lüften yardim edin güçlü bayanlar

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Mrblar. Her seyi asiri kafama takiyorum cok fazla düsünüyorum uyumakta zorluk cekiyorum. Esimden ayrildim sonraki yasamim cok kolay olmadi 31 yasindayim henüz calismiyorum üniversiteye gidiyorum derslerim iyi degil(almanyada) cünkü almancayi sonradan ögrendim. Bu yasa geldim bir düzenim yok hala diye düsünüyorum. Ayrildiktan sonra görüstügüm insanlar oldu onlar da hüsran. Asiri üzülüyorum midemde sorun oldu stresten. Nasil her seyi oluruna birakip güclü olabilirim kafaya daha az takabilirim hayatimi yoluna koyabilirim cok yalniz hissediyorum....

Üni bitse bile iş bulma garantin varmı.sıradan bir iş bul gir çevrende genişler böylece kafan dağılır.yoruldugun içinde geceleri bişey düşünemeden uyursun

Almanya'da ücretsiz psikolojik yardım sunuyor olmaları lazım, derdini anlatacak kadar Almancan varsa bir uzmanla görüşüp yardım isteyebilirsin. Türk gurbetçilerle ilgilenen ve psikolojik destek sunan dernekler de olabilir, onları da bir araştır derim. Türk bir psikologla/psikiyatrla görüşmen daha faydalı olabilir.

tulumbachen belki sen biliyorsundur böyle yerler.

Üni bitse bile iş bulma garantin varmı.sıradan bir iş bul gir çevrende genişler böylece kafan dağılır.yoruldugun içinde geceleri bişey düşünemeden uyursun
is bulsam hayatim degisicek biliyorum. Ama güzel bir bölüm okuyorum ögretmenlik pes etmek istemiorum ama motivasyonum cok düsük hayattan yorulmus gibiyim

Psikologun gercekten yardimi dokunur mu acaba sanki o da bir arkadasin söyleyeceklerini söylüyordur gibi me geliyor. Arkadasimda pek yok orda bu da etken sanirim

Tatlım öncelikle kendinle gurur duy burada doğup Almancayı ana dili gibi konuşanların bile üni. gitmesi çok ender bizzat yaşıyorum görüyorum..
Hepimizin hayatında iniş çıkışlar var öyle bir dönem geçiriyosun belli.Alman öğrencilerle daha çok vakit geçir hem dil açısından iyi olur..
Birlikte ders çalışacağın ortamlar yarat..
Mini işlerde çalışabilirsin fazlası okulla zor olur..

Tesekkür ederim ayrildigimdan beri inisteyim bir cikamadim. Evliligm kötüydü siddette gördüm o yüzden biraz icime kapandim arkadaslik kurmaktada zorlaniyorm kendimi degersiz hissediyorum sanirim özgüvenim düstü. Almanlar sizde bilirsiniz biraz kendi aralarinda arkadaslik kuran bir millet yabancilara cok aci degiller(hepsi degil)

Doğru ama bak sende demişsin hepsi değil vardır mutlaka olmazsada bir dost arkadaş şart yalnız gerçekten çok zor dilerim bu dönemi en kısa sürede atlatırsın

Psikologun gercekten yardimi dokunur mu acaba sanki o da bir arkadasin söyleyeceklerini söylüyordur gibi me geliyor. Arkadasimda pek yok orda bu da etken sanirim

Olur mu canım öyle olsa böyle bir uzmanlık alanı olmazdı. Arkadaş tavsiyesiyle aynı şey değildir psikoterapi.

Ev doktoruna git (Hausarzt) onunla bir görüş. Sana bir psikolog iyi gelecektir. Faydasını görürsün. Bazı büyük şehirlerde (mesela Essen de) hususi Türk bayanlara da psikolojik destek veriliyor. Bir araştır. Psychosomatischer Therapeut da ara. Almanyada Psychiater ve Psychosomatischer Therpeut arasında fatk var. Türkçe karşılığı var mi yok mu bilmediğim icin almanca olani yazıyorum. Bence okulu sakın bırakma, bitirmeye odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…