- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
simsims o senin tatlılığın
pişt arkamdan konuşma bakayım gelirim orayaasıl sen tatlı değilsin
evetDiyetisyene gidenler nerde yanlis yapiyorlar buldum.
mezdeke beni de pek sarmıyor sarsaydı daha zayıf olurdum belki her duyduğumda oynamaktanIlk iki dogrudur.
mezdeke beni de pek sarmıyor sarsaydı daha zayıf olurdum belki her duyduğumda oynamaktan
Aman yalan onlar. Zayiflattigi filan yok.
Su sirayi duzeltigimiz an kilo veririz. Eski duzeni oturtmak gerek. Bunu bitirip 4 Martta yeniden baslayalim.
hep bu yüzden kaybediyoruz zaten ay 4 mart gelmiş ya off hala aynı yerdeyiz bu işe dur demeliyiz
4 Marta kadar abartmamak sartiyla istedigini ye. O kapanip baska bir yarisma basliyor. 4 Marttan sonra daha sıkı bir sekilde basliyoruz.
bana bunu dememelisin bence sonra bıarakana kadar canım çıkıyor ben yemeyim istediğimide pek yine o zamana kadar hazırlayım kendimi
1 kutu peynir kaç grlık kutu 3 çay ne ola kiIstersen yeme istersen.
Kahvalti yaptim bir kutu peynir , 3 cay. Nutellaya yer kalsin didim.
1 kutu peynir kaç grlık kutu 3 çay ne ola kinutellaya yer kalmış evet bek nutella diyip durma bana yedin mi bari yer kalmış mı
görüşürüz bende yeni tartı alcam yarın lucky benimki kafayı uçurdu az önce çıktım 66.5 gösterdiKoca kutuyu yedim.Kibrit kutusu + 3 Turk cayi . Sonra da 3 latte + 1 dilim pizza + ayran. Nutellaya her zaman yer var ama ben zaten daha cok haftaya basliyorum. Bir haftalik mola almasam yeter.
Simdilik zamanim yok. Gorusuruz haftaya
görüşürüz bende yeni tartı alcam yarın lucky benimki kafayı uçurdu az önce çıktım 66.5 gösterdibirdaha çıktım 64.2 dedi sonra bidaha çıktım 65 dedi dedim napıyon sen pilini yeni değiştirdim şu an bana hiç güven vermiyor hatta gidip ucuzundan bişey alcam bu kez nasılsa şans işi belki ucuzda vardır keramet görüşürüz haftaya kendine iyi bak bu arada iy yemişşsin beni yemeden sen kaçayım en iyisi
benim tartıyı atmıyorum nasılsa ikisini tanıştırayım belki eskisi yola gelirSenin tarti iyiydi ya . Alismistik.
Ucuz pahali farketmiyor. Hepsi her an kafayi yiyebiliyor.
Aksam ne yiyecegime daha karar vermedim bence de kac.
benim tartıyı atmıyorum nasılsa ikisini tanıştırayım belki eskisi yola gelirkaçtım
çok mantıklı sevdim bu fikri genel olarak dijital tartı kabusu benceselam kızlar, başarılar dilerim duellonuzda
deadline benim tartıda öyle bu ara maalesef her seferinde farklı çıkarıyor arka arkaya her çıkışımda. ben de ortalamasını alıyorum :)
selam kızlar, başarılar dilerim duellonuzda
deadline benim tartıda öyle bu ara maalesef her seferinde farklı çıkarıyor arka arkaya her çıkışımda. ben de ortalamasını alıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?