Lutfen akıl verin galiba bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim
Soru sorarsa yine geçmişinizle ilgili yalan söylemeyin, ama konuyu bir şekilde kapatın. Eşelemesine izin vermeyin. Şeytan geçmişinizle oyalamasın sizi. Geleceğe bakın, eşinizin de geleceğe bakmasını sağlamak için dik durun. Allah yardımcınız olsun. Evinizden çıkmayın, istiyorsa kendisi gitsin evden...

bundan banlanmazsin
ama ben burda kalmaya devam edersem kesin banlanirim bu konuda
Ay daha hiç banlanmadım da ayıptır söylemesi dikkat ediyorum Konuda kalıncayacak gibi değil şimdi yani ama siz yinede can güvenliğiniz açısından olay yerini terk edin vukuatlı olduğunuzu biliyorum

konuyu açarken ilk cümleniz eşinizin ameliyatı, yani eşim eksik, kısır anlamında bir cümle, ondan kaynaklı çocuğunuzun olmaması ve aşılama deneyimleri sonra da asıl olayı anlatmışsınız.

Eşinize yalan söylemişsiniz, bakire makire bunların hepsi bahane, seven erkek bakire değil diye vazgeçmez. Ama seven erkek eşi yalancı olursa vazgeçer, ben vazgeçerdim, sizden haber almak istemezdim, sizin gibilerden hep korktum, korkarım da. Bence bavulunuzu hazırlamaya başlayın, evlenirken getirdiğiniz önemsediğiniz eşyaları alın. Daha fazla konuşmayın, açıklama da yapmayın, hak ettim bunu deyip sessizce ayrılın sabah. Ailenize söylerse sonuçlarına katlanırsınız. Bunu gerçekten hak ettiniz. Kusura bakmayın.

Bence de herkesin geçmişi kendine. Ben, benim geçmişimin sorgulanmasına izin vermem. Sorgulamak derken hesap sormaktan bahsediyorum. Sorulursa söylerim ki sormadan da anlar zaten hayata bakışımı bilecek kadar tanıdıysa. Kendisine uymuyorsa gidebilir. Bunun derdine düşmem.
Ama hiç kimseyle birlikte olmamış biri kendisi gibi biriyle evlenmek isteyebilir. O zaman karşıdaki sormasa bile bunu söylemek gerektiğini ya da en azından bu konuya bakışının iyice anlaşılması gerektiğini düşünüyorum.
Konu sahibi biliyormuş eşinin bu konuyu önemsediğini. Ve eşi kimseyle birlikte olmamış. Böyle birinin seçim şansını elinden almak da doğru değil. Söyleyip kararı ona bırakmalıydı. Sırf evlenmek uğruna olmadığı biri gibi davranmış. Bu durumda eşi haklı bence.

+
Pro olmadan önce koymuştum avatarı. Google'da direkt gif bulup koydum ama boyuttan dolayı sanırım, hepsi uymuyor. Birkaç denemeden sonra bu uydu.

Yapacak birşey bırakmamışsiniz ki .dürüst değilsiniz kusura bakmayın ne eşinize. Ne buradakilere neden bu cümleyi ne gerekçeyle kullandığınızı aciklamiyorsunuz ?
Bence senden çocuğum olmuyor bak böyle böyle ameliyatta oldun ama bir işe yaramadı . Önceden filanca vardı hayatımda o olsaydı şimdiye ikinciye hamile kalırdım demiş olabilir . Adam da o kim vs derken her şeyi anlatmış olabilir .

Az çok adamın huyunu bilerek ne diye böyle hassas bir konuyu açtın ki? Ayrıca kan gelmemiş,evet bekâretin yok dememiş üzerini örtmüşken şimdi ne cesaretle bu konuyu pat pat adamın yüzüne vurdun? Sakinleşmesini bekle ve özür dile bence. Düzgünce anlat belki sınırı geçince herşey düzelir. Düzelmezsede ailenin yanına dön yapacak pek birşey yok.

Hah aynen böyle oldu ışte

Ay daha hiç banlanmadım da ayıptır söylemesi dikkat ediyorum Konuda kalıncayacak gibi değil şimdi yani ama siz yinede can güvenliğiniz açısından olay yerini terk edin vukuatlı olduğunuzu biliyorum
aman sen banlansan nolur 2 gun sonra burdasin ben ban güzeli bi ginince 10 gun gelemiyorum.ayda bir boyle konulara denk gelip kendimi tutamiyorum

sen feminizmi tamamen yanlış anlamışsın bacım.
adama göre herşey helal değilmiş, adam nasılsa nişanlıyız bir kaç aya evleniriz gözuyle bakmış. adamın inanç sistemine göre çok bir tutarsızlığı yok. kadın adamı karanlıkta yaptıklarına say diyerek kandırmış. beğenin beğenmeyin adam inanç sistemiyle tutarlı bir hayat yaşamış, ilk öptuğu elini tuttuğu kadın bu kadın. herkesle birlikte olup ben bakire istiyorum dememiş. adamı bakireyim diye kandırmasını geçtim, hadi orası neyse. ama adamın karşısına geçip de sanki bilmiyon başkasıyla yattığımı demek normal mi?
ilk söylediklerimle çelişmeyeyim diye çok kasıyosun da, bunun mantığına senin bile inanmadığın belli.

Yani dedikleriniz genel anlamda doğru tabiki ama bu konu sahibi için geçerlimi bilemiyoruz tabiki tek bildiğim büyük bir talihsizlik yaşadığı

Bahçelerde maydanoz,
Gel bize bazı bazı,
Ben annemi özledim,
Yaşasın Cumhuriyet.

Sizin yorum da konuyla aynen bu dizeler kadar alakalı oldu.
Gerçekten şu durumla bu söylediğinizin ne ilgisi var.
Sizin yorumlarınıza bakıyorum da beyin yakan yorumlar listesinde top 3'ü zorlarsınız.

Bencede kışkırtmak için söylenmiş bir söz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…