- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
iyi olmuş bitmekle bakalım haftaya kaç çıkacam kafasına vurdukça kilomu senin kiloya yaklaştırıyorKafasina bir vurun akillaniyor.
Sagol canim. Istersen 4 Martta tarti resminle sen de katilabilirsin .Biz de bu ara pek is yokta.
Dipsiz Not: Nutellam dun bitti.
iyi olmuş bitmekle bakalım haftaya kaç çıkacam kafasına vurdukça kilomu senin kiloya yaklaştırıyorzaten regl olcam birkaç güne 4 martta artı çıkmazsam göbek atcam
Gobek atta erit biraz. Baska turlu eritecegin yok.beratti verdi bana gazi. 59 olmadan gozume gorunme dedi.
lucky berattiyi çağırsana seyirciler kısmına isterse bizimle takılabilir tabi şu an fıstık gibi değilseGobek atta erit biraz. Baska turlu eritecegin yok.beratti verdi bana gazi. 59 olmadan gozume gorunme dedi.
iyi demiş banada biri gaz versin bende 59 u kendim görmezsem kendime gözükmiycem
lucky berattiyi çağırsana seyirciler kısmına isterse bizimle takılabilir tabi şu an fıstık gibi değilse
düello yapraken silahları berattiye çekelim ikimizde vurabiliriz o zamanBana da gozukme.
58 kilo ama 56 olmak istiyor.Sen mi vurursun ben mi.
Dur yokken arkasindan konusayim sunun.
düello yapraken silahları berattiye çekelim ikimizde vurabiliriz o zamanoda iyiymiş gelsin belki onu görünce gaza geliriz gelip 56 alıp bir haftada bize el sallıyormuş birde
O 56 olsun biz 66 .
Ben onu degil de nutellayi gorunce gaza geliyorum.
evet nutella iyi gaza getirir ters yöne ben bu aralar baya şiştim ya ne oldu anlamadım kendime şunları yolluyorum
evde nutella yok benim kardeşim bitirdi gitti sağolsunRegl bahane , nutella sahane.
evde nutella yok benim kardeşim bitirdi gitti sağolsunbilmem ben artık toparlanmamız lazım bence sen latteye dön onu içerken kilo veriyordun
Bugun sezon finali yapiyorum.
yap zaten nutellada bitmiş mecbursun
yapma sende o zamanTelevizyon dizileri gibi tekrar yapmazsam iyidir.
yapma sende o zamanberattiye şikayet ederim seni gelip seni bulur
Sen en iyisi sezon finali yap(a)madigim icin Rtuk e sikayet et beni.
getirtme beni oraya nutella almak yok daha sezon finalini yaptın sen o bittiğinde artık çok geç ah ah nerde benim peşinden dolandığım lucky onuda mı yedin acaba nutellayla birlikte o her hafat 1 kilo verirdi net
hala orda mı o ya ne uçukmuş virüs istilası olmuş sendeNazar degdi bana : net.
Su ucuk bir gecsin, donusum muhtesem olacak.
hala orda mı o ya ne uçukmuş virüs istilası olmuş sendeilaç kullanıyormusun uçuk için
benim baloncuk baloncuk çeneme doğru yayılan bir uçuğum vardı geçen sene gittikçe büyümüştü baya uzun sürdü o şekilde çok kötü oluyor geçmesini dilerim nefret ediyorum uçuktanGecmiyor canim hayatimdaki en berbat ucuk diyebilirim. 4 X 4
Bu hafta gecer gibime geliyor. Gecmese de ben sezon finali yaptim bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?