Lutfen akıl verin galiba bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben konu sahibi böyle yapmıştır demedim dikkat ederseniz, karmaya çok inanıyorum birden olan olaylarda buna bağlarım dedim. belki karma işlemiştir onun için dedim.

top 3 u zorlarım belki ama kesinlikle 1. olamam, şampiyon belli bu konudaki yorumlarınızla ahahhahaaaa.

Ben felsefeyi iyi bilirim de siz hiç anlamamışsınız.
Kadin da birlikte olduğuyla imam nikahı kıymış, artık dini olarak evliyim , resmi olarak da evleneceğiz nasılsa diye düşünmüş belki?
Erkek deyince süper masum, kadın böyle deyince mi tü kaka?
Kadın olarak ne alıp veremediğiniz var hemcinslerinizle. Kadın kadar taş düşsün bütün kadın düşmanlarının başına!

Arkadaşlar lütfen olan oldu bu saatten sonra ne yapmam gerek onu söyleyin
Yarın işe gitmiyorsa çantanızı toplayın belki yumuşar sinirleri yumysamistr sizi öyle. Gördükçe vazgeçer düşünür millet ne der diye ne oldu falan

Bu konuda dürüst olmalıydınız
Bekaret konusu geçtiyse inkar etmeden açıklamalıydınız
Toplumun bir kesimi tarafından hala geçerliliğini koruyan dini nikah dahi kıymış sonra ayrılmışsınız
Güya zina yapmadınız ama eşinizi kandırdınız hangisi daha günah bilemedim
Önemli olan bekaret değil dürüstlük
Bundan sonra durmayın zaten
Tatsızlık çıkmadan boşanırsanız aranızda sır olarak kalabilir ama zıtlaşırsanız bunu kullanır

Ne dedin ki beş kaçırmışım orayı
çünkü böyle konular hep toplu ban getirir kk da
birisi çikar şoyle yaptim ama haşa tövbe bismillah der, her naneyi yiyip bunun arkasina siginan insanlara ayar olan tiplerde (bakınız ben )sazan gibi atlar keklik gibi avlanir.
henuz ban yiyecek bir cevap yazmadim ama bellide olmaz yani

"felsefesini bildiğini de duşunmuyorum açıkçası profil resmine zeyna koymuşsun da nickinin sonuna princess eklemişsin be canım pek de felsefi olmamış prenses gibi eril kökten turetilen bir kelime ahahhaa." bu felsefesini biliyorum sözune cevabımdı.

"kadının bu eşi olan adamla birlikte olması değil sorun, gerçekten roketbilimi değil bunu ben neden anlatamıyorum.
sorun olan kadının başka biriyle birlikte olmasını gizlemesi bile değil,o da sorun ama şu sanki yattığımı bilmiyodun gibi onur kırıcı bir cumleyi kullanması asıl sorun"

kadınlarla ne alıp veremediğim olsun, nerde kadın duşmanlığımız. kendine haksızlık etme beni top 3 e sokarak, top 1 de de top 2 de de bu yorum olmalı, başlı başına bir alan hakediyor bu yorum ahhahaha.

Sen resmen saklamissin. Adami salak yerine koymussun.
Bir de kac yil sonra kalkip pat diye sanki bilmiyor musun baskasiyla yattigimi demissin.
Ben bekareti onemseyen biri degilim ama esinin yerinde olsam bugeceyi bile ayni cati altinda gecirmezdim seninle.

Gidin.
Sizi gördükçe öfkesi depreşecek.
O'nun neler hissediyor olabileceğini tahmin etmek güç değil, duyguların yakıcılığından kör sağır olmuştur, iletişim kuramazsınız.

Ama önce bir sakin olun. Sakince bir köşeye oturup bir kaç derin nefen alın. Sakinleşin.

Erkeklerin dayattığı doğrular altında yaşamaya mahkum olup, bir cinsin, diğer cinsin ne giyeceğine, ne zaman sevişeceğine, çalışıp çalışmayacağına, evden çıkıp çıkamayacağına karar veriyor olmasını düzen zanneden, doğru zanneden, ahlak zanneden; bir cinsin sevişmelerinin hesabını diğerine vermesini dürüstlük zanneden, erkek eğemen toplumun dayatmaları arasında kafası çorba olmuş insanlarla dolu bir coğrafyadasınız, hepsi bu...

Bir başka erkekle seviştiğiniz için karalar bağlayan, bunu önceden söylemeniz gerektiğini, bunun bir dürüstlük ölçüsü olduğunu düşünen, çünkü aslında evlenmenin "kadını almak", aldığı kadını "mal" gören, malına da "bekaret"i defo ölçüsü olarak belirlemiş olan herhangi bir erkekle birliktesiniz. Erkek eğemen topluma hoş geldiniz. Böylesine erkek egemen bir toplumda, sizi, aslında herhangi bir diğer erkekten başka bir şey olmayan babanızla tehdit etmesini de bu gözle görün.

Kocanızla beraber olduğunuz süre zarfında başka biriyle gizlice beraber olmadıysanız, dürüstsünüzdür.

Kendinizi kötü hissetmeyin. Böyle bir coğrafyada olduğunuz için, durumu en az hasarla toparlamak zorunda bir insan olarak kabul edin kendinizi.

Kadınların yeme içme ihtiyacını gidermesine müsaade edip, sevişme ihtiyacının erkekler öyle istiyor olduğu için ertelemesini talep eden, ertelemeyen kadını "almamakla" tehdit eden, "evlilik statüsünü" "elde edemeyen" kadına kendisini eksik, ve mutsuz hissettirecek bir düzen dayatan bir toplumda, kocanıza bunu söylemekten kaçınmak zorunda kalmış olmanızın da, sana ne lan! diyemeyecek kadar güçsüz yetiştirlmiş olmanızın da sizin suçunuz olmadığını bilin.

Gidin.
Telefon konuşmalarının kaydedilebileceğini unutmayın, bu konunun kayda geçebileceği ortamlardan uzak durun.

Kendisinden boşanmış eski karısını bile malı olarak görmeye devam edip sokak ortasında öldüren erkeklerin kural koyucu olduğu bu toplumda, öyle gerekecekse, sonuna kadar inkâr edin.

İnkar etmek durumunda kalırsanız, kendinizi "dürüst değil" hissetmeyin.

Gelecekte, konuşurken lâfınızı bilin.

Allah yardımcınız olsun.

Benim hiçbir arkadaşım bakire evlenmedi, hiçbirinin de kocası takmadı. Hiçbirinin de kocasının evlenmeden önce bakire misin diye sorduğunu sanmıyorum, çünkü öyle birşey olsaydı gelip hanzo böyle böyle sordu diye dalga geçerlerdi, eminim. Yani herkes takmıyor bu mevzuları.

Siz de zaten adamla evlenmeden önce beraber olmuşsunuz, daha ne diyeceksiniz. Ben anlamadım. Çok düşünkündüyse bekarete kendi soracaktı. Bence sizin tek suçunuz kavga esnasında konuyu ortaya atmak olmuş. Ben bunu yapmazdım. Ama gene de olayın buralara geleceğini öngöremediğinizi düşünüyorum.

Kaçalım kaçalım o zaman toplu ban yemeyelim..

Eşin sonuna kadar haklı. Sen de hem haksızsın hem de eşini seviyosun. O da seni seviyordur muhakkak. Sakın gitme bu evlilikten vazgeçme. Sen gidersen biter. Ama o giderse hiç bir yere sığmayıp yine evine döner.. Bir kaç gün üstüne gtme kafasını toplasın sonra pişmanlığını hatanı kabul ederek yapıcı konuş alttan al. Yumuşamaya başlayınca da net bir şekilde konuyu halledip ebediyyen kapayın.

Konu sahibi yazdiklarini pek onemsemiyor. Ki cımbızla cevaplari secip onu hakli goren insanalara cevap veriyor onuda gectim konunun nasil buraya geldigini o kadar insanin sormasina ragmen bi aciklik getirmiyor ozel meseleler diyip anlatmayabilirde bence konu sahibi bastan sona kadar hatali olup kendini hakli cikarma yolunda birde adama iftira at cocuk olmuyor diye boyle iftira atiyor de diyenler var o adam bunu haketmiyor hakliyken haksiz olamaz bunu Allah kabul etmez bir gun yine buda aciga cikar hatanizi kabul edin kendini hakli cikarcak mesajlar aramayin kendinize bu iliskinin duzelir bi yanida yok ki duzelmis olsa bile bir sure sonra konu acilacaktir tekrar yada en ufak bir tartismada esiniz bu konuyu acip tekrar yuzunuze vuracaktir o kadar yalan ve hatadan sonra yapabileceginiz tek dogru cantanizi alip o evden gitmektir diye dusunuyorum benim fikrim bu .

Şuan yapman gereken sadece empati.. onun gözünden bakmaya çalış, bilmiyor muydun sanki demişsin demek ki bilmiyormuş gerçekten. E bir de malum erkekler için önemli konu. Şuan sinirle hareket eder sen de aynısını yapma birkaç güne sakinleşir bence.
Umarım böyle bir şey yüzünden işler büyümez.

Ya bir de şey de olabilir. Belki o da tahmin etti bunu ama sizin söyleme tarzınız o anda çok yanlıştı.. bilemiyorum

Yatak odasına grdim uyuyor birkaç eşya aldım çıktım bir valiz hazirladim kabanimi botumu kapının önüne koydum eğer dur derse dururum ama eher diretdiretip istemiyorum git diye tekrar derse mecbur gideceğim

Evet seviyorum ama yarın biletini al git gözümün önünde olma sen gitmezsen ben giderim iyi olmaz diyor ve biraz önce biri bu sayfada eşyalarını topla eğer görürse belki yumuşar demis bende topladım kabanimi ve botumu valizi kaldığım odanın kapının önüne koydum sabah giderken ise mutlaka görecektir gidersem tamamen soguyup bitirmesibden herkese rezil olmaktan korkuyorum gitmesem iyi olmaz diyor ne yapayım bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…