- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
O da doğru, en iyisi. Zaten mesaj konvoyu başlamış kuyruk İstanbula kadar gelmiştir bence. Love inşallah gerçekten kontağı kapatıp dinlenebilir.Telefonları açan olduğunu sanmıyorum. Arayan sevde bile olsa loveın açacağını sanmıyorum
Baştan beri takip ediyorum. Bazı yerlerde çok hak veriyorum ama bazı yerlerde de sanki adamın yaptığı her şey gereksiz batıyor sana. Tabi ki öncesinde birikmiş yaşanmışlıklar vardır, ne yaşadığını sen bilirsin. Ama bu adam seni önemsemese ben böyleyim ister kabul et ister etme der çekilirdi kenara. Kendin söyledin çocukluğundan beri var olan oyun bağımlılığını senin için bırakmış. Bugün çoğumuz eşlerimize sigarayı bile bıraktıramıyoruz mesela . Ev işlerine yardımcı, sana sevgisini özlemini Bi şekilde hissettiriyor. Kimse dört dörtlük değil. Hepimizin hataları, tahammül edilemeyen huyları var. Aranızda çözülemeyecek Bi problem var gibi durmuyor, tabi biz sadece anlattığın kadarını biliyoruz. Burdan bakınca senin için çabalayan Bi adam görüyorum ben. İnşallah sorunlarınızı halledebilirsiniz.Ben seviyorum seviyorum da çok yoruldum artık. Gözünün içine bakardım halbuki. İş yerine götüreceği sefer tasını bile hazırlardım ki hep yoğun çalıştım ben. Yediğini içtiğini her şeyi kontrol ederdim rahatsızlıkları var diye. Gece o uyurken şekerini ölçerdim kalkıp, hem uykusu bölünmesin diye hem hipoglisemiye girmesin diye. Bir şeyler köreltti bu hislerimi.
Aile terapistine zor ikna olur ya. Keşke olsa koşarak giderim.
Vallahi aramadı, ben sevdeyi aradım çünkü bu sabah biraz ağrısı vardı, siz napıyonuz falan dedi, bende çaktırmadan iyiyiz napalım falan diye konuştum, aramamış, yoksa sevde konustun mu dıye kızı dar dar darlardı, o da benı aramak zorunda kalırdıSevde bu sefer abisinin zoruyla aramadıysa avkatta gelişme var.Bu da bir şey.
Telefonumu açtım, sevdeyi de açtım, cunku daha sabah bu olaylar olmadan cok agrısı vardı, adet olacagım gıbı hıssedıyorum love dedı, haberleselım demıstık sabah. Arayınca actım ben aklıma abısı falan gelmedı cunku hamıle ya korktum agrım var deyınceTelefonları açan olduğunu sanmıyorum. Arayan sevde bile olsa loveın açacağını sanmıyorum
Avkat şuan ne arıyor ne mesaj atıyor biliyor musun, eve aldırmadım dıye cok mu içerledi acepO da doğru, en iyisi. Zaten mesaj konvoyu başlamış kuyruk İstanbula kadar gelmiştir bence. Love inşallah gerçekten kontağı kapatıp dinlenebilir.
Iyi bari hamile hamile akli sizde kalmasin kizin bir de..Vallahi aramadı, ben sevdeyi aradım çünkü bu sabah biraz ağrısı vardı, siz napıyonuz falan dedi, bende çaktırmadan iyiyiz napalım falan diye konuştum, aramamış, yoksa sevde konustun mu dıye kızı dar dar darlardı, o da benı aramak zorunda kalırdı
Öfke kontrolü var mı dersen en azından küfür edip sağı solu kırıp dökmedi. Ee başında ne demıstık daha bırbırımızın en kızgın en kuskun en bıkkın hallerını gormedık dıye, gorduk elhamdulıllah yarabbi şükürTepkileri biraz aşırı olmuş evet. Sen de yerinde bir tepki vermişsin bence. Biraz tek takılıp sonradan insan gibi sakince konuşabilirsiniz. Bir yandan da iyi oluyor adamın huylarını öğreniyorsun. O senin çoğuoğu huyunu biliyordu ama sen de onu böyle kriz durumlarında tanıyıp ölçüp biçeceksin.
Bırak içerlesin geçer.Avkat şuan ne arıyor ne mesaj atıyor biliyor musun, eve aldırmadım dıye cok mu içerledi acep
Yalnız kalıp kafa dinlemek istiyorum demişsin ya belki onun içindirAvkat şuan ne arıyor ne mesaj atıyor biliyor musun, eve aldırmadım dıye cok mu içerledi acep
Buna bende şaşırdım valla ama çok da rahatladım biliyo musun, en azından şu son konustugum tesir etmiş. Yalnız kalmak ıstedıgımde gercekten yalnız kalmak ıstıyorum naz, niyaz ettiğimi sanmazsan sevınırım demıstımIyi bari hamile hamile akli sizde kalmasin kizin bir de..
Seni aramamasina da sevindim acikcasi..biraz alan birakmak gerek karsi tarafa bilincli bir sekilde..
Valla ekrana düşenlere baktım ama açmadımBırak içerlesin geçer.
Mesaj atmıştır ama neler demiş baktın mı
Ben çok sıra dışı bir tavır görmedim, o kadar tepki vermesi normal, pekala seni orada bırakıp adamı boğmaya gidebilirdi, klasik türk erkeğinden dirayetliÖfke kontrolü var mı dersen en azından küfür edip sağı solu kırıp dökmedi. Ee başında ne demıstık daha bırbırımızın en kızgın en kuskun en bıkkın hallerını gormedık dıye, gorduk elhamdulıllah yarabbi şükür
İyi ki başında profesyönel yaklasalım çözüm odaklı olalım nobranlığa gerek yok demısım, valla o halde ex öküz avkatın karsısına cıksa yemınle ıslatıp ıslatıp döverdi, ex öküzde de hiç olmadıgı kadar ince bir ses tonu allahım ayaklara gel, yalancı şerefsiz, rolcü köpekBen çok sıra dışı bir tavır görmedim, o kadar tepki vermesi normal, pekala seni orada bırakıp adamı boğmaya gidebilirdi, klasik türk erkeğinden dirayetli
Senin net tavrından dolayı cesaret edemiyordur o. Sakinleşmeni bekliyor muhtemelen.Avkat şuan ne arıyor ne mesaj atıyor biliyor musun, eve aldırmadım dıye cok mu içerledi acep
Bunaltırsa beter olacağını anlamıştır, iyi iyi...Buna bende şaşırdım valla ama çok da rahatladım biliyo musun, en azından şu son konustugum tesir etmiş. Yalnız kalmak ıstedıgımde gercekten yalnız kalmak ıstıyorum naz, niyaz ettiğimi sanmazsan sevınırım demıstım
Şarap eşliğinde küvette banyo köpüğüm bitmiş inek gibi yatıp müzik dinledim, yan komşudan 2saat içinde sevişme sesi gelecek eminim, onlar başlayınca da açacagım, umarım bu gece kapıya gelırler az bıraz kısar mısınız bebe uyuyamıyo dıye de ayın patlamasını onlarda yasarızSenin net tavrından dolayı cesaret edemiyordur o. Sakinleşmeni bekliyor muhtemelen.
Çocuk kandıracak sanki, çok aptalca, ciğerini bilmesen inanırsın kesinİyi ki başında profesyönel yaklasalım çözüm odaklı olalım nobranlığa gerek yok demısım, valla o halde ex öküz avkatın karsısına cıksa yemınle ıslatıp ıslatıp döverdi, ex öküzde de hiç olmadıgı kadar ince bir ses tonu allahım ayaklara gel, yalancı şerefsiz, rolcü köpek
Vur gözlerine acımaŞarap eşliğinde küvette banyo köpüğüm bitmiş inek gibi yatıp müzik dinledim, yan komşudan 2saat içinde sevişme sesi gelecek eminim, onlar başlayınca da açacagım, umarım bu gece kapıya gelırler az bıraz kısar mısınız bebe uyuyamıyo dıye de ayın patlamasını onlarda yasarız
Hııı çok iyi oldu, hak edene haka dansı, 1ayda bu 10.konusma anlasın bı zahmetBunaltırsa beter olacağını anlamıştır, iyi iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?