Lutfen akıl verin galiba bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenirken bu insanın neye sinirlenip neye sinirlenmeyeceğini az çok tahmin etmeniz lazım.Geçmişiniz geçmişte kalmış ama Bunu söylemeniz hoş olmamış.

Adam neden sorgulamadı diyemeyiz o zaman. Açıkça soramamış, ima etmiş, siz de "bakire değilim" dememişsiniz. Adamı kandırmışsınız yani resmen.
Üstelik ilk birlikteliğinizde numara yapıp ilkmiş gibi davrandığınızı da düşünüyorum ben. Burada her gün "ilk ilişki çok acıtıyor mu" konuları açılıyor. Birkaç kişiyle birlikte olan birinin rahatlığıyla ilk kez tecrübe eden birinin rahatlığı aynı olabilir mi? Karşıdaki tecrübesiz bile olsa anlar aradaki farkı.

Eşinizin bazı sözleri hoş değil. Ama boşanmak istemekte haklı.
Ortada bariz yalan, rol yapma, amiyane tabirle salağa yatıp mış gibi davranma var çünkü. Güven sarsılmış artık. Bir ilişkide güven biterse her şey biter.
Barışsanız bile hiçbir şey eskisi gibi olmaz bence.

Hanımefendi siz gerçekten normal değilsiniz ve yaptıklarınıza kılıf arıyorsunuz o imam nikahı siz biriyle rahat rahat cinsel birliktelik yaşayın diye değil siz resmen yaptıklarınıza kılıf buluyorsunuz başka bir şey değil bu ben bir deist olarak sizin gibi imam nikahı kıyma nezaketini gösterip sonra birlikte olacak kadar müslüman bir kadına şunu öğretmek isterim imam nikahı duyurulmadığı , ailelerin haberi rızası olmadan zaten geçerli bir şey değil zaten ilk yaptığım tüm yorumları geri alıyorum siz gerçekten hatalısınız ve adamı kandırmışsınız ve hala buna kılıf arıyorsunuz

Bende aynı dusuncedeyim, karşı tarafı ezmek için söylenmis bir söz kesinlikle.
Asla. Ben ne olursa olsun hiç onu çocuk konusunda ameliyat olduğu konusunda ezmedim yüzüne vurmadim çünkü ALLAH korusun böylebirşey benimde basima gelebilirdi hep böyle düşündüm yüzüne vurmak için söylemedim

Biz daha boşanma kelimesini kullanmadan direk duyurur ve niye bosaniyorsunuz dediklerinde bunu söyler diye korkuyorum
Öyle yaparsa sizde kendinizi savunun yalan atıyor iftira atıyor çocuk olmuyor diye kabatin bende olduğunu düşünüyor benden bosanmak istiyo bende kabul etmiyorum die beni tehdit ediyor seni rezil ederim böyle böyle yapmış bakirecdegildi derim diye tehdit ediliyorum dersiniz. Ve 3 yıllık evliyim bu zamana kadar böyle birşey kimseduymadimi sizegore de iftara değil mi dersiniz kendinizi korursunuz

karanlikta yaptiklarimiza say demekle ne demek istemis anlamadim ki ben hala

Bekarete bu kadar düşkün birine çekirdek çiftlerken değilde son nefesimi verirken zor cesaret ederdim heralde

Keske agzindan bu pat diye ciktiktan sonra verdigi tepkiden oturu saka yaptim sen bunu nasil ciddoye alirsin diye ustune gitseydin. O kadar zaman gecmis boyle konular sadece sizin aranizi.bozar.

Bende aynı dusuncedeyim, karşı tarafı ezmek için söylenmis bir söz kesinlikle.
İşi zor kocası onu rezil ederse mecbur oda kendini korumasui lazım gerekirse çocuk olmuyor die ifrltirs atio desin yoksa bu iş kötü olur

Ben bir erkek olsam asla evleneceğim kişinin benden önce ne yaptığına bakmam önemsemem seversem genelevden de çıkartırım yeter ki dürüst olsun ama şu var o kişi karşıma geçip imam nikahı kıydım öyle yaptım derse yani derim ki sen Allahı bile kandırmaya çalışıyorsun ben senden korkarım gerek yok benden uzak dur

karanlikta yaptiklarimiza say demekle ne demek istemis anlamadim ki ben hala
Yani karanlıkta yapınca kan geldiyse görememişsindir ondan şimdi beklediğin kanı sorgulama karanlıkta gelmiştir gibilerinden kandırma

Hangi konunun sonu "sanki başkasıyla yattığımı bilmiyorsun" a gelebilir? Üstelik nasıl oldu anlamadım nereden geldik buraya bilmiyorum demişsiniz Bununla alakasız konuşurken demek ki birşekilde bu konuya da değinmişsiniz ama ne olursa olsun adam bilse bile sizin o şekilde söylemeniz de ayrı bi saçma geldi bana. Ne gerek var ki böyle birşeyi eşinize söylediniz? Bilse bile ne gerek vardı? Olmuş bitmiş geçmiş yani..

Eşiniz de zaten ayrı bi enteresan yıllar önce olmuş bitmiş birşey üstelik o sizin hayatınızda yokken olan birşeyin davasını görüyor olması.. Onu da bilemedim.. Ama düşününce adamın şunu deme hakkı da oluyor sanki "bana evlenmeden deseydin seninle evlenmezdim ya da bilerek evlenirdim beni kandırmış oldun" bu konuda da adam haklı. Herkes de aynı düşünmek aynı şeyi kabul etmek zorunda değil..

Sonuç olarak.. Eşiniz şuan sinirli.. Ama eminim geçecek.. Şuan sesinizi çıkarmayın o sakinleşince mantıklı bir karar verecektir. Evi falan da terk etmeye kalkmayın bence. İlk kez duyduysa bir de karşı biriymiş tabi öfkelenmesi normal ama olmuş bitmiş birşey için evliliğini bitireceğini ben sanmıyorum sizde sakin olun şuan..

Meraktan öleceğim nasıl geldi konu oraya neden yattığımi bilmiyormusun neden dediniz aciklasaniz uyuyamıyorum meraktan

İşi zor kocası onu rezil ederse mecbur oda kendini korumasui lazım gerekirse çocuk olmuyor die ifrltirs atio desin yoksa bu iş kötü olur
Yapmaz kocası yapacak olsa al biletini git demezdi kan beynine sıçradıgi anda yapmadiysa sonradan yapmaz..

Ne kolay kadın boşamak ya, siz bir yere gitmeyin çok istiyorsa kendisi gitsin evden. Sessizce bekleyin gittikten sonra, arayıp sormayın. Boşanma davası açarsa kendisi açsın. Tamamen pasif kalın. Allah yardımcınız olsun ama öyle kolay olmamalı eş boşamak, biletini al git demek. Siz o adam için şehrinizi, ailenizi, dostlarınızı bırakıp yeni bir düzende yaşamaya başladınız. Bunlar zaten zor şeyler. Gidecekse ona kapıyı siz gösterin. Geçmişiniz hakkında daha fazla kimseye bahsetmeyin, tövbe edin, tövbe günahları temizler.

Bekarete bu kadar düşkün birine çekirdek çiftlerken değilde son nefesimi verirken zor cesaret ederdim heralde
işin enteresan tarafi eşinin bekarete bu kadar onem verdigini 4 sene sonra ögrenmek yada onem verdigini bilipte kalkip bilmiyomusunsa sanki baskasiyla yattigimi diyebilmek.
adam babasiyla tehdit etmese suan bu konuyu acma geregi bile duymayacakti.
umrunda olan adam degil suan babanin duyma ihtimali.
artik babasinada imam nikahliydik iliskiye girdik der.

Hanımefendi siz iyi misiniz? Bunca yıl saklamışsınız adamdan birden bire şakkadanak yok nikah kıydım yok biriyle yattım bilmiyor musun sanki diye gayet pişkin bir tavırla söylemeniz anlatış şekliniz beni bile rahatsız etti hala doğru ki diyorsunuz rahatça. Madem sorun değildi bu kadar paylaşabiliyordunuz en başında söyleseydiniz ha eşinizin tavrından pek hoş karşılamayacağı zaten belliymiş de sizin bunu anlamayıp bunca sene sonra bu kadar rahat bir üslupla dökülmenizz bilemedim doğrusu garip bir durumm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…