herseyden artık. Cocukları da bu aksam alacak bende bıyere kacmak ıstıyorum o kadar boguldum kı, pazartesı donunce tarafsız bı avukattan yardım almayı dusunuyorum

sakinlesmeye ihtiyacin var love cok boguldun avkat yine sahiplenme moduna geçmiş adam tutamiyor mu kendisini anlamiyorum ki

sakinlesmeye ihtiyacin var love cok boguldun avkat yine sahiplenme moduna geçmiş adam tutamiyor mu kendisini anlamiyorum ki
Gerızekalı yemın ederım, pısman ettı anlattıgıma. Kımseyle savasacak gucum kalmadı, laf bıle anlatmak ıstemıyorum. Bıraz uzaklasacagım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…