- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
tanıtım yazısı mı çok heyecanlı biraz düşünmem lazımYok kiz o degil. 100 gramami ihtiyacim var benim.Yalniz haftaya Almanyadan gelen olacak kork bence.
Ben de alismisim ona ama zor oluyordu git gel git gel. 9 hafta ne cektim.
Bu arada bir tanitim yazisi yaz da ilk sayfaya koyayim.
tanıtım yazısı mı çok heyecanlı biraz düşünmem lazımhmm ne yazsam bilemedim sen yazdın mı bakmadım senden kopya çekebiliyr muyum
özelden attım dostum bak bakayım eksik var mı haber ver seni sevdiğimi eklemedim ayriyeten tabiki istersen ekle orda ama belli oluyor benceDaha yazmadim ama benim ilk sayfadaki duruyor, sonra duzenlerim. Kilo seruvenini, hedef kilonu , beni ne kadar sevdigini yaz.
özelden attım dostum bak bakayım eksik var mı haber ver seni sevdiğimi eklemedim ayriyeten tabiki istersen ekle orda ama belli oluyor bence
A AklinYolu1
Iyi Carsambalar, hep pazar olacak degil. ya.
15 Temmuzda 75 kilo olarak bu ise basladim. Daha onceki baslamalarimi saymazsak tabi.
Daha once 10 kilo versem de ara verdim ve bilincli bir sekilde 22 Ekim de 21 gunluk yarisma altinda basladim sayilir.deadline arkadas ile orada tanistik. Tanistigimizdan beni pesimi birakmadi. Ona buyuk fark etmemi yedirememis oldugu icin rovansini istedi, bende 7 hafta ara vererek ona 1 kilo avans verdim.
Hedef kilolarimiz hemen hemen ayni. Ona ulasan kazacak. Burada nasil olsa ben kazanicam ama kirilmasin diye ne diyoruz dostluk kazansin.
Ikimizle birlikte butun kilo vermek isteyenlere kolay gelsin.
lucky burayada koyayım dedim bunu baksana kızanasılsa senin ing var özet geçmeyim
kaynak tumblr.com
başlangıç 65 demiş ama sanki 75 gibi duruyor neyse kendi öyle demiş artık boy 166 ymış o kısmı kopyalamamışım
buda kendi başarı hikayesi açıklaması şöyle yazmış:
When you have a passion, when you have goals, people love telling you, you have no life. What is this lack of life they are referring to? I have no idea: eating chips, go partying, go drinking, feeling like shit, get a family with someone you don’t love and be in the daily grind in something you don’t like at all?
Obsessed is not bad for success, it’s required! You need to want it more than people. If you don’t want it, someone else wants it more, trust me! This applies to diet and training. You become a success when you are determined and patient. And do the work instead of telling other people what they should do to improve! 9 months gone and a good 52 kilos gone for good! :)
Please Facebook me: Sasha Crystal Pearson for questions or follow my instagram: sasha_pearson
doğru söze ne denir ya ne desem ki şimdi peşinde çok koştum yarışmada teşekkürler avans için ama hala kendine çok güveniyorsun neyse dostluk kazansın yağlar gitsin gerisi çokta mühim değil
sonuçta aynı arkadaşYalniz ilkinde yoga hocasi gibi durup, ikincisinde Nirvanaya ulasmis arkadas.
65 degildir kesinlikle. Reklam kokuyor.
boyalrımızı da yazmamışız neyse hedef aynı nasılsatai senden kısayım ben bücürüm
olabilir 2 3 cm bile önemliBoylarimiz da yakindi birbirine atma.
sonuçta aynı arkadaşama haklısın bizimde başarı hikayemiz olacak şu ilk sayfada we did it yazalım o zaman
ay evet ya 5 li rakamları bir göremedik ya bu kez görücez ama inanıyorumSu 59 u bir goreydik, misafir edeydik, gitme diyeydik iyiydi.
Gormeden birakmam bu kez. Cok pis 55 olasim var.ay evet ya 5 li rakamları bir göremedik ya bu kez görücez ama inanıyorum
ben 59 a razıydım sen diyince benimde 55 olasım geldiGormeden birakmam bu kez. Cok pis 55 olasim var.
ben 59 a razıydım sen diyince benimde 55 olasım geldişu 59 u göreyim 55 olasım depreşsin bari sonra hzımızı alamayıp 52 olasımız falan gelebilir
evet günlerimiz çok anlamlı ben beğendim bize uğur getirsinDur bakalim cok simetrik gunlerimiz var. Kesin bir seyler olacak bu kez hissediyorum.
Hadi sen ders calis . Benim de isim var. Gorusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?