- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi Ataabetull
-
evliligin basindan beri bu kadar yalan soyleyip, sonrada adama kalkip sende bilmiyormusun sanki demesi, allah saşirtmiş resmen ya.Yani gelmişse o karanlıkta sen görmemişsindir şimdi niye soruyorsun demek istemiş direk bakire olduğunu söylemiş benim görüşüme göre
Zaten imam nikahı kiydirdik ve 1 kez beraber olduk diyen birine kim inanır. Eşi şu an yalan soylendiginin farkındadır zaten. Belki de ondan çok kızmıştır. Madem olduğu gibi anlat. Garip yani...Ben bir erkek olsam asla evleneceğim kişinin benden önce ne yaptığına bakmam önemsemem seversem genelevden de çıkartırım yeter ki dürüst olsun ama şu var o kişi karşıma geçip imam nikahı kıydım öyle yaptım derse yani derim ki sen Allahı bile kandırmaya çalışıyorsun ben senden korkarım gerek yok benden uzak dur
Bende onu düşünüyorum konu sahibi bence bu lafı söylerken gemileri yaktı aileyi hesab etmediişin enteresan tarafi eşinin bekarete bu kadar onem verdigini 4 sene sonra ögrenmekyada onem verdigini bilipte kalkip bilmiyomusunsa sanki baskasiyla yattigimi diyebilmek.
adam babasiyla tehdit etmese suan bu konuyu acma geregi bile duymayacakti.
umrunda olan adam degil suan babanin duyma ihtimali.
artik babasinada imam nikahliydik iliskiye girdik der.
hayir s.çtın sıvama bariHanımefendi siz iyi misiniz? Bunca yıl saklamışsınız adamdan birden bire şakkadanak yok nikah kıydım yok biriyle yattım bilmiyor musun sanki diye gayet pişkin bir tavırla söylemeniz anlatış şekliniz beni bile rahatsız etti hala doğru ki diyorsunuz rahatça. Madem sorun değildi bu kadar paylaşabiliyordunuz en başında söyleseydiniz ha eşinizin tavrından pek hoş karşılamayacağı zaten belliymiş de sizin bunu anlamayıp bunca sene sonra bu kadar rahat bir üslupla dökülmenizz bilemedim doğrusu garip bir durumm
Haşa tövbe tövbeBen bir erkek olsam asla evleneceğim kişinin benden önce ne yaptığına bakmam önemsemem seversem genelevden de çıkartırım yeter ki dürüst olsun ama şu var o kişi karşıma geçip imam nikahı kıydım öyle yaptım derse yani derim ki sen Allahı bile kandırmaya çalışıyorsun ben senden korkarım gerek yok benden uzak dur
E öyle kusura bakmayın adama böyle şeyler de anlatmayın kimsenin haberi olmadan imam nikahı kıyıp birlikte olmak nedir başka ?Haşa tövbe tövbe
Hanımefendi siz iyi misiniz? Bunca yıl saklamışsınız adamdan birden bire şakkadanak yok nikah kıydım yok biriyle yattım bilmiyor musun sanki diye gayet pişkin bir tavırla söylemeniz anlatış şekliniz beni bile rahatsız etti hala doğru ki diyorsunuz rahatça. Madem sorun değildi bu kadar paylaşabiliyordunuz en başında söyleseydiniz ha eşinizin tavrından pek hoş karşılamayacağı zaten belliymiş de sizin bunu anlamayıp bunca sene sonra bu kadar rahat bir üslupla dökülmenizz bilemedim doğrusu garip bir durumm
Sizin kıydığınizi sandığınız nikah tam da bu anlama geliyor ama farkında bile değilsiniz.Haşa tövbe tövbe
Hahhhh benden çok yaşayacaksınız söyliyim dedim de gece gece ban falan yerim diye frenledim kendimi ohh siz dedinizz içim rahatladıhayir s.çtın sıvama bari
Arkadaşlar lütfen olan oldu bu saatten sonra ne yapmam gerek onu söyleyin
ben ikna oldum şuan gerçekten.Haşa tövbe tövbe
Çok teşekkür ederimNe kolay kadın boşamak ya, siz bir yere gitmeyin çok istiyorsa kendisi gitsin evden. Sessizce bekleyin gittikten sonra, arayıp sormayın. Boşanma davası açarsa kendisi açsın. Tamamen pasif kalın. Allah yardımcınız olsun ama öyle kolay olmamalı eş boşamak, biletini al git demek. Siz o adam için şehrinizi, ailenizi, dostlarınızı bırakıp yeni bir düzende yaşamaya başladınız. Bunlar zaten zor şeyler. Gidecekse ona kapıyı siz gösterin. Geçmişiniz hakkında daha fazla kimseye bahsetmeyin, tövbe edin, tövbe günahları temizler.
bundan banlanmazsinHahhhh benden çok yaşayacaksınız söyliyim dedim de gece gece ban falan yerim diye frenledim kendimi ohh siz dedinizz içim rahatladı
Nişanlıyken imam nikahınız yoktu dimi?Esimle imam nikahını evlendikten sonra kiydirmistik nisanliyken degil
İns yapmazYapmaz kocası yapacak olsa al biletini git demezdi kan beynine sıçradıgi anda yapmadiysa sonradan yapmaz..
Yapacak birşey bırakmamışsiniz ki .dürüst değilsiniz kusura bakmayın ne eşinize. Ne buradakilere neden bu cümleyi ne gerekçeyle kullandığınızı aciklamiyorsunuz ?Arkadaşlar lütfen olan oldu bu saatten sonra ne yapmam gerek onu söyleyin
yapacak biseyin kalmamis.Arkadaşlar lütfen olan oldu bu saatten sonra ne yapmam gerek onu söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?