- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
şşştttt sen hey gel bakim yuvanagünlük 4. sayfaya dusecekken durdurayim dedimhiç kendimi kiloveriyor gibi hissetmiyorum bu hafta cok sis hissediyorum kendimi bakalım tartı günü gorucem zaten
off bu günlükler çok aktif bu aralar başlığımız sayfalar düşüyor iki dkdaneyse benim reglime az kaldı doyma hissiyatımı kaybettim gibi hissediyorum aslında çok yemiyorum ama bıraksan yerim lucky kendimle savaşıyorum çünkü amacım kilo almak değil vermek burası dert topiğm gibi oldu benim kendi kendime konuşuyorum ya neyse gelince okursun zaten görüşürüz
gunaydin lucky bu hafta sabitim beno kadaryeme istegime direndim ama böyle oldu napayim bu hafta da sana kaldı kazanmak ama düello daha bitmedi
ay bir an yanlış görüdm sandım bayadır gelmedin ya merak ettimGunaydin, bosver topik ikinci sayfaya dussun.Karakterimiz ikinci, ucuncu sayfaya dusmesin. Anladin sen.
Uzulme ben de cok veremedim. Dudagimdaki ucukla savasiyorum.Haftaya daha iyi olurum ben de.
ay bir an yanlış görüdm sandım bayadır gelmedin ya merak ettimhastalıktan uçuk çıkmıştır vucut direncin düşüyor ya çok kötü bir histir bilrim bu arada resim attım yanlış resim atmışım eski haftanınkini bu haftayı bir türlü atamıyorum şimdi dur bekle atacam
biliyorum tabiki ama daha geç bekliyordum seni ne bileyim öğleden sonra yada tam 12 deUgrayamadim fazla ama sebebini biliyorsun ama bildirim gununu asla unutmam.
biliyorum tabiki ama daha geç bekliyordum seni ne bileyim öğleden sonra yada tam 12 de
12 de bal kabagina donusucem olmaz.
külkedisi bir daha giderken ayakkabının tekini bırak seni bulması kolay olsun
Yuzdeni hesaplamak kolay oldu.Nutellayi hayatimizdan cikarmamiz lazim.
Ikisini birakayim temiz olsun.
evet bu hafta yüzdem çok kolay hesaplandı demi nutellalara ölüm ya ayakkabılarının ikisinide bırakma ya bir eşinn sende olması lazım nasıl inanacam sen olduğuna sonra
ikinizde çok tatlısınız,sohbetinizi keyifle okuyorum
simsims o senin tatlılığınikinizde çok tatlısınız,sohbetinizi keyifle okuyorum
pişt arkamdan konuşma bakayım gelirim orayaHaftaya da ayni performansi bekliyorum.Ben yarim is yapmam biraktim mi tam birakirim. Nutellayi da tam birakicam bir gun, su ucugum tam gecsin.
Itiraf ediyorum deadline tatli filan degil.deadline sen arkana don yavrucum okuma bu mesaji.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?