Lütfen acilen görüşlerinize ihtiyacım var

bu ne biçim sevgi ya
ne demek o amerikaya gitti 1 hafta sonra çıkmaya başladım başkasıyla.
hazırda bekletiyosun heralde bu sevgilileri.
böyle aşk olur mu ya???
ne sevmiş ne de sevilmişsin. bir oyun oynamışsınız. gittikçe çirkinleşen...

Bu Olaya benzeyen bir olay da ben yasadım 3,5 yıllık bir ilişkim vardı

Ve arada tartışmalarımız oluodu bende bitti dedim artık istemiorum dedim ve ayrıldık derken bi müddet sonra karşıma biri çıktı bende hoşlandım sandım meğerse sırf 3.5 yıllık aşkımın boşluğundan ona yönelmişim neyse bir kaç kez görüştük resimde çekilmiştik facede görmüş
ve 3,5 yıllık sevgilim görmüş bana kinlenmiş derken benim aslında onu düşünmediğim 1 an'ım geçmemişti
ve o heves sandıgım kişiden ayrıldım çünkü tamamen HATA idi
Ve eski aşkıma dönmek için ne gerekiyorsa yaptım ama affetmeyeceğiini söyledi tam 1 ay uğraştım evinede gittim ama kabul etmedi
Tam ben pes etmişken aradı ve barışmayı kabul ettiğini söyledi
Barıştık ve herşey eskisi gibi oldu ben olmaz sanıyordum ama oldu hatta dahada kenetlenmiştik birbirimize

Ama şimdi 1 haftadır küçücük bir sebepten ayrıyız ve çok özlüyorum bilmiyorum bu sefer geri dönermi ama ben dönmeyeceğim haklıyım çünkü

Sende seviyorsan peşini bırakma !

(eski)erkek arkadasiniz hakli bence.
donulmez yollara girmissiniz, hem de cocugun gozune soka soka.
daha fazla uzerine gitmeyin bu isin cunku iliskinizin suyu cikmis, barissaniz bile pek hayir gelmez bana gore

senin onu sevdigin gibi oda sevicek die bişey yok.yaptıkların gerçekten afedilir deil
gitmişsin 2 kişiyle çıkmışsın bile bile geri ona dönmüşsün her defa.hiç hoş bir durum deil.
sana olan saygısını resmen bitirmişsin..dolaysıylada sevgisini..
üzgünüm ama söylemek zorundayım sana erkek konusunda eminimki güveni yoktur..
şimdi hayatında başka biri varmış..sana düşen ettiğimin cezası diyip aradan çıkmak..
özelliklede en son tel görüşmesinden sonra gerçekten senden nefret ettiğini göstermiş..
daha fazla küçük düşmeden çık hayatından bence..

herne olursa olsun ben anlayamıyorum ya siz bi başkasıyla çıkıosunuz ve oda bunu biliyor ayrıl diyor tekrar sizinle çıkıyor amerika görmşlük gerçekten başka oluyor heralde benim nişanlım böyle bişeyi asla ama asla kabul etmezdi yazdıklarınız bana çok mantıksız geldi gerçekten herkesin herderdini anlıyorum da bunu anlayamadım

sevgi anlayışı mı değişti,yoksa ben mi bilmiyorum sevginin ne olduğunu???

senin ki nasıl sevgi anlamadım arkadaşım,seviyorum diyorsun çocuk ayrılır ayrılmaz başkasına koşuyorsun!!!ben de olsam affetmezdim...

valla erkeklere kızıyoruz ama kızlar erkekleri geçti...

Son düzenleme:
nekadar kolay bi başkasıyla çıkabiliyorsunuz gerçekten aklım mantığım almıyor pes doğrusu bu mantıkla giderseniz evlenince ne yapacaksınız çok merak ediyorum

kimseyı hazırda bekletmıyorumki, amerıkaya gıtmesınden 1 hafta sonra cıkmaya baslamadım,merıkaya gıderken bende onunla gıdıcektım ama bende yapıyım ıslemlerı gelıyım dedıgımde gelmenı ıstemıorm cevabını aldım, ve gıttkten 1 ay sonra ayrıldık, ayrıldıktan 1 1 bucuk ay sonra cıktım, onda da zaten o kısıyle sadece ılkokul arkadaslarımla gorustugumde onların yanında gorsutum bı ılk olkul arkadasımın arkadasıydı cunku ve benı arayıp ben senı gerı ıstıyorum demesını beklerken oda bekledıgım gıbı aradı ve barıstık. soyledıgınız gıbı sevmemıs yada sevılmemıs oldugumu dusunmuyorum, onun da benı sevdıgını dusunuyorum, su an zor gelıyo hersey gururu kırılmıs olsada hala bıraz da olsa sevdıgını dusunuyorum cunku hayatında baskası da olsa olmasada hemn bıtıcek bısey deıl sevgı. yıne de destegınız ıcın tesekkur ederım

actıgın konuyu okumustum bılıyomusun, cunku hemen hmen aynı seylerı yasamısız. o yuzden benı anladıgını bılıyorum. su an ne yapmalıyım bılmıyorum ama ayın 11 ınden berı aradım durdum, ve soledıklerı bunlardı ıste. baska varmıs su an hayatında. emınım kı o da su an bu sekılde tamamen unutmaya calısıo aslında. ama ben nasıl yapamadıysam nasıl onu unutamadıysam, o da benı unutamayıp gerı donermı dıye dusunmeden edemıyorum. umarım sende oldugu gıbı o da bana gerı doner. ne yapıcagmı bılmesemde pes edemıyorum haklı oldugunu kabul eder ve umarım barısırısınz sızde. cok tesekkur ederım destegın ıcın umarım gerı doner sızde oldugu gıbı, umarım sevgısı dusundugum kadar gucludur

sevgı anlayısının degıstıgı ınsanlardan deılım ben, yanlıs anlasılmak ıstemem. baskasına kosuyorsun demıssınz ama ayrıdıktan sora ve bu kadar ısrarcı bı sekılde benm yapma bıtorme dıye yalvarmama ragmen bıtı dıyıp de kafasında baskası var sanıyorsam, unutmam gerektıgını dusundum. evet bı hataydı hayatıma baskasını sokmam ama acıkca solemek gerekırse o hayatıam soktugum kısının elini bıle tutmadım ben. tutamadım cunku, yapamadım, unutmayı basaramadım. yıne de tesekkur ederım destegınıze

nekadar kolay bi başkasıyla çıkabiliyorsunuz gerçekten aklım mantığım almıyor pes doğrusu bu mantıkla giderseniz evlenince ne yapacaksınız çok merak ediyorum

kolay olmadıgı ıcın boyle oluyor zaten, kolay oldugunu dusunseydım su an zaten hata olarak bakmazdım kı. ben onun kafasında baska bırı var, kafası karısık dıye dusundugum ıcın unutmam gerek benımde onu dedım.cunku telefon konusmalarından bunu anlamıstım. ama kafasıda karısık olsa olmasada baskasını sokmamam gerekıyodu hayatıma onu unutmadan burda hatalıyım kabul edıyorum zaten bunu. ve pısmanım da bole oldugu ıcın. ama hayatıma soktugum ksııyle doru duzgun gorusmedım bıle ıcımden gelmedı cunku hıc bısı. gecer dıye bekledım, unutrum dedım, ama yapamadım. emın olun evlenınce yada evlenmeden once dıye bı ayrım yapılmaması gerektıgını dusunuyuyorum, sevgı sevgıdır, ve her ne kadar hatalı olsamda cok sevıyorum hala, o olmıcaksa baska da kımse olmazkı dıye dusunuyorum. cunku yapamıcagmı bılıyorum. yıne de tesekkur ederım destegınız ıcın.

çıktığı bir kız var ne diye arayıp duruyorsun o kızın yerine kendini koy bakalım hoş bir durummu

cıktıgı bı kız var dıye arayıp durmuyorum, ben zaten arıyordum ve cıktıgı bı kız oldugu bastan hayatıma bırı gırmek uzere dedı 12sınde, dun de cıktıım bırı var dedı. dun deıl ertesı gun arkadasımdan, dun de kendı agzından ögrendım yanı. o kızın yerıne koymak gıbı bırsey yapamıyorum su anda kendımı. uzgunum ama o benım yerıme koysun kendını. 4bucuk senelık bı ılıskı var ortada ve ben bu hatayı yaptıgımda arayıp bana napıosun sen benden baskasının deılsın sen deseydı ben bu sevgısının ne kadar guclu oldugunu gostermezmıydı. ben yınede aramamın gururumu hıce saymamamın, gercek hıslerımı yansıttıgını dusunuyorum. yıne de tesekkur edrım

Son düzenleme:
çok seviyorum dediğiniz çocukla ayrılır ayrılmaz başka bir erkekle çıkıyorsunuz.Sonrada hatalıydım ama ben onun(yeni sevgili)elini bile tutmadım sevdiğim kişiyi düşündüm hep diyorsunuz.bu sizin hatanızı bastırmaz ki....adınızın o insanla anılıyor olması bile sevdiğiniz çocuğu incitmiştir.ki bir de bunu 1 sefer yapmamışsınız.kusura bakmayın ama erkek arkadaşınızın yerinde olsam aynısını yapardım.nede olsa gururunu kırmışsınız birkere...

yok kusura bakmıyorum zaten cunku bende dıyorum hatalıydım, hata yaptım dıye. ama bu onu sevmemı engellemıyo. ve ben sadece bunu telafı edebılcegım bı yol varmıdır varsa bulabılırmıyım dıye dusunmeden edemıyorum. cunku dedıgım gbı hayatım durmus durumda. gururunu kırdıgmı bılıyorum ama bunu duzeltmek ıcın cabalıyorum kendımce. tam olarak duzeltemem belkı ama yıne de tekrar bırseyı gerı kazanmaya calıorm. hatamı kabul etmemek zaten daha buyuk bır hata olurdu. ben hatamı kabul edıyorum, ve telafısı ıcın herseyıde yaparım dıyorum, eger bole bı yol varsa. kendı gururum zaten pek umrumda deıl artık sadece bı cıkıs yolu, hatamın bırazda olsa telafısı ıcın bı yol arıyorum. yınede tesekur ederım destegnıze

sanırım yeni bir kız arkadaşının da olduğu muamma..
belli bir süre gitmeyin üzerine aramayın,mesaj atmayın.
kimbilir belkide bu olanları hazmetmeye çalışıyordur kendince.
sizi gerçekten seviyorsa döner dolaşır tekrar size gelir..

yok kız arkadasının oldugunu kendı soyledı dun, ve ordakı en yakın arkadasının kız arkadasıyla konustum bugun, ve bende oyle bırsey duydum ama pek gorusemedık bu aralar, ama bnce sevgısı bıtmemıstır sadece sana cok kızgın ve unutmaya calıstıgı ıcın boyle yapıyor dedı. umarım dedıgınz gıbı doner dolasır ve gerı gelır tekrar tesekkur ederım

sen onu bırakıp sürekli birielriyle çıkmışsın oda ona karşılık başka birisyle çıkmış. bende aynısını yapmıştım çünkü. ama sonunda ona kıyamayıp özürlerini kabul ettim evlendik. sende özür dileyeceksin hatanı anladığını söyleyeceksin. ama hata dediğin bir kere yapılır sen defalarca yapmışsın artık düzelirmi sana güvenebilirmi bilemem ama şansını denemeden bunu bilemezsin.

ben bole bı hatayı bu kadar buyuk bı hatayı ılk defa yaptım, bundan pncekı anlattıgım zaten evet o da hataydı ama bunun yanında hıcbısı kalıo. cunku onda baska bırıyle cıkmaya baslamamdan 1 gunsonra zaten bıtırmıstım. ama bu hatam buyuk oldu. hatamı anladıgımı soylemekten zıyade yalvardım resmen, ama su an affetmemekte kararlı gozukuyor ve hayatına baska bırını alarak unutucam dıye kendıyle savasıyor anladıgım kadarıyla. ben baskasıyla yapamıcagmı hatalrım sonucunda anladım, umarım o da anlar. umarım kıyamayıp doner gerı. ben henuz aramayı bırakmıs olsamda, pes etmedım. hep onu beklıcem çok tesekkur ederım destek oldugunz ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…