Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah canim aynen cok olmus gbi hissettm
2 gun dha bekle istersen acele etme

Herif koca Bakanlığa çelenk göndermiş arkadaşlar! Çelenk çelenk! Sünnet merasimi mi var buradaaa

Artık yurt içinden yurt dışı teşkilatına kadar herkes tanır bilir beni.

Bu ne demek: bu kadının sahibi var demeye çalışıyor. Benim gönlümü almak falan değil.

Zannetmiyorum yav. Ben bişey mi kaçırdım, kıskanacak bir durum mu oldu?

is iliskilerini vs etkilemeyecekse neden umursuyorsun ki sen esine oyle dolmussun ki adamin her hareketi batiyor sanki ha cicek gondermesini onaylamiyorum ama sanki nasil telafi edecegini bilemeyen birinin sarsakligiyla davraniyor gibi

is iliskilerini vs etkilemeyecekse neden umursuyorsun ki sen esine oyle dolmussun ki adamin her hareketi batiyor sanki ha cicek gondermesini onaylamiyorum ama sanki nasil telafi edecegini bilemeyen birinin sarsakligiyla davraniyor gibi
Çelenk ne abi gerçekten? :)

Zannetmiyorum yav. Ben bişey mi kaçırdım, kıskanacak bir durum mu oldu?
Ya bizim kurumda mesleğin doğası itibarıyla herkes birbiriyle evleniyor. O sebeple yürüyende çok oluyor. Evli olduğumu da konduramıyorlar. Yaşım 26 ama minyonum heralde biraz.

Bir kaç kez eşime yansıdı bu durum mecburen.
Yahu çiçek gönderse neyse çelenk çelenk! Yani sence komik değil mi? Cenazeye gönderilen boyumun iki katı şeylerden. Nizamiyenin girişinde duruyor içeride sokamıyorum. Sence bu kadar dikkat çekici bir şey ne için gönderilir? Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

İyi tarafından düşün, belki eli ayağına karıştı ne yapacağını bilemedi. Kafa gitti belki.

Konunun ayrıtılarını bilmeden girmemek lazım
Çocukların hatrına kahır çekmek erdemli bir davranış olarak öğretilmiş olabilir ama bu doğru olduğu anlamına gelmez.
Mahkeme kararını göstererek çocuklarını almaya da bırakmaya da gelebilir, ayrıca en yakın karakola bilgi vererek de alabilir.Yasak meselesini çocuklara hafta sonu el koymak için kullanmasına izin verme.
Haydaaa sahibi var anlamını nasıl yükledin yaa, adam ne yapacağını bilemediğinden böyle bir adım atmış, delirme artık, her davranışı batmaya başladı şu an sana, az sakin ol, incelik yapmak istemiş yazık adama da

Son düzenleme:
yazdim ya onaylamiyorum ki cicekten nefret ederim ben ama en buyugunu yollayin dedi de onlarda celenk mi yolladilar acaba daha fazla para almak icin yoksa celenk yollayin da demez heralde

yazdim ya onaylamiyorum ki cicekten nefret ederim ben ama en buyugunu yollayin dedi de onlarda celenk mi yolladilar acaba daha fazla para almak icin yoksa celenk yollayin da demez heralde
Eşimin çelenk yollayacağım herkes bilsin gibi söylemleri vardı. Bilerek çelenk yolladı yani. Çelenk çelenk yani bildiğin.

Gülerken ağlıyorum şuan.

Herkes odama gelip soruyor hayırdır diye

Abartmış biraz evet, üzerindeki yazıyı sökseydin bari kime geldiği anlaşılmasın. Yalnız bakanlık demesen iyiydi, bem şu an nerede çalıştığını net olarak anlamış bulunuyorum. Zaten tahmin etmiştim de

Eşimin çelenk yollayacağım herkes bilsin gibi söylemleri vardı. Bilerek çelenk yolladı yani. Çelenk çelenk yani bildiğin.

Gülerken ağlıyorum şuan.

Herkes odama gelip soruyor hayırdır diye
Yani şimdi avukatın tepkisi ne kadar normal ise bu da o kadar normal. Evet ikisini de normal buluyorum. Kıskançlık denen m.k erkeklerde kadınlardan daha fazla var. Seninkinin derecesi zararlı değil. Ama çelenk çok fazla yine de.

ben de özelden yazacaktım ama korktum .Bakanlıkta iş yükü bu kadar ağır mı ben de bakanlık tercihi vermeyi düşünüyordum da.

bir de çelengin anlamı kötü değil mi ya ..Ne kadar büyükse o kadar seviyorum demek değil ki onun anlamı

ben de özelden yazacaktım ama korktum .Bakanlıkta iş yükü bu kadar ağır mı ben de bakanlık tercihi vermeyi düşünüyordum da.
Adı üstünde bakanlık tabi ki ağır olacak, ama milli eğitim bakanlığına geçersen bence yatarsın, orada herkes keyfi çalışıyor gibi sanki, yaşadıklarımdan biliyorum

Hay Allah, keşke çocuk esirgemeye bağış yapsaydi... Valla bundan iyiydi

Ağzımdan kaçtı ama zaten o işleri bilen direk anlardır şimdiye dek. Sağlık olsun
Yani hangi bakanlık olduğuna göre değişir. Bir de kariyer memuriyeti biraz daha farklı oluyor. Memuriyet türüne göre de değişir.
bir de çelengin anlamı kötü değil mi ya ..Ne kadar büyükse o kadar seviyorum demek değil ki onun anlamı
Öyle mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…