arkadaşlar tekrar merhaba uzun süredirforuma girişyapmamıştım tatilde ''bebekfikrinikafamdan atarak belki hamilekalırımdiye düşünmüştüm ama olmadı artık bu umutsuz bekleyişe bir son vermek için anatolia tüp mbebk merkezine gittim.muayene sonrasında benim de eşimde de bir sorun olmadığıortaya çıktı ki zaten biliyordum bunu dotor 6 ay daha bekleyin yaşının küçük (yaşımız 29)dediancak ben 1,5 yıldır beklediğim için artık daha fazla beklemek istemediğimi söyledim.o zaman aşılama yada tüp bebek seçenekleri car dedi ancak kendisi açık açık aşılamanın başarı oranının çok düşük olduğunu bizim için eniyisinisn vbiraz daha beklemekolacağını söyledi.bu çok hoşuma gitti çünkü doktor ille de şu yada bu olsun diye diretmedi.ancak eşimle daha fazla beklemek istememdğimizi ve tüp bebek istediğimizi söyledikç doktor çok şaşrıdı ancak saygı duyduğunu söyledi.çok uzattım neyse sonunda bana bir program verdi lucrin adlı iğneyi hergün kendi kendime uygulayabileceğimi söyledi ancak cesaret edemiyorum lütfen yardımmmmmm