Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok fena olmuş, ama şimdi kime kızayım kime hak vereyim bilemedim. Adam senin eski kocan bu cümleleri aklı sıra özür dilerken kurmuş olması normal, kaldı ki hayatında birinin varlığından da haberi yok. Avukat da işe şu an kıskançlık değil meslek yönünden bakmak zorundaydı ama dayanamamış. Verdiği tepki türk tipi erkek için sıra dışı değil. Yapmamalıydı o da ayrı konu

Ikısını de gormek duymak ıstemıyorum. Ex okuze asla dıyorum laf anlamıyor, ahmete bak ne yapabılırız dıye anlatıyorum cozumden cok kostek oluyor. Sınırlenmesını anlayabılırım ama bagırmasını anlayamıyorum. Ex hayatımda bırı oldugunu bılmeden bunları soylemesını dusunemıyorum o an ondan artık mıdem bulanıyor zemo.

Avukat haklı valla ya ben adama kızamadım.

Kaç sen, en güzeli, yasal süreç de başlat dönünce, çok haklısın. Tabi ki miden bulanır, dayanabilecek olsan boşanmazdın zaten öküz o zaman bilseydi kıymetini, avukatı da süründürmek sana kalmış, şu koşullarda sana destek olması gerekirken suçluymuşsun gibi bağırması kesinlikle sabredilecek şey değil

Acmıyorum telefonları mesajlara da donmuyorum okulu kapatayım kımsesız 3gece gecırcem

Sesini yükselten erkekten nefret ederim. Üstelik senin attığın mesaj için değil bu sana gelen mesajdan dolayı bağırıyor. Sonuçta bekarsin artık. Mesela İlişkinizi bilmeyen biri sana teklif etse onun için de mi sana kızacak. Hanzo nun birinden kurtulup, diğerine kaptırma kendini. Senin sahibin olduğunu düşünüyor herhalde

Ah ya kiyamam çok daraldin farkindayiz ama avukat napsin nasil da kötü denk gelmiş ses kaydı adamda çıldırmakta haklı, kıskançlık damarları alev alev şu an onun. Lutfen sende sakinleşmeye çalış kendini yıpratma

Çok haklisin ama kokunu yatagimizi özledim vs ile çıkma teklifi eden bi erkek bir tutulamaz yaa avukat bagirmamaliydi evet ama sakin de kalinamaz ki bu duruma

Avukat haklı valla ya ben adama kızamadım.
Kesinlikle haklı değil. Hatta eski eşi bile bir nebze anlayabilirim. Boşanınca pişman olmuş tekrar barışmak istiyor vs. Ama Avukat kim oluyor da bağırıyor. Daha dün bir bugün iki..
Loveitred avukata nasıl anlatacağım kesin olay çıkar dediğinde bile garipsemistim. Çözüm yolu bağırıp çağırmak yada eski eşi dövmek olamaz.

Çok haklisin ama kokunu yatagimizi özledim vs ile çıkma teklifi eden bi erkek bir tutulamaz yaa avukat bagirmamaliydi evet ama sakin de kalinamaz ki bu duruma
Eski eşi kendini affettirmeye çalışıyor. Bu durumda loveitred eski eşine kızabilir. Avukat kim oluyor da love a bağırıyor

Bu fena fikir değil aslında ama loveın da kafa dinlemeye ihtiyacı var, bakalım ne karar verecek

Bence love şu an telefonda umarim avukat sakinleşmiş bi şekilde gönlünü alıp fikir veriyordur

Gerızekalı yemın ederım, pısman ettı anlattıgıma. Kımseyle savasacak gucum kalmadı, laf bıle anlatmak ıstemıyorum. Bıraz uzaklasacagım
uzaklas ama kacar gibi degil love acik acik soyle ailene ,avkata simdi annende darlayacak noldu noldu diye ,avkatla gorusme ama sevdeylede gorusme hani senin tam anlamiyla kendinle kalmaya ihtiyacin var su durumda hani soyle yataga yatip tum gun tavani izleme temali daha cok gaza getirmek istemiyorum ama ben bile boguldum okurken allah icine ferahlik versin o cektigin nefesin yetmemesi hissini biliyorum ki allah korusun hasta filan olacaksin bu kadar kendini sıkmaktan

Avkat bana bagırmadı arkadaslar, o olay örgüsüne kustu nefretını, benım yuzume degıl yanu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…