- 4 Şubat 2019
- 4.218
- 9.028
- 158
Allah kolaylık versin, sen de kendi kafana göre takıl, yalnız o poğaçayı zevk için değil senin için yaptı.
Bir de şöyle deneseniz
Yesen eline sağlık desen iki üç cümle kursan da sonra gerginlik düşünce oturup konuşsanız.
Sen de diyeceksin ki bana, ben bunu daha önce yaptım geri dönüp sorunu çözmüyor. Ya da sabah zaten söyledim gerekeni tekrar nden konuşayım.
Peki sen haklısın diyelim, adımları ondan bekliyorsun da bu adım nasıl bir adım olacak ben onu bulamadım. Nasıl bir adım lazım sana, hoşgeldin değil, poğaça değil, çelenk hiç değilbenim devreler yandı
Allah ikinize de kolaylık versin
yalnız o adım attığını düşünüyordur bence. Çiçek aldım, poğaça yaptım diyordur.
Ben açık açık özür dilerim hatalıyım demesini, davranışlarını düzeltmesini bekliyorum.Poğaça = Özür ve bir adım.
Bence ikiniz de net olun. Belki daha önceden denemişsinizdir ama bir çözüm bulamadım valla.
Bunu daha önce yaptı mı?Ben açık açık özür dilerim hatalıyım demesini, davranışlarını düzeltmesini bekliyorum.
Peki normal zamanda özür dileme alışkanlığı var mı, gerektiğinde özür diler mi?Ben açık açık özür dilerim hatalıyım demesini, davranışlarını düzeltmesini bekliyorum.
Erkekler özür dilerim demekten çok davranışlarıyla belli eder genelde. Hem belki eskisi gibi isteksiz değildi adam? Sadece bir kereliğine reddetti şuan seni. Oturup çözüme kavuşturulabilir ben olsam uzatmazdim. Eskisi gibi isteksiz günlerine geri dönüş sinyalleri alıyorsan bilemem tabii. Kocanı en iyi sen tanırsın.Ben açık açık özür dilerim hatalıyım demesini, davranışlarını düzeltmesini bekliyorum.
Ya adamın öldüğü ölecegı yok mecazen kurulan bır cumle, psıkolojık manyak degıl yanı korkmayınVay be O Osirius neler yaşadın bir günde.
Bir haftada yaşayacağını birkaç saatte yaşadın. Cok Üzüldüm.
Exin mesaj atma ihtimalini ve avkatin actirabilecegini hic hesap etmedim ben.
Yavrum sen bu öküzü taniyordun niye önlem almadin bu konuda.
Aksamki olayda avukatın gercekten öleceğini sanmıyorum. Sevgisinjn siddetini beyan ediyordu etmesin öyle beyan..
Bunu daha önce yaptı mı?
Peki normal zamanda özür dileme alışkanlığı var mı, gerektiğinde özür diler mi?
Özür dilemez olayın üzerini kapatır şirinlikle.Erkekler özür dilerim demekten çok davranışlarıyla belli eder genelde. Hem belki eskisi gibi isteksiz değildi adam? Sadece bir kereliğine reddetti şuan seni. Oturup çözüme kavuşturulabilir ben olsam uzatmazdim. Eskisi gibi isteksiz günlerine geri dönüş sinyalleri alıyorsan bilemem tabii. Kocanı en iyi sen tanırsın.
Ben bu hatayi kendimde farkettigim icin yazmak istiyorum belki size de farkındalık olur. Eşlerimize annelik yapıyoruz bence, roller karışıyorTam sakin olucam bu çelenk nasıl eve gider diye düşünüyorum (salonun ortasına koyacağım çünkü süs niyetine) bi sinir geliyooo
Bana haber verdiler paketiniz var diye. Bileydim çelenk olduğunu göndertirdim eve tabii.
Ben seviyorum seviyorum da çok yoruldum artık. Gözünün içine bakardım halbuki. İş yerine götüreceği sefer tasını bile hazırlardım ki hep yoğun çalıştım ben. Yediğini içtiğini her şeyi kontrol ederdim rahatsızlıkları var diye. Gece o uyurken şekerini ölçerdim kalkıp, hem uykusu bölünmesin diye hem hipoglisemiye girmesin diye. Bir şeyler köreltti bu hislerimi.
Aile terapistine zor ikna olur ya. Keşke olsa koşarak giderim.
O halde bunu nasıl yapacağını ya da senin bunu beklediğini bilmiyordur. Senin adama bebek gibi öğretmek lazım öncesinden.Özür dilemez olayın üzerini kapatır şirinlikle.
Ben bundan da sıkıldım. Hatalı olan adam gibi özür dileyecek. Yediği haltı temizleyecek.
Dün reddetmedi aslında. Öyle gelişmedi olay. Ben başlatsam olurdu yine. Ama ben başlatmaktan sıkıldım. Hep ben hep ben.
Sen de onlara vuruyorsun,Ya adamın öldüğü ölecegı yok mecazen kurulan bır cumle, psıkolojık manyak degıl yanı korkmayınmesaj olayını hesap edemedım, hos herseyı soylemısken onu da soylerdım, neden cekınecegım. Sorma valla gelınce saglı sollu onlu arkalı vuruyorlar
PekiÖzür dilemez olayın üzerini kapatır şirinlikle.
Ben bundan da sıkıldım. Hatalı olan adam gibi özür dileyecek. Yediği haltı temizleyecek.
Dün reddetmedi aslında. Öyle gelişmedi olay. Ben başlatsam olurdu yine. Ama ben başlatmaktan sıkıldım. Hep ben hep ben.
İstersen eşinin içsesi olalım mı:İşte ben dedim modumun içine edecek diye.
Eve geldim. Poğaça yaptım yer misin aç mısın dedi? Hiç cevap vermedim geçtim oturdum mutfağa. Poğaçayı verdi önüme aldı çayını 5 karış suratla başka odaya gitti.
Konuşmaya çalışmak falan yok. Ben tripliyim ya o da tripli. Hep böyle ben küsüyorum o daha beter küsüyor
Ahahbahahajİstersen eşinin içsesi olalım mı:
Çiçek gönderdim
Poğaça yaptım
Gelince açmısın dedim
Bişey demedi ona rağmen tabağı hazırladım önüne koydum
Teşekkür bile etmedi
Bütün bunlar gece istemiyorum diye oldu
Oysa ben haftasonu bı günde sekizledim nasıl hala onu arzulamadığımı düşünebiliyor
Allah'ım nolur bana bir yol göster
Umarım haddini aşmamışımdır
Bi ben 1 geçiriyorsam onlar bana 10 geçiriyo allah askına su hale bak ya. Yarınlara böğün başıma ne gelecek diye uyanmak güzel birşey değilSen de onlara vuruyorsun,
mayk taysın gibisin,
hiç boşa giden yumruk yok, önüne geleni deviriyorsun maşallahh
Bide lütfen o çiçek değil ÇELENK!İstersen eşinin içsesi olalım mı:
Çiçek gönderdim
Poğaça yaptım
Gelince açmısın dedim
Bişey demedi ona rağmen tabağı hazırladım önüne koydum
Teşekkür bile etmedi
Bütün bunlar gece istemiyorum diye oldu
Oysa ben haftasonu bı günde sekizledim nasıl hala onu arzulamadığımı düşünebiliyor
Allah'ım nolur bana bir yol göster
Umarım haddini aşmamışımdır
Öyle gençsiniz ki bu pekinin altındaki anlam sayısı konusunda fikriniz yok, büyüyünce öğrenirsinizYaa sen çok tatlısınyani genel olarak tatlısın
Az biraz birşeyler anlıyorum gibi. Ama benim tatlısın yazmamın sebebi herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun. Çok hoşuma gidiyorÖyle gençsiniz ki bu pekinin altındaki anlam sayısı konusunda fikriniz yok, büyüyünce öğrenirsiniz
Dibe vurmadan yukarı çıkılmaz, sen hepsini çok rahat göğüslüyorsun aslında ama istiyorsun ki hiç sorun çıkmasın tıkır tıkır gitsin, o da olacak sabret.Bi ben 1 geçiriyorsam onlar bana 10 geçiriyo allah askına su hale bak ya. Yarınlara böğün başıma ne gelecek diye uyanmak güzel birşey değilbilseydim başıma bunlar gelecek, bugüne uyanır mıydım beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?