- 19 Kasım 2019
- 683
- 963
- 53
Ben kova burcuyum..Yahu neremiz lanet? Nezaket, zerafet, asalet ve sanatla işlenmiş ruhumuz. Güzele bakmak sevap cümlesi kesin bir Terazi burcuna ait hahah. Dengesizlik içinde denge bu.
Senin burç ne?
Biliyorum zor ama takma. Gidince film dizi vs. yapacak bir şeyler bul ya da tek başına dinlen.Fazlasıyla kendi uğraşım var da zaten evde de huzur istiyorum bir zahmet. Şimdi gidicem 2 karış surat yine huzurum kaçacak...
İşte bu be o kadar doğru bir karar verdin ki love senin kendi içinde sakinleşmek gerek,kafandaki sesleri dinlemen gerekirse susturman şöyle deriiin bir nefes alman gerek avkat beklesin bir süre mümkünseHayır tedırgın degılım, tanısanız sızde olmazsınız ama surda anlatabıldıgım kadarıyla oyleymıs gıbı duruyo. Olurum bıterım derken gercekten olecek halı yok herhalde daha neler ya manyak mı bu adam. Ama ben cok yorgunum celenk degıl sera alsa kafamı toplamadan ımkan yok ılıskıye donemeyecegım
Çaktırmasana yazüğürt avuntusu bu. Elimizde bu kaldı napayım
Terazi dengedir denge :)Çaktırmasana yazüğürt avuntusu bu. Elimizde bu kaldı napayım
Verme zaten hatta gerekiyorsa buralarda yazma kendinle kal birazHepınıze ayrı cevap veremıyorum lütfen kusura bakmayın
Çok iyi yapmışsın herkes alsın ağzının payını otursun. Sen de kafanı dinle. Bu da avukata güzel bir ders olsun. Dönmek istemezsen de sen bilirsin, kimsenin kimseyi yormaya hakkı yok.Sımdı eve geldım ben gelene kadar cocuklar cıkmıstı, bakıcı kız mesaj atmıs cıkıyoruz dıye 5te.tam okulu kapatıyorum, avkat bahcede, hıcbır sey demeden arabaya yurudum love cok ozur dılerım dıye pesımden kosturuyodu, bende ahmet sen ayarı tutturamayan bır adamsın her defasında bu okuzu uyardıgım kadar senı de uyarmak zorunda kalmaktan yoruldum bana bıraz zaman ver yalnız kalmak ıstıyorum dedım. Zaman ver ne demek love, zaman ver bana demek ben gıdıyorum demek ne zaman vermesı Allah askına benı bı dınle dedı. Sen nasıl anladıysan oyle olsun onun bıle acıklamasını yapamayacak kadar yordunuz benı dedım. Benı o serefsızle bır mı tutuyorsun hayatım yapma lütfen haksızlık edıyorsun ben sadece senı korumak ıstemıstım, tam da bundan korkuyordum basıma geldı dedı. Bende barınaktan yavru kopek almadın sen ben kendı kendımı koruyabılırım senden boyle bır talebım olmadı kı kendı kendıne hıc ustune vazıfe olmayan gorevler edındın sana yapma dedım ınan bır allah kuluna daha laf anlatacak takatım yok dedım. Sen bıtsın dersen ben ölürüm dedi. Nasıl anlarsan öyle olsun hoşçakal dedım bındım arabaya bunun gozler dolu dolu bakakaldı. Inanın blöf yapmıyorum, bıterse de umrumda degıl, ben streslı hayatıma kısa bı mola ıstemıstım, bogmak bogulmak degıl, sureklı kendımı, olay akısını anlatmak zorunda olmadan benı sadece anlasın ıstedım. Insan sevılmekten once anlasılmayı ıstıyor. Su yasımda yasadıklarım bana yetıyor da artıyor bıle. Kıssadan hisse eve geldim şuan ve yoğurtlu kabak yiyip 69 kiloya düşüşümü kutluyordum ki güvenlik aradı işte ahmet bey geldı gelecegınden haberınız var mı ıcerı gırmesıne ızın verelım mı dıye. Hayır haberım yok musaıt degılım almayın dedım. Herhalde gıtmıstır. Bende hazırlanıp bıseyler ıcmeye cıkcam, az denız havası cogu seyı cozer
Suratına bakman mı gerekiyor, git kitap falan oku,burada takıl, onun surat bir karışsa seninkinin olmaması gerekmiyor.Fazlasıyla kendi uğraşım var da zaten evde de huzur istiyorum bir zahmet. Şimdi gidicem 2 karış surat yine huzurum kaçacak...
Ben de aynı fikirdeyim. Babamı kaybettim ve ölmedim yani. Sevgili nedir ki? Ergence geliyor bana bu laflar. Ya benim de ergence davranışlarım muhakkak vardır ama bu bana tehlikeli geldi.
Anın heyecanına kapılıp bu tarz şeyleri ihmal etmemek lazım. Altından ya benimsin ya kara toprağın çıkmasın sonra. Allah muhafaza
Bir avkat fanııı olarak ben bile aynı fikirdeyim. Çok tehlikeli geldi bana. Benim de eski sevgilim gidersen intihar ederim diyordu. Et lan dedim ama hala yaşıyor oksijen israfııo
O yaşta bir adam tabi ki bunun için intihar etmez, iyi bir depresypn geçirir oldu bitti, kelimelere takılmayın.Hayır tedırgın degılım, tanısanız sızde olmazsınız ama surda anlatabıldıgım kadarıyla oyleymıs gıbı duruyo. Olurum bıterım derken gercekten olecek halı yok herhalde daha neler ya manyak mı bu adam. Ama ben cok yorgunum celenk degıl sera alsa kafamı toplamadan ımkan yok ılıskıye donemeyecegım
Oooo kova da hava grubu değil mi? SeveriiissssBen kova burcuyum..Deli ya da dahi burcu derler ama ben kesin deliyim hahhaaha...benim bebiş kız gibi hissediyorum ay olursa ne kokoş ne nazlı ne cilveli olur varya deliriyorum düşününce erkek olursa da centilmen olur çocumm.. seviyorum kız burcunuzu maşallah
Benim de aklıma geldi, mesajı açtırmış. İyi hoş adam ince düşünceli adam tamam ama azıcık yol versen koşar gibime geldi. İnşallah benim paranoyaklığımdır.Vay be O Osirius neler yaşadın bir günde.
Bir haftada yaşayacağını birkaç saatte yaşadın. Cok Üzüldüm.
Exin mesaj atma ihtimalini ve avkatin actirabilecegini hic hesap etmedim ben.
Yavrum sen bu öküzü taniyordun niye önlem almadin bu konuda.
Aksamki olayda avukatın gercekten öleceğini sanmıyorum. Sevgisinjn siddetini beyan ediyordu etmesin öyle beyan..
Onda o potansiyel var evet...Benim de aklıma geldi, mesajı açtırmış. İyi hoş adam ince düşünceli adam tamam ama azıcık yol versen koşar gibime geldi. İnşallah benim paranoyaklığımdır.
İşte ben dedim modumun içine edecek diye.Biliyorum zor ama takma. Gidince film dizi vs. yapacak bir şeyler bul ya da tek başına dinlen.
Inanirmisin bu lafi ben surekli kullanirim ben kusunce kocam da benden daha beter kusuyor ... ama konusmaya calismis canim benim esimde boyle kavga konusunu konusmadan normal konusarak duzeltmeye calisir bende asla kafamda o sorunu konusup halletmeden normale donemem .İşte ben dedim modumun içine edecek diye.
Eve geldim. Poğaça yaptım yer misin aç mısın dedi? Hiç cevap vermedim geçtim oturdum mutfağa. Poğaçayı verdi önüme aldı çayını 5 karış suratla başka odaya gitti.
Konuşmaya çalışmak falan yok. Ben tripliyim ya o da tripli. Hep böyle ben küsüyorum o daha beter küsüyor
Evet yani 1 dk huzurla dinlenemiyorum. Suçlu zaten kendisi bir de kendisi trip yapıyor şaka gibi. Benden özür falan bekliyordur bir de.Inanirmisin bu lafi ben surekli kullanirim ben kusunce kocam da benden daha beter kusuyor ... ama konusmaya calismis canim benim esimde boyle kavga konusunu konusmadan normal konusarak duzeltmeye calisir bende asla kafamda o sorunu konusup halletmeden normale donemem .
Zaman zaman yazdklarnda kendmle benzerlikler buluyorum sizin evlilgnzle . Insallah hakkinizda hayirllisi olur biran evvel duzetirsiniz . Boyle her an her dk zehir oluyor
Belki daha iyi olur biraz sakinlesirsiniz daha guzelce konusabilirsiniz boylece .Evet yani 1 dk huzurla dinlenemiyorum. Suçlu zaten kendisi bir de kendisi trip yapıyor şaka gibi. Benden özür falan bekliyordur bir de.
Asla ve asla bana karşı adım değil adımlar atmadağı müddetçe konuşmayacağım
Allah kolaylık versin, sen de kendi kafana göre takıl, yalnız o poğaçayı zevk için değil senin için yaptı.İşte ben dedim modumun içine edecek diye.
Eve geldim. Poğaça yaptım yer misin aç mısın dedi? Hiç cevap vermedim geçtim oturdum mutfağa. Poğaçayı verdi önüme aldı çayını 5 karış suratla başka odaya gitti.
Konuşmaya çalışmak falan yok. Ben tripliyim ya o da tripli. Hep böyle ben küsüyorum o daha beter küsüyor
yalnız o adım attığını düşünüyordur bence. Çiçek aldım, poğaça yaptım diyordur.Evet yani 1 dk huzurla dinlenemiyorum. Suçlu zaten kendisi bir de kendisi trip yapıyor şaka gibi. Benden özür falan bekliyordur bir de.
Asla ve asla bana karşı adım değil adımlar atmadağı müddetçe konuşmayacağım
Poğaça = Özür ve bir adım.İşte ben dedim modumun içine edecek diye.
+1Allah kolaylık versin, sen de kendi kafana göre takıl, yalnız o poğaçayı zevk için değil senin için yaptı.
Bir de şöyle deneseniz
Yesen eline sağlık desen iki üç cümle kursan da sonra gerginlik düşünce oturup konuşsanız.
Sen de diyeceksin ki bana, ben bunu daha önce yaptım geri dönüp sorunu çözmüyor. Ya da sabah zaten söyledim gerekeni tekrar nden konuşayım.
Peki sen haklısın diyelim, adımları ondan bekliyorsun da bu adım nasıl bir adım olacak ben onu bulamadım. Nasıl bir adım lazım sana, hoşgeldin değil, poğaça değil, çelenk hiç değilbenim devreler yandı
Allah ikinize de kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?