Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

hanımlar tüyolarınızı özelden değil genelde paylaşsanızda, bizde nasiplensek

Kilon kac . 3 haftada kac kilo verebilirsin. Istersen yarin katilabilirsin bize. Fazla olmasa da bir kac kisilik kontenjanimiz var.

bu gün 69.5 dim (aman kimse duymasın), 3 haftada 3 kg hedef koyuyorum, peki yarın katılırım size :) mahzen de sanırım katılacaktı, güzel bir yarışma olur düşüncesindeyim, yalnız şimdiden söyleyeyim, korkun benden

Biz de korkmak istiyorduk.

Tarti resminle oglen 12 ye kadar katilman gerekecek.

Grup olarak yarismadan cok , motivasyonu saglamak onemli. Herkes en az 3 kiloyu hedefliyor suan deadline haric.

aaa deadline daha fazlasını hedefliyordur zannedersem :)) sabah bildirim yapıcam, kaç kişisiniz?

O kafadan 59 u hedefliyor.

Mahzen de katilirsa 4 olacagiz. Zaten ben cok kalabalik istemiyorum cunku sayi cogaldikca motivasyon dusuyor. Dusmesinin sebeplerini ayri bir topik olarak acikliyicigim.

Zamaninda bildirim ve paylasim yaparsan 3 kiloyu rahat verirsin. Belki de 4 e de cikabilir.

woovvv süper olucak, yarın geleceğim buraya,

deadline 50 lere yaklaşıyor, ben 70 lere hedefimi değiştirip 3 hafta sonra 65 yapıyorum deadline yetişeceğim sana, korkun benden

hadi şimdi çıkıyorum, iyi akşamlar şimdiden

Slm kızlar bende dahil olmak isterim düelloya ama tlden resim nasıl Yükleniyor ki

Slm kızlar bende dahil olmak isterim düelloya ama tlden resim nasıl Yükleniyor ki

Resim yuklemek en kolay is. Bilgisayarina yukledikten sonra dosya yukleden yapiyorsun.

bende katılabilir miyim acaba 3 haftada 3 kilo vermeliyim vereceğim

Kurallarimiz boyle. Bu uc hafta icinde grup motivasyonunu bozan silinir. Darilmaca gucenmece yok.

1- Bildirimler tarti resmi ile belirtilen tarihlerde saat oglen 12 ye kadar yapilmak zorunda.
2- Baska topiklerde yazman bizi ilgilendirmez ama o topiklere zaman ayirip burayi sadece bildirim yapmak icin kullanamazsin.
3- Ciddi olarak kilo vermek istiyorsan bu topikte paylasim yapman bizim icin degil kendin icin bir zorunluluk olmali.
4- Yuzde olarak hesapliyoruz. Yani kilo vermen onemli degil, vucuduna gore verdigin kilo onemli.
5- Kurallar geneldir, kisiye ozel esneklik yapilamaz. Esneklik yaptigim zaman motive dusuklugune sebep oldu/oluyor.
6- Kurallara uymadigin takdirde diskalifiye olursun.

Uyarim diyorsaniz yarin oglen 12 ye kadar tarti resminle bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…