- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
bugün iyisin bakıyorum formundasın yineDun gordum seni, hep siyah beyaz giymissin. Kamufle etmek istedigin bir seyler mi var.
benim tartıyı yakında sinirlenip parçalayınca haber veririrm sana az kaldı dayanma sınırımdayım
bugün iyisin bakıyorum formundasın yinebilemem var bence siyah ve kahverengi giyiyorum genelde seviyorum gözüm hep onlara kayıyor hem zayıf gösteriyor birde minnak görünüyorum zaten sinir oluyorum
tamam daha açık giycem artıkSoyle ona 59 a dusmeden birakmasin seni.
Boyuna cizgili giyersen zayif gosterirsin tabi . Daha acik renkler giy kiz. Auran sikilmasin.
tamam daha açık giycem artıkya o tartının bana 59 göstereceği yok anca bieni fazla gösteriyor kıskanıyor gibime geldi giyttim konuştum atarım seni gidrim daha yeni yağ ölçümü yapanı alırım bak akıllı ol dedim haftaya da bana aynı şeyi yaparsa terk ederim
Ebru Gundes in aklini alirim sarkisini cal ona. Az kalmis kiz. Yakinda gosterirsin.
Peki biz yaza hazir miyiz.
hazırım ben
heryerde sen varsın lucky
evet çalıştım çok yoruldumBu hafta bir degisiklik yapicam nutella yemiycem. Benm de hazir olmam lazim.
Senin de odevin tamam o zaman.
nerdesin lucky
bundan banada lazım 1 tüp helyum alsak balon alıp helyumu basarızBu cok sekermis yahu.
Ucan balon almam lazim.
evet çalıştım çok yoruldumnutella diyip durma ya canım çekiyor bilerek mi yapıyorsun bunu haftaya beni geçmek için
normal beni geçmen baksana 200 gr vermişim benBunlar yuzdeler 0.006163 0.00313 . Bu hafta zaten gecmisim seni , nutellaya mi ihtiyacim var.Nutella dusman basina hic onermem.
normal beni geçmen baksana 200 gr vermişim benbu düelloyu kaybetsemde o hedefe gelicem duello sonu bak gör haftaya rövanşını alırım geçerim seni görüşcez daha yeni başladık
lucky çıkıyorum ben görüşürüz yine sen yoksanda ben bu topiğe uğrayıp takılmaya devam ederim çok hoş oluyoraslında menü bildirimide mi yapsam arada olabilir sonuçta düşüneyim bunu
evet daha iyi oolmuş yüzdelerleHe soyle hirslan biraz.
Bence de daha yeni basladik.
Yuzdeleri duzeltiyordum. Daha iyi oldu. Haftaya gorusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?