ne mutlu canım umarım bizde o günlerigörürüz ama benimkendiliğindedn olmöası için hiçumudum yok.bebekiçin eşimle eramdaki ilişki bile bir görev gibi oldu sanki artık ikimizde yorulduk
haklısın canım sabırsızlık konusunda ama o kadar çok istiyoruz ki bunun önüne geçemiyoruz.Aklından çıkart diyeceğim ama bunu bende başaramamıştım.Ta ki tedaviye başlayana kadar.Yavrumu emzirirken hep allah isteyen herkese nasip etsin,benim yavrumada sağlık ve uzun ömür versin diyorum.İyi haberlerini takip edeceğim.güzel dilekerine katılmamak elde değil sinem.evet herşeyin bir zamanı var ama biz insanlar öylesine sabırsızız ki bekleyemeiyoruz bir türlü.tedaviye başladıktan sonra sık sık bu düşünce kafamdan geçer oldu:acabab çokmu zorluyorum?yani olmuyorsa bir sebebi vardı değilmi ?hayatımıza mutsuzluk katmasında.!yaypacak hiçbirşey yok bol bol dua edip yaradana sınğınacağız şu mübarek günlerde umarım hepimiz isteğimize kavuşururz(bu arada lucrin adet döngüsünü etkilemiyor bildiğim kadarıyla hatta adatin 2. günü tekrar gidicem doktora)
Kizlar lucrine basladim lucrine basladiktan ne kadar sonra adet goruyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?