- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi Ataabetull
-
neyse ben gidiyorum bu konudan kendinize iyi bakın beni özleyin gidersem.Ben iki kere ban yedim 2 gün susayım bari tadını biliyorum
Bahçelerde maydanoz,
Gel bize bazı bazı,
Ben annemi özledim,
Yaşasın Cumhuriyet.
Sizin yorum da konuyla aynen bu dizeler kadar alakalı oldu.
Gerçekten şu durumla bu söylediğinizin ne ilgisi var.
Sizin yorumlarınıza bakıyorum da beyin yakan yorumlar listesinde top 3'ü zorlarsınız.
Ne dedin ki beş kaçırmışım orayıneyse ben gidiyorum bu konudan kendinize iyi bakın beni özleyin gidersem.
bir denizz vardi pisi pisine gitti yine diyin
Ben felsefeyi iyi bilirim de siz hiç anlamamışsınız.sen feminizmi tamamen yanlış anlamışsın bacım.
adama göre herşey helal değilmiş, adam nasılsa nişanlıyız bir kaç aya evleniriz gözuyle bakmış. adamın inanç sistemine göre çok bir tutarsızlığı yok. kadın adamı karanlıkta yaptıklarına say diyerek kandırmış. beğenin beğenmeyin adam inanç sistemiyle tutarlı bir hayat yaşamış, ilk öptuğu elini tuttuğu kadın bu kadın. herkesle birlikte olup ben bakire istiyorum dememiş. adamı bakireyim diye kandırmasını geçtim, hadi orası neyse. ama adamın karşısına geçip de sanki bilmiyon başkasıyla yattığımı demek normal mi?
ilk söylediklerimle çelişmeyeyim diye çok kasıyosun da, bunun mantığına senin bile inanmadığın belli.
Yarın işe gitmiyorsa çantanızı toplayın belki yumuşar sinirleri yumysamistr sizi öyle. Gördükçe vazgeçer düşünür millet ne der diye ne oldu falanArkadaşlar lütfen olan oldu bu saatten sonra ne yapmam gerek onu söyleyin
çünkü böyle konular hep toplu ban getirir kk daNe dedin ki beş kaçırmışım orayı
Ben felsefeyi iyi bilirim de siz hiç anlamamışsınız.
Kadin da birlikte olduğuyla imam nikahı kıydım artık dini olarak evliyim , resmi olarak da evleneceğiz nasılsa diye düşünmüş?
Erkek deyince süper masum, kadın böyle deyince mi tü kaka?
Kadın olarak ne alıp veremediğiniz var hemcinslerinizle. Kadın kadar taş düşsün bütün kadın düşmanlarının başına!
Sen resmen saklamissin. Adami salak yerine koymussun.Aynen öyle evet biz nisanliyken birlikte olduk evlendikten sonra kan gelmedi diye bir kaç kez laf arasında dedi bende karanlıkta yaptıklarımıza say demiştim sonraki zamandada kan geldi veya gelmedi diyip sonrasında ne söylediğini hatirlamiyorum komu kapanıp gitti
Yok gerçekten doğru ilk birlik ye olduğundaki acemiligi öpüşmeyi bilmediği çok belliydi o yuzden bakirdi biliyorum ya insanları anlamıyorum ben evlenmiş boşanmış yada cocugumla ortada kalmış biride olabilirdim illede 1 damla kan bu kadar mi önemli bunlar olup evlenen yokmuş sanki
Kaçalım kaçalım o zamançünkü böyle konular hep toplu ban getirir kk da
birisi çikar şoyle yaptim ama haşa tövbe bismillah der, her naneyi yiyip bunun arkasina siginan insanlara ayar olan tiplerde (bakınız ben )sazan gibi atlar keklik gibi avlanir.
henuz ban yiyecek bir cevap yazmadim ama bellide olmaz yani
Herkese hayırlı akşamlar.
Ben birçok konu açmıştım belki bilen vardır özet geceyim ben 2016 da nisanlanp 2017de evlendim . Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 defa aşılama yaptırdık ikiside tutmadı . Tüp bebek düşünüyorduk takı bugüne kadar. Biraz önce saçma sapan nedenden dolayı konu açıldı ve ben biran boş bulunup sanki bilmiyor musun daha önce biriyle yattigimi dedim ki nisanliykende birlikte olmuştuk bunca zamandr evliyiz biliyor sandım kan gelmedi diyip sürdü sonrada gelip gelmemesi önemli değil deyip kaldı bunca zaman sonra ben anladı sandım ve biraz önce de sanki bilmiyor mus gibi davranma dedim ne yi biliyorum dedi cildirdi bu laf burdan çıkmayacak anlat dedi tane tane konuştum sonrada 1 defa birlikte oldum cahilligimdi 1 damla kan için namussuz mu sayacaksin bu mu namus demek beni tanimadinmi dedim (geçmişte 1 kişiyle değil aptalligim yüzünden bir kaç kişiyle olmuştum tabiki yıl araliklariyla) tabiki namus demek dedi cildirdi bütün akrabalarima hatta bacima bile bu halti yemiş deseler inanırım ama sana konduramiyorum dedi ailem istanbulda yaşıyor biletini al git gözümün önünden kaybol dedi masaya da bilet parası bıraktı bu gidiş biletin sakın geri dönme yatakta yatmayacaksn dedi şimdi ben diğer odada yatıyorum o yatak odasında yatıyor parayı elime alıp tekrar masaya firlattim benim senin parana ihtiyacım yok dedim parayı aldı gitti şimdi ayrı odalardayiz benim ne yapmam gerekiyor
Yatak odasına grdim uyuyor birkaç eşya aldım çıktım bir valiz hazirladim kabanimi botumu kapının önüne koydum eğer dur derse dururum ama eher diretdiretip istemiyorum git diye tekrar derse mecbur gideceğimSen resmen saklamissin. Adami salak yerine koymussun.
Bir de kac yil sonra kalkip pat diye sanki bilmiyor musun baskasiyla yattigimi demissin.
Ben bekareti onemseyen biri degilim ama esinin yerinde olsam bugeceyi bile ayni cati altinda gecirmezdim seninle.
Ay nereden bu kadar emin oluyorsunuz?Bekarete çok çok önem veren birisi ve onun ilk konuştuğu tanıştığı birlikte olduğu öptüğü herşeyinde en ilkiydim
Evet seviyorum ama yarın biletini al git gözümün önünde olma sen gitmezsen ben giderim iyi olmaz diyor ve biraz önce biri bu sayfada eşyalarını topla eğer görürse belki yumuşar demis bende topladım kabanimi ve botumu valizi kaldığım odanın kapının önüne koydum sabah giderken ise mutlaka görecektir gidersem tamamen soguyup bitirmesibden herkese rezil olmaktan korkuyorum gitmesem iyi olmaz diyor ne yapayım bilemedimEşin sonuna kadar haklı. Sen de hem haksızsın hem de eşini seviyosun. O da seni seviyordur muhakkak. Sakın gitme bu evlilikten vazgeçme. Sen gidersen biter. Ama o giderse hiç bir yere sığmayıp yine evine döner.. Bir kaç gün üstüne gtme kafasını toplasın sonra pişmanlığını hatanı kabul ederek yapıcı konuş alttan al. Yumuşamaya başlayınca da net bir şekilde konuyu halledip ebediyyen kapayın.
“Seni de bekaretini de ...” diyip, git bari. En azından benim için soğusun.Yatak odasına grdim uyuyor birkaç eşya aldım çıktım bir valiz hazirladim kabanimi botumu kapının önüne koydum eğer dur derse dururum ama eher diretdiretip istemiyorum git diye tekrar derse mecbur gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?