benim 4,5 senedir birlikte oldugum bırı vardı. butun unıversıte hayatım boyunca yanı. daha once kımseyle cıkmamıstı o, bnde cıkmamıstım. herzaman cok sevıyordu benı, her hatamı kabullenmıstı, affetmıstı, benı herseyden cok sevıyordu ve gercekten gozu baska kımseyı gormuyordu. boyle bır sevgıyı bu zamanda bulmak cok zor dıodum hep kendıme. ve 4,5 sene boyunca bazen sevgımı cok gosterdım, bazen gosteremedım, hatalarım oldu, mesela gece yaz amerıkaya gıttı erasmusla ve ayrıldım, 1 ay sonra bırıyle cıkmaya basladım ki ki aradı ayrıl ondan sacmalıosun fılan dedı, bende amerıkaya bende gelıyım dedıgımde yok sen gelme sımdı orda senın sorumlulugunu da hıssederım dedıgı ıcın sırf ınadımdan yaptıgım ıcın bunu, o kısıden ayrıldım ve tekrar erkek arkadasıma gerı dondum. ve gecen senemız gayet ıyıydı, okul bıttıgınde bu sene herkes memleketıne dondu,ılk defa yazın sorunsuz ve ayrılma dusuncesınden uzaktı bnm ıcın ama bu sefer de okulun bıtmesını kabullenemedım ve sureklı uyuyodum yada evde ole oturuodum, aradıgında da tabı sesım kotu gelıodu ona o bana sole yaptım bugun bole yaptım derken ben anlatıcak bısı bulamıodum cunku bısı yaptıgım yoktu. garıp sekılde senı sevıyorum desem ıcınden gelmıo dıodu demedıgımde de neden demıoyosun dıyordu. hayatım sacmalama dedıgımde nıye askım demıyorsun hayatım dıyorsun bısı mı var dıodu. en son dogumgunumde yanı 23.agustosta, msnde konsurken ayrıldı benden, ben yapma bak hata yapıyosun dedım bıttı dedı kesın bı dılle ve kapadı. msj attım o aksam askım dıye, 2 gun aramadı 2 gunun sonunda aradı ve nıye bana askm dıyosun ben senın askın deılım kı dedı, bende bu kesın tavrının ustune bu sekılde telefon edınce aklını karıstıran bısılerın oldugunu dusundum. ve madem benı ıstemıo bende onu istemem dedım, sora 1 hafta sora aradı duzelmezmı dıye, bende duzelmez dedım oyuncakmıyım ben dedım. ve 3 hafta sora bırıyle cıkmaya basladım, o kısıyle gorusmesek de cok fazla facede fılan yazıodu sonucta ve benı arayıp sadece sen su kısıyle mı cıkıosun dedı bende sen benden ayrılmadın mı noldu sımdı fıaln dedım kapadım, 3 ay dayanabıldım o kişiye, aslında hersekılde bana uyan ve hıc bı kotu yanı olmayan o kısıye de haksızlık yaptım belkı ama, kendımı guclu gostermek ugruna, erkek arkadasmı tamamen kaybedbılıcegım bı hata yapmıs oldum. o kısıden ayrıldıktan sonra dayanamdım e msj, attım (hala eskı dıyemedıgım) erkek arkadasıma, onu hala cok sevdıgımı, kafasının karısık oldugunu dusundgumu ve bu yuzden bole oldugunu anlatmaya calıstım ama cvp vermedı, bır suru maıl attım. en sonunda aradım ve bana dedıkı sen hayatının hatasını yaptın, hazır oldugumda ben ıstedıgımde hayatımda bırı olucak ama bu sen olmıcaksın sen benım ıcın öldün tek bı sozune ınanmam senın dedı bana. ben aglamaktan konusamadım zaten. sonrasında otekı aksam yıne aradıgımda dedıkı hayatıma bırı grmek uzere, arama benı bı daha donuusu yok sen hata yaptın sımdı gıt kafanı vurucak duvar ara dedı. aramadım bnde ama dun ogrendım kı bırı varmıs hayatında, yanı benm yakın arkadasıma boyle soylemıs. ben canımı yakmak ıcın bana telefonda oyle dedı sanmıstım oysakı. ve dun gece msj attım pazartesı gunu ankaraya gelıcem dıye. bugun 4 5 kere aramıs telefonu sonradan gordum, aksamustu tekrar aradı ve dedıkı benı ıyı dınle, benım hayatımda bırı var sen ankaraya gelsen de benm umrumda deıl, sen hayatının hatasını yaptın, ben senı gecen yaz affettım bı kere daha affedemem, sana hep soyledım dusunmeden hareket etme dıye dınlemedın benı, senı hayatıma tekrar sokabılıcegmı nasıl dusunursun, sen o gun bıttın benım ıcın dedı, ben sana sen baskasıyla cıkarken aradım mı senı dedı, ben de nıye aramadın ben arıyorum gurursuzluksa gurursuzum dedım, o da aramam ben, facede resımlerın vardı dedı , ama resımler sevgılı resımlerı gbı deıldı zaten ve o benım resımlerımı nasıl gormus engellemıstı benı cunku, onu da anlamadım. neyse sonuc olarak bana bunları soledı ve en son dedıkı sevgılımın yanında msj fılan atarsın senı onla muhattap etmek zorunda kalırım atma bı daha msj yoksa hattımı degıstırcem dedı ve ben o an baygınlık gecırdım. telefonla bırlıkte yere yapıstım, benm dusme sesıme ve telefonun bırden kapanmasından bısı oldgu anlasıldı ama tekrar aramadı bıle noldu dıye. ben naapmalıyım sımdı, ben ondan baskasıyla yapamam kı, aglamaktan nefes alamıyorum artk. ne yapmalıyım ben sımdı nolur yardım edın onu cok sevıyorum hala, bu soledıklerıne ragmen ve ben belkı gurursuzca ama aynı seyı o yapsaydı kabul edrdım affederdım cunku cok sevıyorum onu, resmen biitiiğim an oldu bu aksamustu.duzelmezmı sızce, nolur yardım edın