Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

Olabilir aslında, bu ara hastayım dökülüyorum ama kilo verme açısından iyi bişey en azından 4 martta inşallah buraya da bildirim yapayım. benim için de iyi olur

selam lucky naber neyse ben yeme isteğime engel olamıyorum yazayım bugünki menümüde durayım artık dedim
kahvaltı: 2 dilim tambuğday ekmeği 1 yumurtalı omlet
ara yeşilçay 7 çiğ badem
öğle 3 yk yoğurt 1 yk yulaf ezmesi 2 dilim armut 2 dilim portakal
ara mate çayı 4 tane yulaflı kepekli bisküvi
akşam 3 yk bulgur pilavı 1 kase çorba 1 tavuk but haşlama salata
şu an nescafe içiyorum artık gözlerimin önünden tatlılar geçiyor ya hasta olsamda kurtulsam be başka bişey yemiycem söz amma yemişim zaten bu durdurmaya çalışmış halim durmasam ne olacak acaba yakında gelip senin evi yerim ben hadi görüşürüz

Olabilir aslında, bu ara hastayım dökülüyorum ama kilo verme açısından iyi bişey en azından 4 martta inşallah buraya da bildirim yapayım. benim için de iyi olur

Biz de fazla kasmiyoruz merak etme.

Yaz kizim, adresi veriyorum. Yeterince yemissin ama gelme.

Carsamba gunu gorisiciz.

valla çarşamba nasıl görüşcez bende meraklıyım mart gelmiş ya yaz geldi ben hala aynı yerdeyim

geliyorum senin evi yiycem

Basladiginda 70 kusur kilo idin. Kendine haksizlik etme. Cok guzel tuyolarim var. Carsambayi bekle.

Simdi cikmam gerek. Gec kaliyorum.

Yok yahu benim ugurlu rakamim 7 dir. Belli olmuyor mu.

Aaa ama 7 x 3 te 21 yapiyor. Hadi ordan baglayalim.
tamam senin uğurlu rakamların 7 ve katları olsun iyi bağladınhazırmıyız lucky yarın görüşüyoruz tartı resimleriyle bereber gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…