Lutfen akıl verin galiba bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar aralarında daha önceden birşey konuşmuştuk bebekle ilgili kadında bu cevabı vermis acaba Adam nededi ki kadın bu haltı yedi kendini ifsaladi

Üslubum yanlıştı evet peki bu saatten sonra ne yapmam gerek ailemin yanına biletimi alıp döneyimmi yoksa bu evde durayimmi ama sen gitmezsen ben giderim iyi olmaz diyor

O nikah gizli başka amaçlar için yapıldığı için baştan geçersiz zaten. Konunun tüm ayrıntıları saçma ötesi.

Hala yatmak kelimesini kullanıyorsunuz.

Laflarıniz, düşünceleriniz hepsi ofsayt.

Şaka gibi daha neler çıkacak işin içinden çok merak ediyorum .. daha öncesi için imam nikahı kıydıysanız eşinizle olmadan öncede kıymıssınızdır muhtemelen adam ister istemez kafasından geçirmiştir demekki kılıfına uydurmak için nikah kıyıyor diye

Iste eşiniz gayet iyi biliyormuş. Konu sahibinin eşi de gayet iyi bildiğini düşünmüş, sormamış. Hem biriyle sevişip bunu sormak saçma degol mi? Madem o kadar önem veriyormuş kendi niye evlenmeden beraber olmuş? Ya da hadi sordu diyelim ve konu sahibi daha önce kimseyle beraber olmamış, sizce o ilişki eskisi gibi olabilir mi? Size sevistikten sonra eşiniz aaa kan gelmedi daha önce ne yaptın dese aynı olur muydu her şey gerçekten?

canım şu yatmak kelimesini kullanmasan.
ne kadar feleğin çemberinden geçmiş bir laf olduğu kulağına gelmiyo mu?
birlikte olmak lafının suyu mu çıktı, yatmak önune gelenle birlikte olmak anlamında kullanılıyor, argo.

ayrıca dini inanca göre nikahın duyurulması lazım, mehirden dolayı geçersiz değil,islam inancına göre duyurulmadığı için geçersiz. imam nikahının amacı zinayı kolaylaştırmak değil, toplum kuralları koymak, soy karışmasını önlemek gibi şeylerdir, dindar bir insan olmadığım halde ben bile biliyorum bunu.

Ben konuda orayı atlamışım eve kan gelmediği dediği zaman söylenmesi taraftarıyım hatta konu oraya gelene kadar ima edilir yani karşı taraf bir şekilde bilir bu benim gözümde erkeğin kabul etmesi gereken hoş görmesi gereken bir şey değil benim gözümde haddine bile düşmeyecek bir şey herkesin kendi kayatı var kimseye kendimi böyle sorgulatmam bu yüzden konu sahibine boşan diyorum böyle bir adamı baba yapmazdım ( bu arada konudan bağımsız ama avatara gifi sadece pro üyeler mi koyabiliyor)

Ben yaptığının doğru olduğunu savunmuyorum yanlış anladınız tabiki söylenmez kavgada bile.sadece olay nasıl ceyran etti ben onun merakı içindeyim
bende merak ediyorum acikcasi ama bence o kadar sacma bir konudan o konusmaya gelindi ki bayan bunu buraya bile yazamadi.
dusunuyorum dusunuyorum gercekten bunu soyleyecek sahnenin gelistigi konuyu bulamiyorum.
gozumde canlanan tek sey cekirdek citlerken cinsellik bekaret vs hakkinda her hangi bir sekilde konusurken adamin ensesine saplak g.te patlak pozisyonun da soylenmis gibi bir sey canlaniyor gozumde

Benim bu saatten sonra ne yapmam gerek

Üslubum yanlıştı evet peki bu saatten sonra ne yapmam gerek ailemin yanına biletimi alıp döneyimmi yoksa bu evde durayimmi ama sen gitmezsen ben giderim iyi olmaz diyor

bence bugun konuş dediğim gibi böyle şeyler söyle, Allah korusun yerinde ben olsam, bugun o beş dakikalık konuşmayı yapar, uzuluyorsam ağlar içimi döker, seviyorsam son bir kez sarılır, yarın giderdim.

Bu durumda adamı kandırmış oluyorsunuz ve siz hatalısınız adam hassas olsun olmasın ilişkiniz bir yalan üstüne kurulmuş

Olan olmuş... maalesef ki artık barışsanız bile bu konu her tartışmada ortaya dökülür. Nişanlıyken yalan söylemek konuyu ötelemek yerine oturup konuşsaydınız keşke...üzüldüm umarım hakkında hayırlısı olur

yani birlikte olabilmek icin imam nikahimi kiydirdiniz?
bir de hala yatmak diyorsunuz
birlikte olmak falan deseniz, siz yatmak dedikce benim bile sinirlerim gevsiyo valla burda

Bu durumda adamı kandırmış oluyorsunuz ve siz hatalısınız adam hassas olsun olmasın ilişkiniz bir yalan üstüne kurulmuş
karanlıkta yaptıklarımıza say demiş resmen . Adam kendini nasıl nasıl salak gibi hissetmiştir onca zaman . Belki başta konuşulsa bu durumu kabullenmeyecek biri bile sevdiği için sevdiği kişi ondan gizlemeyip dürüstce dile getirdiği için bunu geçmişteki bi hatası olarak kabul edip sindirecekti

Esimle imam nikahını evlendikten sonra kiydirmistik nisanliyken degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…