Lütfen acilen görüşlerinize ihtiyacım var

crocus23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
28
0
36
Bursa
benim 4,5 senedir birlikte oldugum bırı vardı. butun unıversıte hayatım boyunca yanı. daha once kımseyle cıkmamıstı o, bnde cıkmamıstım. herzaman cok sevıyordu benı, her hatamı kabullenmıstı, affetmıstı, benı herseyden cok sevıyordu ve gercekten gozu baska kımseyı gormuyordu. boyle bır sevgıyı bu zamanda bulmak cok zor dıodum hep kendıme. ve 4,5 sene boyunca bazen sevgımı cok gosterdım, bazen gosteremedım, hatalarım oldu, mesela gece yaz amerıkaya gıttı erasmusla ve ayrıldım, 1 ay sonra bırıyle cıkmaya basladım ki ki aradı ayrıl ondan sacmalıosun fılan dedı, bende amerıkaya bende gelıyım dedıgımde yok sen gelme sımdı orda senın sorumlulugunu da hıssederım dedıgı ıcın sırf ınadımdan yaptıgım ıcın bunu, o kısıden ayrıldım ve tekrar erkek arkadasıma gerı dondum. ve gecen senemız gayet ıyıydı, okul bıttıgınde bu sene herkes memleketıne dondu,ılk defa yazın sorunsuz ve ayrılma dusuncesınden uzaktı bnm ıcın ama bu sefer de okulun bıtmesını kabullenemedım ve sureklı uyuyodum yada evde ole oturuodum, aradıgında da tabı sesım kotu gelıodu ona o bana sole yaptım bugun bole yaptım derken ben anlatıcak bısı bulamıodum cunku bısı yaptıgım yoktu. garıp sekılde senı sevıyorum desem ıcınden gelmıo dıodu demedıgımde de neden demıoyosun dıyordu. hayatım sacmalama dedıgımde nıye askım demıyorsun hayatım dıyorsun bısı mı var dıodu. en son dogumgunumde yanı 23.agustosta, msnde konsurken ayrıldı benden, ben yapma bak hata yapıyosun dedım bıttı dedı kesın bı dılle ve kapadı. msj attım o aksam askım dıye, 2 gun aramadı 2 gunun sonunda aradı ve nıye bana askm dıyosun ben senın askın deılım kı dedı, bende bu kesın tavrının ustune bu sekılde telefon edınce aklını karıstıran bısılerın oldugunu dusundum. ve madem benı ıstemıo bende onu istemem dedım, sora 1 hafta sora aradı duzelmezmı dıye, bende duzelmez dedım oyuncakmıyım ben dedım. ve 3 hafta sora bırıyle cıkmaya basladım, o kısıyle gorusmesek de cok fazla facede fılan yazıodu sonucta ve benı arayıp sadece sen su kısıyle mı cıkıosun dedı bende sen benden ayrılmadın mı noldu sımdı fıaln dedım kapadım, 3 ay dayanabıldım o kişiye, aslında hersekılde bana uyan ve hıc bı kotu yanı olmayan o kısıye de haksızlık yaptım belkı ama, kendımı guclu gostermek ugruna, erkek arkadasmı tamamen kaybedbılıcegım bı hata yapmıs oldum. o kısıden ayrıldıktan sonra dayanamdım e msj, attım (hala eskı dıyemedıgım) erkek arkadasıma, onu hala cok sevdıgımı, kafasının karısık oldugunu dusundgumu ve bu yuzden bole oldugunu anlatmaya calıstım ama cvp vermedı, bır suru maıl attım. en sonunda aradım ve bana dedıkı sen hayatının hatasını yaptın, hazır oldugumda ben ıstedıgımde hayatımda bırı olucak ama bu sen olmıcaksın sen benım ıcın öldün tek bı sozune ınanmam senın dedı bana. ben aglamaktan konusamadım zaten. sonrasında otekı aksam yıne aradıgımda dedıkı hayatıma bırı grmek uzere, arama benı bı daha donuusu yok sen hata yaptın sımdı gıt kafanı vurucak duvar ara dedı. aramadım bnde ama dun ogrendım kı bırı varmıs hayatında, yanı benm yakın arkadasıma boyle soylemıs. ben canımı yakmak ıcın bana telefonda oyle dedı sanmıstım oysakı. ve dun gece msj attım pazartesı gunu ankaraya gelıcem dıye. bugun 4 5 kere aramıs telefonu sonradan gordum, aksamustu tekrar aradı ve dedıkı benı ıyı dınle, benım hayatımda bırı var sen ankaraya gelsen de benm umrumda deıl, sen hayatının hatasını yaptın, ben senı gecen yaz affettım bı kere daha affedemem, sana hep soyledım dusunmeden hareket etme dıye dınlemedın benı, senı hayatıma tekrar sokabılıcegmı nasıl dusunursun, sen o gun bıttın benım ıcın dedı, ben sana sen baskasıyla cıkarken aradım mı senı dedı, ben de nıye aramadın ben arıyorum gurursuzluksa gurursuzum dedım, o da aramam ben, facede resımlerın vardı dedı , ama resımler sevgılı resımlerı gbı deıldı zaten ve o benım resımlerımı nasıl gormus engellemıstı benı cunku, onu da anlamadım. neyse sonuc olarak bana bunları soledı ve en son dedıkı sevgılımın yanında msj fılan atarsın senı onla muhattap etmek zorunda kalırım atma bı daha msj yoksa hattımı degıstırcem dedı ve ben o an baygınlık gecırdım. telefonla bırlıkte yere yapıstım, benm dusme sesıme ve telefonun bırden kapanmasından bısı oldgu anlasıldı ama tekrar aramadı bıle noldu dıye. ben naapmalıyım sımdı, ben ondan baskasıyla yapamam kı, aglamaktan nefes alamıyorum artk. ne yapmalıyım ben sımdı nolur yardım edın onu cok sevıyorum hala, bu soledıklerıne ragmen ve ben belkı gurursuzca ama aynı seyı o yapsaydı kabul edrdım affederdım cunku cok sevıyorum onu, resmen biitiiğim an oldu bu aksamustu.duzelmezmı sızce, nolur yardım edın

yapcak bişi yok
hata üstüne hata yapmışsın
bi erkek bunları nasıl kaldırsın
oda kaldıramamış ayrılmış
bence eski erkek arkadasın gayet haklı kusura bakma
bu işler oyuncak mı?
gidip başkasını bulmalar
sonra ayrılmalar tekrar beraber olmalar
garanti verebilir misin ki barışınca bi kavga olsa aranızda
gidip baskasını bulmayacağına
bence onu unutmaya bak sende kendine bi yol cizmeye bak
geri dönüşü yok bu işin:2:

o ayrıldı benden bende bi hata yaptım , sırf ayrıldı diye ıstemıo benı kafasında baskası var sandım dıye cok buyuk bı hata yaptım ama 3 ay boyuca aklım hep ondaydı, dusunmedıgım 1 anım bıle olmadı. kendımı guclu gosterme cabam anca bu kadar surebıldı ve daha 3 ay olmadan bıtırdım o kısıyle olan ılıskımı tabı aslında ortada bı ılısıkıde yokmus gbıydı. yanı 1 ay once bıtırdım zaten ama erkek arkadasımı ayın 11 ınden berı arıyodum bu gun son konusmamızdı ıste, keske o ayrılmasaydı keske bende bole bı hata yapmasaydım cok pısmanım cok

Arkadasim acikcasi ben düzelecegini pek sanmiyorm.sen hata üstüne hata yapmissin..hakli affetmemekle..bu saatten sonrada affetmez bence cok gec.sahsen ben baska biriyle arkadaslik etmeyi aklimin ucundan geciremem ve sen bu hatayi 2kez yapmissin..kendini kahretme ama döner diye bekleme..kim bilir belki döner. ama umut yok gibi hakli adam..

malesef onsuz hayatınıza devam etme dışında başka bir ihtimal kalmamış görünüyor.
ve eski sevgiliniz bence haklı:26:

çok haklı evet bılıyorum ama ayrılmakta bu kadar ısrarcı oldu dıye ve o ankarada ben bursadayım dıye benm sacma sapan aklında baskası var duusuncem yuzunden oldu bu, kendım ettım kendım buldum aslında ama bı yol arıorm, cunku devam edemıyorum hayatıma, 40 kilo oldum hıcbısı yıyememekten, sureklı aglamaktan. bı yolu yokmudur dıye dusunuyorum sureklı ama bu gun soledıklerınde hem canımı acıtmak gbı bı tavır vardı hemde hayatında baskasının oldugunu kendınden baska kımse bılmıyor, ortak arkadaslara soryorum yok dıye bılıyyorz dıyolar. cok kotuyum ben gercekten bı yol arıyorum ama dayanamıyorum ya

haklı tabı canm haklı bılıyorum ama hatamı duzeltebılcegım bı yolu vardır dıye bı cozum arıyorum, dayanamıyorum cunku, devam edemıyorum hayatıma, yaşamıyo gıbı bısey oldum. doner dıye bekleyemıyorum ki, ama yıne de acaba donmesı ıcın bısıler yapabılırmıyım ne yapabıırım dıye dusunmekten de alamıyorum kendımı.

özelden mesaj atacam simdi sana bi bak hemen canim
1tane atmistim simdi o dedigimi atacam sana bi dene sen

Son düzenleme:
canım okurken çok çok çok uzuldum gercekten bende erkek arkdsımdan cok uzaktayım üniversitede tanıstık bizde küthyadaydık bnm oklm bıttı ankraya dondum oda suanda erasmusla yunanıstana gıttı bızde zor gunler yasadık ama neolrsa olsn karsındkıne guvenmen gerk nekdr uzkta olrsk olalım bız her kararı bırlkte verdık bunun ıcn ıknznde caba sarfetmsı gerkyodu ve dogrusunu soylemk gerkrse erkek arkdsn haklı ama bence sımdı bırıyle cıkmasının tek sebebı sana mısılleme yapmk ıstemesı bence bukdr yıldn snra hıckımse koly koly unutulamaz senı untmsı cok zor olcktr senın sdce onu ıstedgnı ve onu bekldgnı bılırse belkıde gerı kaznblrsn ama cok kuck bı ıhtıml gıbı gornyo cnku cok cektrmssn.ınsallah hersey duzlr ve cok mutlu olrsunz.

cok hataların olmus ama ben geçmişle ilgili yorum yapmayacagım, değiştiremeyeceğiz nasıl olsa..
kimse için bu kdr kendini yıpratmaya gerek yok , değmez, bi faydası yok..
bütün bunları tecrübe olarak düşün ve kapat bu konuyu kendini toplamaya bak..
ne demek onsuz yasayamam insanlar annesiz babasız yasıyor..

herkes ilişkisinde zaman zaman kötü dönemler geçirmiştir. bu ayrılığa kadar da gitmiş olabilir ama sen her kötü durumda bi başkasının kollarına atıyosun kendini. kusura bakma ama çok sinirlendim bu yaptığına. insan sevgisinin arkasında olmalı 2 günde birini bulmamalı. bu güç gösterisi değil bana göre. onu kıskandırmaya mı çalıştın veya sen gidersen mutlaka benim hayatımda biri olur ben yalnız kalmam ayağını denk al demeye mi çalıştın bilemiyorum... iki kez ayn ı hatayı tekrarlamışsın. üstüne 3 ay kadar da eski sevgilinin ne durumda olacağını düşünmeyip biriyle görüşmüşsün, olmayınca da eski sevgiline ne hakla dönebiliyosun ki? o da aylarca senin yasını tutup seni mi beklicekti. neticede de hayatına biri girmiş. biraz acımasız oldum farkındayım... bence yapacak bişey kalmamış bu ilişki için. yazık o 4.5 yıla...

onu beklıcem hep ben, ve cok haklı oldugunun farkındayım onun, belkı mıssılleme yapıodur bılmıoorm ama ben yapamadım, ona dondum, o donmıcek bılıyorum ama ben yıne de beklıcem hep onu

haklısın ama ılk basta o ayrılsada hatayı ben yaptıgım ıcın kendımı affedemıyorum, gunlerdır toparlanamıyorum kendımı eve kapadım resmen. alah anne baba ayrılıgı vermesın ama bu konuda ayrı bısı aslında, sadece hatamı telafı edebılırmıyım dıye yol arıyorum kendımce her ne kadar buyuk bı hata olsada

sınırlenmekte haklısın gercekten, o benı ıstemedıgını soyledıgı ıcın cocukca bı tavırdı benımkı ve madem bole oldu arkasında durmalıyım dıe 3 aya yakın dayanabıldım, zaten dısarı bıle cıkmadım doru duzgun ıcımden gelmedı cunku aklımda o varken hıcbısı yapmak. olmayınca donmek deıl de bu, cunku arada gorusugum kısı cok ıyı ve hıc bı hatasının olmadıgını gordugum, fıkırlerı herseyıyle bana uyan bırıydı yanı ıstıo olsam olurdu devamı, ama ben yapamadım, yapamadıgım da şu; erkek arkadasım bı keresınde bana benım kadar senı kımse sevemez demıstı, yanılmıs, ıllakı seven olur ama ben kımseyı onun kadar sevemezmısım. onunla her ne kadar ayrı dustugumuz konu cok olsada, onemlı olan fıkırler, hayata bakıs acısı deılmıs, onemlı olan karsındakını gercekten sevıp sevmedıgınmıs bunu anladım. acı bı tecrube oldu ama anladım sonunda buyudum. yok acımasızlık deıl sozlerın gerceklerı solemıssın, dıyorum ya bende kendıme cok acımasızca seyler soluorm ıcımden, cunku sacma dusuncelerım yuzunden katbettım onu. ve sımdı onsuz kaldım hayatıma devam edebılme dusuncesını bırak, oturdugum yerdden bıle kalkmıyorum butun gun. butun hayatım durmus sekılde su an. kendıme kızıyorum, onun da dedıgı gbı kafamı duvarlara vuuruorm gercekten. cok pısmanım ama bu saatten sonra bılıyorum kı ımkansız artık hersey, sadece acaba bı yolu varmıdır, bı yolu varsa bulablırmıym o yolu dıye dusunmeden edemıyorum cok saol destegın ıcın

Bazen insanların benim yansımalarım olduğunu düşünüyorum :) O seni Amerika'dayken aldattı.

Bazen insanların benim yansımalarım olduğunu düşünüyorum :) O seni Amerika'dayken aldattı.

:44: bende dusundum onu zatn, bu olaylardan sora daha once koymadıgı amerıka resımlerını koymus face e altına da yorum yapmıslar su bana elını atan carolinamıydı neydı dıe resımde de kız elını hakkaten omzuna atmıs bu arada

ınanmıyorum ya bence herseyın bı acıklaması oldgu gıbı o fotonunda bı acıklması vardır kesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…