Lucrin kullananlar acil yardım

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
arkadaşlar tekrar merhaba uzun süredirforuma girişyapmamıştım tatilde ''bebekfikrinikafamdan atarak belki hamilekalırımdiye düşünmüştüm ama olmadı artık bu umutsuz bekleyişe bir son vermek için anatolia tüp mbebk merkezine gittim.muayene sonrasında benim de eşimde de bir sorun olmadığıortaya çıktı ki zaten biliyordum bunu dotor 6 ay daha bekleyin yaşının küçük (yaşımız 29)dediancak ben 1,5 yıldır beklediğim için artık daha fazla beklemek istemediğimi söyledim.o zaman aşılama yada tüp bebek seçenekleri car dedi ancak kendisi açık açık aşılamanın başarı oranının çok düşük olduğunu bizim için eniyisinisn vbiraz daha beklemekolacağını söyledi.bu çok hoşuma gitti çünkü doktor ille de şu yada bu olsun diye diretmedi.ancak eşimle daha fazla beklemek istememdğimizi ve tüp bebek istediğimizi söyledikç doktor çok şaşrıdı ancak saygı duyduğunu söyledi.çok uzattım neyse sonunda bana bir program verdi lucrin adlı iğneyi hergün kendi kendime uygulayabileceğimi söyledi ancak cesaret edemiyorum lütfen yardımmmmmm

canım tedavin hayırlı olsun. lütfen sıkıntı yapma. şeker hastaları hayatlarının her gününde o iğneyi yapmak zorundalar hem de hastalıkları yüzünden ama sen bir hastalık değil meleğine kavuşmak için yapacaksın o iğneyi hem de sayılı gün. böyle düşün lütfen. muhtemelen 10 ünitedir yapacağın miktar. önce alkollü mendiliyle göbeğini sil, sonra iğneye 10 ünite ilacı çek, göbeğini elinle sık, göbek deliğinden 4 parmak sağa doğru git ve dik açıyla iğneyi batır. hissetmeyeceksin bile. haydi bol şans, hayırlı uğurlu olsun :)

korkma canım hiç hissetmiyorsun her iğnenin seni bebeğine yaklaştırdığını düşün inan her şey ozaman çok kolay geliyorrrr ayrıca tedavide canını acıtacak leyl arkadşmıızn dediği gibi bir durum hiç yok

bence korkulacak bisi yok.. hatta ben asla kendi kendime bunu yapamam demistim.. ama hissetmiyorsun bile.. ilk igneden sonra aammannn bu muymus korktugum igne bile dedim :))) tedavin hayirli olsun canim...

canım hayırlı olsun tedavin arkadaşların da dediği gibi iğnenin battığını bile anlamıyosun.zaten o kadar ince ucu varki kendiliğinden giriveriyo :)
birde tedavi olduğun merkezde hemşirelere de sorabilirsin onlar uygulamalı gösteriyolar canım.çok basit bir işlem hepimiz denedik korkmana gerek yok :)

hayırlı tedaviler canım.inşallah bebeğinize biran evvel kavuşursunuz.iğneler neredeyse hissetmeyecek kadar az acı veriyor.yeter ki sen cesaretini topla;)

arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı çok teşekkürler.az önce yaptımiğnemi gerçekten zor değilmiş .ama en başta biraz korkutucu geliyor.cesratlendirmeniz için çok teşekkürler.hepimiz için hayırlısı olsun sizin tedavileriniz nasıl sonuçlandı bilgilendirirseniz sevinirim

Bende yapamam sanıyordum ama ilk denememde yapabilirmiyim yapamazmıyım diye bir an bile düşünmeme fırsat vermeden vurdum.Her yapışımdada iğneyi hazırladıktan sonra düşünmeden hemen vurdum daha kolay oluyo.Düşündükçe insanın içine korku geliyo.En iyisi iğneyi hazırla ,batır.

bana da eşim yaptı iğnelerimi hiç korkma hiç acımıyor iğne batsa eline ne kadar acır inan o kadar bile acımıyor. gonal f iğnesi biraz daha kalındı o biraz acımıştı ve küçük morluklar yapmıştı ama korkulacak hiçbir durum yok. düşün ki bebeğin sana bir adım daha yaklaşıyor :)

Yazında kendimi gördüm adeta.Bende 1 yıl sonunda yaşımızın ileri olmasını bahane ederek tüp bebek merkezlerini dolaştım.Bana gerçekten bu işi ciddi yapan Maya Tüp Bebek merkezindeki dr bekleyin sorun yok dedi.Bende senin gibi aceleci davrandım reçeteyi aldım ve görev nedeniyle ikamet ettiğim şehre döndüm.Lucrin ile tedavime başladım.İğneleri eşim yaptı.Lucrin bittiğinde Ankaraya merkeze gittim.Dr bir muayene edeyim dedi,ben çok stresliydim.Hemşire hanıma dr görüyormusun dedi.Bana dönerek kan tahlili yapacağız burada kuş gözü kadar birşey var gebelik keseside olabilir ,başka birşeyde dedi.Kanımı aldılar ben ihtimal bile vermiyordum tedaviye başlamıştık ya.Akşam üzeri sekreterler,hemşireler tebrik için bizi aradılar.Hamileydim.Oğlum doğdu şuan 2. ayı bitirdi.Allah isteyen herkese nasip etsin .Umudunuzu kaybetmeyin hiç ummadığınız anda oluyor.

Son düzenleme:
ne mutlu canım umarım bizde o günlerigörürüz ama benimkendiliğindedn olmöası için hiçumudum yok.bebekiçin eşimle eramdaki ilişki bile bir görev gibi oldu sanki artık ikimizde yorulduk

ne mutlu canım umarım bizde o günlerigörürüz ama benimkendiliğindedn olmöası için hiçumudum yok.bebekiçin eşimle eramdaki ilişki bile bir görev gibi oldu sanki artık ikimizde yorulduk

canım bende klomenle 3 kez denedim.malesef tedavi aşamasında ve bekleme aşamasında böyle oluyor.Ama ben nasılsa tedaviye başlıyoruz diye bu fikri kafamdan atmıştım.Geçen yıl ramazan ayında hamile kalmışım hatta.Yani hiç düşünmediğim zaman.lucrini kullanırken hamile kalan ilk ben değilmişim doktorun söylediğine göre.Umarım allah sanada en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu.Belkide biz çok aceleciyiz herşeyin bir zamanı var.Dualarım sizinle.

güzel dilekerine katılmamak elde değil sinem.evet herşeyin bir zamanı var ama biz insanlar öylesine sabırsızız ki bekleyemeiyoruz bir türlü.tedaviye başladıktan sonra sık sık bu düşünce kafamdan geçer oldu:acabab çokmu zorluyorum?yani olmuyorsa bir sebebi vardı değilmi ?hayatımıza mutsuzluk katmasında.!yaypacak hiçbirşey yok bol bol dua edip yaradana sınğınacağız şu mübarek günlerde umarım hepimiz isteğimize kavuşururz(bu arada lucrin adet döngüsünü etkilemiyor bildiğim kadarıyla hatta adatin 2. günü tekrar gidicem doktora)

güzel dilekerine katılmamak elde değil sinem.evet herşeyin bir zamanı var ama biz insanlar öylesine sabırsızız ki bekleyemeiyoruz bir türlü.tedaviye başladıktan sonra sık sık bu düşünce kafamdan geçer oldu:acabab çokmu zorluyorum?yani olmuyorsa bir sebebi vardı değilmi ?hayatımıza mutsuzluk katmasında.!yaypacak hiçbirşey yok bol bol dua edip yaradana sınğınacağız şu mübarek günlerde umarım hepimiz isteğimize kavuşururz(bu arada lucrin adet döngüsünü etkilemiyor bildiğim kadarıyla hatta adatin 2. günü tekrar gidicem doktora)
haklısın canım sabırsızlık konusunda ama o kadar çok istiyoruz ki bunun önüne geçemiyoruz.Aklından çıkart diyeceğim ama bunu bende başaramamıştım.Ta ki tedaviye başlayana kadar.Yavrumu emzirirken hep allah isteyen herkese nasip etsin,benim yavrumada sağlık ve uzun ömür versin diyorum.İyi haberlerini takip edeceğim.

çok teşekkür ederim canımben de iyi faberlerimi paylaşmayı çok isterim.iyi ki sizler varsınız insan kendiniyalnız hissetmiyor

slm arkadaşlar yada kader ortaklarım hepimiz aynı sorun icin buradayız ben lucrine ocak 23 de başladım her gün 10 ünite oluyorum cok heyecanlıyım acaba ne zaman kanaman olur allah yardımcımız olsun

Back
X