- 18 Ocak 2021
- 1.546
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Soru sorarsa yine geçmişinizle ilgili yalan söylemeyin, ama konuyu bir şekilde kapatın. Eşelemesine izin vermeyin. Şeytan geçmişinizle oyalamasın sizi. Geleceğe bakın, eşinizin de geleceğe bakmasını sağlamak için dik durun. Allah yardımcınız olsun. Evinizden çıkmayın, istiyorsa kendisi gitsin evden...Çok teşekkür ederim
Ay daha hiç banlanmadım da ayıptır söylemesi dikkat ediyorumbundan banlanmazsin
ama ben burda kalmaya devam edersem kesin banlanirim bu konuda
Ben konuda orayı atlamışım eve kan gelmediği dediği zaman söylenmesi taraftarıyım hatta konu oraya gelene kadar ima edilir yani karşı taraf bir şekilde bilir bu benim gözümde erkeğin kabul etmesi gereken hoş görmesi gereken bir şey değil benim gözümde haddine bile düşmeyecek bir şey herkesin kendi kayatı var kimseye kendimi böyle sorgulatmam bu yüzden konu sahibine boşan diyorum böyle bir adamı baba yapmazdım ( bu arada konudan bağımsız ama avatara gifi sadece pro üyeler mi koyabiliyor)
Bence senden çocuğum olmuyor bak böyle böyle ameliyatta oldun ama bir işe yaramadı . Önceden filanca vardı hayatımda o olsaydı şimdiye ikinciye hamile kalırdım demiş olabilir . Adam da o kim vs derken her şeyi anlatmış olabilir .Yapacak birşey bırakmamışsiniz ki .dürüst değilsiniz kusura bakmayın ne eşinize. Ne buradakilere neden bu cümleyi ne gerekçeyle kullandığınızı aciklamiyorsunuz ?
Hah aynen böyle oldu ışteMadem konu sahibinin eşi bekarete çok önem veriyordu o zaman evlenmeden önce daha önce birliktelik yaşayıp yaşamadığını sorsaydı diyenler olmuş da adam zaten bir kaç kere bu konuyu gündeme getirmiş.Nişanlıyken, bir kaç kere birlikte olduk ama senden kan gelmedi demiş.Konu sahibi de karanlıkta yaptıklarımıza say diyerek sanki kan geldiğini ama eşinin karanlıkta görmediğini ima etmiş.Yani adamı gayet de kandırmış.Bir de kan gelmeyince “eşimin önceden birliktelik yaşadığımı anladığını düşünmüştüm” diyorKonu sahibi bence nişanlıyken müstakbel eşinde bakire olduğu izlenimi yaratmış.Adamcağız da yıllar sonra gereksiz bir şekilde ve saçmasapan bir üslupla ortaya çıkan gerçek karşısında hayal kırıklığına uğramış.Eş kişisinin öfkesini anlamak ve hak vermekle birlikte tabi ki şiddet içerikli söylemlerini doğru bulmuyorum.
aman sen banlansan nolur 2 gun sonra burdasinAy daha hiç banlanmadım da ayıptır söylemesi dikkat ediyorumKonuda kalıncayacak gibi değil şimdi yani ama siz yinede can güvenliğiniz açısından olay yerini terk edin vukuatlı olduğunuzu biliyorum
Nişanlıyken imam nikahınız yoktu dimi?
Adam nikahında olmayan birisiyle birlikte oldu yani, ee madem bunu kendisi için normal görüyor senin için neden normal değilmiş?
En başından beri böyle tahmin ettim zaten ben de.
Böyle adaletsiz, kendine gelince herşey helal sana gelince herşey haram diyen ikiyüzlü, cinsiyetçi, erkek doğdu diye kendini bi halt sanan, ilk ben olacağım yobazı bi adamla zaten evli kalma, bu adamı çocuğunun babası da yapma, bu adamın yetiştirdiği çocuklar olmasın mümkünse toplumda.
Tekrar diyorum bu adamın karşısında eğilme eğilme eğilme, bunu boşa gitsin, gerekirse ailene inkar edersin.
Yani dedikleriniz genel anlamda doğru tabiki ama bu konu sahibi için geçerlimi bilemiyoruz tabiki tek bildiğim büyük bir talihsizlik yaşadığıkonu sahibi için karmanın işlediğini duşunuyorum, belki zamanında birilerinin boşanması hoşuna gitti, ya da birini namus meselesi hakkında kınadı bu geldi başına. böyle saçma birdenbire olan şeylerde karmanın işlediğini duşunurum hep.
what goes around comes around demişler.
benim hayatımda başıma gelen saçma şeylerin kaynağını hep bunda ararım. insanın kötu olmasını engelleyen bir duşunce sistemi olduğu için manevi açıdan da işe yarıyor:)
Hahaah ban benden sorulur diyorsun yani eee bünye alışmış bir zaman sonra ban istiyoraman sen banlansan nolur 2 gun sonra burdasinben ban güzeli bi ginince 10 gun gelemiyorum.ayda bir boyle konulara denk gelip kendimi tutamiyorum
aynen, kesin bir tuhaflik vardir öldüm de haberim yok heralde diyorumHahaah ban benden sorulur diyorsun yani eee bünye alışmış bir zaman sonra ban istiyor
Bahçelerde maydanoz,konu sahibi için karmanın işlediğini duşunuyorum, belki zamanında birilerinin boşanması hoşuna gitti, ya da birini namus meselesi hakkında kınadı bu geldi başına. böyle saçma birdenbire olan şeylerde karmanın işlediğini duşunurum hep.
Ben iki kere ban yedim 2 gün susayım bari tadını biliyorumaman sen banlansan nolur 2 gun sonra burdasinben ban güzeli bi ginince 10 gun gelemiyorum.ayda bir boyle konulara denk gelip kendimi tutamiyorum
Çıttt bence size bişe olmazzz dokuz (b)anlısınız siz ölemezsinizaynen, kesin bir tuhaflik vardir öldüm de haberim yok heralde diyorum
Bencede kışkırtmak için söylenmiş bir sözBence senden çocuğum olmuyor bak böyle böyle ameliyatta oldun ama bir işe yaramadı . Önceden filanca vardı hayatımda o olsaydı şimdiye ikinciye hamile kalırdım demiş olabilir . Adam da o kim vs derken her şeyi anlatmış olabilir .
Hah aynen böyle oldu ışte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?