- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
çok ağır oldu yatamam biz 60 altına ineriz dimi lucky
Tempolu ucarsak gerek yok bence.beratti olmadı sana luckyle not bırakırız
yeşilde benBu sari ayni ben.
vermek şart olduInicigiz tabi. Bana da gorusmem diyor.
iyiliğiniz icin mecburum deadlinecımçok ağır oldu yatamam biz 60 altına ineriz dimi lucky
uçarsak anca bencedeTempolu ucarsak gerek yok bence.
yeşilde ben
vermek şart oldubak bizim düello neden tutmamış onu buldum
iyiliğiniz icin mecburum deadlinecımiki hafta icinde sizden cok iyi sonuclar bekliyorum . Yarın sabahtan itibaren başlayın sonuçlarınızı dört goZle bekliyorum
iyiliğiniz icin mecburum deadlinecımiki hafta icinde sizden cok iyi sonuclar bekliyorum . Yarın sabahtan itibaren başlayın sonuçlarınızı dört goZle bekliyorum
bilmiyorum ki neyse biz deneyelim birdaha sen yabancı ülke görmüş insansın bu sefer olur benceTuh ismini de degistiremiyorum kaldi artik. Topigi mi tasisak.
Valla size gaz verirken , ben burda neler yiyorumVer gazi...
Hahaha bu da güzelmiş :))beratti olmadı sana luckyle not bırakırız
artık bize katılırsın sende o zaman 4 martta sende tartıl bakalım kaç kilo olacaksınValla size gaz verirken , ben burda neler yiyorum60 ve ustu olmak an meselesi bakalım ben hafta sonu bittiğinde kac kg ya çıkacağım
uçarsak anca bencede
bilmiyorum ki neyse biz deneyelim birdaha sen yabancı ülke görmüş insansın bu sefer olur bence
Valla size gaz verirken , ben burda neler yiyorum60 ve ustu olmak an meselesi bakalım ben hafta sonu bittiğinde kac kg ya çıkacağım
çok iyi fikir benceAc kollarini sana ucarak geleyim.
Olacak olacak. Umut fakirin ekmegidir.
Hain.Benim elimde ise sadece erikli su var. Iki hafta da sen al ben vereyim . Ayni kiloda baslayalim.
artık bize katılırsın sende o zaman 4 martta sende tartıl bakalım kaç kilo olacaksındipsiz not lucky :bunu duyan beratti aç gezdi
deadlinecım ben lucky ilk Yarışması'na katılmıştım zaten :) 3. Olmuştumartık bize katılırsın sende o zaman 4 martta sende tartıl bakalım kaç kilo olacaksındipsiz not lucky :bunu duyan beratti aç gezdi
lucky bunları çıkar aklından artık bizde yarından itibaren istikrarlı kararlıyızKatilsin bize istikrarli adam lazim zaten.
deadlinecım ben lucky ilk Yarışması'na katılmıştım zaten :) 3. Olmuştum
lucky bunları çıkar aklından artık bizde yarından itibaren istikrarlı kararlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?