- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
hertürlü veririm diyorsun yaniEski duzenimde gece bilem yiyordum 1.5 kilo veriyordum. Saat sorun degil bende.
hertürlü veririm diyorsun yanisenin sorun nutella kestin ya şimdi 2 kilo veririsin haftaya
salı görüşürüz çarşambada olur bugün 1 haftalık muhabbet ettik zaten topiğe yeter 1 haftaBakalim goricez bir kilo da iyidir.
Saliya kadar gelemem. Sali gunu gorusuruz.
Fazla kasma ama yeme de. 1 kilo vermis goreyim seni carsamba gunu.
salı görüşürüz çarşambada olur bugün 1 haftalık muhabbet ettik zaten topiğe yeter 1 hafta
tamam rahatsız ederim seni kurtar beni diyePazarlik mi yapiyorsun.Motivasyonun bozulursa ozel mesaj at.
Iyi geceler .
takip edersin canım hem kilonu iyi olabilirOlabilir aslında, bu ara hastayım dökülüyorum ama kilo verme açısından iyi bişey en azından 4 martta inşallah buraya da bildirim yapayım. benim için de iyi olur
Tamam cnm inşallah çarşamba günü bildirim yaparımtakip edersin canım hem kilonu iyi olabilir
Olabilir aslında, bu ara hastayım dökülüyorum ama kilo verme açısından iyi bişey en azından 4 martta inşallah buraya da bildirim yapayım. benim için de iyi olur
selam lucky naberneyse ben yeme isteğime engel olamıyorum yazayım bugünki menümüde durayım artık dedim
kahvaltı: 2 dilim tambuğday ekmeği 1 yumurtalı omlet
ara yeşilçay 7 çiğ badem
öğle 3 yk yoğurt 1 yk yulaf ezmesi 2 dilim armut 2 dilim portakal
ara mate çayı 4 tane yulaflı kepekli bisküvi
akşam 3 yk bulgur pilavı 1 kase çorba 1 tavuk but haşlama salata
şu an nescafe içiyorum artık gözlerimin önünden tatlılar geçiyor ya hasta olsamda kurtulsam bebaşka bişey yemiycem söz amma yemişim zaten bu durdurmaya çalışmış halim durmasam ne olacak acaba yakında gelip senin evi yerim ben hadi görüşürüz
valla çarşamba nasıl görüşcez bende meraklıyımBiz de fazla kasmiyoruz merak etme.
Yaz kizim, adresi veriyorum.Yeterince yemissin ama gelme.
Carsamba gunu gorisiciz.
Bu sana gelsin deadline.
valla çarşamba nasıl görüşcez bende meraklıyımmart gelmiş ya yaz geldi ben hala aynı yerdeyim
geliyorum senin evi yiycem
tamam görüşürüz merakla bekliyorum tüyolariBasladiginda 70 kusur kilo idin. Kendine haksizlik etme.Cok guzel tuyolarim var. Carsambayi bekle.
Simdi cikmam gerek. Gec kaliyorum.
tamam görüşürüz merakla bekliyorum tüyolari
Ozel mesajla yaziyorum. Artik oyle ulu orta yazmiyorum sirlarimi.
çok mantıklıymış ama tamamdır mesaj alındı
anladım senin uğurlu rakamın 21 onu bekliyordun demiBugun uzerimde bir kirginlik var. Az mi yedim ne.
Yarina hazir misin. Yeni 21 gune basliyoruz. Daha iyi olacak. 59 lari gorucigiz bu kez.
anladım senin uğurlu rakamın 21 onu bekliyordun demihazırım oleyy
tamam senin uğurlu rakamların 7 ve katları olsun iyi bağladınYok yahu benim ugurlu rakamim 7 dir. Belli olmuyor mu.
Aaa ama 7 x 3 te 21 yapiyor. Hadi ordan baglayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?