- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.500
- 48
- 32
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Bunlar aralarında daha önceden birşey konuşmuştuk bebekle ilgili kadında bu cevabı vermis acaba Adam nededi ki kadın bu haltı yedi kendini ifsaladiBugünkü tartışmadan değil ilk birlikteliğinizden bahsediyorum.
Eşiniz önce "niye kan gelmedi" deyip sonra "neyse önemli değil" demedi mi? Yazdığınızdan böyle anlaşılıyor.
Eşiniz bunu söylediğinde siz "çünkü ilk değil" demediniz mi?
Üslubum yanlıştı evet peki bu saatten sonra ne yapmam gerek ailemin yanına biletimi alıp döneyimmi yoksa bu evde durayimmi ama sen gitmezsen ben giderim iyi olmaz diyorancak bu kadar yanlış anlaşılırdı, mesele bakire olmak olmamak meselesi değil, adam bakire olmadığını bilse dahi, sanki yattığımı bilmiyosun da gibisinden bir tavır. şu normal duşunen bir kadının kuracağı cumle değil eşine karşı.
inanılmaz umursamazım bu konuda, sonuçlarını göze alıyorsa kim kiminle ne yaparsa yapsın yetişkinse.
beni ilgilendiren bir durum yok.
bu konuda fikirlerim tabi ki var ama sorulmadan söylemem.
ve fikirlerimde dahi asla bir kadına ya da bir erkeğe birlikte olduğu kişi sayısına bakarak öyledir demem.
benim bu konudaki tek derdim konu sahibinin uslubu.
O nikah gizli başka amaçlar için yapıldığı için baştan geçersiz zaten. Konunun tüm ayrıntıları saçma ötesi.Ama bu doğru ki yattığım biriyle imam nikahı kiydirmistik bana kötü davranınca ayrıldık mehir hakkı olmadığı için de zaten nikah geçerli sayılmıyor mehir hakkını verip dediğini yapıp bende ayrıldıktan sonra onu harcasaydim geçerli olurdu ama öyle birşey yok o yüzden gecersiz
Şaka gibi daha neler çıkacak işin içinden çok merak ediyorum .. daha öncesi için imam nikahı kıydıysanız eşinizle olmadan öncede kıymıssınızdır muhtemelen adam ister istemez kafasından geçirmiştir demekki kılıfına uydurmak için nikah kıyıyor diyeAma bu doğru ki yattığım biriyle imam nikahı kiydirmistik bana kötü davranınca ayrıldık mehir hakkı olmadığı için de zaten nikah geçerli sayılmıyor mehir hakkını verip dediğini yapıp bende ayrıldıktan sonra onu harcasaydim geçerli olurdu ama öyle birşey yok o yüzden gecersiz
Iste eşiniz gayet iyi biliyormuş. Konu sahibinin eşi de gayet iyi bildiğini düşünmüş, sormamış. Hem biriyle sevişip bunu sormak saçma degol mi? Madem o kadar önem veriyormuş kendi niye evlenmeden beraber olmuş? Ya da hadi sordu diyelim ve konu sahibi daha önce kimseyle beraber olmamış, sizce o ilişki eskisi gibi olabilir mi? Size sevistikten sonra eşiniz aaa kan gelmedi daha önce ne yaptın dese aynı olur muydu her şey gerçekten?Tamamda bendende kan gelmedi bende daha önce birliktelik yaşamadım bunu gayet iyi biliyor eşim iyice hazırlanıp önsevişmeyi uzun tutmuştuk. Eşim senden niye kan gelmedi diye sormadı sormayabilir tabiki kibar biri ama eşi bukadar namussuz yaftası yapıştıracak birsürü şey söyleyecek ve daha önce kimseyle öpüşmemiş cinsel ilişki konusunda tecrübesiz bir erkek kan gelmeyebilir olayını bilmesi bunu sorgulamaması çok normal gelmedi bana yaşadıkları yerin nekadar bu konularda hassas olduğunu konu sahibi dile getirmiş zaten
Ama bu doğru ki yattığım biriyle imam nikahı kiydirmistik bana kötü davranınca ayrıldık mehir hakkı olmadığı için de zaten nikah geçerli sayılmıyor mehir hakkını verip dediğini yapıp bende ayrıldıktan sonra onu harcasaydim geçerli olurdu ama öyle birşey yok o yüzden gecersiz
Ya hata yaptım bunu söylemek hatta böyle nor üslupla söylemek tabiki çok kötü birşey olan oldu bu saatten sonra ne yapmam gerekBen zaten bu şekilde söylemesini haklı bulmuyorum üslup yanlış bu konuda size hak veriyorum
Bende aynı dusuncedeyim, karşı tarafı ezmek için söylenmis bir söz kesinlikle.Çocuk meselesini konuşmuşlar karickoca o arada birseyler konuşmuş kesin kadın da laf atmak için bunu kullanmis ve kabak başına patladi
Ben konuda orayı atlamışım eve kan gelmediği dediği zaman söylenmesi taraftarıyım hatta konu oraya gelene kadar ima edilir yani karşı taraf bir şekilde bilir bu benim gözümde erkeğin kabul etmesi gereken hoş görmesi gereken bir şey değil benim gözümde haddine bile düşmeyecek bir şey herkesin kendi kayatı var kimseye kendimi böyle sorgulatmam bu yüzden konu sahibine boşan diyorum böyle bir adamı baba yapmazdım ( bu arada konudan bağımsız ama avatara gifi sadece pro üyeler mi koyabiliyor)Konu sahibi böyle yazmış. Benim anladığım "kan gelmedi deyip durdu" yazmak istemiş, yani eşi sorgulamış zaten bu durumu.
Bu şekilde olduysa, yani eşi başta bunu sorgulayıp sonra "neyse ya önemli değil dediyse konu sahibi o arada "evet ilk değil çünkü" dememiş demek ki.
Ve ilk kez birlikte olan birisiyle birkaç kişiyle birliktelik yaşamış birinin rahatlığı, tavırları aynı olmaz. Konu sahibinin rol yaptığını düşünüyorum ben.
Eşinin "dövseydim baban duyardı" vs demesini onaylamıyorum. Böyle bir hakkı varmış da lütfediyormuş gibi davranan adamla evli kalmaya gerek yok. Ama konu sahibi numara yaptıysa eşi sonuna kadar haklı boşanmak istemekte.
bende merak ediyorum acikcasi ama bence o kadar sacma bir konudan o konusmaya gelindi ki bayan bunu buraya bile yazamadi.Ben yaptığının doğru olduğunu savunmuyorum yanlış anladınız tabiki söylenmez kavgada bile.sadece olay nasıl ceyran etti ben onun merakı içindeyim
Benim bu saatten sonra ne yapmam gerekcanım şu yatmak kelimesini kullanmasan.
ne kadar feleğin çemberinden geçmiş bir laf olduğu kulağına gelmiyo mu?
birlikte olmak lafının suyu mu çıktı, yatmak önune gelenle birlikte olmak anlamında kullanılıyor, argo.
ayrıca dini inanca göre nikahın duyurulması lazım, mehirden dolayı geçersiz değil,islam inancına göre duyurulmadığı için geçersiz. imam nikahının amacı zinayı kolaylaştırmak değil, toplum kuralları koymak, soy karışmasını önlemek gibi şeylerdir, dindar bir insan olmadığım halde ben bile biliyorum bunu.
Üslubum yanlıştı evet peki bu saatten sonra ne yapmam gerek ailemin yanına biletimi alıp döneyimmi yoksa bu evde durayimmi ama sen gitmezsen ben giderim iyi olmaz diyor
Bu durumda adamı kandırmış oluyorsunuz ve siz hatalısınız adam hassas olsun olmasın ilişkiniz bir yalan üstüne kurulmuşAynen öyle evet biz nisanliyken birlikte olduk evlendikten sonra kan gelmedi diye bir kaç kez laf arasında dedi bende karanlıkta yaptıklarımıza say demiştim sonraki zamandada kan geldi veya gelmedi diyip sonrasında ne söylediğini hatirlamiyorum komu kapanıp gitti
Yapacak birşey bırakmamışsiniz pek eşinizin sakinlesmesini bekleyin.Ya hata yaptım bunu söylemek hatta böyle nor üslupla söylemek tabiki çok kötü birşey olan oldu bu saatten sonra ne yapmam gerek
Tamam afedersinizO nikah gizli başka amaçlar için yapıldığı için baştan geçersiz zaten. Konunun tüm ayrıntıları saçma ötesi.
Hala yatmak kelimesini kullanıyorsunuz.
Laflarıniz, düşünceleriniz hepsi ofsayt.
yani birlikte olabilmek icin imam nikahimi kiydirdiniz?Ama bu doğru ki yattığım biriyle imam nikahı kiydirmistik bana kötü davranınca ayrıldık mehir hakkı olmadığı için de zaten nikah geçerli sayılmıyor mehir hakkını verip dediğini yapıp bende ayrıldıktan sonra onu harcasaydim geçerli olurdu ama öyle birşey yok o yüzden gecersiz
Bu durumda adamı kandırmış oluyorsunuz ve siz hatalısınız adam hassas olsun olmasın ilişkiniz bir yalan üstüne kurulmuş
Esimle imam nikahını evlendikten sonra kiydirmistik nisanliyken degilŞaka gibi daha neler çıkacak işin içinden çok merak ediyorum .. daha öncesi için imam nikahı kıydıysanız eşinizle olmadan öncede kıymıssınızdır muhtemelen adam ister istemez kafasından geçirmiştir demekki kılıfına uydurmak için nikah kıyıyor diye
Çok ilginç sevgilinizle kıydırıp nişanlınızla kıydırmamanızEsimle imam nikahını evlendikten sonra kiydirmistik nisanliyken degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?