Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu neremiz lanet? Nezaket, zerafet, asalet ve sanatla işlenmiş ruhumuz. Güzele bakmak sevap cümlesi kesin bir Terazi burcuna ait hahah. Dengesizlik içinde denge bu.
Senin burç ne?
Ben kova burcuyum.. Deli ya da dahi burcu derler ama ben kesin deliyim hahhaaha...benim bebiş kız gibi hissediyorum ay olursa ne kokoş ne nazlı ne cilveli olur varya deliriyorum düşününce erkek olursa da centilmen olur çocumm.. seviyorum kız burcunuzu maşallah

İşte bu be o kadar doğru bir karar verdin ki love senin kendi içinde sakinleşmek gerek,kafandaki sesleri dinlemen gerekirse susturman şöyle deriiin bir nefes alman gerek avkat beklesin bir süre mümkünse

Aklı bir karış havada gerizekalı ergen kızken bile ayrılsam ölürüm diyene dötümle gülüyordum. Lan hiç mi canınızın tadı yok, nasıl bir manyaklık? Korkutmak istemem ama narsisistlerin davranışlarından biri de intihar ile tehdit etmek, çünkü varlıkları o kadar önemli ki kendileri için, ölümlerini herkesin kıyameti sanırlar.

Vay be O Osirius neler yaşadın bir günde.
Bir haftada yaşayacağını birkaç saatte yaşadın. Cok Üzüldüm.
Exin mesaj atma ihtimalini ve avkatin actirabilecegini hic hesap etmedim ben.
Yavrum sen bu öküzü taniyordun niye önlem almadin bu konuda.
Aksamki olayda avukatın gercekten öleceğini sanmıyorum. Sevgisinjn siddetini beyan ediyordu etmesin öyle beyan..

Çok iyi yapmışsın herkes alsın ağzının payını otursun. Sen de kafanı dinle. Bu da avukata güzel bir ders olsun. Dönmek istemezsen de sen bilirsin, kimsenin kimseyi yormaya hakkı yok.
Fazlasıyla kendi uğraşım var da zaten evde de huzur istiyorum bir zahmet. Şimdi gidicem 2 karış surat yine huzurum kaçacak...
Suratına bakman mı gerekiyor, git kitap falan oku,burada takıl, onun surat bir karışsa seninkinin olmaması gerekmiyor.

Bir avkat fanııı olarak ben bile aynı fikirdeyim. Çok tehlikeli geldi bana. Benim de eski sevgilim gidersen intihar ederim diyordu. Et lan dedim ama hala yaşıyor oksijen israfııo

O yaşta bir adam tabi ki bunun için intihar etmez, iyi bir depresypn geçirir oldu bitti, kelimelere takılmayın.

Oooo kova da hava grubu değil mi? Severiiissss

Benim de aklıma geldi, mesajı açtırmış. İyi hoş adam ince düşünceli adam tamam ama azıcık yol versen koşar gibime geldi. İnşallah benim paranoyaklığımdır.

Biliyorum zor ama takma. Gidince film dizi vs. yapacak bir şeyler bul ya da tek başına dinlen.
İşte ben dedim modumun içine edecek diye.

Eve geldim. Poğaça yaptım yer misin aç mısın dedi? Hiç cevap vermedim geçtim oturdum mutfağa. Poğaçayı verdi önüme aldı çayını 5 karış suratla başka odaya gitti.

Konuşmaya çalışmak falan yok. Ben tripliyim ya o da tripli. Hep böyle ben küsüyorum o daha beter küsüyor

Inanirmisin bu lafi ben surekli kullanirim ben kusunce kocam da benden daha beter kusuyor ... ama konusmaya calismis canim benim esimde boyle kavga konusunu konusmadan normal konusarak duzeltmeye calisir bende asla kafamda o sorunu konusup halletmeden normale donemem .

Zaman zaman yazdklarnda kendmle benzerlikler buluyorum sizin evlilgnzle . Insallah hakkinizda hayirllisi olur biran evvel duzetirsiniz . Boyle her an her dk zehir oluyor

Evet yani 1 dk huzurla dinlenemiyorum. Suçlu zaten kendisi bir de kendisi trip yapıyor şaka gibi. Benden özür falan bekliyordur bir de.

Asla ve asla bana karşı adım değil adımlar atmadağı müddetçe konuşmayacağım

Belki daha iyi olur biraz sakinlesirsiniz daha guzelce konusabilirsiniz boylece .

Ama o gecen zehir gibi gunlere de yazik oluyor iste insallah biran evvel duzelirsiniz . Ac ac durma sakin bireysel olarak iyi gelecek seylerle ilgilen . Mutlu et kendini .

Allah kolaylık versin, sen de kendi kafana göre takıl, yalnız o poğaçayı zevk için değil senin için yaptı.
Bir de şöyle deneseniz
Yesen eline sağlık desen iki üç cümle kursan da sonra gerginlik düşünce oturup konuşsanız.
Sen de diyeceksin ki bana, ben bunu daha önce yaptım geri dönüp sorunu çözmüyor. Ya da sabah zaten söyledim gerekeni tekrar nden konuşayım.
Peki sen haklısın diyelim, adımları ondan bekliyorsun da bu adım nasıl bir adım olacak ben onu bulamadım. Nasıl bir adım lazım sana, hoşgeldin değil, poğaça değil, çelenk hiç değil benim devreler yandı
Allah ikinize de kolaylık versin

yalnız o adım attığını düşünüyordur bence. Çiçek aldım, poğaça yaptım diyordur.

Poğaça = Özür ve bir adım.

Bence ikiniz de net olun. Belki daha önceden denemişsinizdir ama bir çözüm bulamadım valla.

+1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…