- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
amin canım yap yap sürekli o başlatmasın azcık ekşin yap kıymetini bilirSağol canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin çok bekledik kuzuyududişte yapmıyorum kız inat ettim bu herif bana yanaşmazsa bende yanaşmam hamile kaldığımdan beri bir naz bir niyaz ben ona o kadar nazlanmadım hatta galiba biraz azman olduğum için hiç nazlanmadım hatta galiba ben baştan çıkardım söylemesi ayıp
Love erol büyükburca evrildiHata degıl de catısma yasıyoruz dıyelım. Benımde kım bılır hangı huyumdan haz etmıyor ama soylemıyor da.. Ama ben kıskanclıktan fazla hoslanmam. Kıskansın ama dozunda yanı. Ben cocuk degılım, saksı degılım lan ben
Valla ya nerdeyse kizimizda aslan olacakti eylul sonu dogdu da teraziAboooooooooowwwwwww (yazar burda Adanalı olduğunu gözümüze sokuyor) dağlara taşlara
Yörü mero, bana dogru gel karşim, sesime gelNiye kızalım ya bu şekilde dile getirince haklısın tabi ama dağına göre kar olmak da zekanın bir getirisi değil mi. Aşık tamam, kıskanacak da elbet, ama açık açık beni boğma kaçarım diyen, yeni boşanmış kadının üstüne de dakika bir gol bir bu kadar düşmek yaşına ve hayat tecrübesine ters düşüyor. Yoksa samimiyetinden, aşkından, niyetinden kimsenin şüphesi yok.
Sen bsna kalmaya gelsene niloşi, banyoya tezgah acar sevısgen komsularımı dınlerızBende sakso degilim love, ama ara ara yorumlarımi espiriklerimi ve beni çekeceksiniz
Terazi iyidir iyi :)Valla ya nerdeyse kizimizda aslan olacakti eylul sonu dogdu da terazi
Hemen loveum...Sen bsna kalmaya gelsene niloşi, banyoya tezgah acar sevısgen komsularımı dınlerızsarap fındık fıstık peynır tabagı da tasırım yukarı
Ulan sen nasıl evlencen bu 4 bebenın baskısıyla bılmıyorum, napıyo senın miyendiz, muhabbetı koyulttunuz muHemen loveum...
Vallahi miknatis gibi çekiyorsun beni...
Ama benim çocukları ertesi gün Müge Anlı' da görebilme ihtimalimiz %99
Anamiz Kayıp Aranıyor
Ekranda da bizim küvet fotosu
Canim benim koyultunca cıvıklaştı gibi yaaaeeee..Ulan sen nasıl evlencen bu 4 bebenın baskısıyla bılmıyorum, napıyo senın miyendiz, muhabbetı koyulttunuz mu
Avkatta bana dıyo ama bızım muhabbetı bılıyosun,yanı sızınkı daha ortada paylasılan bısey yok nalakaağ ya kadınımCanim benim koyultunca cıvıklaştı gibi yaaaeeee..Baktim hamur krep hamuruna evrilecek....
Ağırdan almaya başladım. Bugün hic konusmadim 2 dk dışında.
"Kadinim" dedibaaaa bi affalladim gibi oldu. Tamam cok guzel uzun yillar olmusum hasretim bu kelimelere de... yine de.... Cok hızlı ilerlemeyeyim.
Bide oğlak bu da. Kizlarin yazdiklarini okuyunca oğlağın boynuzlarini bana geçirmek için birazcik acele ettigini fark ettim.Duvara toslasin bana degil. Az sindirelim. Duygularima kapilmayayim.
En iyisini yapıyorsunCanim benim koyultunca cıvıklaştı gibi yaaaeeee..Baktim hamur krep hamuruna evrilecek....
"Kadinim" dedibaaaa bi affalladim gibi oldu. Tamam cok guzel uzun yillar olmusum hasretim bu kelimelere de... yine de.... Cok hızlı ilerlemeyeyim.
Bide oğlak bu da. Kizlarin yazdiklarini okuyunca oğlağın boynuzlarini bana geçirmek için birazcik acele ettigini fark ettim.Duvara toslasin bana degil. Az sindirelim. Duygularima kapilmayayim.
Yavaş.Canim benim koyultunca cıvıklaştı gibi yaaaeeee..Baktim hamur krep hamuruna evrilecek....
Sahiplenme mi köleleştirme mi?Avkatta bana dıyo ama bızım muhabbetı bılıyosun,yanı sızınkı daha ortada paylasılan bısey yok nalakaağ ya kadınım
Anam bunlar sürekli banyoda mı sevişiyor, yoksa yatak odasından mi ses geliyorSen bsna kalmaya gelsene niloşi, banyoya tezgah acar sevısgen komsularımı dınlerızsarap fındık fıstık peynır tabagı da tasırım yukarı
Kocam bu hafta geç geliyor, o gediğinde biz uyumuş oluyoruz,şaka yaptım beklerim yeaaSenin kocan yanında deilmiydi ya
İnsan neden banyoda sevişir? Ben çorap bile giymiyorum ama donarım banyoda.Anam bunlar sürekli banyoda mı sevişiyor, yoksa yatak odasından mi ses geliyor
Banyo ooo bekarım ama en fantezik hayalimİnsan neden banyoda sevişir? Ben çorap bile giymiyorum ama donarım banyoda.
Koşuyor vatandaş 4 nala. Bu tip durumlarda becerebilirseniz eğlenin hanımlar, oyun oynamak iyidir ama yok hiç sevmem derseniz de önünü kesin. Noluyor alooo bizim oğlan?Canim benim koyultunca cıvıklaştı gibi yaaaeeee..Baktim hamur krep hamuruna evrilecek....
Hiç bişeyler yaşadın mı?Banyo ooo bekarım ama en fantezik hayalim
Ya birleşme olmadi ama bi kaç kez oynaştık banyodaİnsan neden banyoda sevişir? Ben çorap bile giymiyorum ama donarım banyoda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?