- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
tamam senin uğurlu rakamların 7 ve katları olsun iyi bağladınhazırmıyız lucky yarın görüşüyoruz tartı resimleriyle bereber gel
Gelicem tabi isim ne.
Yarin bence tam duello baslayacak cunku ben 63 kusur lerde olacagim.
bende 63 küsürlerdeyim sen beni geçersin ama neyse pes edemem arkandan da gelsem o 59 u görcem ben
görücez lucky artık dinliyorum seni ben dinlemesem buralara gelemezdimSen benim soylediklerimi dinlesen haftada bir kilo rahat verirsin.
bende 63 küsürlerdeyim sen beni geçersin ama neyse pes edemem arkandan da gelsem o 59 u görcem ben
hanımlar tüyolarınızı özelden değil genelde paylaşsanızda, bizde nasiplensek
Olmaz sadece bis zayifliycaz.
aaa çok fesat gördüm sizi, şifrelerinizi kırıp, özel mesajlarınıza girerim bak, demedi demeyin
işim zor anlaşıldı
Kilon kac . 3 haftada kac kilo verebilirsin. Istersen yarin katilabilirsin bize. Fazla olmasa da bir kac kisilik kontenjanimiz var.
bu gün 69.5 dim (aman kimse duymasın), 3 haftada 3 kg hedef koyuyorum, peki yarın katılırım size :) mahzen de sanırım katılacaktı, güzel bir yarışma olur düşüncesindeyim, yalnız şimdiden söyleyeyim, korkun benden
aaadeadline daha fazlasını hedefliyordur zannedersem :)) sabah bildirim yapıcam, kaç kişisiniz?
O kafadan 59 u hedefliyor.
Mahzen de katilirsa 4 olacagiz. Zaten ben cok kalabalik istemiyorum cunku sayi cogaldikca motivasyon dusuyor. Dusmesinin sebeplerini ayri bir topik olarak acikliyicigim.
Zamaninda bildirim ve paylasim yaparsan 3 kiloyu rahat verirsin. Belki de 4 e de cikabilir.
Slm kızlar bende dahil olmak isterim düelloya ama tlden resim nasıl Yükleniyor ki
bende katılabilir miyim acaba 3 haftada 3 kilo vermeliyim vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?