Insallah canim aynen cok olmus gbi hissettm
Zannetmiyorum yav. Ben bişey mi kaçırdım, kıskanacak bir durum mu oldu?Herif koca Bakanlığa çelenk göndermiş arkadaşlar! Çelenk çelenk! Sünnet merasimi mi var buradaaa
Artık yurt içinden yurt dışı teşkilatına kadar herkes tanır bilir beni.
Bu ne demek: bu kadının sahibi var demeye çalışıyor. Benim gönlümü almak falan değil.
is iliskilerini vs etkilemeyecekse neden umursuyorsun ki sen esine oyle dolmussun ki adamin her hareketi batiyor sanki ha cicek gondermesini onaylamiyorum ama sanki nasil telafi edecegini bilemeyen birinin sarsakligiyla davraniyor gibiHerif koca Bakanlığa çelenk göndermiş arkadaşlar! Çelenk çelenk! Sünnet merasimi mi var buradaaa
Bu ne demek: bu kadının sahibi var demeye çalışıyor. Benim gönlümü almak falan değil.
Çelenk ne abi gerçekten? :)is iliskilerini vs etkilemeyecekse neden umursuyorsun ki sen esine oyle dolmussun ki adamin her hareketi batiyor sanki ha cicek gondermesini onaylamiyorum ama sanki nasil telafi edecegini bilemeyen birinin sarsakligiyla davraniyor gibi
Ya bizim kurumda mesleğin doğası itibarıyla herkes birbiriyle evleniyor. O sebeple yürüyende çok oluyor. Evli olduğumu da konduramıyorlar. Yaşım 26 ama minyonum heralde biraz.Zannetmiyorum yav. Ben bişey mi kaçırdım, kıskanacak bir durum mu oldu?
Yahu çiçek gönderse neyse çelenk çelenk! Yani sence komik değil mi? Cenazeye gönderilen boyumun iki katı şeylerden. Nizamiyenin girişinde duruyor içeride sokamıyorum. Sence bu kadar dikkat çekici bir şey ne için gönderilir? Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.is iliskilerini vs etkilemeyecekse neden umursuyorsun ki sen esine oyle dolmussun ki adamin her hareketi batiyor sanki ha cicek gondermesini onaylamiyorum ama sanki nasil telafi edecegini bilemeyen birinin sarsakligiyla davraniyor gibi
İyi tarafından düşün, belki eli ayağına karıştı ne yapacağını bilemedi. Kafa gitti belki.Ya bizim kurumda mesleğin doğası itibarıyla herkes birbiriyle evleniyor. O sebeple yürüyende çok oluyor. Evli olduğumu da konduramıyorlar. Yaşım 26 ama minyonum heralde biraz.
Bir kaç kez eşime yansıdı bu durum mecburen.
Yahu çiçek gönderse neyse çelenk çelenk! Yani sence komik değil mi? Cenazeye gönderilen boyumun iki katı şeylerden. Nizamiyenin girişinde duruyor içeride sokamıyorum. Sence bu kadar dikkat çekici bir şey ne için gönderilir? Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Konunun ayrıtılarını bilmeden girmemek lazımBen nedense ikinize hak veriyorum olayları tam bilmediğimdende olabilir.yani x sürünmüş çok belli ve pişmanda olmuş sizi kaybedince çocuklarınızda çok küçükler daha, birlikte olmak istiyor. Ama aldatma işin içinde olunca da geri dönüşü olmayan bişey
Mahkeme kararını göstererek çocuklarını almaya da bırakmaya da gelebilir, ayrıca en yakın karakola bilgi vererek de alabilir.Yasak meselesini çocuklara hafta sonu el koymak için kullanmasına izin verme.Ben nerden bıleyım kuzu ya kım bozmus ayarlarını. Ayarı varmıydı kı bozulsunpazartesı ben bı ınsan evladı avukatla goruseyım de bakalım ne yapabılrım ogreneyım o da haftasonu gorsun cocuklarını. Cocukları yollama dıyorsunuz arkadaslar yarın ve pazar yasak var. Yatılı yollamasam kapıya gelıp alacak, kapıya ben varken gelsın ıstemıyorum, ayrıca cocukları gostermıyorum dıye benı mı sıkayet etsın, alsın cocuklarını bu bızım meselemız
Haydaaa sahibi var anlamını nasıl yükledin yaa, adam ne yapacağını bilemediğinden böyle bir adım atmış, delirme artık, her davranışı batmaya başladı şu an sana, az sakin ol, incelik yapmak istemiş yazık adama daHerif koca Bakanlığa çelenk göndermiş arkadaşlar! Çelenk çelenk! Sünnet merasimi mi var buradaaa
yazdim ya onaylamiyorum ki cicekten nefret ederim ben ama en buyugunu yollayin dedi de onlarda celenk mi yolladilar acaba daha fazla para almak icin yoksa celenk yollayin da demez heraldeYa bizim kurumda mesleğin doğası itibarıyla herkes birbiriyle evleniyor. O sebeple yürüyende çok oluyor. Evli olduğumu da konduramıyorlar. Yaşım 26 ama minyonum heralde biraz.
Yahu çiçek gönderse neyse çelenk çelenk! Yani sence komik değil mi? Cenazeye gönderilen boyumun iki katı şeylerden. Nizamiyenin girişinde duruyor içeride sokamıyorum. Sence bu kadar dikkat çekici bir şey ne için gönderilir? Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Eşimin çelenk yollayacağım herkes bilsin gibi söylemleri vardı. Bilerek çelenk yolladı yani. Çelenk çelenk yani bildiğin.yazdim ya onaylamiyorum ki cicekten nefret ederim ben ama en buyugunu yollayin dedi de onlarda celenk mi yolladilar acaba daha fazla para almak icin yoksa celenk yollayin da demez heralde
Abartmış biraz evet, üzerindeki yazıyı sökseydin bariYa bizim kurumda mesleğin doğası itibarıyla herkes birbiriyle evleniyor. O sebeple yürüyende çok oluyor. Evli olduğumu da konduramıyorlar. Yaşım 26 ama minyonum heralde biraz.
Yani şimdi avukatın tepkisi ne kadar normal ise bu da o kadar normal.Eşimin çelenk yollayacağım herkes bilsin gibi söylemleri vardı. Bilerek çelenk yolladı yani. Çelenk çelenk yani bildiğin.
Gülerken ağlıyorum şuan.
Herkes odama gelip soruyor hayırdır diye
ben de özelden yazacaktım ama korktum .Bakanlıkta iş yükü bu kadar ağır mı ben de bakanlık tercihi vermeyi düşünüyordum da.Abartmış biraz evet, üzerindeki yazıyı sökseydin barikime geldiği anlaşılmasın. Yalnız bakanlık demesen iyiydi, bem şu an nerede çalıştığını net olarak anlamış bulunuyorum. Zaten tahmin etmiştim de
bir de çelengin anlamı kötü değil mi ya ..Ne kadar büyükse o kadar seviyorum demek değil ki onun anlamıYani şimdi avukatın tepkisi ne kadar normal ise bu da o kadar normal.Evet ikisini de normal buluyorum. Kıskançlık denen m.k erkeklerde kadınlardan daha fazla var. Seninkinin derecesi zararlı değil. Ama çelenk çok fazla yine de.
Evet o çok saçma.bir de çelengin anlamı kötü değil mi ya ..Ne kadar büyükse o kadar seviyorum demek değil ki onun anlamı
Adı üstünde bakanlık tabi ki ağır olacak, ama milli eğitim bakanlığına geçersen bence yatarsın, orada herkes keyfi çalışıyor gibi sanki, yaşadıklarımdan biliyorumben de özelden yazacaktım ama korktum .Bakanlıkta iş yükü bu kadar ağır mı ben de bakanlık tercihi vermeyi düşünüyordum da.
Ay dur zaten heyheyleri üzerinde kızın sen de basma damarına, adamın amacı başkabir de çelengin anlamı kötü değil mi ya ..Ne kadar büyükse o kadar seviyorum demek değil ki onun anlamı
Love söylersem kavga çıkar ne yapar bilmiyorum vs diyordu o yüzden öyle söyledimYahu adam dövsün demedik. Love'a bağırmamıştır heralde diye düşündüm ben.
Hay Allah, keşke çocuk esirgemeye bağış yapsaydi... Valla bundan iyiydiHerif koca Bakanlığa çelenk göndermiş arkadaşlar! Çelenk çelenk! Sünnet merasimi mi var buradaaa
Ağzımdan kaçtı ama zaten o işleri bilen direk anlardır şimdiye dek. Sağlık olsunAbartmış biraz evet, üzerindeki yazıyı sökseydin barikime geldiği anlaşılmasın. Yalnız bakanlık demesen iyiydi, bem şu an nerede çalıştığını net olarak anlamış bulunuyorum. Zaten tahmin etmiştim de
Yani hangi bakanlık olduğuna göre değişir. Bir de kariyer memuriyeti biraz daha farklı oluyor. Memuriyet türüne göre de değişir.ben de özelden yazacaktım ama korktum .Bakanlıkta iş yükü bu kadar ağır mı ben de bakanlık tercihi vermeyi düşünüyordum da.
Öyle mi?bir de çelengin anlamı kötü değil mi ya ..Ne kadar büyükse o kadar seviyorum demek değil ki onun anlamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?