- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
deadlinecım ben lucky ilk Yarışması'na katılmıştım zaten :) 3. Olmuştum
pişt o mideni dinleme 2 güne susarEvet uyuz 3. olmustu.
Ben kararliyim da midem degil.
pişt o mideni dinleme 2 güne susar
bak ya hiç sana yakışıyor mu sen lucky sin özüne dön bunu söyleyenin sen olması gerekiyorduSuyla susacagini sanmiyorum.
Olur canım ya berabere olalımAc kollarini sana ucarak geleyim.
Olacak olacak. Umut fakirin ekmegidir.
Hain.Benim elimde ise sadece erikli su var. Iki hafta da sen al ben vereyim . Ayni kiloda baslayalim.
Kızlar çıkmak zorundayım ben , sonra gorusuruz . Takipdeyim sizi , eminim istediğiniz kiloya ulaşacaksınız . (pişt o mideni dinleme 2 güne susar
bak ya hiç sana yakışıyor mu sen lucky sin özüne dön bunu söyleyenin sen olması gerekiyordu
Olur canım ya berabere olalım
Kızlar çıkmak zorundayım ben , sonra gorusuruz . Takipdeyim sizi , eminim istediğiniz kiloya ulaşacaksınız . () şimdilik Hoşçakalın
Hahahaha üstünede badem Fıstık yeNeyse cok aciktim. Biraz nutella yeyip geleyim.
Tabiki uğrarım canım bol iştahsız ve nutellasız günler size :)Gorusuruz arada ugra deadline a gaz ver. Acaip ihtiyaci var.
görüşürüzOlur canım ya berabere olalım
Kızlar çıkmak zorundayım ben , sonra gorusuruz . Takipdeyim sizi , eminim istediğiniz kiloya ulaşacaksınız . () şimdilik Hoşçakalın
Neyse cok aciktim. Biraz nutella yeyip geleyim.
bak sen iyice yoldan çıktın neyse ben 59 olup berattiye gezmelere çıkarım sende burda kalırsınGorusuruz arada ugra deadline a gaz ver. Acaip ihtiyaci var.
Hahahaha üstünede badem Fıstık ye
Tabiki uğrarım canım bol iştahsız ve nutellasız günler size :)
görüşürüz
bak sen iyice yoldan çıktın neyse ben 59 olup berattiye gezmelere çıkarım sende burda kalırsınsonra gelipte beni niye dışladınız deme
görürsün sen tanımam bak seni ben 59 ken sen 60 larda olursanSen 59 0l da beni dislayabilirsin izin var.inan(a)mayan smiley: )
Impossible.görürsün sen tanımam bak seni ben 59 ken sen 60 larda olursan
Impossible.Sen 59 iken ben 58 lerde olicigim. Nasil gaz ipragaz.
bakalım o zaman böyle diyorsun sonra nutella kavanozuyla geziyorsun ortada hiç inandırıcı değil
hadi bugünlük onada tamamYok yahu.Sezon finali yaptim dedim. Nutella yok artik. Peynir ekmek yedim biraz.
hadi bugünlük onada tamam
tamam sen ye senin orda saat erkenPeynir ekmege mi. Onu da mi yemiycektik.
tamam sen ye senin orda saat erkenbizim burda 22.30 olmak üzere bana yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?