- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
benim baloncuk baloncuk çeneme doğru yayılan bir uçuğum vardı geçen sene gittikçe büyümüştü baya uzun sürdü o şekilde çok kötü oluyor geçmesini dilerim nefret ediyorum uçuktaniyi yapmışsın bende yaptım sezon finali bugün artıkın bomba gibi dönebiliriz lucky daha sağlıklı daha güzel olmamız lazım bak yaz geliyor ama güzel kıyafatler çıkacak yetişmemiz lazım sezona
bende boot cut bulunca yapışıyorum bendensinDun 38 beden bir kot aldim. Ben boot cut bulamiyorum da , oyle bulunca yapisiyorum hemen. Giyebildim ama nasil giydim sorma. Tayt gibim durdu.Onun icin zayifliycam.
bende boot cut bulunca yapışıyorum bendensinya bendede aynen öyle duruyor dar kesim giyince bacağıma bir yapışıyor yukarı çıkmayacak nerdeyse hiç sevmiyorum yani bizim bu fazlalıkları atmamız şart birde yazın açık renk kot giymek istiyorum açık giyip balina gibi olmak istemiyorum artık geçen sene tüm yazı koyu renklerle geçirdim nerdeyse
ya ceza ne verecez ki zaten burda pek caydırıcı değil zaten insan kendisi için dikkat etmeliBence sen cok iyi gittin.Az kaldi olacak ama . 4 martta hizli bir sekilde baslayalim deadline.59.9 olalim en azindan Sonra daha yavas yavas.
Cezayi sevmem de, menuleri paylasalim en azindan. Birbimizi durtukleyelim.
ya ceza ne verecez ki zaten burda pek caydırıcı değil zaten insan kendisi için dikkat etmelievet biz menü paylaşalım ben sporda yapıyorum daha aktif olcam bu konuda gitsin kilolar sende marttan sonra başlarsın müsait olunca süper olur
kız 25 marttan sonra ne var gökten meteor mu yağacak merak ettim 25ten sonra kaçma peşindesin ya hayır 25 e kadar verelimde zaten taktın ya oraya4 Mart tan sonra biraz daha bos olucam zaten. 7/24 bekleme ama...25 Marttan sonra da diyeti birakiyorum. O zamana kadar ne kadar insek kardir. Haftaya spora da basliyorum.
Bakalim 21 gun intensive takilinca ne olacak.
kız 25 marttan sonra ne var gökten meteor mu yağacak merak ettim 25ten sonra kaçma peşindesin ya hayır 25 e kadar verelimde zaten taktın ya oraya
sonra yine temmuzda gelip deadline nerdesin deme de sen ara verince cozutuyorsunAman ne olacak, biktim bu diyet islerinden artik evimin kadini olucam.Cok fazla zamana yayinca yayilip kaliyorum. Ara veririm Temmuz da baslarim yine.
sonra yine temmuzda gelip deadline nerdesin deme de sen ara verince cozutuyorsunevet kısa olsun insan sıkılıyor hadi bakalım 25 marta 1 aydan az var
evet bak o konuda çok iyiydin tekrar gaza gelsen yine verirsin 59 uda görürsün söz verdik bu sefer inmemiz şart bende bu bir ay çok dikkatli olucam senle bugün sezon finali ciddi olarak yarın bomba gibi başlıyoruz tamam mı o haldeO 59 buraya gelecek.
1 ay bozmadim ama ya hakkimi yeme.
evet bak o konuda çok iyiydin tekrar gaza gelsen yine verirsin 59 uda görürsün söz verdik bu sefer inmemiz şart bende bu bir ay çok dikkatli olucam senle bugün sezon finali ciddi olarak yarın bomba gibi başlıyoruz tamam mı o haldeo 59 gelecek artık kaçışı yok
hain önce sen yaptın bikere dedikoduyu suçu bana attınşimdi ikimizinde kaçışı yok bittik biz
60 kilo dan aşağı inmeyen arkadaşlarla muhatap olamıyorum deadlinecımiyi demiş banada biri gaz versin bende 59 u kendim görmezsem kendime gözükmiycem
60 kilo dan aşağı inmeyen arkadaşlarla muhatap olamıyorum deadlinecım( bu gazı nasıl buldun )
çok ağır oldu ya60 kilo dan aşağı inmeyen arkadaşlarla muhatap olamıyorum deadlinecım( bu gazı nasıl buldun )
Hahaha cok güzeldiberattiye böyle deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?