Lulunun Diyet Günlüğü

3.12.2011 menü
1 kaşarlı tost tbuğday ekmeği ile yağsız
1 bardak süt
1 yumurta haşl.

ara 1 çay bard. portakal suyu

öğlen 1 tabak domatesli balık buğulama, 1 dilim ekmek

ara150 gr. ev kurabiyesi,,yarım dilim kek, 1 nescafe

akşam 3 kaşık yoğurtlu mantı, 1 tabak kerevizli kabak, 1.5 dilim ekmek, 1 kase şekersiz komposto

gece 3 tane kurabiye...

spor yok,

3.12.2011 menü
1 kaşarlı tost tbuğday ekmeği ile yağsız
1 bardak süt
1 yumurta haşl.

ara 1 çay bard. portakal suyu

öğlen 1 tabak domatesli balık buğulama, 1 dilim ekmek

ara150 gr. ev kurabiyesi,,yarım dilim kek, 1 nescafe

akşam 3 kaşık yoğurtlu mantı, 1 tabak kerevizli kabak, 1.5 dilim ekmek, 1 kase şekersiz komposto

gece 3 tane kurabiye...

spor yok,

pek ii olmamıs bence canmm kurabiyeler flan dayanamadn anladıgm kadaryla nese bugün daha iyisni yap tmm mı :55:

6.12.2011 menü

sabah 3 dilim ekmek, 1 yumurta, krem peynir, erik marmelatı,
ara 1 mandalina, 1 üçü birarada
öğle, havuç salatası, 3 kaşık yoğurt, tereotu, 1 tabak menemen, 2 dilim ekmek
ara, 1 mandalina,
akşam 8 kaşık kıymalı pırasa, 1 kase yoğurt
gece 2 mandalina

20 dk. leslie.

Merhaba canım. Günlüğünü baştan sona okudum başlarda ki menülerini pek beğenmedim ama sonlara doğru daha sağlıklı beslenmeye başlamışsın. Tebrik ederim kilo vermek kolay değil ama zor da değil sabır işi. Sabredince bu işi bitmiş say:D Kendini zayıf sağlıklı ve çıtır bi hatun olarak bil....

Merhaba canım. Günlüğünü baştan sona okudum başlarda ki menülerini pek beğenmedim ama sonlara doğru daha sağlıklı beslenmeye başlamışsın. Tebrik ederim kilo vermek kolay değil ama zor da değil sabır işi. Sabredince bu işi bitmiş say:D Kendini zayıf sağlıklı ve çıtır bi hatun olarak bil....

Merhaba,

Kesinlikle gerçekten kolay değil, sabır işi.. Ama sonuçta bir yere kadar dimi... Sonuç almak önemli. Teşekkür ederim...

7.12.2011 menü

sabah, 2 dilim ekmek, otlar, krem peynir, 1 yumurta,

ara, 1 avuç kuru dut,
ara, 1 mandalina, 1 havuç

öğle, 1 tabak fasülye pilaki, 4 kaşık yoğurt, dereotu,maydonoz vs., 1 dilim ekmek
ara 50 gr. kuru dut

akşam 17.00 1 tabak kıymalı pırasa, 4 kaşık yoğurt, 2 dilim ekmek, dereotu, mydonos, tere salatası

19.30 1 bardak portakal suyu.

30 dk. tempolu yürüyüş..
sabah tartıda eksiye doğru düşme..

ölçülerimi yazayım, 1 ay sonra tekrar karşılaştırıcam..
8 Aralık 2011 Perşembe
kilo:82.7
bel 88 cm
kalça 109 cm
göğüs 109 cm
göbek 114 cm
kol 36 cm

8.12.2011 menüm

sabah 2 dilim ekmek, krem peynir, 1 haşl. yumurta, tereotu, maydonoz, 1 ince dilim salam.
ara 2 avuç kuru dut, 2 tane ceviz,
öğle, 8 kaşık kuru fasülye pilaki, 1 dilim ekmek, 1 kase şehriye çorbası, 2 kaşık yoğurt
ara, yarım muz, 1 üçübirada,
16.00 1 mandalina
18.00 1 kase şehriye çorba, 1 tabak kıymalı pırasa yemeği.
20.00 1 kase yoğurt azıcık şekerli

spor olarak evde 30 dk. 2 mile..

sonuç kilolar gıdım gıdım gidiyor, ama olsun gene de gidiyor :)

Son düzenleme:
dünkü diyet menüm
10.11.2011
sahanda 2 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 karper peynir, 1 y.k. marmelat, 1 bardak süt

ara, 10 tane iğde

öğle 1 kase mercimek çorba, 2 dilim ekmek, 5 kaşık z.yağlı pırasa, 5 kaşık yoğurt, 5 köfte..

ara 3 mandalina

akşam ızgara sebzeler,

gece 1 elma..

spor leslie 4 fast mile, 48 dk.

Son düzenleme:
kilo bildirimi yapıyorum

başlangıç tarihi 11.11.2011
başlangıç kilo 86.6
şu anki tarih 11.12.2011
şimdiki kilo 81.9

1 ayda 4.7 kg. gitmiş...

Son düzenleme:
11.12.2011 liste

3 dilim ekmek, 2 yumurta haşl. 3 tane çarlistonbiber, 1 bardak süt, krem peynir
ara 1 elma
öğle 2 dilim ekmek, 2 sosis, 7 kaşık z.yağlı pırasa, 1 kase yoğurt,
ara 1 nescafe, 1 elma
akşam 1 bardak ayran, 1 tabak ızgara kabak..
gece 1 elma

iki üç saat çarşı pazar... egzersiz ayrıca yok..

bu son iki günde diyet miyet kalmadı valla. İpin ucunu kaçırdım, nasıl toparlıcam... :( acilll yardımmmm...

11.12.2011 liste

3 dilim ekmek, 2 yumurta haşl. 3 tane çarlistonbiber, 1 bardak süt, krem peynir
ara 1 elma
öğle 2 dilim ekmek, 2 sosis, 7 kaşık z.yağlı pırasa, 1 kase yoğurt,
ara 1 nescafe, 1 elma
akşam 1 bardak ayran, 1 tabak ızgara kabak..
gece 1 elma

iki üç saat çarşı pazar... egzersiz ayrıca yok..

bu son iki günde diyet miyet kalmadı valla. İpin ucunu kaçırdım, nasıl toparlıcam... :( acilll yardımmmm...

dünkü diyetin gayet normal neyi kaçırdın anlat bakalım gizlediğin bişelermi varrr:1: bu arada takibimde değilmişsin senide takip listeme ekledim:10:

dünkü diyetin gayet normal neyi kaçırdın anlat bakalım gizlediğin bişelermi varrr:1: bu arada takibimde değilmişsin senide takip listeme ekledim:10:

canım o ayın 11.ydi... dün ve bugün yediklerim :(... biraz fazla oldu... Misafir geldi de dün, ne zaman misafir gelse zaten hep böyle oluyor.. şok diyet mi yapsam acaba, ama bebek emziriyorum, dayanamam bu sefer daha fazla yerim.... neyse yarın düzgün devam edicem inş.

tekrar merhaba sevgili günlük,

başlığıma 1 ocakta 79 kg yazmıştım. Şu anda 80.8 kg ım. Ocağa da 3 gün kaldı... Taş çatlasa 80 olurum. Başlığıma 1 kilo farkla yalancı çıktım.. :)

dün sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım. Kahvaltıda 1 açma, yarım simit, zeytin, peynir, tereyağı, pekmez, beyaz peynir, haşlanmış yumurta ve süt içtim. Üzerine de 1 nescafe yaptım onu da içtim. Ohhh yarasın çok güzeldi valla. Ve saat 2 ye kadar hiç acıkmadım. Kahvaltı benim midemin kraliçesi... :) Neyse sonra gittim special k aldım. Öğlen ve akşam bir tabak yedim sütle beraber. Aralarda da meyve yedim, 1 mandalina, 2 elma...

Neyse şu anda çok açım, bebek emzirdiğim için, bir bardak süt içtim. Bugün öğle yemeğinde nohut düşünüyorum. Special k yı da aralara serpiştirmeyi düşünüyorum. Mesela bugün normal diyet bir kahvaltı, öğlen nohut, belki akşam special k...

8 Aralık 2011 Perşembe ____________________________ 20 Ocak 2012 Cuma
kilo:82.7 _______________________________________ Kilo: 80.6
bel 88 cm ________________________________________ bel 86 cm
kalça 109 cm _____________________________________ kalça:107 cm
göğüs 109 cm ____________________________________ göğüs: 109
göbek 114 cm ____________________________________ göbek 113
kol 36 cm _______________________________________ kol:35

Son düzenleme:
Back
X