Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
amin canım yap yap sürekli o başlatmasın azcık ekşin yap kıymetini bilir

Love erol büyükburca evrildi
Sana buradan gunun anlam ve onemine yönelik erol büyükburç Allahım beni de görü hediye ediyorum

Yörü mero, bana dogru gel karşim, sesime gel abı kıskanmayan adam da zor onu da yasadım, ama otu boku kıskanmak da ne bıleyım, bastan demıstı ben cok kıskancım ama oyle kıyafete falan degıl dırekt karakter olayına, bende hıc haz etmem fazlası zarar demıstım, fazla degıl falan demıstı, sevgılı olmaktan sonra ben senı cok kıskanıyorum love gercekten oyle boyle degıl demıstı de bu da höst be abi.

Bende sakso degilim love, ama ara ara yorumlarımi espiriklerimi ve beni çekeceksiniz
Sen bsna kalmaya gelsene niloşi, banyoya tezgah acar sevısgen komsularımı dınlerız sarap fındık fıstık peynır tabagı da tasırım yukarı

Sen bsna kalmaya gelsene niloşi, banyoya tezgah acar sevısgen komsularımı dınlerız sarap fındık fıstık peynır tabagı da tasırım yukarı
Hemen loveum...
Vallahi miknatis gibi çekiyorsun beni...
Ama benim çocukları ertesi gün Müge Anlı' da görebilme ihtimalimiz %99
Anamiz Kayıp Aranıyor
Ekranda da bizim küvet fotosu

Hemen loveum...
Vallahi miknatis gibi çekiyorsun beni...
Ama benim çocukları ertesi gün Müge Anlı' da görebilme ihtimalimiz %99
Anamiz Kayıp Aranıyor
Ekranda da bizim küvet fotosu
Ulan sen nasıl evlencen bu 4 bebenın baskısıyla bılmıyorum, napıyo senın miyendiz, muhabbetı koyulttunuz mu

Ulan sen nasıl evlencen bu 4 bebenın baskısıyla bılmıyorum, napıyo senın miyendiz, muhabbetı koyulttunuz mu
Canim benim koyultunca cıvıklaştı gibi yaaaeeee.. Baktim hamur krep hamuruna evrilecek....
Ağırdan almaya başladım. Bugün hic konusmadim 2 dk dışında.
"Kadinim" dedi baaaa bi affalladim gibi oldu. Tamam cok guzel uzun yillar olmusum hasretim bu kelimelere de... yine de.... Cok hızlı ilerlemeyeyim.

Bide oğlak bu da. Kizlarin yazdiklarini okuyunca oğlağın boynuzlarini bana geçirmek için birazcik acele ettigini fark ettim. Duvara toslasin bana degil. Az sindirelim. Duygularima kapilmayayim.

Avkatta bana dıyo ama bızım muhabbetı bılıyosun,yanı sızınkı daha ortada paylasılan bısey yok nalakaağ ya kadınım

En iyisini yapıyorsun

Yavaş.

Koşuyor vatandaş 4 nala. Bu tip durumlarda becerebilirseniz eğlenin hanımlar, oyun oynamak iyidir ama yok hiç sevmem derseniz de önünü kesin. Noluyor alooo bizim oğlan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…