Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adı üstünde bakanlık tabi ki ağır olacak, ama milli eğitim bakanlığına geçersen bence yatarsın, orada herkes keyfi çalışıyor gibi sanki, yaşadıklarımdan biliyorum
Mühendislik açısından kitler daha yoğun diye duymuştum. Benim bakanlık olarak Ulaştırma ya da Sanayi olabilir. MEB olacağını sanmıyorum. Neyse temmuzda tercih, sonra düşünürüm.

Ağzımdan kaçtı ama zaten o işleri bilen direk anlardır şimdiye dek. Sağlık olsun
Ben zaten anlamıştım hatta geçende de dedim ya ben tahmin ediyorum diye, yanılmamışım. Çok takılma, 500bin üyenin içinde bu kadar ip ucu toplamaya çalışacak insan çıkacağını sanmıyorum. Biz bayağı samimi olduk o yüzden bu kadar farkındayım durumun

Mühendislik açısından kitler daha yoğun diye duymuştum. Benim bakanlık olarak Ulaştırma ya da Sanayi olabilir. MEB olacağını sanmıyorum. Neyse temmuzda tercih, sonra düşünürüm.
Çok ciddi bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Benimkiisi zaman mefhumunun olmadığı bir iş. İş gibi de değil yaşam tarzı. Diğer bakanlıklar 6'da çıkar gider biz iş bitince

500bin üye ama kk'da bu konuyu okuyup takip etmeyen yok gibi düşünüyorum
Sıkı takip olmasa da yine de takipçisi fazla
Dikkatli olmakta fayda var

Eşimin çelenk yollayacağım herkes bilsin gibi söylemleri vardı. Bilerek çelenk yolladı yani. Çelenk çelenk yani bildiğin.

Gülerken ağlıyorum şuan.

Herkes odama gelip soruyor hayırdır diye
Sen sabahki konuşmayı yapınca adam panikledi belki de herşey iyi giderken (bu tamamen eşinin düşüncesi) bu tavırlar nerden çıktı birisi mi karıştırıyor bunun aklını yoksa diye yollamış olabilir erkekler çok sığ düşünceliler ya konuya bodoslama dalmasalar ölürler

Benim kafamı birinin karıştırabileceğini düşünüyorsa daha beter kızarım. Maymun muyum ben bir dalı tutup diğerini bırakayım

Cicekciye para verseydin ordan direk eve götürseydi keşke
Sanki sen o kadar sevmiyosun canım ya
Şimdi uzun uzun tespitlerini yazıp sıkmayayım seni
Ama acilen aile terapisti ne gitmeniz lazım çok çabuk değişiyor modun belirli bir çizgide değil ya tavan ya tabanda
İstersen Ankara'da aile terapisti de onerebilirim
Ben gittim pandemi süresince ve anladım ki çok yara almışız düzelecek gibi değil keşke senin yaşlarındayken gitseymişiz

Şu an delirmeye yer arıyorsun, gözünü seveyim sakin ol.
Tam sakin olucam bu çelenk nasıl eve gider diye düşünüyorum (salonun ortasına koyacağım çünkü süs niyetine) bi sinir geliyooo
Bana haber verdiler paketiniz var diye. Bileydim çelenk olduğunu göndertirdim eve tabii.

Ben seviyorum seviyorum da çok yoruldum artık. Gözünün içine bakardım halbuki. İş yerine götüreceği sefer tasını bile hazırlardım ki hep yoğun çalıştım ben. Yediğini içtiğini her şeyi kontrol ederdim rahatsızlıkları var diye. Gece o uyurken şekerini ölçerdim kalkıp, hem uykusu bölünmesin diye hem hipoglisemiye girmesin diye. Bir şeyler köreltti bu hislerimi.

Aile terapistine zor ikna olur ya. Keşke olsa koşarak giderim.

Duygular bi tavan bi taban diyince terazi burcumu acaba

Teklif et olmazsa sen başla ne istediğini netlestirirsin bitirsen de devam da etsen daha huzurlu olursun inan

Eve gidesim olmayan gün işim erken bitti benim de üffff
Kendime iş icat ediyorum
İş falan icad etme, evine git ve çiçek hakkında yorum yapma, hatta olabildiği kadar az konuş, izle durumu, lütfen sakin kal

Eve gidesim olmayan gün işim erken bitti benim de üffff
Kendime iş icat ediyorum
İş falan icad etme, evine git ve çiçek hakkında yorum yapma, hatta olabildiği kadar az konuş, izle durumu, lütfen sakin kal
Zemheri'ye katılıyorum. Adamları bu kadar takmayın yahu! Kendi uğraşıniz olsun vallahi takmaya değmez. Bırak kendi oynasın dursun kenarda. İlla ki dayanamayıp gelecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…