- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
ya bu tartıları yapan adamlara gıcığım birinci soru neden tartıdan tartıya farklı ölçüyor nasıl yani aynı yerde aynı kişi ama tartı farklı ölçüyor yadai farklı zemini falan anlarım beni delirtmesinler mekaniğini söylesinler bu ne işSaka bir yana benim tartilarim ise yaramaz. O yuzden bu yarisma icin Almanyadan siparis ettim. Ciddiyetimi sen anla artik.
ya bu tartıları yapan adamlara gıcığım birinci soru neden tartıdan tartıya farklı ölçüyor nasıl yani aynı yerde aynı kişi ama tartı farklı ölçüyor yadai farklı zemini falan anlarım beni delirtmesinler mekaniğini söylesinler bu ne işyalnız oralarda tartı mı yok kız niye almanya alman malı daha mı iyi
lucky kafamda deli deli sorular dönüyor bu aralar manyağa bağladım ben farkettin mi bu tartılar delirtti beni
ama psikolojik olarak iyi düşünsene sürekli eksidesin kim istemezIste o yuzden ben digital tarti almadim daha once. Pahalisini aliyorum ayni, ucuzunu aliyorum ayni. Tarti biraz sans isi.
Hele bu ikincisi , her seferinde 100 gram eksik gosteriyor bana iyi ama sana zarar .
evet her yere tartıya gidiyormuşum yemekten önce yemekten sonraSen artik 59 a dustugunde elinde tarti ile dolasirsin.
Ona soyle akilli olsun, yoksa pilini aliriz.ama psikolojik olarak iyi düşünsene sürekli eksidesin kim istemezevet tartı çok şans işi neyse ben benim eski kafaylaidare edeyim yeniside aynı olacak biliyorum boşa para vermeyim şimdi kafamı attırısa alırım yeni hiç affetmem
ha bak süper olurdu ama 58 mişim haberim yokmuş falanOna soyle akilli olsun, yoksa pilini aliriz.Bir de tam tersi var. Dusunsene sen aslinda kilo vermissin , 58 missin ama senin tarti bozukmus.
Ben de tarti koleksiyonu yaparim artik. Sira Fransa da.
Nerden baksan iki kilo vardir . Kilona golge dusurme.evet her yere tartıya gidiyormuşum yemekten önce yemekten sonrasırtıma bağlar gezerim tartımı
ha bak süper olurdu ama 58 mişim haberim yokmuş falanya öyle bir haber vardı ama tam tersi kadın kendini hep 80 sanıyormuş yiyormuş yiyormuş 80 çıkıyormuş herkese 80 kiloyum daha falan diyormuş sonra bir günbir arkadaşı demiş sen yüz varsın bence senin tartı bozuk derken idiiaya girmişler kadın 130 kilo çıkmış eczanede öyle olmayalım da sonra kadın kilo vermiş tabi haber orasıydı ama ben insan hiç mi farketmez diye düşünmüştüm aklımda kalan yere bak travma yaptı bende senin kolksiyonun resmini yolla bir ara merak ederim
aslında insan kendini pek farketmiyor değil mi kilo alsada verse de başkalarının gözünden kendmz göremiyoruzNerden baksan iki kilo vardir . Kilona golge dusurme.
Ben tartiya tarti demem , beni 10 kilo az gostermedikce.
Inanirim ben 75 oldugumda hic farketmedim. Simdi de ayniyim sanki. Bir kotlarda belli oluyor iste. Baska turlu algim degismiyor fazla.
aslında insan kendini pek farketmiyor değil mi kilo alsada verse de başkalarının gözünden kendmz göremiyoruzo kadına da sormuşlardı kıyafetlerde mi bol gelmedi diye pantolonlarım genişlemiş giydikçe yenisini de hiç almıyordum inanmak istiyordum 80 olduğuma falan demişti bende mi fazlayım acaba bak kaamı karıştırdın neyse ben inanayım tartım ya benim tartım yapmaz öyle emektar kıyamaz bana
vay be arkamdan vuran vurana birde bana diyorki A AklinYolu1 seyirci toplamışsın tüm seyirciler ona demeko zaman iyi olan kazansın
tamam canım lattesiz bir diyet of çok dişlisin bu kez ama ben latteye güveniyordumBence sen tartida gorundugunden daha fitsin cunku spor yapiyorsun. Oyle de olmali zaten. Hastaligim tam gecsin bende basliycam.
Canim ben kahvemi icip cikiyorum. Latteden kurtuldum.Yarin sabah gorusuruz. Fazla yeme disli rakip goreyim karsimda.
birde arada yanlış yazmasam süper olacak
o zaman seni hakem ilan ediyorum arada gel kontrol et adil miyizyaa kıyamam sanaaa,rakibimde olsan, sen kazanmalısın tabiki de
o zaman seni hakem ilan ediyorum arada gel kontrol et adil miyiz
tamam canım lattesiz bir diyet of çok dişlisin bu kez ama ben latteye güveniyordumtamam görüşürüz o zamam yarın kendine iyi bak bende yeşil çay aldım geldim
o da ne acaba hmm dene bakayım bir yeşil çay neden içmiyorsun onun cevabını ver sonra gidebilirisn geç kalacanYesil cay icmiyorum ben . Latteyi tam birakmadim ama artik eve almiyorum sadece disarida. Oolong cayini onerdi bir doktor bende yarin basliycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?