Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar olacaktı zaten bekliyorduk değil mi
Sadece avukatın tepkisi ni bu kadar beklemiyorduk
Onun yükselme nedeni de hiç olmayacak zamanda gelen mesaj
Rahatlat kendini ne geriyosun yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin boşanma sonrası ebeveynlik ilişkisini de oturttun mu tamamdır

Az biraz birşeyler anlıyorum gibi. Ama benim tatlısın yazmamın sebebi herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun. Çok hoşuma gidiyor
Çok severim güzin ablalık yapmayı, derdim yok ya başkalarının derdine deva olmaya çalışıyorum.

Yani şuan yüz verirsem nasılsa yapıyorum yapıyorum kendi geliyor der rahatlar bence? Haksız mıyım?

Yüz vermemem lazım o yüzdenn
İkiniz de çok ince düşünüyorsunuz valla ben mi çok düzüm anlamadım. Ben olsam poğaçayı sallar atlardım adamın üstüne

Sizin tek sorununuz dönem dönem onun seni arzulamaması. Poğaça, çelenk vs. değil de bunun üzerine eğilmesini söyle ve kendini geri çek. baskın olmadan

Çok şükür Allah dert vermesin. Ama kendini de unutma insan bazen başkalarına faydam dokunsun diye kendini unutuyor aman diyeyim
Çok şükür korona sırası ne zaman bize gelecek diye beklemekten başka derdimiz yok şu an, allah herkesi derdinden kurtarsın

Çok tepki gösterdi, yani ses kaydını önce benım dınlemem ıyı olurdu ama yanında geldıgı ıcın boyle bır sansım olmadı. Gidip döver miydi, kıskanclıktan gözü dönmüştü, yani adamın yerıne kendımı erkek olarak koyuyorum benım de sevgılıme, kokunu ozledım, yatagımızı ozledım dense belkı bende aynı tepkıyı verırdım, ama bagırması neyı cozdu sımdı?

O da insan be yavrum, reflekstir. Tamam evli değilsiniz ama aynı yatağı paylaştığınız oluyor, senin ne kadar tutkulu bir kadın olduğunu biliyor. Bunları başkasının yaşadığını veya hayal ettiğini bilmek attırmaz mı tepesini, sen süründür ona diyeceğim yok ama o kadarcık tepki çok değil sanki

Ay ne refleksı sen o an ses kaydını dınlerken kı halını bı gorseydın allah askına adamın karısını kacırsalar ancak bu kadar tepkı verebılırdı gülüyorum ama sınırden

Ay ne refleksı sen o an ses kaydını dınlerken kı halını bı gorseydın allah askına adamın karısını kacırsalar ancak bu kadar tepkı verebılırdı gülüyorum ama sınırden
Karısını kaçırmadılar ama aklını çelmeye çalışıyorlar boru mu? Nihayetinde sevgilisiniz

Karısını kaçırmadılar ama aklını çelmeye çalışıyorlar boru mu? Nihayetinde sevgilisiniz
Asla dönmeyecegımı kendı benden ıyı bılıyor bu sınır neden anlamadım, tamam sınırlenmesı normal ama tepkılerı cok asırıydı,

Asla dönmeyecegımı kendı benden ıyı bılıyor bu sınır neden anlamadım, tamam sınırlenmesı normal ama tepkılerı cok asırıydı,
Öyle diyorsan öyledir, dönmeyecek olsan da buna çaba gösteren birinin varlığını bilmek hiç de hoş değildir.

Tepkileri biraz aşırı olmuş evet. Sen de yerinde bir tepki vermişsin bence. Biraz tek takılıp sonradan insan gibi sakince konuşabilirsiniz. Bir yandan da iyi oluyor adamın huylarını öğreniyorsun. O senin çoğu huyunu biliyordu ama sen de onu böyle kriz durumlarında tanıyıp ölçüp biçeceksin.

Ölecem falan demese sadece bu hoşuma giderdi. Kıskanılmak, zarar vermeden. Güsel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…