Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

Dun gordum seni, hep siyah beyaz giymissin. Kamufle etmek istedigin bir seyler mi var.
bugün iyisin bakıyorum formundasın yine bilemem var bence siyah ve kahverengi giyiyorum genelde seviyorum gözüm hep onlara kayıyor hem zayıf gösteriyor birde minnak görünüyorum zaten sinir oluyorum

benim tartıyı yakında sinirlenip parçalayınca haber veririrm sana az kaldı dayanma sınırımdayım

Soyle ona 59 a dusmeden birakmasin seni.

bugün iyisin bakıyorum formundasın yine bilemem var bence siyah ve kahverengi giyiyorum genelde seviyorum gözüm hep onlara kayıyor hem zayıf gösteriyor birde minnak görünüyorum zaten sinir oluyorum

Boyuna cizgili giyersen zayif gosterirsin tabi . Daha acik renkler giy kiz. Auran sikilmasin.

Soyle ona 59 a dusmeden birakmasin seni.

Boyuna cizgili giyersen zayif gosterirsin tabi . Daha acik renkler giy kiz. Auran sikilmasin.
tamam daha açık giycem artık ya o tartının bana 59 göstereceği yok anca bieni fazla gösteriyor kıskanıyor gibime geldi giyttim konuştum atarım seni gidrim daha yeni yağ ölçümü yapanı alırım bak akıllı ol dedim haftaya da bana aynı şeyi yaparsa terk ederim

Ebru Gundes in aklini alirim sarkisini cal ona. Az kalmis kiz. Yakinda gosterirsin.

Peki biz yaza hazir miyiz.

Bunlar yuzdeler 0.006163 0.00313 . Bu hafta zaten gecmisim seni , nutellaya mi ihtiyacim var. Nutella dusman basina hic onermem.
normal beni geçmen baksana 200 gr vermişim ben bu düelloyu kaybetsemde o hedefe gelicem duello sonu bak gör haftaya rövanşını alırım geçerim seni görüşcez daha yeni başladık

lucky çıkıyorum ben görüşürüz yine sen yoksanda ben bu topiğe uğrayıp takılmaya devam ederim çok hoş oluyor aslında menü bildirimide mi yapsam arada olabilir sonuçta düşüneyim bunu

normal beni geçmen baksana 200 gr vermişim ben bu düelloyu kaybetsemde o hedefe gelicem duello sonu bak gör haftaya rövanşını alırım geçerim seni görüşcez daha yeni başladık

He soyle hirslan biraz.
Bence de daha yeni basladik.

lucky çıkıyorum ben görüşürüz yine sen yoksanda ben bu topiğe uğrayıp takılmaya devam ederim çok hoş oluyor aslında menü bildirimide mi yapsam arada olabilir sonuçta düşüneyim bunu

Yuzdeleri duzeltiyordum. Daha iyi oldu. Haftaya gorusuruz.

He soyle hirslan biraz.
Bence de daha yeni basladik.

Yuzdeleri duzeltiyordum. Daha iyi oldu. Haftaya gorusuruz.
evet daha iyi oolmuş yüzdelerle bende bu hafta ekstra dikkatli olucam daha gitmedim neyse gidiyorum evi temizliycem üstüme kaldı görüşürüz

lucky düelloyu kim en az kilo veriyor yapalım bence ben sinir oldum da bu duruma ah ah neyse çarşamba görüşürüz belki tartı bana sürpriz yapar o zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…