- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
Çok fena olmuş, ama şimdi kime kızayım kime hak vereyim bilemedim. Adam senin eski kocan bu cümleleri aklı sıra özür dilerken kurmuş olması normal, kaldı ki hayatında birinin varlığından da haberi yok. Avukat da işe şu an kıskançlık değil meslek yönünden bakmak zorundaydı ama dayanamamış. Verdiği tepki türk tipi erkek için sıra dışı değil. Yapmamalıydı o da ayrı konuBizde olaylar çok pis koptu yani öyle böyle değil. Avkatla bulustuk daha dogrusu ona gıttım oglen yemegı ıcın, ben tam hararetlı hararetlı anlatıyorum artık tamam bırdaha rahatsız edecegını sanmıyorum onun gozu korktu dedım, avkatı da ıkna ettım hatta bana dedı kı dava acacaksın sıkayet dılekcesı vereceksın bunları yapmazsan durmayacak love dedı. Bende tamam artık ben sorunu cozdugumu dusunuyorum sadece bır adım ılerısınde ne olur profesyonel olan sensın ben sana akıl danısmak ıcın actım konuyu dedım kı telefonuma 2 kusur dakıkalık ses kaydı yollamıs, avkat durur mu acacaksın acmam derken actım ben sanıyorum kı tamam lıve dıyecek. Ayy ex öküz ben seni çok özledimden tut da kokun burnumda ben evıme yatagıma donmek ıstıyorum cocuklarımızı bırlıkte buyutmek ıstıyorum en sonunda da ıstersen sıkayet et benı bunlar duygularımı degıstırmeyecek deyıp kapatmıs. Ay ahmet delıye dondu aldı cıldırdı resmen, ne demek kokunu ozledım yatagımızı ozledım basladı bagırmaya, bende sen sakınlıgını koruyamayacaksın bende hata dedım cıktım geldım, suan delı gıbı benı arıyo mesajlar atıyo, nefret ettım herseyden artık. Cocukları da bu aksam alacak bende bıyere kacmak ıstıyorum o kadar boguldum kı, pazartesı donunce tarafsız bı avukattan yardım almayı dusunuyorum
Ikısını de gormek duymak ıstemıyorum. Ex okuze asla dıyorum laf anlamıyor, ahmete bak ne yapabılırız dıye anlatıyorum cozumden cok kostek oluyor. Sınırlenmesını anlayabılırım ama bagırmasını anlayamıyorum. Ex hayatımda bırı oldugunu bılmeden bunları soylemesını dusunemıyorum o an ondan artık mıdem bulanıyor zemo.Çok fena olmuş, ama şimdi kime kızayım kime hak vereyim bilemedim. Adam senin eski kocan bu cümleleri aklı sıra özür dilerken kurmuş olması normal, kaldı ki hayatında birinin varlığından da haberi yok. Avukat da işe şu an kıskançlık değil meslek yönünden bakmak zorundaydı ama dayanamamış. Verdiği tepki türk tipi erkek için sıra dışı değil. Yapmamalıydı o da ayrı konu
Avukat haklı valla ya ben adama kızamadım.Bizde olaylar çok pis koptu yani öyle böyle değil. Avkatla bulustuk daha dogrusu ona gıttım oglen yemegı ıcın, ben tam hararetlı hararetlı anlatıyorum artık tamam bırdaha rahatsız edecegını sanmıyorum onun gozu korktu dedım, avkatı da ıkna ettım hatta bana dedı kı dava acacaksın sıkayet dılekcesı vereceksın bunları yapmazsan durmayacak love dedı. Bende tamam artık ben sorunu cozdugumu dusunuyorum sadece bır adım ılerısınde ne olur profesyonel olan sensın ben sana akıl danısmak ıcın actım konuyu dedım kı telefonuma 2 kusur dakıkalık ses kaydı yollamıs, avkat durur mu acacaksın acmam derken actım ben sanıyorum kı tamam lıve dıyecek. Ayy ex öküz ben seni çok özledimden tut da kokun burnumda ben evıme yatagıma donmek ıstıyorum cocuklarımızı bırlıkte buyutmek ıstıyorum en sonunda da ıstersen sıkayet et benı bunlar duygularımı degıstırmeyecek deyıp kapatmıs. Ay ahmet delıye dondu aldı cıldırdı resmen, ne demek kokunu ozledım yatagımızı ozledım basladı bagırmaya, bende sen sakınlıgını koruyamayacaksın bende hata dedım cıktım geldım, suan delı gıbı benı arıyo mesajlar atıyo, nefret ettım herseyden artık. Cocukları da bu aksam alacak bende bıyere kacmak ıstıyorum o kadar boguldum kı, pazartesı donunce tarafsız bı avukattan yardım almayı dusunuyorum
Kaç sen, en güzeli, yasal süreç de başlat dönünce, çok haklısın. Tabi ki miden bulanır, dayanabilecek olsan boşanmazdın zaten öküz o zaman bilseydi kıymetini, avukatı da süründürmek sana kalmış, şu koşullarda sana destek olması gerekirken suçluymuşsun gibi bağırması kesinlikle sabredilecek şey değilIkısını de gormek duymak ıstemıyorum. Ex okuze asla dıyorum laf anlamıyor, ahmete bak ne yapabılırız dıye anlatıyorum cozumden cok kostek oluyor. Sınırlenmesını anlayabılırım ama bagırmasını anlayamıyorum. Ex hayatımda bırı oldugunu bılmeden bunları soylemesını dusunemıyorum o an ondan artık mıdem bulanıyor zemo.
Haklı da olsa bagıramaz. O kım kı ya bagırıyor delı gıbı. Cıgrından cıktı adamAvukat haklı valla ya ben adama kızamadım.
Acmıyorum telefonları mesajlara da donmuyorum okulu kapatayım kımsesız 3gece gecırcemKaç sen, en güzeli, yasal süreç de başlat dönünce, çok haklısın. Tabi ki miden bulanır, dayanabilecek olsan boşanmazdın zaten öküz o zaman bilseydi kıymetini, avukatı da süründürmek sana kalmış, şu koşullarda sana destek olması gerekirken suçluymuşsun gibi bağırması kesinlikle sabredilecek şey değil
Sesini yükselten erkekten nefret ederim. Üstelik senin attığın mesaj için değil bu sana gelen mesajdan dolayı bağırıyor. Sonuçta bekarsin artık. Mesela İlişkinizi bilmeyen biri sana teklif etse onun için de mi sana kızacak. Hanzo nun birinden kurtulup, diğerine kaptırma kendini. Senin sahibin olduğunu düşünüyor herhaldeBizde olaylar çok pis koptu yani öyle böyle değil. Avkatla bulustuk daha dogrusu ona gıttım oglen yemegı ıcın, ben tam hararetlı hararetlı anlatıyorum artık tamam bırdaha rahatsız edecegını sanmıyorum onun gozu korktu dedım, avkatı da ıkna ettım hatta bana dedı kı dava acacaksın sıkayet dılekcesı vereceksın bunları yapmazsan durmayacak love dedı. Bende tamam artık ben sorunu cozdugumu dusunuyorum sadece bır adım ılerısınde ne olur profesyonel olan sensın ben sana akıl danısmak ıcın actım konuyu dedım kı telefonuma 2 kusur dakıkalık ses kaydı yollamıs, avkat durur mu acacaksın acmam derken actım ben sanıyorum kı tamam lıve dıyecek. Ayy ex öküz ben seni çok özledimden tut da kokun burnumda ben evıme yatagıma donmek ıstıyorum cocuklarımızı bırlıkte buyutmek ıstıyorum en sonunda da ıstersen sıkayet et benı bunlar duygularımı degıstırmeyecek deyıp kapatmıs. Ay ahmet delıye dondu aldı cıldırdı resmen, ne demek kokunu ozledım yatagımızı ozledım basladı bagırmaya, bende sen sakınlıgını koruyamayacaksın bende hata dedım cıktım geldım, suan delı gıbı benı arıyo mesajlar atıyo, nefret ettım herseyden artık. Cocukları da bu aksam alacak bende bıyere kacmak ıstıyorum o kadar boguldum kı, pazartesı donunce tarafsız bı avukattan yardım almayı dusunuyorum
Kimsenin vızıltısını çekecek durumda değilsin, herkes kendi öfkesinde boğulsun, iyi yapıyorsunAcmıyorum telefonları mesajlara da donmuyorum okulu kapatayım kımsesız 3gece gecırcem
Ah ya kiyamam çok daraldin farkindayizBizde olaylar çok pis koptu yani öyle böyle değil. Avkatla bulustuk daha dogrusu ona gıttım oglen yemegı ıcın, ben tam hararetlı hararetlı anlatıyorum artık tamam bırdaha rahatsız edecegını sanmıyorum onun gozu korktu dedım, avkatı da ıkna ettım hatta bana dedı kı dava acacaksın sıkayet dılekcesı vereceksın bunları yapmazsan durmayacak love dedı. Bende tamam artık ben sorunu cozdugumu dusunuyorum sadece bır adım ılerısınde ne olur profesyonel olan sensın ben sana akıl danısmak ıcın actım konuyu dedım kı telefonuma 2 kusur dakıkalık ses kaydı yollamıs, avkat durur mu acacaksın acmam derken actım ben sanıyorum kı tamam lıve dıyecek. Ayy ex öküz ben seni çok özledimden tut da kokun burnumda ben evıme yatagıma donmek ıstıyorum cocuklarımızı bırlıkte buyutmek ıstıyorum en sonunda da ıstersen sıkayet et benı bunlar duygularımı degıstırmeyecek deyıp kapatmıs. Ay ahmet delıye dondu aldı cıldırdı resmen, ne demek kokunu ozledım yatagımızı ozledım basladı bagırmaya, bende sen sakınlıgını koruyamayacaksın bende hata dedım cıktım geldım, suan delı gıbı benı arıyo mesajlar atıyo, nefret ettım herseyden artık. Cocukları da bu aksam alacak bende bıyere kacmak ıstıyorum o kadar boguldum kı, pazartesı donunce tarafsız bı avukattan yardım almayı dusunuyorum
Çok haklisin ama kokunu yatagimizi özledim vs ile çıkma teklifi eden bi erkek bir tutulamaz yaaSesini yükselten erkekten nefret ederim. Üstelik senin attığın mesaj için değil bu sana gelen mesajdan dolayı bağırıyor. Sonuçta bekarsin artık. Mesela İlişkinizi bilmeyen biri sana teklif etse onun için de mi sana kızacak. Hanzo nun birinden kurtulup, diğerine kaptırma kendini. Senin sahibin olduğunu düşünüyor herhalde
Yahu o sana bağırmamıştır. Ex öküze bağırmıştırHaklı da olsa bagıramaz. O kım kı ya bagırıyor delı gıbı. Cıgrından cıktı adam
Kesinlikle haklı değil. Hatta eski eşi bile bir nebze anlayabilirim. Boşanınca pişman olmuş tekrar barışmak istiyor vs. Ama Avukat kim oluyor da bağırıyor. Daha dün bir bugün iki..Avukat haklı valla ya ben adama kızamadım.
Eski eşi kendini affettirmeye çalışıyor. Bu durumda loveitred eski eşine kızabilir. Avukat kim oluyor da love a bağırıyorÇok haklisin ama kokunu yatagimizi özledim vs ile çıkma teklifi eden bi erkek bir tutulamaz yaaavukat bagirmamaliydi evet ama sakin de kalinamaz ki bu duruma
Eğer çocukları gönderirsen öküz gönlün var naz ediyorsun diye yorumlayabilir bakıcı kız arasın gelmiyoruz bugün yarın gündüz alabilimissin cocukklari desinAcmıyorum telefonları mesajlara da donmuyorum okulu kapatayım kımsesız 3gece gecırcem
Bu fena fikir değil aslında ama loveın da kafa dinlemeye ihtiyacı var, bakalım ne karar verecekÇocukları gondermemelisin bugün kesinlikle
Gözdağı olmalı ona anlasın başına gelecekleri
Avukat da bence sakinleşip normale döner dengesiz değil çünkü
Hiç germe kendini bunlar beklenilen şeylerdi zaten
Kafa dinlemesin zemheri bence zaten vakit en güzel çocuklarla geçer yoksa o da geçecek küvete aglıyacak kendini dinledikçeBu fena fikir değil aslında ama loveın da kafa dinlemeye ihtiyacı var, bakalım ne karar verecek
uzaklas ama kacar gibi degil love acik acik soyle ailene ,avkata simdi annende darlayacak noldu noldu diye ,avkatla gorusme ama sevdeylede gorusme hani senin tam anlamiyla kendinle kalmaya ihtiyacin var su durumda hani soyle yataga yatip tum gun tavani izleme temali daha cok gaza getirmek istemiyorum ama ben bile boguldum okurken allah icine ferahlik versin o cektigin nefesin yetmemesi hissini biliyorum ki allah korusun hasta filan olacaksin bu kadar kendini sıkmaktanGerızekalı yemın ederım, pısman ettı anlattıgıma. Kımseyle savasacak gucum kalmadı, laf bıle anlatmak ıstemıyorum. Bıraz uzaklasacagım
Avkat bana bagırmadı arkadaslar, o olay örgüsüne kustu nefretını, benım yuzume degıl yanuKesinlikle haklı değil. Hatta eski eşi bile bir nebze anlayabilirim. Boşanınca pişman olmuş tekrar barışmak istiyor vs. Ama Avukat kim oluyor da bağırıyor. Daha dün bir bugün iki..
Loveitred avukata nasıl anlatacağım kesin olay çıkar dediğinde bile garipsemistim. Çözüm yolu bağırıp çağırmak yada eski eşi dövmek olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?