- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
tesekkürlerHakkında hayırlısı olsun..
Üni bitse bile iş bulma garantin varmı.sıradan bir iş bul gir çevrende genişler böylece kafan dağılır.yoruldugun içinde geceleri bişey düşünemeden uyursunMrblar. Her seyi asiri kafama takiyorum cok fazla düsünüyorum uyumakta zorluk cekiyorum. Esimden ayrildim sonraki yasamim cok kolay olmadi 31 yasindayim henüz calismiyorum üniversiteye gidiyorum derslerim iyi degil(almanyada) cünkü almancayi sonradan ögrendim. Bu yasa geldim bir düzenim yok hala diye düsünüyorum. Ayrildiktan sonra görüstügüm insanlar oldu onlar da hüsran. Asiri üzülüyorum midemde sorun oldu stresten. Nasil her seyi oluruna birakip güclü olabilirim kafaya daha az takabilirim hayatimi yoluna koyabilirim cok yalniz hissediyorum....
is bulsam hayatim degisicek biliyorum. Ama güzel bir bölüm okuyorum ögretmenlik pes etmek istemiorum ama motivasyonum cok düsük hayattan yorulmus gibiyimÜni bitse bile iş bulma garantin varmı.sıradan bir iş bul gir çevrende genişler böylece kafan dağılır.yoruldugun içinde geceleri bişey düşünemeden uyursun
Psikologun gercekten yardimi dokunur mu acaba sanki o da bir arkadasin söyleyeceklerini söylüyordur gibi me geliyor. Arkadasimda pek yok orda bu da etken sanirimAlmanya'da ücretsiz psikolojik yardım sunuyor olmaları lazım, derdini anlatacak kadar Almancan varsa bir uzmanla görüşüp yardım isteyebilirsin. Türk gurbetçilerle ilgilenen ve psikolojik destek sunan dernekler de olabilir, onları da bir araştır derim. Türk bir psikologla/psikiyatrla görüşmen daha faydalı olabilir.
tulumbachen belki sen biliyorsundur böyle yerler.
düsünmüyor degilim yardimi olur mu acaba?psikoloğa falan mı gitsen acaba ?
evet cabaliyorum zaten allahtan bir amacim var yoksa iyice bosluga düserdimSoyle dusun en azindan Turkiye'de degilsin. Almancani daha cok gelistirmeye bak
Tesekkür ederim ayrildigimdan beri inisteyim bir cikamadim. Evliligm kötüydü siddette gördüm o yüzden biraz icime kapandim arkadaslik kurmaktada zorlaniyorm kendimi degersiz hissediyorum sanirim özgüvenim düstü. Almanlar sizde bilirsiniz biraz kendi aralarinda arkadaslik kuran bir millet yabancilara cok aci degiller(hepsi degil)Tatlım öncelikle kendinle gurur duy burada doğup Almancayı ana dili gibi konuşanların bile üni. gitmesi çok ender bizzat yaşıyorum görüyorum..
Hepimizin hayatında iniş çıkışlar var öyle bir dönem geçiriyosun belli.Alman öğrencilerle daha çok vakit geçir hem dil açısından iyi olur..
Birlikte ders çalışacağın ortamlar yarat..
Mini işlerde çalışabilirsin fazlası okulla zor olur..
Tesekkür ederim ayrildigimdan beri inisteyim bir cikamadim. Evliligm kötüydü siddette gördüm o yüzden biraz icime kapandim arkadaslik kurmaktada zorlaniyorm kendimi degersiz hissediyorum sanirim özgüvenim düstü. Almanlar sizde bilirsiniz biraz kendi aralarinda arkadaslik kuran bir millet yabancilara cok aci degiller(hepsi degil)
Psikologun gercekten yardimi dokunur mu acaba sanki o da bir arkadasin söyleyeceklerini söylüyordur gibi me geliyor. Arkadasimda pek yok orda bu da etken sanirim
bir ailem bir isim ve dostlarim olursa hayatimi kurmus sayarim kendimiHayat kurma tanımınız nedir? Neler olmuş olursa hayatınızı kurmuş sayarsınız kendinizi?
bence denenmeli.. bi çok kişiye faydası dokunuyo sonuçta...düsünmüyor degilim yardimi olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?