Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muşluları Kürtler dahil kimse sevmiyor galiba erkek arkadaşım da demişti 😂 Diyarbakırlı kendisi.

Benim babam öyle katı değil fakat bilinçaltlarında var bazen ağzına geleni söylüyorlardı küçükken falan hatırlıyorum. Annem de aşirete gelin gideceksin diye çok korkuyorum deyip duruyor ve çok katı özellikle erkeklerine karşı, beni ezeceklerini düşünüyor ki ben de çok baskın karakterli biri değilim işleri yoluna koyamam genelde kendimi savunmak yerine umursamam ya da çeker giderim. Ondan korkuyor. Erkek arkadaşımın ve benim bakış açımız aynı olaylara zaten klasik bir Türk gibi düşünmüyorum bu konularda ama ister istemez korkularım oluyor. Ailesini net tanımıyorum ama doğuda kız tarafı baba eviyle görüşemez vs. diyenler var. Bir de evlenince değişir mi acaba diyorum; kıskançlık, baskın olmak istemesi vs. Şimdilik bunların sinyallerini almadım tabii hatta oraların hoşuma giden şeyi çok. Beni daha çok koruyup kollaması, çok yardımsever ve cömert olması gibi. Kafamda deli sorular...
Diyarbakırın neresi, merkezse eğer çok güzel orası ben de çok severim. Oraya mı gideceksin. Güzel yanı çok bu kültürün ama zorlukları da vardır mutlaka, çok iyi tanıman emin olman lazım.
Biz zaten onun ailesinin olduğu yerde tanıştık, biz çıkarken kv vefat etti, taziye sırasında sürekli orada olunca ailenin içine dahil oluverdim kendiliğinden, bu sayede onları çok iyi tanıma şansım oldu. Ortada isteme bile yokken gelinleri gibi olmuştum, hemen sarıp sarmaladılar.
Eşimi hem iş hem arkadaş hem aile ortamında görme şansım oldu. Hiçbir sürprizle karşılaşmadım o yüzden. Sen adamlarını dikkatli at ve hiçbir şeyi değişir diye düşünme, her şey ne ise o olarak kalacaktır. Ben lafını esirgemeyen bir indanım içim neyse dışım da odur. Onun ailesini de kendi ailem saydım öyle iyi niyetli davrandım. Ezemeyecklerini bildiler hep, sessizsen ve bı insanlar da zor insanlarsa her evlilikte yaşanacak sorunları yaşarsın.

Gelenek kısımlarını erkek arkadaşına sor, her şehrin de aşiretin de farklı kuralları var.

Benim babam emniyetten emekli çektiğim zorluğu gel sen düşün 😅 eşime potansiyel terörist bile dedi, halbuki adam öğretmen ve ülkesini de gayet seviyor. Ben tanıdım mutlu olacağıma inanıyorum, gelin siz de tanıyın dedim. Annemi yanıma gönderdiler. Sağ olsun eşimin ailesi çok güzel ilgilendi kendini tanıttı, anneme sevdirdiler kendilerini. Yanımdan giderken anneme sordum "bir tek kusur söyle bırakacağım" dedim "yok kusurkarı" dedi. Tamam o zaman ben evleniyorum dedim.(kusur bulsa da evlenecektim o ayrı ama o an onu söylemem gerekiyordu) Annem oradayken daha nişan alış verişine başladık 🤭 ben çok net davrandım, istemeseler de hayır diyemediler. Yalnız babam memlekette dağıtılması gereken davetiyeleri dağıtmadı. Allahtan düğün bayram günü köyde yapıldı da duyan geldi 🤣🤣🤣 hala sindiremiyor babam, boşandım desem üzülmez. biraz direnmek gerekiyor.

Ben zaten çok avrupai bir aileye sahip değilim o yüzden beni yormadı kültür farkı, hatta sıcaklıklarını bağlılıklarını çok seviyorum. İkimiz de eğitimci olduğumuz için çocuk yetiştirmede de sorunumuz yok. Ama Her ailenin iç dinamikleri farklı, eşimin ailesi küçük bir yerde yaşamasına rağmen çok kapalı bir yapıları yok. Çocuklarının çoğu izmirde manisada bize yabancı bir yapılaeı da yok zaten. Maddi açıdan birbirlerinden bağımsızlar, para tek kasada toplansın falan gibi yaptırımları yok, doğuda çok baskındır bu malum. Ben 5 yıl onlarla aynı ilçede yaşadım bunun 3 yılı altlı üstlü oturarak geçti. Yemekleri beraber yedik akşamları çoğunlukla beraber oturduk ama bunlar zor gelmedi bana. Aile yapılarını iyi öğren bdvden dersler çıkar ona göre hareket et, benimkiler kaprisli insanlar değiller sağ olsunlar 2 tane arıza görümce var ama ben çok güzel savuşturuyorum 😁 herkes de huylarını bilip kabullendiğinden bana kimse tavır koymuyor. Şu an hiçbiriyle aynı şehire bile değilim izinden izine görüşüyoruz o yğzden sorun yaşamıyorum. Bir de benim öz kv yok cici kv var ve benden sonra geldi kendisi bu da bir avantaj oldu bana.
Bir uyarım olacak muş ya da adıyamanlıysa iyi düşün çünkü onların geleneleri çok katı, onlarda zorlanırsın.
İyi düşün tart benim evliiğim şahane ama herkesinki böyle olacak diye bir kural yok. Her ilişkinin her ailenin dinamikleri çok faklı
Sen ne koca yürekli bir kadınsın ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz

oğlak burçları hayranım size ama genelde burcum olan koçla zıt oluyorsunuz
İki cambaz bir ipte oynamaz hesabı koçlarla çatışma riskimiz yüksektir. Evde bir koç var büyümesini heyecanla bekliyorum. Çok çalkantılı bir ilişkimiz olacak 😂

Diyarbakırın neresi, merkezse eğer çok güzel orası ben de çok severim. Oraya mı gideceksin. Güzel yanı çok bu kültürün ama zorlukları da vardır mutlaka, çok iyi tanıman emin olman lazım.
Biz zaten onun ailesinin olduğu yerde tanıştık, biz çıkarken kv vefat etti, taziye sırasında sürekli orada olunca ailenin içine dahil oluverdim kendiliğinden, bu sayede onları çok iyi tanıma şansım oldu. Ortada isteme bile yokken gelinleri gibi olmuştum, hemen sarıp sarmaladılar.
Eşimi hem iş hem arkadaş hem aile ortamında görme şansım oldu. Hiçbir sürprizle karşılaşmadım o yüzden. Sen adamlarını dikkatli at ve hiçbir şeyi değişir diye düşünme, her şey ne ise o olarak kalacaktır. Ben lafını esirgemeyen bir indanım içim neyse dışım da odur. Onun ailesini de kendi ailem saydım öyle iyi niyetli davrandım. Ezemeyecklerini bildiler hep, sessizsen ve bı insanlar da zor insanlarsa her evlilikte yaşanacak sorunları yaşarsın.

Gelenek kısımlarını erkek arkadaşına sor, her şehrin de aşiretin de farklı kuralları var.
Merkez. Orada yaşamayız çünkü ben iş bulamayabilirim. Onlar da dağınıklar zaten çoğu İstanbul'da, onlarla İstanbul'da olacağım olursam yani. Ama yılda belirli bir süreliğine gidilir tabii yatıya.

Aslında ben doğru anlatamadım sanırım ezik bir karakterim yok bayağı özgüvenliyimdir ama yan etkisi olarak hemen pes edip ilişkiyi keserim. Sessiz, içe dönük yanım var insanlarla muhabbeti sevsem de illa kendi kendime vakit geçirmek isterim mesela. Oraların aile bağları çok güçlü o yüzden soğuk gelin falan olur muyum acaba dedim 😂

Merkez. Orada yaşamayız çünkü ben iş bulamayabilirim. Onlar da dağınıklar zaten çoğu İstanbul'da, onlarla İstanbul'da olacağım olursam yani. Ama yılda belirli bir süreliğine gidilir tabii yatıya.

Aslında ben doğru anlatamadım sanırım ezik bir karakterim yok bayağı özgüvenliyimdir ama yan etkisi olarak hemen pes edip ilişkiyi keserim. Sessiz, içe dönük yanım var insanlarla muhabbeti sevsem de illa kendi kendime vakit geçirmek isterim mesela. Oraların aile bağları çok güçlü o yüzden soğuk gelin falan olur muyum acaba dedim 😂
Senede bir kaç gün göreceğin insanlara toleransın olur mutlaka, kendi ailen sayarsan rakip gibi görmezsen mutlaka idare edebilirsin

İki cambaz bir ipte oynamaz hesabı koçlarla çatışma riskimiz yüksektir. Evde bir koç var büyümesini heyecanla bekliyorum. Çok çalkantılı bir ilişkimiz olacak 😂
Ben kocum annem de basak severim filan ama kafa yapimiz hic uyusmaz
Benzemesek birbirimize bu bunun kizi demezler benden icin
Buyuk ihtimal kafa yapilariniz cok ayri dunyada olucak

Garibanın yüzü gülür mü ya adamın kapısına gidip geri dönmek zorunda kaldım cunku avkat telefon ettı love cıkmadıysan gelme ofıstekı wc nın lavabosu yerınden cıkıp dusmus heryer su ıcınde burdan cıkamıyorum dıye, gerısın gerıye okula dondum:KK12:

Garibanın yüzü gülür mü ya adamın kapısına gidip geri dönmek zorunda kaldım cunku avkat telefon ettı love cıkmadıysan gelme ofıstekı wc nın lavabosu yerınden cıkıp dusmus heryer su ıcınde burdan cıkamıyorum dıye, gerısın gerıye okula dondum:KK12:
öffff tam yazıyordum ki hatunlar siz burç konuşadurun Love avkatın yıldız haritasının içinden geçiyo şimdi haddini bildirmediği burç yok diye ama hayal kırıklığına uğradım:işsiz:

Hay allah ya şansa bak. Ahmet bey bunu telafi edecektir mutlaka, üzme kendini

Ben kocum annem de basak severim filan ama kafa yapimiz hic uyusmaz
Benzemesek birbirimize bu bunun kizi demezler benden icin
Buyuk ihtimal kafa yapilariniz cok ayri dunyada olucak
Bizim evin asisi de oğlan olacak demek ki kızımla ben oğlak eşim boğa, oğlan hepimize kök söktürecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X