- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Mrblar. Her seyi asiri kafama takiyorum cok fazla düsünüyorum uyumakta zorluk cekiyorum. Esimden ayrildim sonraki yasamim cok kolay olmadi 31 yasindayim henüz calismiyorum üniversiteye gidiyorum derslerim iyi degil(almanyada) cünkü almancayi sonradan ögrendim. Bu yasa geldim bir düzenim yok hala diye düsünüyorum. Ayrildiktan sonra görüstügüm insanlar oldu onlar da hüsran. Asiri üzülüyorum midemde sorun oldu stresten. Nasil her seyi oluruna birakip güclü olabilirim kafaya daha az takabilirim hayatimi yoluna koyabilirim cok yalniz hissediyorum....
Ev doktoruna git (Hausarzt) onunla bir görüş. Sana bir psikolog iyi gelecektir. Faydasını görürsün. Bazı büyük şehirlerde (mesela Essen de) hususi Türk bayanlara da psikolojik destek veriliyor. Bir araştır. Psychosomatischer Therapeut da ara. Almanyada Psychiater ve Psychosomatischer Therpeut arasında fatk var. Türkçe karşılığı var mi yok mu bilmediğim icin almanca olani yazıyorum. Bence okulu sakın bırakma, bitirmeye odaklan.[/QU
Hannoverdeyim. Insanlar cok kapali okulda bile meraba ve güle güle demeden öteye gecmiyor arkadaslilaralmanyanin neresindesin? köln tarafi dünyaya acik orda iki dk bi yerde otur yüz tane konuscak insan bulursun
o iki terapi arasinda ne fark var? Psikolog bulmak icin Hausarzta gidildigini bile bilmiyordumne gibi bir far
Hannoverdeyim. Insanlar cok kapali okulda bile meraba ve güle güle demeden öteye gecmiyor arkadaslilar
Kendisi nerede yasiyor? Maille yazisarak mi terapi yapiyor?Sanırım Almanyada yaşıyorsunuz, benim psikologum ve yaşam koçum (inanılmaz yararını gördüm ) .... yazın. Online bile çok yardımcı olur eminim, acil şifalar
ücretini nasil ödüyorsunuz?Mail atarsanız skype üzerinden seans yapıyor kendisi, bu zamanda iyi psikolog bulmak zor.
Havale yapıyorum, çok iyi niyetli bir insandır hiç paragöz değil zaten.ücretini nasil ödüyorsunuz?
Sanırım Almanyada yaşıyorsunuz, benim psikologum ve yaşam koçum (inanılmaz yararını gördüm
Reklam yapmanız yasak, bir öneriniz varsa özelden yazın. Psikolog nasıl kendine yaşam koçu dedirtiyor onu da anlamadım, muhtemelen o yaşam koçu sensin burada reklamını yapıyorsun. Kibledim.
Değilim, yardımcı olmaya çalışıyorum sadece. Aa bu reklam mı oluyor bilmiyordum. Psikoloji eğitimi olan bir yaşam koçu kendisi bunda anlamayacak birşey yok.
Türkiyede yaşıyor canım, bu kişinin tercihine kalmış.Kendisi nerede yasiyor? Maille yazisarak mi terapi yapiyor?
Ayrıca bilmiyorsanız öğrenin yaşam koçlarının çoğu psikoloji eğitimi alır veya almalılardır ki sağlıklı hizmet verebilsinler. Psikolojiyi bilmeyen kimse kimseye yardımcı olamaz gerçekte.
Saldırgan içindeki nefreti dışarı çıkartmaya çalışan insanlarla muhattap olmayın, bu sadece enerjinizi düşürür gülün geçin. Herkes herkesi kendi gibi görür. İçi dışına yansır. Hepinize çok mutlu neşeli günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?