Bunlar olacaktı zaten bekliyorduk değil miBi ben 1 geçiriyorsam onlar bana 10 geçiriyo allah askına su hale bak ya. Yarınlara böğün başıma ne gelecek diye uyanmak güzel birşey değilbilseydim başıma bunlar gelecek, bugüne uyanır mıydım beee
Çok severim güzin ablalık yapmayı, derdim yok ya başkalarının derdine deva olmaya çalışıyorum.Az biraz birşeyler anlıyorum gibi. Ama benim tatlısın yazmamın sebebi herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun. Çok hoşuma gidiyor
İkiniz de çok ince düşünüyorsunuz valla ben mi çok düzüm anlamadım. Ben olsam poğaçayı sallar atlardım adamın üstüneYani şuan yüz verirsem nasılsa yapıyorum yapıyorum kendi geliyor der rahatlar bence? Haksız mıyım?
Yüz vermemem lazım o yüzdenn
Çok şükür Allah dert vermesin. Ama kendini de unutma insan bazen başkalarına faydam dokunsun diye kendini unutuyor aman diyeyimÇok severim güzin ablalık yapmayı, derdim yok ya başkalarının derdine deva olmaya çalışıyorum.
Çok şükür korona sırası ne zaman bize gelecek diye beklemekten başka derdimiz yok şu an, allah herkesi derdinden kurtarsınÇok şükür Allah dert vermesin. Ama kendini de unutma insan bazen başkalarına faydam dokunsun diye kendini unutuyor aman diyeyim
Çok tepki gösterdi, yani ses kaydını önce benım dınlemem ıyı olurdu ama yanında geldıgı ıcın boyle bır sansım olmadı. Gidip döver miydi, kıskanclıktan gözü dönmüştü, yani adamın yerıne kendımı erkek olarak koyuyorum benım de sevgılıme, kokunu ozledım, yatagımızı ozledım dense belkı bende aynı tepkıyı verırdım, ama bagırması neyı cozdu sımdı?Dibe vurmadan yukarı çıkılmaz, sen hepsini çok rahat göğüslüyorsun aslında ama istiyorsun ki hiç sorun çıkmasın tıkır tıkır gitsin, o da olacak sabret.
Ayrıca avukat bağırdı tamam ama bu gidip pnu döveceği anlamına mı geliyordu emin misin, sen ayağını denk almayı öğrensin diye biraz fazla sert çıkmış olabilir misin
Sana teşekkür etmeye geldim topikten okumustum eşim şuan ruyadayim herhalde diye geziyo varolllllÇok şükür korona sırası ne zaman bize gelecek diye beklemekten başka derdimiz yok şu an, allah herkesi derdinden kurtarsın
O da insan be yavrum, reflekstir. Tamam evli değilsiniz ama aynı yatağı paylaştığınız oluyor, senin ne kadar tutkulu bir kadın olduğunu biliyor. Bunları başkasının yaşadığını veya hayal ettiğini bilmek attırmaz mı tepesini, sen süründür ona diyeceğim yok ama o kadarcık tepki çok değil sankiÇok tepki gösterdi, yani ses kaydını önce benım dınlemem ıyı olurdu ama yanında geldıgı ıcın boyle bır sansım olmadı. Gidip döver miydi, kıskanclıktan gözü dönmüştü, yani adamın yerıne kendımı erkek olarak koyuyorum benım de sevgılıme, kokunu ozledım, yatagımızı ozledım dense belkı bende aynı tepkıyı verırdım, ama bagırması neyı cozdu sımdı?
Neyi okudun kız 2 konum var zaten çok bir şey de yokSana teşekkür etmeye geldim topikten okumustum eşim şuan ruyadayim herhalde diye geziyo varolllll
Ay ne refleksı sen o an ses kaydını dınlerken kı halını bı gorseydın allah askına adamın karısını kacırsalar ancak bu kadar tepkı verebılırdıO da insan be yavrum, reflekstir. Tamam evli değilsiniz ama aynı yatağı paylaştığınız oluyor, senin ne kadar tutkulu bir kadın olduğunu biliyor. Bunları başkasının yaşadığını veya hayal ettiğini bilmek attırmaz mı tepesini, sen süründür ona diyeceğim yok ama o kadarcık tepki çok değil sanki
İkinci hangisi onu onu görmemNeyi okudun kız 2 konum var zaten çok bir şey de yok
Karısını kaçırmadılar ama aklını çelmeye çalışıyorlar boru mu? Nihayetinde sevgilisinizAy ne refleksı sen o an ses kaydını dınlerken kı halını bı gorseydın allah askına adamın karısını kacırsalar ancak bu kadar tepkı verebılırdıgülüyorum ama sınırden
Kegel egzersizi ve cinsellik var bir de onu da oku, onda da güzel taktik varİkinci hangisi onu onu görmemoralde dis kullanmayı okudum baştan sona bütün hafta sonu taktikleri uygulicam bam bam bam
Asla dönmeyecegımı kendı benden ıyı bılıyor bu sınır neden anlamadım, tamam sınırlenmesı normal ama tepkılerı cok asırıydı,Karısını kaçırmadılar ama aklını çelmeye çalışıyorlar boru mu? Nihayetinde sevgilisiniz
Tamam canım okurum kaçırmam o kadar uğraştımKegel egzersizi ve cinsellik var bir de onu da oku, onda da güzel taktik var
Öyle diyorsan öyledir, dönmeyecek olsan da buna çaba gösteren birinin varlığını bilmek hiç de hoş değildir.Asla dönmeyecegımı kendı benden ıyı bılıyor bu sınır neden anlamadım, tamam sınırlenmesı normal ama tepkılerı cok asırıydı,
Tepkileri biraz aşırı olmuş evet. Sen de yerinde bir tepki vermişsin bence. Biraz tek takılıp sonradan insan gibi sakince konuşabilirsiniz. Bir yandan da iyi oluyor adamın huylarını öğreniyorsun. O senin çoğu huyunu biliyordu ama sen de onu böyle kriz durumlarında tanıyıp ölçüp biçeceksin.Asla dönmeyecegımı kendı benden ıyı bılıyor bu sınır neden anlamadım, tamam sınırlenmesı normal ama tepkılerı cok asırıydı,
Ölecem falan demese sadece bu hoşuma giderdi.Ay ne refleksı sen o an ses kaydını dınlerken kı halını bı gorseydın allah askına adamın karısını kacırsalar ancak bu kadar tepkı verebılırdıgülüyorum ama sınırden
Telefonları açan olduğunu sanmıyorum. Arayan sevde bile olsa loveın açacağını sanmıyorumSevde bu sefer abisinin zoruyla aramadıysa avkatta gelişme var.Bu da bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?