Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

o da ne acaba hmm dene bakayım bir yeşil çay neden içmiyorsun onun cevabını ver sonra gidebilirisn geç kalacan

Yesil cayi bir turlu sevemedim yoksa cok iyi diyorlar. Senin icin zararli degil yani.
Hem karistirmayi sevmem Oolong dedim mi oolong. Onunla devam karari aldik. Birbirimizi seviyoruz.

Aslında uyarım ama üniversitedeyim hani kaldığım yerde tartı falan yok öğretmenlik okuduğum içinde çok yoğunum..eczabeye gidip fotoğraf .çektirmekte beni zorlar o zaman ben size başarılar dileyip çekiliyim

sende arada gelip takılabilrisn o zaman çok çekişmeli bir düello olacak ama muhabbete bekleriz

Aslında uyarım ama üniversitedeyim hani kaldığım yerde tartı falan yok öğretmenlik okuduğum içinde çok yoğunum..eczabeye gidip fotoğraf .çektirmekte beni zorlar o zaman ben size başarılar dileyip çekiliyim
sende arada gelip takılabilrisn o zaman çok çekişmeli bir düello olacak ama muhabbete bekleriz

Kabul ederseniz tabi ki canım

Uydugu zaman gel diycem ama 25 Martta biz gidiyoruz.

Okulunda basarilar sana, bosver sen kiloyu.

burası boş kalmasın yarın geliyoruz değil mi lucky şimdilik hoşçakal topik

Arada ceee de kac. Nerden baksan bes kalori.
Tarçınlısını dene enfesss oluyor

Su oolong bitsinde sonra , 100 tane aldim illa bitiricem .

Uydugu zaman gel diycem ama 25 Martta biz gidiyoruz.

Okulunda basarilar sana, bosver sen kiloyu.

Arada ceee de kac. Nerden baksan bes kalori.

Su oolong bitsinde sonra , 100 tane aldim illa bitiricem .
cee demeye geldim güle güle 5 kalori ders çalışmaya kaçıcam şimdi bir bakayım dedim gidiyorum sabah görüşürüz lucky 12 den önce tartımla geliyorum silahlarım hazır

cee demeye geldim güle güle 5 kalori ders çalışmaya kaçıcam şimdi bir bakayım dedim gidiyorum sabah görüşürüz lucky 12 den önce tartımla geliyorum silahlarım hazır

Simdi iki mesaj yazip 10 kalori yapayim mi.

Ben yarin 3 tartiyla tartilip ortalamasini alicam.

Ders belasi bende de var, kolay gelsin. Iyi geceler.

Slm
Maşallah ne kadar iddialısınız. Bende iddia ya girmeyi özelliklede kazanmayı çok severim:)
Size başarılar dilerim. İnş. İkinizde istediğiniz zamanda istediğiniz kiloda olursunuz.

Simdi iki mesaj yazip 10 kalori yapayim mi.

Ben yarin 3 tartiyla tartilip ortalamasini alicam.

Ders belasi bende de var, kolay gelsin. Iyi geceler.
tamam 3 tartı resmini çek ortalama alalım

Slm
Maşallah ne kadar iddialısınız. Bende iddia ya girmeyi özelliklede kazanmayı çok severim:)
Size başarılar dilerim. İnş. İkinizde istediğiniz zamanda istediğiniz kiloda olursunuz.
selam canım sağol aynı iyi dilekler senin içinde geçerli

günaydııın canım, hakem olarak hemen geldim bak... kilon harika benimkine göre... aynen devam...
ay bu kilo almış halim hemde geçen cumadan çabalıyorum hala cumaya da düşmem lazım zaten çok hazırım düelloya

lucky resim atcam diye 10 dk uğraştım sanırım baya kalori harcadım 2 mesaj atmakta ne siteden atıyorler beni bugün sürekli giriş yapıyorum düelloya site dayanamadı

tamam atarım her dk başı senin tartı farklı geldi alışmıştım o eczane tartısına ben bu arada bu koleksiyondan kaç numaralı tartı bak o 100 gr düşen tartıysa gelir basarım evi

Yok kiz o degil. 100 gramami ihtiyacim var benim.Yalniz haftaya Almanyadan gelen olacak kork bence.

Ben de alismisim ona ama zor oluyordu git gel git gel. 9 hafta ne cektim.

Bu arada bir tanitim yazisi yaz da ilk sayfaya koyayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…