Lutfen akıl verin galiba bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani gelmişse o karanlıkta sen görmemişsindir şimdi niye soruyorsun demek istemiş direk bakire olduğunu söylemiş benim görüşüme göre
evliligin basindan beri bu kadar yalan soyleyip, sonrada adama kalkip sende bilmiyormusun sanki demesi, allah saşirtmiş resmen ya.

Zaten imam nikahı kiydirdik ve 1 kez beraber olduk diyen birine kim inanır. Eşi şu an yalan soylendiginin farkındadır zaten. Belki de ondan çok kızmıştır. Madem olduğu gibi anlat. Garip yani...

Bende onu düşünüyorum konu sahibi bence bu lafı söylerken gemileri yaktı aileyi hesab etmedi

Olan olmus artık Önerim biletinizi alın çantayı hazirlamaya baslayin Daha fazla konuşmaya çalışmayın Çünkü konustukca batıyorsunuz Esiniz hazirlandiginizi görürse belki kendi isteğiyle gelip sizinle konuşur Sizde yattim falan degil genclik hatasiydi 1 kez oldu sonra pisman oldum ama is isten gecti deyin Bosanmak istersende kararına saygı duyarim anlaşmalı boşanalım Anlasamadik bosandik diyelim dersin Imam nikahini falan hic karistirmayin

hayir s.çtın sıvama bari

Haşa tövbe tövbe

konu sahibi için karmanın işlediğini duşunuyorum, belki zamanında birilerinin boşanması hoşuna gitti, ya da birini namus meselesi hakkında kınadı bu geldi başına. böyle saçma birdenbire olan şeylerde karmanın işlediğini duşunurum hep.
what goes around comes around demişler.
benim hayatımda başıma gelen saçma şeylerin kaynağını hep bunda ararım. insanın kötu olmasını engelleyen bir duşunce sistemi olduğu için manevi açıdan da işe yarıyor:)

Çok teşekkür ederim

Madem konu sahibinin eşi bekarete çok önem veriyordu o zaman evlenmeden önce daha önce birliktelik yaşayıp yaşamadığını sorsaydı diyenler olmuş da adam zaten bir kaç kere bu konuyu gündeme getirmiş.Nişanlıyken, bir kaç kere birlikte olduk ama senden kan gelmedi demiş.Konu sahibi de karanlıkta yaptıklarımıza say diyerek sanki kan geldiğini ama eşinin karanlıkta görmediğini ima etmiş.Yani adamı gayet de kandırmış.Bir de kan gelmeyince “eşimin önceden birliktelik yaşadığımı anladığını düşünmüştüm” diyorKonu sahibi bence nişanlıyken müstakbel eşinde bakire olduğu izlenimi yaratmış.Adamcağız da yıllar sonra gereksiz bir şekilde ve saçmasapan bir üslupla ortaya çıkan gerçek karşısında hayal kırıklığına uğramış.Eş kişisinin öfkesini anlamak ve hak vermekle birlikte tabi ki şiddet içerikli söylemlerini doğru bulmuyorum.

Esimle imam nikahını evlendikten sonra kiydirmistik nisanliyken degil
Nişanlıyken imam nikahınız yoktu dimi?
Adam nikahında olmayan birisiyle birlikte oldu yani, ee madem bunu kendisi için normal görüyor senin için neden normal değilmiş?
En başından beri böyle tahmin ettim zaten ben de.
Böyle adaletsiz, kendine gelince herşey helal sana gelince herşey haram diyen ikiyüzlü, cinsiyetçi, erkek doğdu diye kendini bi halt sanan, ilk ben olacağım yobazı bi adamla zaten evli kalma, bu adamı çocuğunun babası da yapma, bu adamın yetiştirdiği çocuklar olmasın mümkünse toplumda.

Tekrar diyorum bu adamın karşısında eğilme eğilme eğilme, bunu boşa gitsin, adam zaten boşanmak için bahane yapıyor, bir ihtimal pisleşirse de sen de ailene inkar edersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…