- Konu Sahibi Ataabetull
-
Aynen öyle evet biz nisanliyken birlikte olduk evlendikten sonra kan gelmedi diye bir kaç kez laf arasında dedi bende karanlıkta yaptıklarımıza say demiştim sonraki zamandada kan geldi veya gelmedi diyip sonrasında ne söylediğini hatirlamiyorum komu kapanıp gitti
Hanımefendi siz gerçekten normal değilsiniz ve yaptıklarınıza kılıf arıyorsunuz o imam nikahı siz biriyle rahat rahat cinsel birliktelik yaşayın diye değil siz resmen yaptıklarınıza kılıf buluyorsunuz başka bir şey değil bu ben bir deist olarak sizin gibi imam nikahı kıyma nezaketini gösterip sonra birlikte olacak kadar müslüman bir kadına şunu öğretmek isterim imam nikahı duyurulmadığı , ailelerin haberi rızası olmadan zaten geçerli bir şey değil zaten ilk yaptığım tüm yorumları geri alıyorum siz gerçekten hatalısınız ve adamı kandırmışsınız ve hala buna kılıf arıyorsunuzAma bu doğru ki yattığım biriyle imam nikahı kiydirmistik bana kötü davranınca ayrıldık mehir hakkı olmadığı için de zaten nikah geçerli sayılmıyor mehir hakkını verip dediğini yapıp bende ayrıldıktan sonra onu harcasaydim geçerli olurdu ama öyle birşey yok o yüzden gecersiz
Asla. Ben ne olursa olsun hiç onu çocuk konusunda ameliyat olduğu konusunda ezmedim yüzüne vurmadim çünkü ALLAH korusun böylebirşey benimde basima gelebilirdi hep böyle düşündüm yüzüne vurmak için söylemedimBende aynı dusuncedeyim, karşı tarafı ezmek için söylenmis bir söz kesinlikle.
Öyle yaparsa sizde kendinizi savunun yalan atıyor iftira atıyor çocuk olmuyor diye kabatin bende olduğunu düşünüyor benden bosanmak istiyo bende kabul etmiyorum die beni tehdit ediyor seni rezil ederim böyle böyle yapmış bakirecdegildi derim diye tehdit ediliyorum dersiniz. Ve 3 yıllık evliyim bu zamana kadar böyle birşey kimseduymadimi sizegore de iftara değil mi dersiniz kendinizi korursunuzBiz daha boşanma kelimesini kullanmadan direk duyurur ve niye bosaniyorsunuz dediklerinde bunu söyler diye korkuyorum
karanlikta yaptiklarimiza say demekle ne demek istemis anlamadim ki ben halakaranlıkta yaptıklarımıza say demiş resmen . Adam kendini nasıl nasıl salak gibi hissetmiştir onca zaman . Belki başta konuşulsa bu durumu kabullenmeyecek biri bile sevdiği için sevdiği kişi ondan gizlemeyip dürüstce dile getirdiği için bunu geçmişteki bi hatası olarak kabul edip sindirecekti
Bekarete bu kadar düşkün birine çekirdek çiftlerken değilde son nefesimi verirken zor cesaret ederdim heraldebende merak ediyorum acikcasi ama bence o kadar sacma bir konudan o konusmaya gelindi ki bayan bunu buraya bile yazamadi.
dusunuyorum dusunuyorum gercekten bunu soyleyecek sahnenin gelistigi konuyu bulamiyorum.
gozumde canlanan tek sey cekirdek citlerken cinsellik bekaret vs hakkinda her hangi bir sekilde konusurken adamin ensesine saplak g.te patlak pozisyonun da soylenmis gibi bir sey canlaniyor gozumde
Bende aynı dusuncedeyim, karşı tarafı ezmek için söylenmis bir söz kesinlikle.işi
Keske agzindan bu pat diye ciktiktan sonra verdigi tepkiden oturu saka yaptim sen bunu nasil ciddoye alirsin diye ustune gitseydin. O kadar zaman gecmis boyle konular sadece sizin aranizi.bozar.Herkese hayırlı akşamlar.
Ben birçok konu açmıştım belki bilen vardır özet geceyim ben 2016 da nisanlanp 2017de evlendim . Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 defa aşılama yaptırdık ikiside tutmadı . Tüp bebek düşünüyorduk takı bugüne kadar. Biraz önce saçma sapan nedenden dolayı konu açıldı ve ben biran boş bulunup sanki bilmiyor musun daha önce biriyle yattigimi dedim ki nisanliykende birlikte olmuştuk bunca zamandr evliyiz biliyor sandım kan gelmedi diyip sürdü sonrada gelip gelmemesi önemli değil deyip kaldı bunca zaman sonra ben anladı sandım ve biraz önce de sanki bilmiyor mus gibi davranma dedim ne yi biliyorum dedi cildirdi bu laf burdan çıkmayacak anlat dedi tane tane konuştum sonrada 1 defa birlikte oldum cahilligimdi 1 damla kan için namussuz mu sayacaksin bu mu namus demek beni tanimadinmi dedim (geçmişte 1 kişiyle değil aptalligim yüzünden bir kaç kişiyle olmuştum tabiki yıl araliklariyla) tabiki namus demek dedi cildirdi bütün akrabalarima hatta bacima bile bu halti yemiş deseler inanırım ama sana konduramiyorum dedi ailem istanbulda yaşıyor biletini al git gözümün önünden kaybol dedi masaya da bilet parası bıraktı bu gidiş biletin sakın geri dönme yatakta yatmayacaksn dedi şimdi ben diğer odada yatıyorum o yatak odasında yatıyor parayı elime alıp tekrar masaya firlattim benim senin parana ihtiyacım yok dedim parayı aldı gitti şimdi ayrı odalardayiz benim ne yapmam gerekiyor
İşi zor kocası onu rezil ederse mecbur oda kendini korumasui lazım gerekirse çocuk olmuyor die ifrltirs atio desin yoksa bu iş kötü olurBende aynı dusuncedeyim, karşı tarafı ezmek için söylenmis bir söz kesinlikle.
Ben bir erkek olsam asla evleneceğim kişinin benden önce ne yaptığına bakmam önemsemem seversem genelevden de çıkartırım yeter ki dürüst olsun ama şu var o kişi karşıma geçip imam nikahı kıydım öyle yaptım derse yani derim ki sen Allahı bile kandırmaya çalışıyorsun ben senden korkarım gerek yok benden uzak durkaranlıkta yaptıklarımıza say demiş resmen . Adam kendini nasıl nasıl salak gibi hissetmiştir onca zaman . Belki başta konuşulsa bu durumu kabullenmeyecek biri bile sevdiği için sevdiği kişi ondan gizlemeyip dürüstce dile getirdiği için bunu geçmişteki bi hatası olarak kabul edip sindirecekti
Yani karanlıkta yapınca kan geldiyse görememişsindir ondan şimdi beklediğin kanı sorgulama karanlıkta gelmiştir gibilerinden kandırmakaranlikta yaptiklarimiza say demekle ne demek istemis anlamadim ki ben hala
Hangi konunun sonu "sanki başkasıyla yattığımı bilmiyorsun" a gelebilir? Üstelik nasıl oldu anlamadım nereden geldik buraya bilmiyorum demişsinizHerkese hayırlı akşamlar.
Ben birçok konu açmıştım belki bilen vardır özet geceyim ben 2016 da nisanlanp 2017de evlendim . Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 defa aşılama yaptırdık ikiside tutmadı . Tüp bebek düşünüyorduk takı bugüne kadar. Biraz önce saçma sapan nedenden dolayı konu açıldı ve ben biran boş bulunup sanki bilmiyor musun daha önce biriyle yattigimi dedim ki nisanliykende birlikte olmuştuk bunca zamandr evliyiz biliyor sandım kan gelmedi diyip sürdü sonrada gelip gelmemesi önemli değil deyip kaldı bunca zaman sonra ben anladı sandım ve biraz önce de sanki bilmiyor mus gibi davranma dedim ne yi biliyorum dedi cildirdi bu laf burdan çıkmayacak anlat dedi tane tane konuştum sonrada 1 defa birlikte oldum cahilligimdi 1 damla kan için namussuz mu sayacaksin bu mu namus demek beni tanimadinmi dedim (geçmişte 1 kişiyle değil aptalligim yüzünden bir kaç kişiyle olmuştum tabiki yıl araliklariyla) tabiki namus demek dedi cildirdi bütün akrabalarima hatta bacima bile bu halti yemiş deseler inanırım ama sana konduramiyorum dedi ailem istanbulda yaşıyor biletini al git gözümün önünden kaybol dedi masaya da bilet parası bıraktı bu gidiş biletin sakın geri dönme yatakta yatmayacaksn dedi şimdi ben diğer odada yatıyorum o yatak odasında yatıyor parayı elime alıp tekrar masaya firlattim benim senin parana ihtiyacım yok dedim parayı aldı gitti şimdi ayrı odalardayiz benim ne yapmam gerekiyor
Ben bir erkek olsam asla evleneceğim kişinin benden önce ne yaptığına bakmam önemsemem seversem genelevden de çıkartırım yeter ki dürüst olsun ama şu var o kişi karşıma geçip imam nikahı kıydım öyle yaptım derse yani derim ki sen Allahı bile kandırmaya çalışıyorsun ben senden korkarım gerek yok benden uzak dur
Meraktan öleceğim nasıl geldi konu oraya neden yattığımi bilmiyormusun neden dediniz aciklasaniz uyuyamıyorum meraktanAsla. Ben ne olursa olsun hiç onu çocuk konusunda ameliyat olduğu konusunda ezmedim yüzüne vurmadim çünkü ALLAH korusun böylebirşey benimde basima gelebilirdi hep böyle düşündüm yüzüne vurmak için söylemedim
Yani gelmişse o karanlıkta sen görmemişsindir şimdi niye soruyorsun demek istemiş direk bakire olduğunu söylemiş benim görüşüme görekaranlikta yaptiklarimiza say demekle ne demek istemis anlamadim ki ben hala
Yapmaz kocası yapacak olsa al biletini git demezdi kan beynine sıçradıgi anda yapmadiysa sonradan yapmaz..İşi zor kocası onu rezil ederse mecbur oda kendini korumasui lazım gerekirse çocuk olmuyor die ifrltirs atio desin yoksa bu iş kötü olur
işin enteresan tarafi eşinin bekarete bu kadar onem verdigini 4 sene sonra ögrenmekBekarete bu kadar düşkün birine çekirdek çiftlerken değilde son nefesimi verirken zor cesaret ederdim heralde
Hanımefendi siz iyi misiniz? Bunca yıl saklamışsınız adamdan birden bire şakkadanak yok nikah kıydım yok biriyle yattım bilmiyor musun sanki diye gayet pişkin bir tavırla söylemeniz anlatış şekliniz beni bile rahatsız etti hala doğru ki diyorsunuz rahatça. Madem sorun değildi bu kadar paylaşabiliyordunuz en başında söyleseydiniz ha eşinizin tavrından pek hoş karşılamayacağı zaten belliymiş de sizin bunu anlamayıp bunca sene sonra bu kadar rahat bir üslupla dökülmenizz bilemedim doğrusu garip bir durummAma bu doğru ki yattığım biriyle imam nikahı kiydirmistik bana kötü davranınca ayrıldık mehir hakkı olmadığı için de zaten nikah geçerli sayılmıyor mehir hakkını verip dediğini yapıp bende ayrıldıktan sonra onu harcasaydim geçerli olurdu ama öyle birşey yok o yüzden gecersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?