Fazlasıyla kendi uğraşım var da zaten evde de huzur istiyorum bir zahmet. Şimdi gidicem 2 karış surat yine huzurum kaçacak...Zemheri'ye katılıyorum. Adamları bu kadar takmayın yahu! Kendi uğraşıniz olsun vallahi takmaya değmez. Bırak kendi oynasın dursun kenarda. İlla ki dayanamayıp gelecek.
Love, Ahmet'in beni bırakırsan ölürüm lafları falan seni tedirgin ediyor mu? Ergen gibi sen her uzaklaştığında panik olup saçma tepkiler vermesi, kapıdan kovsan bacadan girmesi bana tehlikeli geldi.Sımdı eve geldım ben gelene kadar cocuklar cıkmıstı, bakıcı kız mesaj atmıs cıkıyoruz dıye 5te.tam okulu kapatıyorum, avkat bahcede, hıcbır sey demeden arabaya yurudum love cok ozur dılerım dıye pesımden kosturuyodu, bende ahmet sen ayarı tutturamayan bır adamsın her defasında bu okuzu uyardıgım kadar senı de uyarmak zorunda kalmaktan yoruldum bana bıraz zaman ver yalnız kalmak ıstıyorum dedım. Zaman ver ne demek love, zaman ver bana demek ben gıdıyorum demek ne zaman vermesı Allah askına benı bı dınle dedı. Sen nasıl anladıysan oyle olsun onun bıle acıklamasını yapamayacak kadar yordunuz benı dedım. Benı o serefsızle bır mı tutuyorsun hayatım yapma lütfen haksızlık edıyorsun ben sadece senı korumak ıstemıstım, tam da bundan korkuyordum basıma geldı dedı. Bende barınaktan yavru kopek almadın sen ben kendı kendımı koruyabılırım senden boyle bır talebım olmadı kı kendı kendıne hıc ustune vazıfe olmayan gorevler edındın sana yapma dedım ınan bır allah kuluna daha laf anlatacak takatım yok dedım. Sen bıtsın dersen ben ölürüm dedi. Nasıl anlarsan öyle olsun hoşçakal dedım bındım arabaya bunun gozler dolu dolu bakakaldı. Inanın blöf yapmıyorum, bıterse de umrumda degıl, ben streslı hayatıma kısa bı mola ıstemıstım, bogmak bogulmak degıl, sureklı kendımı, olay akısını anlatmak zorunda olmadan benı sadece anlasın ıstedım. Insan sevılmekten once anlasılmayı ıstıyor. Su yasımda yasadıklarım bana yetıyor da artıyor bıle. Kıssadan hisse eve geldim şuan ve yoğurtlu kabak yiyip 69 kiloya düşüşümü kutluyordum ki güvenlik aradı işte ahmet bey geldı gelecegınden haberınız var mı ıcerı gırmesıne ızın verelım mı dıye. Hayır haberım yok musaıt degılım almayın dedım. Herhalde gıtmıstır. Bende hazırlanıp bıseyler ıcmeye cıkcam, az denız havası cogu seyı cozer
Beni de çok tedirgin ediyor ya bir de çok çabuk değil mi ? nasıl bu kadar çabuk bağlanabiliyor.Love, Ahmet'in beni bırakırsan ölürüm lafları falan seni tedirgin ediyor mu? Ergen gibi sen her uzaklaştığında panik olup saçma tepkiler vermesi, kapıdan kovsan bacadan girmesi bana tehlikeli geldi.
Yani ayrılmak istesen yapışıp rahatsız eder mi acaba?
40 yaşında adam yani ayrılırsan ölürüm ne ya?
Ben kocamdan ayrılsam ölmem mesela. O da benden ayrılınca ölmesin yani o ne öyle.
Ben de aynı fikirdeyim. Babamı kaybettim ve ölmedim yani. Sevgili nedir ki? Ergence geliyor bana bu laflar. Ya benim de ergence davranışlarım muhakkak vardır ama bu bana tehlikeli geldi.Beni de çok tedirgin ediyor ya bir de çok çabuk değil mi ? nasıl bu kadar çabuk bağlanabiliyor.
Yav bu terazi burçları size ne etti hahahahahha. Adımız çıktı borderline'a yeminleDuygular bi tavan bi taban diyince terazi burcumu acaba
Avkat sıvıyor şu tavırlarıyla ölürüm ne yaa kim nereye ölüyor ? Tavrını,duruşunu çok takdir ettim love başka türlü anlamazdı çünkü...İnşallah kafanı dinleyip rahat bir nefes alırsın bir kaç gün bile olsaSımdı eve geldım ben gelene kadar cocuklar cıkmıstı, bakıcı kız mesaj atmıs cıkıyoruz dıye 5te.tam okulu kapatıyorum, avkat bahcede, hıcbır sey demeden arabaya yurudum love cok ozur dılerım dıye pesımden kosturuyodu, bende ahmet sen ayarı tutturamayan bır adamsın her defasında bu okuzu uyardıgım kadar senı de uyarmak zorunda kalmaktan yoruldum bana bıraz zaman ver yalnız kalmak ıstıyorum dedım. Zaman ver ne demek love, zaman ver bana demek ben gıdıyorum demek ne zaman vermesı Allah askına benı bı dınle dedı. Sen nasıl anladıysan oyle olsun onun bıle acıklamasını yapamayacak kadar yordunuz benı dedım. Benı o serefsızle bır mı tutuyorsun hayatım yapma lütfen haksızlık edıyorsun ben sadece senı korumak ıstemıstım, tam da bundan korkuyordum basıma geldı dedı. Bende barınaktan yavru kopek almadın sen ben kendı kendımı koruyabılırım senden boyle bır talebım olmadı kı kendı kendıne hıc ustune vazıfe olmayan gorevler edındın sana yapma dedım ınan bır allah kuluna daha laf anlatacak takatım yok dedım. Sen bıtsın dersen ben ölürüm dedi. Nasıl anlarsan öyle olsun hoşçakal dedım bındım arabaya bunun gozler dolu dolu bakakaldı. Inanın blöf yapmıyorum, bıterse de umrumda degıl, ben streslı hayatıma kısa bı mola ıstemıstım, bogmak bogulmak degıl, sureklı kendımı, olay akısını anlatmak zorunda olmadan benı sadece anlasın ıstedım. Insan sevılmekten once anlasılmayı ıstıyor. Su yasımda yasadıklarım bana yetıyor da artıyor bıle. Kıssadan hisse eve geldim şuan ve yoğurtlu kabak yiyip 69 kiloya düşüşümü kutluyordum ki güvenlik aradı işte ahmet bey geldı gelecegınden haberınız var mı ıcerı gırmesıne ızın verelım mı dıye. Hayır haberım yok musaıt degılım almayın dedım. Herhalde gıtmıstır. Bende hazırlanıp bıseyler ıcmeye cıkcam, az denız havası cogu seyı cozer
Ben demiyorum astrologlar diyor :) bu arada bende teraziyimYav bu terazi burçları size ne etti hahahahahha. Adımız çıktı borderline'a yeminle
Bir avkat fanııı olarak ben bile aynı fikirdeyim. Çok tehlikeli geldi bana. Benim de eski sevgilim gidersen intihar ederim diyordu. Et lan dedim ama hala yaşıyor oksijen israfııoOlanları takip ediyorum ama yazamadan ilerledikçe ilerliyor olaylar. Love, önceki gün üşenmedim senin boşanma konusunu baştan sona okudum. Yazmadım, bilmeyenler haklı olarak yine link ister konu iyice boğar seni diye. Şimdi sen koymuşun önceki sayfalarda o yüzden yazıyorum. Havada kalmış çok şey vardı ve ex'in bir gün pişman olacağı belliydi. Sen de 'inşallah pişman olur' demişsin birçok yerde, yani 'neyi kaybettiğini anlasın, içine otursun' manasında, geri dönüş falan beklediğinden değil tabi ki. Yani olacağı buydu, oldu, ister tepkisiz kal, ister hıncını al ne istersen yap ama ister zamanında bassın kafaya ister geç, sen vazgeçilemeyecek kadınsın bebişim. Senin için Sezen Aksu'dan Firuze'yi çaldırıyor ve ex konusunu kapatıyorum.
Avkata gelince, ben fikir beyan etmedim ona söyleme konusuna çünkü seni bir de onun yoracağı 100 km.den belli oluyor yani. Bana hareketleri, tepkileri yaşına ve yaşanmışlıklarına göre biraz kontrolsüz ve zaman zaman arabesk geliyor ama seni mutlu ediyor ya demek ki ayarını yapa yapa idare ediyorsun diyorum. Sinirlenmesi falan normal ama yukarda kızların da işkillendiği gibi özrü kabahatinden büyük, yine ben ben ben biz biz biz.... yahu bir dur ya önce kadının stresini al sonra kendi ilişkini koru. off şiştim valla. Bence de güzelce yalnız kal bir süre.
Söylediklerine katılıyorum. Erkeksi değil şımarık büyütmüşler bence. Oyun ergenlikten gelen bir şey. 10 yaşlarından beri oynuyormuş. Anasının babasının yapamadığını ben yapıp bıraktırttım. oyun oynamıyor artık, bilinçaltını da ben çözemem ki. Ona ayrı bir emek vermeye halim kalmadı. Olmamış erkeklerin rehabilitasyon merkezi miyim ben?
Yaa benim bebişim terazi olcak acık lanet oluyosunuz arada ama ben çok seviyorumYav bu terazi burçları size ne etti hahahahahha. Adımız çıktı borderline'a yeminle
Yaa benim bebişim terazi olcak acık lanet oluyosunuz arada ama ben çok seviyorumanlaşabildiğim tek burç ajsjsjsj
Çelenk çok ağır bebişim zaten boşverrrrHayır tedırgın degılım, tanısanız sızde olmazsınız ama surda anlatabıldıgım kadarıyla oyleymıs gıbı duruyo. Olurum bıterım derken gercekten olecek halı yok herhalde daha neler ya manyak mı bu adam. Ama ben cok yorgunum celenk degıl sera alsa kafamı toplamadan ımkan yok ılıskıye donemeyecegım
Kizacaksin belki ama anladigim kadarıyla güzel bir ilişkin var onuda yanına alıp beraber kafa dinlesenizHayır tedırgın degılım, tanısanız sızde olmazsınız ama surda anlatabıldıgım kadarıyla oyleymıs gıbı duruyo. Olurum bıterım derken gercekten olecek halı yok herhalde daha neler ya manyak mı bu adam. Ama ben cok yorgunum celenk degıl sera alsa kafamı toplamadan ımkan yok ılıskıye donemeyecegım
Kıclarına montelesınler ıkısı de cıceklerınıÇelenk çok ağır bebişim zaten boşverrrr
Aman aman bas agrımın yarısı onun yuzundenKizacaksin belki ama anladigim kadarıyla güzel bir ilişkin var onuda yanına alıp beraber kafa dinleseniz
Canim o güzele deil güzel bakmak sevaptir :) geri kalanını aynen katılıyorum:)Yahu neremiz lanet? Nezaket, zerafet, asalet ve sanatla işlenmiş ruhumuz. Güzele bakmak sevap cümlesi kesin bir Terazi burcuna ait hahah. Dengesizlik içinde denge bu.
Senin burç ne?
Çaktırmasana yaCanim o güzele deil güzel bakmak sevaptir :) geri kalanını aynen katılıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?