- 20 Şubat 2017
- 1.663
- 6.629
- 158
- Konu Sahibi Ataabetull
-
E bunu bile bile niye evlendin bu adamlaBekarete çok çok önem veren birisi ve onun ilk konuştuğu tanıştığı birlikte olduğu öptüğü herşeyinde en ilkiydim
2 gun oldu sanirim hic mi bir sey demedi hic mi konusmak istemediYatak odasına grdim uyuyor birkaç eşya aldım çıktım bir valiz hazirladim kabanimi botumu kapının önüne koydum eğer dur derse dururum ama eher diretdiretip istemiyorum git diye tekrar derse mecbur gideceğim
"felsefesini bildiğini de duşunmuyorum açıkçası profil resmine zeyna koymuşsun da nickinin sonuna princess eklemişsin be canım pek de felsefi olmamış prenses gibi eril kökten turetilen bir kelime ahahhaa." bu felsefesini biliyorum sözune cevabımdı.
Olurmu bu akşam oldu olay2 gun oldu sanirim hic mi bir sey demedi hic mi konusmak istemedi
Anladim ben yanlis anlamışım.Olurmu bu akşam oldu olay
2. Evliliğim ama ağzımdan böyle laf çıkamaz utanırım yahu ...tamma yaptınız utanın sizde gizli kalsın nasıl bu kadar rahat söyleyebildiniz hayret doğrusu çevirmeye çalışın sadece bir kere çok kısa öpüştük vs gibi cinsel olmadı diyin yani ne bileyim yazık size bu saatten sonraGeri zekalilik yaptım pat diye söyledim sanki sen benim daha önce biriyle birlikte olduğunmi bilmiyormuş gibi davranma diyince cildirdi
Zeyna, Xena = Warrior Princess?
Hercules, Zeus, Hera?
Bu isim, bu tanımlar, bu mitolojik hikaye yok mu sizde? Hiç mi yok? Benim uydurduğumu sandığınıza göre antik mitoloji tarihi sıfır sizde?
Peki üzülmeyin siz de öğrenir eksik bilgilerinizi geliştirirsiniz sayemde entelektuelliginiz artar
Ama bence fikriniz olmayan her şeyde zikriniz olmasın, vallahi şimdi aramizda neyse de direkt kişisel ilişkilerinizin olduğu ortamlarda komik duruma düşersiniz şuanki gibi benden söylemesi
Hem bilmeyip hem bilmediğine gülmek de pardon ama hem avam hem de "ignorance is bliss" tezine kanıt oldu resmen
Allah iyiliğinizi versin. :)
Hadi goodbye.
Ah benim saf kızımZeyna yani Xena antik Yunan mitolojisinden mi ya gerçekten öyle mi sanıyosun öyle mi biliyosun, ya cidden ignorance is bliss.
antik mitolojiden tamam, ahaha öldum valla.
bir daha kontrol et istersen nerdenmiş Zeyna n.
neyse valla asıl ben guldum hatta gecenin yarısı kahkaha attım.
dizi izleme en iyisi sen.
konu sahibinin konusundan nereye geldik ama iyi ki gelmişiz.
E adamı kandırmış bakire gibi ad sormuş karanlıkta yaptıklarımıza say demiş valla konu sahibi size acımadım sen adamı aptal yerine koymuşsun kandırmışsın bide sanki bilmiyordun drmişsin pessAy bir de bu adama hak verenler olmuş... Madem bekaret çok mühim niye evlenmeden beraber olmuş bu kadınla?
Konu sahibi siz de hayret bir şey vallahi nasıl söylediniz böyle pat diye.
sizin yüzünüzden gece gece zeynayı araştırdımmmAh benim saf kızım
Xena, Hercules Hera Zeus gibi mitolojik kahramanlardan yola çıkarak oluşturulmuş dünyaca ünlü bir karakter, ve dünyaya tanıtıldığı ismi: Xena: Warrior Princess.
Herakles de yarı tanrı mesela ama buna da itiraz edersin şimdi öyle saçmalık mı olur diyerek
Biraz mitoloji tarihi bilen en ünlü karakterlerini de bilir, onlarla ilgili yapımları da.
Ama senin ne mitoloji ne filmografi bilgin olmadığına emin oldugum için uzatmayacağım.
Sen sabaha kadar benim nick name'imi ezberleyedur : warrior princess
Hani yaraticilarinin bu ismi koyarken sana sormayı unuttukları senin engin fikirlerine danışmayıp büyük ayıp ettikleri şu "princess" lakabını.
Zeyna savaş pirensesi lilililililisizin yüzünüzden gece gece zeynayı araştırdımmm
Ya ben düzgün bilmiyor olabilirim, konu da entelektüelliğe falan gelmiş korktum yazarken şimdiZeyna, Xena = Warrior Princess?
Hercules, Zeus, Hera?
Bu isim, bu tanımlar, bu mitolojik hikaye yok mu sizde? Hiç mi yok? Benim uydurduğumu sandığınıza göre antik mitoloji tarihi sıfır sizde?
Peki üzülmeyin siz de öğrenir eksik bilgilerinizi geliştirirsiniz sayemde entelektuelliginiz artar
Ama bence fikriniz olmayan her şeyde zikriniz olmasın, vallahi şimdi aramizda neyse de direkt kişisel ilişkilerinizin olduğu ortamlarda komik duruma düşersiniz şuanki gibi benden söylemesi
Hem bilmeyip hem bilmediğine gülmek de pardon ama hem avam hem de "ignorance is bliss" tezine kanıt oldu resmen
Allah iyiliğinizi versin. :)
Hadi goodbye.
Yatak odasına grdim uyuyor birkaç eşya aldım çıktım bir valiz hazirladim kabanimi botumu kapının önüne koydum eğer dur derse dururum ama eher diretdiretip istemiyorum git diye tekrar derse mecbur gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?