- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Bu Olaya benzeyen bir olay da ben yasadım 3,5 yıllık bir ilişkim vardı
Sende seviyorsan peşini bırakma !
bu ne biçim sevgi ya
ne demek o amerikaya gitti 1 hafta sonra çıkmaya başladım başkasıyla.
hazırda bekletiyosun heralde bu sevgilileri.
böyle aşk olur mu ya???
ne sevmiş ne de sevilmişsin. bir oyun oynamışsınız. gittikçe çirkinleşen...
Bu Olaya benzeyen bir olay da ben yasadım 3,5 yıllık bir ilişkim vardı
Ve arada tartışmalarımız oluodu bende bitti dedim artık istemiorum dedim ve ayrıldık derken bi müddet sonra karşıma biri çıktı bende hoşlandım sandım meğerse sırf 3.5 yıllık aşkımın boşluğundan ona yönelmişim neyse bir kaç kez görüştük resimde çekilmiştik facede görmüş
ve 3,5 yıllık sevgilim görmüş bana kinlenmiş derken benim aslında onu düşünmediğim 1 an'ım geçmemişti
ve o heves sandıgım kişiden ayrıldım çünkü tamamen HATA idi
Ve eski aşkıma dönmek için ne gerekiyorsa yaptım ama affetmeyeceğiini söyledi tam 1 ay uğraştım evinede gittim ama kabul etmedi
Tam ben pes etmişken aradı ve barışmayı kabul ettiğini söyledi
Barıştık ve herşey eskisi gibi oldu ben olmaz sanıyordum ama oldu hatta dahada kenetlenmiştik birbirimize
Ama şimdi 1 haftadır küçücük bir sebepten ayrıyız ve çok özlüyorum bilmiyorum bu sefer geri dönermi ama ben dönmeyeceğim haklıyım çünkü
Sende seviyorsan peşini bırakma !
sevgi anlayışı mı değişti,yoksa ben mi bilmiyorum sevginin ne olduğunu???
senin ki nasıl sevgi anlamadım arkadaşım,seviyorum diyorsun çocuk ayrılır ayrılmaz başkasına koşuyorsun!!!ben de olsam affetmezdim...
valla erkeklere kızıyoruz ama kızlar erkekleri geçti...
nekadar kolay bi başkasıyla çıkabiliyorsunuz gerçekten aklım mantığım almıyor pes doğrusu bu mantıkla giderseniz evlenince ne yapacaksınız çok merak ediyorum
çıktığı bir kız var ne diye arayıp duruyorsun o kızın yerine kendini koy bakalım hoş bir durummu
çok seviyorum dediğiniz çocukla ayrılır ayrılmaz başka bir erkekle çıkıyorsunuz.Sonrada hatalıydım ama ben onun(yeni sevgili)elini bile tutmadım sevdiğim kişiyi düşündüm hep diyorsunuz.bu sizin hatanızı bastırmaz ki....adınızın o insanla anılıyor olması bile sevdiğiniz çocuğu incitmiştir.ki bir de bunu 1 sefer yapmamışsınız.kusura bakmayın ama erkek arkadaşınızın yerinde olsam aynısını yapardım.nede olsa gururunu kırmışsınız birkere...
sanırım yeni bir kız arkadaşının da olduğu muamma..
belli bir süre gitmeyin üzerine aramayın,mesaj atmayın.
kimbilir belkide bu olanları hazmetmeye çalışıyordur kendince.
sizi gerçekten seviyorsa döner dolaşır tekrar size gelir..
sen onu bırakıp sürekli birielriyle çıkmışsın oda ona karşılık başka birisyle çıkmış. bende aynısını yapmıştım çünkü. ama sonunda ona kıyamayıp özürlerini kabul ettim evlendik. sende özür dileyeceksin hatanı anladığını söyleyeceksin. ama hata dediğin bir kere yapılır sen defalarca yapmışsın artık düzelirmi sana güvenebilirmi bilemem ama şansını denemeden bunu bilemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?