Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yalnız o adım attığını düşünüyordur bence. Çiçek aldım, poğaça yaptım diyordur.

Poğaça = Özür ve bir adım.

Bence ikiniz de net olun. Belki daha önceden denemişsinizdir ama bir çözüm bulamadım valla.
Ben açık açık özür dilerim hatalıyım demesini, davranışlarını düzeltmesini bekliyorum.

Ben açık açık özür dilerim hatalıyım demesini, davranışlarını düzeltmesini bekliyorum.
Erkekler özür dilerim demekten çok davranışlarıyla belli eder genelde. Hem belki eskisi gibi isteksiz değildi adam? Sadece bir kereliğine reddetti şuan seni. Oturup çözüme kavuşturulabilir ben olsam uzatmazdim. Eskisi gibi isteksiz günlerine geri dönüş sinyalleri alıyorsan bilemem tabii. Kocanı en iyi sen tanırsın.

Ya adamın öldüğü ölecegı yok mecazen kurulan bır cumle, psıkolojık manyak degıl yanı korkmayın mesaj olayını hesap edemedım, hos herseyı soylemısken onu da soylerdım, neden cekınecegım. Sorma valla gelınce saglı sollu onlu arkalı vuruyorlar

Bunu daha önce yaptı mı?

Peki normal zamanda özür dileme alışkanlığı var mı, gerektiğinde özür diler mi?

Özür dilemez olayın üzerini kapatır şirinlikle.

Ben bundan da sıkıldım. Hatalı olan adam gibi özür dileyecek. Yediği haltı temizleyecek.

Dün reddetmedi aslında. Öyle gelişmedi olay. Ben başlatsam olurdu yine. Ama ben başlatmaktan sıkıldım. Hep ben hep ben.

Ben bu hatayi kendimde farkettigim icin yazmak istiyorum belki size de farkındalık olur. Eşlerimize annelik yapıyoruz bence, roller karışıyor

O halde bunu nasıl yapacağını ya da senin bunu beklediğini bilmiyordur. Senin adama bebek gibi öğretmek lazım öncesinden.

Sen de onlara vuruyorsun,
mayk taysın gibisin,
hiç boşa giden yumruk yok, önüne geleni deviriyorsun maşallahh

Peki

İstersen eşinin içsesi olalım mı:
Çiçek gönderdim
Poğaça yaptım
Gelince açmısın dedim
Bişey demedi ona rağmen tabağı hazırladım önüne koydum
Teşekkür bile etmedi
Bütün bunlar gece istemiyorum diye oldu
Oysa ben haftasonu bı günde sekizledim nasıl hala onu arzulamadığımı düşünebiliyor
Allah'ım nolur bana bir yol göster

Umarım haddini aşmamışımdır

Ahahbahahaj

Teşekkür ettim eline sağlık da dedim ama...

Sen de onlara vuruyorsun,
mayk taysın gibisin,
hiç boşa giden yumruk yok, önüne geleni deviriyorsun maşallahh
Bi ben 1 geçiriyorsam onlar bana 10 geçiriyo allah askına su hale bak ya. Yarınlara böğün başıma ne gelecek diye uyanmak güzel birşey değil bilseydim başıma bunlar gelecek, bugüne uyanır mıydım beee

Bide lütfen o çiçek değil ÇELENK!

Yani şuan yüz verirsem nasılsa yapıyorum yapıyorum kendi geliyor der rahatlar bence? Haksız mıyım?

Yüz vermemem lazım o yüzdenn

Öyle gençsiniz ki bu pekinin altındaki anlam sayısı konusunda fikriniz yok, büyüyünce öğrenirsiniz
Az biraz birşeyler anlıyorum gibi. Ama benim tatlısın yazmamın sebebi herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun. Çok hoşuma gidiyor

Dibe vurmadan yukarı çıkılmaz, sen hepsini çok rahat göğüslüyorsun aslında ama istiyorsun ki hiç sorun çıkmasın tıkır tıkır gitsin, o da olacak sabret.
Ayrıca avukat bağırdı tamam ama bu gidip pnu döveceği anlamına mı geliyordu emin misin, sen ayağını denk almayı öğrensin diye biraz fazla sert çıkmış olabilir misin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…